Astomed Klinikutrustning

Astomed Klinikutrustning erbjuder privata utbildningar, grupputbildningar och onlineutbildningar. Några av de mest populära utbildningarna är permanent hårborttagning, fillers och micro-needling.


Utbildning & support
När du köper utrustning av oss ingår alltid en privat utbildning. Vi har flera sjuksköterskor, hudterapeuter och specialister som hjälper oss med utbildningar då det krävs specialistkunskaper. Förutom det har vi även kostnadsfria onlineutbildningar och workshops.

Vi har egen serviceverkstad med välutbildad personal som tar hand om eventuella problem som kan uppstå med din utrustning. Du kan även lämna in utrustning som inte är köpta av oss för service och reparation.


Kontakt
Vill du veta mer om våra utbildningar, priser och våra övriga produkter - hör av dig så berättar vi mer!


Vi jobbar bara seriöst och vi tar hand om våra kunder på bästa möjliga sätt, och ett bevis på detta är att ca 65% av vår omsättning varje år kommer från kunder som tidigare köpt utrustning från oss. Dessutom har vi högsta kreditvärdighet AAA.
 

Visa mer
Visa mindre

Privata utbildningar hos Astomed Klinikutrustning

Permanent Hårborttagning

Utbildningen är två dagar. Dag ett går vi igenom hårborttagning teoretiskt och dag två jobbar vi praktiskt med olika utrustningar som vi har på plats. Den här laserutbildningen passar dig som är ny i branschen och vill byta yrkesbana, vill uppdatera dina kunskaper i permanent hårborttagning eller har ny personal på din klinik eller salong. Löpande starter.

Mezotix utbildning

Mezotix är en effektiv utrustning som behandlar allt från ålderstecken, ärr och akne. Det är en mångsidig behandling som passar de flesta, unga som gamla. Är du nyfiken på Mezotix och kanske vill utöka din verksamhet med någonting liknande i framtiden? Då är den här utbildningen perfekt för dig. Löpande starter.

Cryopen utbildning

Cryopen är en effektiv behandling som enkelt tar bort pigment, vårtor, fettknölar med mera. Cryopen är ett jättebra komplement att ha på sin klinik då man kan utföra behandlingar snabbt och enkelt. Är du nyfiken på att utöka din verksamhet eller bara lära dig mer om andra behandlingar på marknaden? Då är det här en perfekt utbildning för dig. Löpande starter.

Nagelterapeut - Grundutbildning

Vill du bli ett nagelproffs? Välkommen på en grundläggande utbildning hos oss på Astomed. Vi utbildar dig till en modern nagelterapeut med produkter från ProNails. Denna omfattande grundutbildning kommer att förbereda dig på bästa sätt för en framgångsrik karriär som professionell nagelterapeut. Under utbildningen kommer du att behärska en bred uppsättning färdigheter, inklusive manikyr, korrekt användning av semipermanent lack, precisionsfilning och fräsningstekniker, samt den senaste metoden för applicering av gelnaglar

Nagelterapeut - Kurs i BStrong + BFlex + Master

ProNails BStrong + BFlex + Master workshop kommer att ge er kunskap om den senaste geltekniken med B Systems. Du kommer att lära dig att skapa vackra naglar dubbelt så snabbt, både naturliga naglar samt nagelförlängning.

Nagelterapeut - Kurs i manikyr

Vår manikyr workshop täcker alla grundläggande aspekter av hud- och nagelvård. Vi fokuserar på att hantera olika hudtyper, kundbehov och nagelsjukdomar. Workshopen ger dig kunskap om rengöring och hur du, som kunnig nagelterapeut, kan behandla dina kunder på bästa sätt. Vårt mål är att du ska uppnå utmärkt resultat.

Nagelterapeut - Kurs i Sopolish

ProNails Sopolish workshop kommer att ge dig kunskap om hur du snabbt skapar snygga naglar med gel polish samt hur du avlägsnar det. Du kommer även att få lära dig fransk manikyr och korrekt nagelförberedelser för optimala resultat.

Nagelterapeut - Kurs i Flexi + Hard Builder

Här presenterar vi en exklusiv workshop med Flexi Builder och Hard Builder från ProNails. Under en dag kommer vi att fokusera på att lära ut konsten att bygga på naturliga naglar med Flexi Builder och skapa nagelförlängning med Hard Builder.
Gör intresseanmälan

Kontakta Astomed Klinikutrustning

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad eller har frågor till Astomed Klinikutrustning. Astomed Klinikutrustning hör av sig inom kort!