På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Geotekniker
Spela filmen

Geotekniker

Geoteknikerns uppgifter handlar om markens påverkan på vägen, men också hur en väg kan byggas för att fungera med det underlag den byggs på. Som geotekniker är du med i olika skeden i ett projekt där du ska avgöra om markunderlaget är tillräckligt bra, och sedan får du följa med genom hela processen.

Jobbet som geotekniker går ut på att bygga vägar av det som naturen har att erbjuda. Du använder material som redan finns i naturen, till exempel jord och berg. Det material som man jobbar med vid vägbyggandet finns alltså redan på plats. Det gäller bara att förvalta det och att använda det så bra som möjligt för att få en bra väg och ett bra resultat.

Som geotekniker måste du så klart vara bra på allt som rör det tekniska, men du måste även vara en bra lyssnare, eftersom du har mycket kontakter både med folk i företaget du jobbar med, men också med externa parter. Det kan vara att hantera kontakt med till exempel markägare och myndigheter.

Många geotekniker tycker att det roligaste med arbetet är att man får vara med i alla delar av ett projekt. Man är med från planering och projektering, ända fram tills att trafiken släpps på vägen, då hela cirkeln sluts. Detta ger verkligen ett helhetsperspektiv på hur en väg verkligen fungerar och växer fram.

Har man examen från en yrkeshögskoleutbildning kan man på sin arbetsplats ha en roll som projektör inom geoteknik och utföra sysslor som inte kräver omfattande kunskaper inom jordmekanik och konstruktion. Däremot de som kallar sig för just geotekniker har oftast en civilingenjörsutbildning med inriktning mot geoteknik i bagaget.

Utbildning

De flesta yrkesverksamma geotekniker har civilingenjörsutbildning, med inriktning mot geoteknik eller teknisk högskoleutbildning. Men det kan även finnas möjlighet att utbilda sig inom yrkeshögskola.

På gymnasiet rekommenderas Naturvetenskapsprogrammet eller Samhällsvetenskapsprogrammet.

Visste du att...?

... Sveriges lägsta punkt ligger 2,41 meter under havsnivå och finns strax utanför Kristianstad och Sveriges högsta punkt är 2097 meter över havet och finns i Kebnekaise bergmassivet i Lappland.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

9 Lediga jobb

Vägansvarig

Arbetsgivare / Ort: Stora Enso AB / Skoghall
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 24 oktober (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker en Vägansvarig till flödesområdena Fryksdalen och Västra Värmland - BohusDal.


Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper. Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.

Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Vägansvarig ansvarar du för att utveckla och förvalta områdets skogsbilvägsnät avseende drift, underhåll och nybyggnation. Du arbetsleder upphandlade vägentreprenörer och ansvarar för genomförande och uppföljning av dessa och verkar för en kostnadseffektiv och kvalitativ vägprocess. I samarbete med drivningsteamet utför du relevanta vägåtgärder för en flödeseffektiv drivningsprocess.

Arbetsområde är Fryksdalen och Västra Värmland-BohusDal. Stationering på kontor i Arvika, Skoghall, Sunne eller Billingsfors efter överenskommelse.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Planerat underhåll av skogsbilvägar, såsom dikning, grusning, hyvling, buskröjning
 • Operativa vägåtgärder inför och under pågående drivning och transport
 • Genomförande av vägnätsplan och väginvesteringar (projektering, brytning, grusning)
 • Täkter och broar
 • Upphandling av vägtjänster i samarbete med inköpsfunktion
 • Bidragsvägar och vägsamfälligheter
 • Vägbudgetansvar
 • Ajourhållning i vägförvaltningssystem
 • Delta och vara aktiv i interna och externa möten, samt projekt.


Vad vi erbjuder

Med våra värderingar ”Lead and Do what’s right” strävar vi efter att föregå med gott exempel i alla aspekter av vår egen verksamhet såväl som i hållbarhet. Vi vågar ta initiativet och hela tiden ställa oss frågan vad mer vi kan göra, vad vi kan göra bättre. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig att vara en del av resan som Stora Enso är på - att omvandlas från ett traditionellt skogsindustriföretag till ett tillväxtföretag inom förnybara material - en industri med stor potential som drivs av globala megatrender. Som Vägansvarig kommer du ges möjligheten att bredda din kunskap inom branschen, vilken nivå du än är på idag. För oss som företag är det viktigt att våra medarbetare har en bra balans mellan arbete och fritid. Utöver det är säkerhet och hälsa våra viktigaste framgångsfaktorer, vilket betyder att du ska må bra på jobbet och komma hem säkert varje dag.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du en akademisk utbildning med inriktning på vägkonstruktion, geoteknik, broteknik eller likvärdig. Du kan också ha studerat en Skoglig högskoleutbildning eller motsvarande kompetens.

Erfarenhet av väg/anläggning är meriterande.

Goda ledaregenskaper och god kommunikativ förmåga.

B-körkort krävs


Du är resultatfokuserad, strukturerad och metodisk. Vidare har du ett flexibelt arbetssätt och god samarbetsförmåga. Vi ser att du har en god en analytisk förmåga.


Vår kultur och vårt arbete mot en mer hållbar framtid baseras på följande teman vilka, vi hoppas, att du också kan identifiera dig med:

 • Skapa kundvärde; Visar en drivkraft att skapa värde för våra kunder genom att förstå deras behov och vår kapacitet.
 • Främja affärsresultat; Visar förmåga att omsätta strategi i handling genom att fatta beslut, skapa resultat och proaktivt söka nya affärsmöjligheter.
 • Gör det rätta; Efterlever och står upp för våra värderingar. Behandlar alla rättvist och respektfullt och agerar med integritet i enlighet med vår uppförandekod.
 • Inspirera och motivera; Inspirerar och motiverar genom att visa en tydlig riktning mot en attraktiv framtid, med tydlighet och stöd längs vägen.
 • Led och utveckla; Säkerställer utförande och värde samtidigt som prestation, mångfald och inkludering främjas.


Övrig information

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast 24 oktober 2021. Rekryteringsspecialist Perwin Altun, [email protected] svarar gärna på dina frågor om tjänsten. Vi tar endast emot ansökningar som lämnas in genom vårt rekryteringssystem. Urval sker löpande.

Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.

Baserat på geografiskt läge och nivå för positionen kan den normala rekryteringsprocessen dessutom innebära videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest, som en del av slutskedet i processen.

Divisionen Forest skapar mervärde genom hållbart skogsbruk, konkurrenskraftig virkesanskaffning och innovation, vilket utgör förutsättningen för Stora Ensos förnybara erbjudanden. Divisionen förvaltar Stora Ensos skogstillgångar i Sverige och den 41-procentiga andelen i Tornator, vars skogstillgångar i första hand finns i Finland. Divisionen ansvarar även för virkesanskaffningen för Stora Ensos verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland samt för B2B-kunder. Stora Enso är en av världens största privata skogsägare.

Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.

Se vår film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t

Arbetsgivare
Stora Enso AB
Bruksgatan
66329 Skoghall
Ansökan
Ansök senast 24 oktober (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Senior Geotechnical Engineer to Vattenfall

Arbetsgivare / Ort: Poolia Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (15 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Geotekniker

Om jobbet
Would you like to shape the future and be part of a great R&D team? Do you have experience from experimental or routine testing within geotechnical methods? Do you want to work for one of Europe's largest power utility companies? In that case, this might be the role for you. Vattenfall is now recruiting a Senior Geotechnical Engineer. This is a permanent position at Vattenfall based in Älvkarleby, Sweden. As a Senior Geotechnical Engineer at Vattenfall, you get the opportunity to participate in stimulating and highly diversified tasks. Vattenfall offers you a dynamic environment where you get to be part of a dedicated and motivated team with strong internal as well as external demand of services in geotechnics. You will have the opportunity to deploy agile methods like Scrum to deliver solutions for complex tasks. ABOUT THE POSITION: At Vattenfall you will get the chance to work in a global and growing company. Here you will get the opportunity to provide multiple business units with geotechnical support. You are hired to strenghten a dynamic team with close collaborations and with short decision paths. As a Senior Geotechnical Engineer, you may build a worldwide network of stakeholders. TASK ASSIGNMENT: • Represent R&D as an expert on geotechnical matters. • Advise, train and inform others within and outside the organization on geotechnical matters. • Provide geotechnical support in particular to Business Unit Offshore Wind and Business Unit Hydro. • Support the creation of a new R&D Geotechnical Laboratory, e.g. with expertise, quality assurance and in the development of methods. • Initiate and manage research within the geotechnical field aligned with the needs of our Business Units. • Proactively monitor and contribute to external geotechnical research in areas of interest for Vattenfall Business Units. • Contribute to geotechnical design tasks. YOUR PROFILE: You have at least a Master of Science in Civil Engineering with specialization in geotechnics or equivalent. Your expertise comprises experimental procedures, routine testing as well as computerized evaluation and verification within geotechnics. The ideal candidate feels confident in the role as a Senior Geotechnical Engineer, has the ability to act as a technical expert and is willing to train and supervise junior colleagues. As a person, you are service-oriented, structured with an innovative mindset. You are flexible and adaptable in the event of unexpected changes. Furthermore, you are driven and strives to deliver solutions, committed and self-motivated. We are looking for someone who is communicative, curious and solution-oriented with project delivery experiences. You like to work both independently and in teams to co-creatively develop solutions to challenges. As Vattenfall operates in an international market, the position requires fluency in spoken as well as written English. If you know Swedish, it is considered a merit. ABOUT VATTENFALL: Vattenfall is one of Europe's largest power utilities with the mission to produce, distribute and sell electricity heat and gas. We operate in Sweden, Denmark, Germany, Poland, France, Norway, the Netherlands and the UK. Vattenfall has formulated a strategy with the purpose to Power Climate Smarter Living and the goal to enable fossil-free living within one generation. We offer a challenging and international work environment and the possibility to work with some of the best in the field. You will be working in interdisciplinary teams and you can always count on support from committed colleagues. We offer attractive employment conditions and opportunities for personal and professional development. Since Vattenfall is part of the Swedish critical infrastructure many of our positions are security classed. Since this position is security classed the final candidates will be subject to a security vetting process, according to the Swedish legislation.
Arbetsgivare
Poolia Sverige AB
Hemsida: http://www.poolia.se
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Senior Geotechnical Engineer to Vattenfall

Arbetsgivare / Ort: Poolia Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (15 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Geotekniker

Om jobbet
Would you like to shape the future and be part of a great R&D team? Do you have experience from experimental or routine testing within geotechnical methods? Do you want to work for one of Europe's largest power utility companies? In that case, this might be the role for you. Vattenfall is now recruiting a Senior Geotechnical Engineer. This is a permanent position at Vattenfall based in Älvkarleby, Sweden. As a Senior Geotechnical Engineer at Vattenfall, you get the opportunity to participate in stimulating and highly diversified tasks. Vattenfall offers you a dynamic environment where you get to be part of a dedicated and motivated team with strong internal as well as external demand of services in geotechnics. You will have the opportunity to deploy agile methods like Scrum to deliver solutions for complex tasks. ABOUT THE POSITION: At Vattenfall you will get the chance to work in a global and growing company. Here you will get the opportunity to provide multiple business units with geotechnical support. You are hired to strenghten a dynamic team with close collaborations and with short decision paths. As a Senior Geotechnical Engineer, you may build a worldwide network of stakeholders. TASK ASSIGNMENT: • Represent R&D as an expert on geotechnical matters. • Advise, train and inform others within and outside the organization on geotechnical matters. • Provide geotechnical support in particular to Business Unit Offshore Wind and Business Unit Hydro. • Support the creation of a new R&D Geotechnical Laboratory, e.g. with expertise, quality assurance and in the development of methods. • Initiate and manage research within the geotechnical field aligned with the needs of our Business Units. • Proactively monitor and contribute to external geotechnical research in areas of interest for Vattenfall Business Units. • Contribute to geotechnical design tasks. YOUR PROFILE: You have at least a Master of Science in Civil Engineering with specialization in geotechnics or equivalent. Your expertise comprises experimental procedures, routine testing as well as computerized evaluation and verification within geotechnics. The ideal candidate feels confident in the role as a Senior Geotechnical Engineer, has the ability to act as a technical expert and is willing to train and supervise junior colleagues. As a person, you are service-oriented, structured with an innovative mindset. You are flexible and adaptable in the event of unexpected changes. Furthermore, you are driven and strives to deliver solutions, committed and self-motivated. We are looking for someone who is communicative, curious and solution-oriented with project delivery experiences. You like to work both independently and in teams to co-creatively develop solutions to challenges. As Vattenfall operates in an international market, the position requires fluency in spoken as well as written English. If you know Swedish, it is considered a merit. ABOUT VATTENFALL: Vattenfall is one of Europe's largest power utilities with the mission to produce, distribute and sell electricity heat and gas. We operate in Sweden, Denmark, Germany, Poland, France, Norway, the Netherlands and the UK. Vattenfall has formulated a strategy with the purpose to Power Climate Smarter Living and the goal to enable fossil-free living within one generation. We offer a challenging and international work environment and the possibility to work with some of the best in the field. You will be working in interdisciplinary teams and you can always count on support from committed colleagues. We offer attractive employment conditions and opportunities for personal and professional development. Since Vattenfall is part of the Swedish critical infrastructure many of our positions are security classed. Since this position is security classed the final candidates will be subject to a security vetting process, according to the Swedish legislation.
Arbetsgivare
Poolia Sverige AB
Hemsida: http://www.poolia.se
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Gruppchef Geoteknik

Arbetsgivare / Ort: AFRY AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 1 november (16 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Geotekniker

Om jobbet
Om jobbet Har du bra idéer på hur man ska få till den bästa av arbetsplatser? Tycker du om att ta hem affärer och skapa värde för våra kunder? Är du sugen på att prova på hur det är att arbeta som chef och ledare? Då en av våra gruppchefer ska vara föräldraledig i två omgångar under 2022-2023 söker vi just nu en tillförordnad gruppchef över vår grupp av geotekniska handläggare på 18 personer. I rollen får du en trygg tillsvidareanställd som konsult och agerar gruppchef under perioder när vår nuvarande gruppchef är ledig. Du kommer att gå parallellt med nuvarande gruppchef både innan och mellan de två perioderna för att få en gedigen upplärning till gruppchef. Som gruppchef arbetar du dagligen med anbudsarbete, resursfördelning och personalfrågor. Du kommer att ingå i ledningsgruppen geoteknik öst som verkar tillsammans för att skapa bra arbetsmiljö för vår sektion, vinna affärsmässiga projekt samt för att utveckla vår verksamhet vidare i enighet med vår strategi. I tjänsten ingår även arbete i debiterbara projekt i mån av tid. Vår avdelning har en stor bredd och erfarenhet inom geoteknik, fältgeoteknik och geofysik. Det finns även möjlighet för dig med många års erfarenhet och rätt personlighet att ta en ledande roll nationellt inom vårt nätverk för geoteknik. Vem är du? Vi söker dig som har relevant utbildning och bakgrund som konsult inom geoteknik. Du bor idag i Sverige och kan utrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi tror du har arbetat minst 5 år inom geoteknik och att du har god erfarenhet av att ansvara för anbud. Du har även god erfarenhet av att arbetat som uppdragsledare för projekt med flera handläggare i. Som person är du ansvarstagande och flexibel samt bra på att lyssna in din omgivning. Du har en god självkännedom och trivs i en grupp med högt i tak där man både lär av andra och lär ut oavsett antalet års erfarenhet. Givetvis är du nyfiken på geoteknik som teknikområde och bidrar gärna till att utveckla det. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs fortsatta starka tillväxt på både nationell och internationell nivå. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi dig som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. I Sverige är vi över 100 personer totalt inom geoteknik och vi har ett givande nationellt samarbete för att stärka våra arbetsmetoder inom ett antal subgrupper till geotekniknätverket. Om företaget AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Making Future
Arbetsgivare
AFRY AB
Hemsida: www.afry.com
Ansökan
Ansök senast 1 november (16 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Geotekniker till Linköping eller Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Statens Geotekniska Inst
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 7 november (22 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Geotekniker

Om jobbet
Statens geotekniska institut (SGI) är en expertmyndighet som arbetar för ett säkert, effektivt och hållbart byggande och ett hållbart användande av mark och naturresurser. I våra uppgifter ingår att förebygga jordskred, ras och negativa konsekvenser av stranderosion. SGI arbetar också med att ta fram nya metoder för att sanera förorenade områden. SGI tillhör Miljödepartementet och har totalt cirka 100 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Linköping och kontor finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. På SGI arbetar vi brett inom det geotekniska och miljögeotekniska fältet med att använda och utveckla nya och befintliga tekniker och metoder, alltid med samhällsnyttan i fokus. Hos oss erbjuds du intressanta och varierande arbetsuppgifter som har stor betydelse för framtidens samhällsplanering. Vi arbetar med såväl forskning som rådgivning och kunskapsförmedling. SGI arbetar bland annat med samhällets anpassning till den pågående klimatförändringen och dess inverkan på geotekniska frågeställningar, samt med att främja ett effektivare markbyggande. SGI ger även myndighetsstöd till landets länsstyrelser och kommuner rörande geotekniska säkerhetsfrågor i planprocessen. ARBETSUPPGIFTER Vår framtagna handlingsplan för hållbart markbyggande i ett klimat i förändring beskriver målsättningarna med vårt klimatanpassningsarbete på SGI. Vi ser att en satsning på fortsatt kunskapsuppbyggnad om klimatförändringens effekter är nödvändig. Särskilt med fokus på klimatförändringens inverkan på klimatlaster och kopplingen till markförhållanden och geokonstruktioner. Det är av stor vikt att den kunskap vi bygger upp också för-medlas och implementeras i samhället. I vårt pågående arbete med att genomföra handlingsplanen ingår, bland mycket annat, skredriskkarteringar av vattendrag med tillhörande metodutveckling, frågeställningar kopplade till stranderosion samt samordning och harmonisering av underlag som rör ras, skred och erosion. Det ingår även visualisering av klimatparametrars effekter på markförhållanden, riskbedömning av stabilitet i berg och att hitta tillämpningar för AI (artificiell intelligens) inom geotekniken. Dina arbetsuppgifter kommer i stor utsträckning att vara kopplade till arbetet med att genomföra aktiviteter i vår handlingsplan för hållbart markbyggande i ett föränderligt klimat. Du kommer att få fokusera på att utveckla och förbättra förståelsen av geotekniska aspekter på klimatförändringen både i utvecklingsuppdrag och i forskningsuppdrag. I ditt jobb kommer du att delta i olika uppdrag, både som uppdragsledare och som handläggare. Arbetet innebär många externa kontakter med främst myndigheter och kommuner, men också kontakter med privata beställare och forskningsaktörer. Du kommer även att få medverka i vår verksamhet med kunskapsförmedling, exempelvis kurser, seminarier och föredrag. I tjänsten ingår att vara en del av SGI:s beredskapsorganisation för geotekniskt stöd till framförallt räddningstjänsten i händelse av eller vid tidiga indikationer på ras eller skred. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med civilingenjörsexamen från väg- och vattenbyggnadsprogrammet/samhällsbyggnadsteknik vid teknisk högskola eller examen som arbetsgivaren bedömer som likvärdig kompetens. Forskarutbildning är meriterande. För tjänsten krävs goda geotekniska kunskaper och yrkeserfarenhet inom framförallt släntstabilitet, portrycks- och grundvattenmodellering samt geotekniskt utrednings- och projekteringsarbete. Vi ser gärna att du har god kunskap inom sannolikhetsberäkningar och riskanalyser. Erfarenhet av arbete med CAD och GIS är meriterande. Vi vill att du ska ha intresse för arbete med en hållbar samhällsutveckling och geoteknik-branschens behov av utveckling. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi vill att du är lösningsorienterad, uppskattar samarbete och har en förmåga att kunna se både det stora och det lilla perspektivet. Vid urvalet kommer stor vikt att läggas vid din personliga lämplighet. För att kunna ar-beta hos oss ska du dela statens gemensamma värdegrund, http://www.swedgeo.se/sv/om-sgi/sa-arbetar-vi/vardegrund-och-kompass/ ÖVRIGT Tjänsten är placerad vid avdelning Klimatanpassning i Linköping eller Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Uppge löneanspråk i ansökan. När du söker anställning hos oss ger du ditt medgivande att vi får hantera dina personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen. Vi kommer inte att använda dina personuppgifter i annat syfte än att genomföra rekryteringen. Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning, löneanspråk, betygskopior, och andra handlingar som du vill åberopa.. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen inom myndigheten samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. Behöver du hjälp med din digitala ansökan kontakta gärna supporten på 0771-693 693. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
Statens Geotekniska Inst
Ansökan
Ansök senast 7 november (22 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.