På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Flexotryckare

Flexotryckare

Huvudsakliga arbetsuppgifter för en flexotryckare brukar bestå av tryckning och kvalitetsgranskning enligt GMP-standard.

En flexotryckare sysslar ofta med flexo- och screenteknik eller annan tryckteknik och kör rullpress.

I arbetsuppgifter kan också ingå även att handha material till tryckpressarna, kontrollera och granska order innan tryckning, att rätt material är framtagen, arbeta med planering i pressen, samverka med övriga funktioner inom företaget, arbeta med ständiga förbättringar och ingå i förbättringsgruppen.

Utbildning

En tryckare / flexotryckare behöver ha mycket goda datorkunskaper, goda kunskaper i svenska och engelska, andra språkkunskaper är ofta meriterande. Vidare behöver man ha god kännedom om kvalitetskraven inom grafisk produktion. Fullgott färgseende är ett krav.

Tryckeriutbildningar kan finnas inom Yrkeshögskolan.

Bra grundläggande gymnasieutbildning finns på flera av gymnasieskolans program.

Personliga egenskaper

För att trivas med och lyckas i yrkesrollen som flexotryckare är det en fördel om man är en flexibel person, som trivs att jobba i team och med ständiga förbättringar av processen.

Visa mer
Visa mindre

3 Lediga jobb

Tryckare/maskinoperatör

Arbetsgivare / Ort: FPP Flexibel Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Flexotryckare

Om jobbet
Kundföretaget: Vår kund som är ett växande tryckeri i Åtvidaberg behöver nu förstärkning ute i tryckeriet och är därför på jakt efter en tryckare. Tryckeriet finns på flera orter i Sverige och i Åtvidaberg fokuseras produktionen mot olika etikett-lösningar och man arbetar med så kallad flexoproduktion. Tryckeriet i Åtvidaberg växer nu kraftigt och du har här chansen att vara med på en spännande resa där du får vara med och producera och leverera etiketter till några av Sveriges största och mest kända företag. Det är dessutom en väldigt familjär miljö där fokus på trivsel hos de anställda prioriteras högt.     Arbetsbeskrivning: Tjänsten är på heltid och arbetet sker i tvåskift. Arbetsuppgifterna består av att planera och sköta tryckeriproduktionen och hela tiden se till att slutresultatet blir det som kunderna har beställt och efterfrågar.   Arbetet sker alltid i täta arbetslag där allas roll är lika viktig och företaget är trots sin storlek som sagt en familjär arbetsplats där alla samarbetar för att uppnå bästa resultat. Din profil:  För att passa i den här rollen har du en djup och bred kunskap inom tryckeribranschen. Vi söker först och främst dig som är kunnig inom flexoproduktion men även andra praktiska kunskaper och erfarenheter inom tryckeri är av intresse.   Vi ser även att din erfarenhet och djupa kunskap medför att du är flexibel och kan tänkta dig att hjälpa till på flera håll och kanter runt om i tryckeriet, med andra ord göra allt för att slutresultatet till kunden blir så bra som möjligt. Tjänsten startar efter överenskommelse. Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!     Krav: - Erfarenhet inom tryck och grafisk produktion, helst flexotryck - Erfarenhet av att arbeta med färger - Svenska språkkunskaper i tal och skrift   - Ska kunna arbeta tvåskift på produktionsanläggningen i Åtvidaberg Om Flexibel Personalpartner   Sedan 2007 har vi bemannat och ombesörjt personalrekryteringar åt företag i Östergötland med omnejd. Vi jobbar mot både tjänstemanna- och kollektivsidan och vi är precis vad vi heter. Våra uppdragsgivare ska uppleva oss som smidiga och flexibla och det är inte någon slump att vi än idag samarbetar med samma kunder som när vi en gång startade. Detta samtidigt som kundstocken fylls på ytterligare och nu letar vi nya anställda som ska vara ute och representera oss hos våra kunder.   Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
FPP Flexibel Personalpartner AB
Hemsida: http://www.flexibelpp.com
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Tryckerimedarbetare i Nybro

Arbetsgivare / Ort: Smurfit Kappa Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 9 november (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Flexotryckare

Om jobbet

Tryckerimedarbetare till Smurfit Kappa, FlexoLine i Nybro

Är du en noggrann och positiv person som tycker om att jobba kvalitetsmedvetet?

Smurfit Kappa är ett av världens största pappersbaserade förpackningsföretag. Vi har 370 fabriker fördelat på 3 kontinenter och 34 länder. Globalt har vi 46 000 anställda och 64 000 kunder.

Om företaget

Smurfit Kappa i Sverige AB och är en av Nordens ledande leverantörer av effektiva förpackningar i wellpapp. Företaget har totalt 15 enheter inkluderat fabriker och försäljningskontor. Bolaget har 760 anställda och huvudkontoret ligger i Eslöv. De två enheterna i Nybro sysselsätter 135 personer och producerar offset-kascherade wellförpackningar till marknadsledande varumärken samt förtryckt papper främst till interna kunder. Välkommen att läsa mer om oss på: www.smurfitkappa.se

Dina arbetsuppgifter

I rollen som tryckare ansvarar du för att arbeta med flexotryck. Du ställer bland annat in tryckmaskinen, samt övervakar den i produktion. Du jobbar i nära samarbete med dina kollegor samtidigt som du jobbar självständigt med ansvar för en maskin. I tjänsten förekommer truckkörning.

Erfarenhet och Kvalifikationer

Sökande med relevant utbildning och/eller erfarenhet från grafisk produktion kan vara meriterande. Det är bra om du även har truckkort, B1 och/eller B2. Du behöver ha god fysisk kondition då mycket rörelse förekommer i dina arbetsuppgifter.

Du som söker behöver vara minst 18år och ha fullgott färgseende.

Personliga egenskaper

För att bli framgångsrik i rollen som produktionsmedarbetare är du en positiv och initiativtagande person som har ett noggrant arbetssätt. Du tycker att produktion och teknik är spännande. Du är nyfiken och vill gärna lära dig verksamheten.

För att vara aktuell för tjänsten hanterar du svenska flytande i tal och skrift. Då kollektiva pendlingsmöjligheter saknas till arbetsplatsen behöver du också ha B-körkort och tillgång till bil.

Om tjänsten

Omfattning: Heltid med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Arbetstider: 2-skift enligt tiderna 05.48-14.12 måndag till fredag och 14.06-22.42 måndag till torsdag

Tjänstgöringsort: Nybro

Sista ansökningsdatum är den 9 november. Vi tillämpar löpande rekrytering av denna tjänst vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet har gått ut.

Du söker tjänsten genom att skicka in ditt personliga brev och CV via länken i vårt rekryteringsverktyg.

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakt vår produktionsledare Magnus Franzén på 0481-46482 eller [email protected] För frågor om rekryteringsprocessen går det bra att kontakta HR-Manager Erica Linder, [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Smurfit Kappa Sverige AB
Hemsida: https://www.smurfitkappa.com/se/people/careers
Ansökan
Ansök senast 9 november (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker medarbetare till JoDi Etiketter

Arbetsgivare / Ort: Personaluthyrning, Logistik & Service Anderstorp
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 12 november (16 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Flexotryckare

Om jobbet
JoDi Etiketter är ett familjeföretag i Gnosjöbygden som är specialister på självhäftande etiketter i en mängd olika utföranden och de har lång erfarenhet av branschen. Med modern tryckutrustning, hög kvalitet och sin förmåga att lösa de mest komplicerade jobben så är det sällan en order inte lämnar fabriken inom 5-10 arbetsdagar. Tillverkningsmetoderna som JoDi använder sig av i dagsläget är digitaltryck, varmprägling & flexotryck. Vi söker nu en kvalitetsmedveten och teknisk kunnig operatör till vår kund JoDi Etiketter i Nissafors. Arbetsuppgifter I dina arbetsuppgifter ansvarar du för hela processen från intagning av order, ställ i maskin, tryckning, kvalitetskontroll samt rapportering i system. Du kommer att läras upp inom företaget och du som operatör har ett stort ansvar för kvalitén och det du producerar och för att nå bästa resultat. JoDi präglas av en ren och fräsch arbetsmiljö och du som operatör behöver vara flexibel och kunna hoppa in och hjälpa där det behövs. Din profil Vi ser gärna att du har teknisk kunskap och gillar att arbeta med händerna. Du är inte rädd för att skruva och har ett bra färgseende. Som person är du självgående och flexibel men samtidigt bör du tycka om att arbeta tillsammans i team. Arbetet ställer krav på både eget ansvar och god samarbetsförmåga. Vi söker dig som arbetar noggrant, strukturerat och med ett genomgående kvalitetstänk. Du har en mycket god datorvana och behärskar svenska språket i tal och skrift. Vi erbjuder Du erbjuds ett stimulerande arbete på ett roligt och bra företag som satsar på framtiden. Placering: Nissafors Arbetstid: Dagtid Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2021-11-12 Välkommen att skicka in din ansökan till [email protected] eller kontakta ansvarig rekryterare Anela Drndo på Tel: 0370- 30 78 61 för mer information
Arbetsgivare
Personaluthyrning, Logistik & Service Anderstorp
Ansökan
Ansök senast 12 november (16 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.