På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Babyproof-expert

Babyproof-expert

"Baby proofing" är de åtgärder och anpassningar man gör i lokaler där barn ska vistas. Det kan handla om att anpassa hus eller lägenheter där barn ska bo, eller att anpassa andra lokaler, där man ska vistas tillfälligt, som t ex leksaksaffärer, förskolor, barnbibliotek, barnavårdscentraler mm.

En expert på "baby proofing" verkar för att barnsäkra lokaler. Oftast börjar man med en genomgång av lokaler och titta på vad som kan bli farligt för barnet, sedan utarbetar man en plan på hur lokalerna ska förändras för att bli så ofarliga för barnet som möjligt.

En "barnsäkerhetsexpert" kan jobba på olika sätt. Man kan t ex ge råd angående olika baby-proofing åtgärder eller så kan man också handgripligen installera de säkerhetsåtgärder som behöver installeras för att barnet inte ska kunna komma åt skarpa hörn på möbler eller komma åt el-anordningar som är strömförande, inte ska kunna ramla från höga höjder och inte ska kunna få tag på mediciner eller andra farliga ämnen eller föremål som kan skada dem.

För att leksaker ska bedömas som "barnsäkra" bör ögon, nos av plastknappar samt eventuella övriga detaljer på mjukisdjur vara dragfasta. Sömmarna bör vara testade och godkända. Produkterna avsedda för att barn ska leka med dem bör även vara eld- och flamsäkra samt kemikaliefria.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

55 Lediga jobb

Montör till Winab Vikväggar AB

Arbetsgivare / Ort: Prowork Bemanning AB / EKERÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 22 september (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Nu söker vi flera montörer till vår kund med start omgående!

Vår kund

Vår kund är nordens ledande leverantör av vik- och blockväggar. De erbjuder flexibla, kundanpassade vägglösningar för miljöer där kraven på en flexibel och rationell användning av lokalens ytor är höga. Deras produkter är vanliga i skolor, kontor och sjukhus men också i offentliga miljöer som hotell, konferensanläggningar, kultur- och konsertlokaler.

Om tjänsten

Vår kund ligger på Ekerö och tillverkar vikväggar, blockväggar och glasvikväggar som säljs över hela världen. Du kommer att vara med och vara behjälplig i verkstaden under produktionen av dessa väggar. Det kan innefatta sågning, slipning, rengöring, samt montering utav olika delar. Det finns ett antal olika stationer och beroende på erfarenhet kan man vara på en station eller flera.

Om dig som söker

Vid denna tjänst förekommer mycket tunga lyft vilket kräver god fysisk förmåga och ett intresse av att röra sig i arbetet. Vi ser gärna att du är händig och har en bra förståelse för produktion och tillverkning. Därför är det till din fördel om du tidigare har jobbat med någon form av byggarbete eller om du tidigare har haft en teknisk roll. Erfarenhet utav liknande tjänst är väldigt meriterande.

Vi lägger stor vikt på din personlighet i urvalet av sökande. Vi ser att du har lätt att lära dig och gillar ett varierat arbete samt bidrar med god teamkänsla. Vi söker en person som är driven och engagerad för sitt jobb och som triggas av att få varierade arbetsuppgifter. Du ska känna dig bekväm med att jobba i verkstadsmiljö, du har hög arbetsmoral, passar tider och ställer upp när det behövs.

Arbetstider: 07.00-16.00

Är det möjligtvis dig vi söker, så skicka direkt in en ansökan till [email protected] eller ring ansvarig konsultchef Michelle på 0729698585 vid ytterligare frågor.

Om Prowork

Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som Bygg & Anläggning, industri och lager, varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.

Arbetsgivare
Prowork Bemanning AB
17837 EKERÖ
Hemsida: http://www.prowork.se
Ansökan
Ansök senast 22 september (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

IKEA Kalmar söker Snickare/Hantverkare

Arbetsgivare / Ort: IKEA Svenska Försäljnings AB / KALMAR
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 24 september (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

VEM ÄR DU

Vi söker dig som vill göra vardagen bättre för människor genom att bygga inspirerande rum med smarta heminredningslösningar tillsammans med oss på IKEA. Vi söker en problemlösare som motiveras av att hitta förbättringar i vårt sätt att arbeta med fokus på säkerhet för våra kunder och kollegor. Du har god självinsikt och kan planera och leda ditt arbete. Precis som vi så tror du också på att vi kommer framåt genom gemenskap och entusiasm. För oss betyder det att vi respekterar varandra, vi inser att vi alla behövs, vi stöttar varandra i vardagen, och vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål.

Du har en stark passion för kvalité, hantverk och heminredning. Vi ser att du är en utbildad snickare och har snickarerfarenhet, gärna från kommersiell verksamhet, helst inom anläggnings och byggindustrin eller från utställningsinstallationer. Du är van att arbeta brett och har erfarenhet både av målning och av att kakla. På IKEA är det viktigt att du delar och lever våra värderingar, vi rekryterar därför främst utefter vem du är och dina värderingar sedan efter dina erfarenheter.

EN DAG I DITT LIV MED OSS

På IKEA är vi bra på att visa våra kunder kompletta heminredningslösningar. Vi bygger ständigt om och förnyar vår utställning.

I ditt arbete som snickare kommer du att jobba på våra kundytor med att bygga/flytta väggar, tapetsera måla, sätta lister, byta golv, sätta kakel, installera kök. Allt i syfte att utställningen på bästa sätt presenterar vårt sortiment. Samtidigt som det ska bli snyggt och säkert för våra kunder ska det ske med tids-effektivitet, kostnadsmedvetenhet och med hänsyn till människor och miljö. Ditt arbete kommer verkligen att bidra till kundernas upplevelse av varumärket IKEA och IKEA som ett företag med hög kvalitet till överkomliga priser.

Eftersom du arbetar på våra kundytor, även under varuhusets öppettid är det viktigt att du jobbar med säkerhet och ordning och reda som ledord. Men även Kundservice är ett ledord då du kommer möta kunder i varuhuset som kan ställa dig en fråga exempelvis ”Åh vilken snygg färg – vad har den för nummer?”.

Bidra till att lyfta fram IKEA-varuhuset som det bästa alternativet för heminredning på den lokala marknad.

Följa arbetsstrategier utarbetade tillsammans med kollegor för att implementera alla varuhusets media, som väggkonstruktioner, golvläggning, målning, kakling och byggande av komplexa möbelinstallationer.

Planera och beställa material och resurser, säkerställa att rätt pris sätts med målsättning att öka effektivitet och minimera kostnader.

Arbeta med dina kollegor för att se till att varuhuset alltid är i utmärkt skick.

VÅRT TEAM INOM IKEA

Tjänsten är ett vikariat på två år, det är en heltidstjänst med kontraktsmåttet 38,25/h i veckan. Dina arbetspass är schemalagda måndag – fredag. Vi har ett behov att tillsätta tjänsten snarast möjligt, enligt överenskommelse med dig.

Du kommer vara en del av ett kreativt team inom funktionen Communication & Interior Design På IKEA Kalmar. Ett team som när andra ser heminredningsprodukter ser ni smarta lösningar för att skapa en bättre vardag. Med en hel del passion, fantasi och brainstorming omvandlar ni färger, textilier och möbler till inspirerande miljöer som fängslar, engagerar och övertygar IKEAs besökare att de också kan göra det!

FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA KONTAKT!

I din ansökan, dela gärna ditt CV över erfarenheter och ett personligt brev där du berättar för oss vem du är och varför du vill arbeta hos oss på IKEA. Vi ser framemot att läsa din ansökan så snart så möjligt men senast 24 September. Vi kommer hantera urvalet löpande under annonseringstiden.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Anette Johansson ([email protected])

För frågor rörande rekryteringsprocessen, tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Inez Kjellman, [email protected] eller Markus Meltzer, [email protected]


Arbetsgivare
IKEA Svenska Försäljnings AB
BILBYGGARVÄGEN 6
39127 KALMAR
Ansökan
Ansök senast 24 september (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Inredningsdesigner CAD

Arbetsgivare / Ort: The Hammer Group AB / Linköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 24 september (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Inredningsdesigner

Färdigheter
Meriterande
  • Allmänkonstruktion-AutoCAD LT
  • Allmänkonstruktion-AutoCAD
  • Inredningsvana
  • hotell och restauranger

Språk
Krav
  • Svenska
Meriterande
  • Engelska

Om jobbet

Start för tjänsten november/december 2021.

Vi inreder och utrustar främst restauranger, kontor och lokaler i befintliga fastigheter.

SVEA gruppen är ett företag som erbjuder en helhetsentreprenad mot ovannämnda områden vad gäller inredning och byggnation av nya eller befintliga lokaler.

På SVEA gruppen erbjuder vi kunder från hela Sverige allt från inredningsförslag, 3D- visualiseringar, planritningar, bygghandlingar till byggnation och färdigställande av lokaler.

Vi har idag kontor i Linköping och Stockholm, din tjänst kommer att utgå från vårt huvudkontor i Linköping.


Du bör...

...ha god kunskap i att arbeta med AutoCAD (Photoshop, Illustrator, In Design)

...ha ett stort intresse för att arbeta med byggnation och design.

...vara självgående, ansvarstagande, stresstålig

...kunna arbeta målinriktat.


Arbetsuppgifter gäller främst framtagande av...

...CAD-ritningar i AutoCAD

...Planritningar.

...Möbleringsritningar.

...Elevationer.

...Bygghandlingar.

...Underlag/handlingar för bygglov.

Arbetsgivare
The Hammer Group AB
58113 Linköping
Hemsida: www.svea.nu
Ansökan
Ansök senast 24 september (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Till företag i västra Skaraborg söker vi nu flera medarbetare!

Arbetsgivare / Ort: Add-Up Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 25 september (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Inredningssnickare/Specialsnickare

Om jobbet

Företaget är inne i en expansiv fas och behöver förstärkning till sin enhet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer bli en viktig kugge i företagets produktionsmiljö där du efter ritning producerar prefabmoduler. Eftersom Modulerna som tillverkas är kundanpassade med flera specifika lösningar ställer detta krav på din kompetens vad gäller både hantverksyrket och flexibilitet. Du kommer att tjänstgöra i ett team som arbetar med husbygge i fabriksmiljö. Företaget satsar på miljövänliga hus i mestadels trä, vi ser helst att du har arbetat med trä tidigare. Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom snickeri, montage mm. Arbetet kan bara förlagt inomhus.


Krav
- Hantera svenska språket flytande såväl i tal som i skrift
- Praktisk handlag och vana vid maskiner och verktyg
- Tidigare erfarenhet av träarbete 
- Yrkesbevis är meriterande men är inget krav 
- B-körkort & tillgång till bil, begränsad kollektivtrafik.

Urval kommer ske löpande.

Vi lägger stor vikt i våra tio beteenden som är: punktligpositivförberedd, att anstränga sig, visa arbetsmoralpositivt kroppsspråkge energiha passion, att vara öppen för coaching samt att göra det lilla extra vilket även kunden gör.

Anställningen börjar med 6 månaders in hyrning för att sedan övergå i kunds regi.

Arbetsgivare
Add-Up Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 25 september (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Till företag i västra Skaraborg söker vi nu flera medarbetare!

Arbetsgivare / Ort: Add-Up Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 25 september (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Inredningssnickare/Specialsnickare

Om jobbet

Företaget är inne i en expansiv fas och behöver förstärkning till sin enhet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer bli en viktig kugge i företagets produktionsmiljö där du efter ritning producerar prefabmoduler. Eftersom Modulerna som tillverkas är kundanpassade med flera specifika lösningar ställer detta krav på din kompetens vad gäller både hantverksyrket och flexibilitet. Du kommer att tjänstgöra i ett team som arbetar med husbygge i fabriksmiljö. Företaget satsar på miljövänliga hus i mestadels trä, vi ser helst att du har arbetat med trä tidigare. Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom snickeri, montage mm. Arbetet kan bara förlagt inomhus.


Krav
- Hantera svenska språket flytande såväl i tal som i skrift
- Praktisk handlag och vana vid maskiner och verktyg
- Tidigare erfarenhet av träarbete 
- Yrkesbevis är meriterande men är inget krav 
- B-körkort & tillgång till bil, begränsad kollektivtrafik.

Urval kommer ske löpande.

Vi lägger stor vikt i våra tio beteenden som är: punktligpositivförberedd, att anstränga sig, visa arbetsmoralpositivt kroppsspråkge energiha passion, att vara öppen för coaching samt att göra det lilla extra vilket även kunden gör.

Anställningen börjar med 6 månaders in hyrning för att sedan övergå i kunds regi.

Arbetsgivare
Add-Up Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 25 september (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.