På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Poolskötare

Poolskötare

Poolskötare rensar och underhåller utomhus och inomhus pooler som kan finnas, förutom badhus, även på SPA- och motionsanläggningar, hotell och nöjesparker/äventyrslandet.
Man kan vara anställd på ett större badhus eller på en nöjespark endast som poolskötare. På mindre badhus, SPA och hotell kombinerar man ofta arbete som poolskötare med andra arbetsuppgifter, som t.ex med arbete som badmästare, poollivräddarelokalvårdare, receptionist, vaktmästare och/eller allt-i-allo.

På en nöjespark/äventyrslandet kan man kombinera arbetsuppgifter som poolskötare med jobber som parkvärd eller som "utklädd".

Pooler som ägs av privatpersoner underhålls av poolskötare som är egnaföretagare eller anställda på små firmor som ofta erbjuder både tjänster inom trägårdskötsel, pool-underhåll och kan även erbjuda pool-installationer och andra "nära hus-och-villa" tjänster.

Visste du att...?
SMSlivräddare är ett system för att larma frivilliga livräddare till ett misstänkt hjärtstopp.
Redan 2010 började systemet användas för ett forskningsprojekt verksamt i Stockholms län.
Resultaten av forskningen visade att när frivilliga livräddare larmades med hjälp av SMS ökade andelen utförd hjärt-lungräddning med mer än 30 %. Källa: smslivraddare.se.

3 liknande yrke(n)

MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.