Ocellus Information Systems - YH


Ocellus Information Systems är ett GIS-företag (Geografiska InformationsSystem) som kan genomföra hela processen från förundersökning/kravspecifikation till leverans av fullständiga GIS-system. Vi har erfarenhet och kompetens av GIS-orienterade system för kommuner, myndigheter och företag, såväl interna för samordning, information och styrning som externa presentationer riktade till användare.

Vi arbetar med modern teknik och metodik som med hjälp av bilder, siffror, interaktiva digitala kartor och ett interaktivt webbanpassat gränssnitt blir lätta att använda och förstå. Användande av GIS-applikationer utgör ett modernt sätt att selektera och presentera relevant information för beslutsfattande.

Konkurrensfördelarna är många och besparing i tid för informationssökning och sammanställning är betydande. GIS kan bl.a. användas inom: Business Intelligence process där användaren snabbt, enkelt och billigt får en strukturerad och visualiserad bild av komplexa och omfattande informationsmängder eller objekt. Content Management (Informationshantering) som ett kraftfullt verktyg att bringa reda i digitala texter, bilder och ljud och motverka informationskaos. Ocellus fyra affärsområden omfattar: -Applikationer -Konsulting -Utbildning -Hosting

Visa mer
Visa mindre
Gör intresseanmälan

Kontakta Ocellus Information Systems - YH

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad eller har frågor till Ocellus Information Systems - YH. Ocellus Information Systems - YH hör av sig inom kort!