På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Plantskoleföretagare

Plantskoleföretagare

Som plantskoleföretagare som jobbar inom inriktning på skog är man delaktig inom hela kedjan från framtagning av fröna till odlingar och distribution, och inom marknadsföring och försäljning. Andra inriktningar kan vara trädgårdsväxter eller jordbruksväxter.

Runt om i Sverige finns det idag ca 180 plantskoleföretag. För att uppnå god lönsamhet krävs det att en plantskoleföretagare besitter en stor skopa driftighet och företagsamhet.

Utbildning

Gymnasial utbildning på Naturbruksprogrammet med inriktning Skog eller inriktning Trädgård utgör en stabil kunskapsgrund för en blivande plantskoleföretagare.

Arbetsplats

Plantskoleföretagare är egenföretagare inom odlingsbranschen. De kan jobba inom olika inriktningar, de vanligaste inriktningar är Skog, Trädgårdsväxter och Jordbruksväxter.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

43 Lediga jobb

Klippa häck c:a 1.70 hög och c:a 6 m lång - Askim

Arbetsgivare / Ort: Veterankraft AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare
  • trädgård

Om jobbet
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss. Om tjänsten Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag. Dina arbetsuppgifter Klippa häck c:a 1.70 hög och c:a 6 m lång Kunden anvisar plats för avfall Vem är du? Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften. Ansökan Välkommen in med din ansökan!
Arbetsgivare
Veterankraft AB
Hemsida: http://veterankraft.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Trädgårdsarbetare

Arbetsgivare / Ort: Montico Hr Partner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-05-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare
  • trädgård

Om jobbet
* Vi söker nu dig med ett brinnande intresse av plantering, uppdrivning och skötsel av växter. Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund och med start så fort vi hittar rätt person. Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Om tjänsten Vi söker dig som har erfarenhet av plantering, drivning och skötsel av både perenna och annuella växter till Peabs verksamhet i Helsingborg med omnejd. Vi utgår i från att du har goda kunskaper inom trädgårdsarbete och trivs med utomhusarbete. Tjänsten är en provanställning som övergår till en tillsvidareanställning för rätt person Omfattning: Heltid Arbetstider: Måndag till fredag 07.00-16.00 Lön enligt avtal Start: Enligt överenskommelse Arbetsbeskrivning Som trädgårdsarbetare hos vår kund kommer du ha det övergripande ansvaret för bevattning och underhåll av de växter som kunden planterar och sköter om. I uppgifterna ingår även att sköta dokumentation gällande tillväxt, i form av fotografering och i skrift. Därför ser vi att du har ett strukturerat arbetssätt och kan uttrycka dig på ett enkelt och tydligt sätt. Vi söker dig som Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet och/eller treårig utbildning inom trädgårdsskötsel. Du har god växtkännedom och har god kunskap av plantering och skötsel av sommarblommor, främst perenner och annueller. Samarbetsförmåga och struktur är en självklarhet för dig. Körkort B är ett krav. Meriterande: erfarenhet av att leda och samordna team samt förarbevis för hjullastare eller truckkort. För dig är initiativtagande en naturlig del av din personlighet och du kan driva arbetsuppgifter på egen hand. Ditt arbetssätt är strukturerat och du planerar samt prioriterar dina arbetsuppgifter utefter uppkommande behov. Du har en god samarbetsförmåga då ditt dagliga arbete sker i team med andra. Du är lyhörd och lojal mot teamet som du arbetar tillsammans med.
Arbetsgivare
Montico Hr Partner AB
Hemsida: http://www.montico.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Trädgårdsarbetare, Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Agillo AB / Västra Frölunda
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-05-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare
  • trädgård

Om jobbet

Vi söker dig som vill arbeta utomhus har erfarenhet av trädgårdsskötsel och grönyteskötsel. För att lyckas i rollen som trädgårdsarbetare krävs B-körkort.

Våra trädgårdsarbetare arbetar i en flexibel organisation med mycket varierade arbetsuppgifter, med tyngdpunkt på anläggningsarbeten mark och trädgård. Du kommer att tillhöra ett trädgårdsteam där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara gräsklippning, ogräsrensning, lövblåsning, sandsopning samt kontroller av samtliga växters trivsel. Som trädgårdsarbetare kan det även förekomma enklare anläggningsarbeten.

Tjänsten passar dig som trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter utomhus oavsett väder samt är van att arbeta med kroppen fysiskt. Det är även av stor vikt att du som ansöker har lätt att samarbeta i team.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig själv. Ange din ansökan med "Trädgårdsarbetare".

Om Agillo

Agillo AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning och rekrytering inom arbetsområdena produktion, kontor, ekonomi, produktion, lager, bygg och anläggning.

Arbetsgivare
Agillo AB
August Barks Gata 25 B
42132 Västra Frölunda
Hemsida: http://agillo.se
Ansökan
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sommarjobb som Trädgårdsarbetare i Umeå

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-06-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Jobbeskrivning Tänk dig ett härligt jobb där du får vara mycket utomhus i sommar. Låter inte så dumt, eller hur? Som medarbetare hos vår kunds trädgårdsrteam kommer du att få ett mångsidigt jobb med yttre skötsel, så som klippning och beskärning av buskar och ogräsrensning, till förvaltning av utemiljön i stort. Kvaliteten i arbetet är givetvis viktig och även servicen jämtemot deras kunder, därför initieras arbetet med en inskolning. Och varje vecka är du med på en arbetsplatsträff för att gå igenom upplägg för veckan samt få utfördelat arbetsuppgifter. Om detta låter intressant, sök då redan idag då urval sker löpande! Anställningen går genom oss på Uniflex men på uppdrag ute hos vår kund. Personliga egenskaper Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Just noggranheten och kvaliteten är något som kunden värderar högt då deras kunder i sin tur förväntar sig ett gott resultat av det utförda arbetet. <h4>Krav:</h4> * B-Körkort <h4>Meriterande:</h4> * Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter * Erfarenhet av större bilar/lätt lastbil samt att köra med släp * Röjsågskort är extra meriterande Tjänsten har tillträde v24-25 och pågår fram till v35. Och den är på heltid. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Händig grönyteskötare

Arbetsgivare / Ort: Wikan Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 20 juni (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-05-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare
  • trädgård

Om jobbet
Nu söker vi en händig trädgårdsintresserad person som semestervikarie till ett företag på Österlen. Dina arbetsuppgifter Arbetet består av att hålla ordning och reda runt produktionslokalerna och vid behov fixa lite enklare saker med fastigheterna, såsom att måla och snickra lite. Arbetstid dagtid. Din bakgrund/Dina egenskaper Vi söker dig som är händig och van vid att hålla ordning och reda. Du har efarenhet av att sköta och underhålla en trädgård och enklare fastighetsunderhåll. Du är pålitlig, noggrann och engagerad Du bor i sydöstra Skåne, har bil och körkort och behärskar svenska i tal och skrift. Information och kontakt För mer information kontakta Catharina Holgersson, 0417-77 99 82, eller Sebastian Siversson, 0417-77 99 83. Semestervikariat veckorna 27 - 31. Möjlighet till förlängning finns dock. Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande. Om Wikan Personal Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Arbetsgivare
Wikan Personal AB
Hemsida: http://www.wikan.se
Ansökan
Ansök senast 20 juni (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.