På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Miljövärd

Miljövärd

Miljövärdar tar ett stort ansvar för skötsel och underhåll av bostadsområdenas utemiljöer.

Miljövärdens kompetensområde är mycket brett. Förutom kunskap om växter såsom buskar, träd, blommor inklusive deras plantering, bevattning och bekämpning av skadeinsekternas och skadedjurs angrepp, bör miljövärdar ha kunskap om leksäkerhet, underhålla och reparera lekplatserna, skötsel och reparation av markbeläggningar mm.

Under vinterhalvåret står miljövärdarna för snöröjning och halkbekämpning på gårdar och gator i nära anslutning till bostadsområden. Miljövärdar kan även behöva ge hyresgästerna råd och vägledning i diverse olika frågor - allt från källsortering och kompostering till trädgårdsfrågor.

Utbildning

Det kan finnas möjlighet att utbilda sig till Miljövärd på gymnasienivå eller inom vuxenutbildningen (komvux).

Grundläggande utbildning finns på flera av gymnasiets program.

Övrigt

Plogga - att jogga samtidigt som man plockar skräp, en aktivitet som har blivit en ny trend i Sverige. Ploggning utförs oftast i grupp.
Källa: sprakochfolkminnen.se

Visa mer
Visa mindre

50 Lediga jobb

Grönyte- och parkskötsel

Arbetsgivare / Ort: Ff - Fastighetsservice AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd

Om jobbet
FF Fastighetsservice är ett av Sveriges äldsta bolag inom fastighetsförvaltning med anor från 1976. Med över 100 anställda och verksamhet på ett 20-tal orter i mellersta och södra Sverige är vi ett tryggt och pålitligt val för våra kunder, varav många har varit hos oss sedan 70-talet. Vi sätter stor stolthet i vår värdegrund med fokus på anställda och uppdragsgivare, och tack vare korta beslutsvägar och tät dialog agerar vi snabbt och flexibelt på kunders önskemål. Gillar du att arbeta utomhus och med grönyteskötsel? Då har vi jobbet för dig!???? Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning. Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet. Vi vill att du är driven och har ett intresse av trädgårdsskötsel. Du gillar när du får engagera dig, ta ansvar och göra ett bra jobb som uppskattas av kunderna. Vi vill helst att du har tidigare erfarenhet som parkarbetare, har du inte det krävs det att du har en vilja att lära dig. Arbetstiden är dagtid. Körkort B krävs för uppgiften eftersom man åker runt med bil till kunderna. Svenska i tal och skrift. Uppdraget startar omgående. Arbetet är förlagt i Göteborg med omnejd. Lön enligt kollektivavtal.
Arbetsgivare
Ff - Fastighetsservice AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

LL Bolagen söker en Driftledare

Arbetsgivare / Ort: Liselotte Lööf Återvinning AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • Arbetsledarerfarenhet

Om jobbet

LL Bolagen är en företagsgrupp som erbjuder sina kunder miljö- och kostnadseffektiva lösningar inom huvudområdena avfallshantering och återvinning, drift och underhåll av markanläggningar, vinterunderhåll, lättare anläggningsarbeten, fastighetsunderhåll samt sanering. Koncernen befinner sig i en intressant fas med offensiva ambitioner för en fortsatt stark tillväxt och utveckling.

Vill du vara med och ta ansvar för vår framtid? Då ska du arbeta i vår bransch. Vårt arbete är konkret, men många glömmer att det också är i vår bransch som de stora utmaningarna och satsningarna görs. Det behövs för att en viktig del av vår infrastruktur ska fungera både idag och långt in i framtiden.

Vi söker dig som är intresserad av ett långsiktigt arbete där vi gärna ser att du som medarbetare utvecklas i rollen och drivs av att skapa goda affärer.

Arbetet är till största del administrativt med ansvar för den aktuella verksamhetens personal, underentreprenörer/partners, fordon och annan utrustning, kundkontakter och ekonomi.

Dina arbetsuppgifter

Som Driftledare kommer du först och främst att utveckla, planera och leda samt följa upp avdelningens dagliga verksamhet. Du leder ett team om ca. 20 miljöarbetare och chaufförer med fullt personalansvar. Du kommer att rapportera till den operativa chefen.

LL Bolagen sitter i trevliga och ljusa lokaler i Frihamnen. Här präglas arbetsmiljön av goda möjligheter att få vara med och påverka.

Din profil

Grunden för ett positivt arbetsklimat uppnås genom att du som driftledare kommunicerar öppet, ärligt och tydligt. Genom att sätta dina medarbetare i centrum och vara en lyhörd vägvisare leder du din personalgrupp.

Du skapar goda relationer genom att bygga förtroende, och etablerar trovärdighet hos dina medarbetare genom att vara ett gott exempel på hur vi agerar i vardagen, i enlighet med LL Bolagens värderingar. Du påverkar din omgivning snarare än reagerar på den.

Som person gillar du att ta eget ansvar och egna initiativ, och är entusiastisk inför nya förutsättningar och utmaningar. Vår verksamhet genomgår och fortsätter genomgå förändringar, vilka du kommer få ta stor del i. Du arbetar aktivt mot ständiga förbättringar.

Du utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och hanterar stressade situationer på ett lugnt och metodiskt sätt samtidigt som du har ordningssinne och lätt för att samarbeta.

Positivitet och framåtanda är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen. Miljöbranschen är också mer och mer aktuell i samhällsdebatten, och därför behöver du vara en god ambassadör för LL Bolagen.

Välkommen med din ansökan

Låter det här som en tjänst som passar dig?

Tveka då inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev till [email protected] snarast möjligt men senast den 1 augusti 2021. Intervjuer sker löpande. Anställningen kommer börja enligt överenskommelse.

Arbetsgivare
Liselotte Lööf Återvinning AB
Södra Hamngatan 3
11541 Stockholm
Hemsida: www.llbolagen.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Swoosh söker CE-chaufför med start omgående!

Arbetsgivare / Ort: Professionals Nord Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi söker en serviceinriktad CE-chaufför som kan börja omgående. Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med ett löpande urval! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Swoosh räkning en CE-chaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Swoosh under tio veckor, med chans till förlängning. Swoosh är ett av Norrlands mest växande företag och fortsätter nu att erövra Norrland. I Umeå arbetar i dagsläget drygt 65 personer, och vill nu bli fler. Du kommer att vara en del av en sammansvetsad arbetsgrupp, som besitter stor kompetens och lägger stor vikt vid gemenskap. Det är dessa experter du kommer att åka tillsammans med i början av din anställning, allt för att du ska komma in i arbetet på bästa sätt. Swoosh har nya, välskötta fordon med den nyaste tekniken. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swoosh önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland! Arbetsuppgifter Arbetet innebär att köra sugbil med släp i Umeå med omnejd där du kommer att utgå från Umeå. Körningarna kommer främst att ske på dagtid, men viss jourtid och kvällsarbete kan förekomma längre fram i din anställning. Då arbete ibland sker på annan ort, kan det vara aktuellt med viss övernattning på annan ort. Arbetet kan till exempel innebära arbetsuppgifter som vakuumsugning, tömning av dagvattenbrunnar och rycka ut på akuta ärenden. Förutom det är en viktig uppgift att vara Swoosh ansikte utåt mot kunderna. Vi söker dig som Har CE-kort och YKB för lastbil, har du ADR-utbildning är det ett plus men inte ett krav. Det är även meriterande om du kört lastbil eller arbetat i spolbilsverksamhet tidigare. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Swoosh. Du är arbetsvillig och ansvarsfull. Då daglig kontakt med kunder är vanligt förekommande har du en god känsla för service och kan flexibelt växla mellan arbetsuppgifter. Viktigt är också att du har en förmåga att samarbeta, då arbetet till stor del kommer att utföras tillsammans med andra. START: Omgående OMFATTNING: Heltid STAD: Umeå URVAL: Sker löpande KONTAKT: Josefin Sjöström Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Information om kundföretaget Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom sanering, stamrenovering, högtrycksspolning, inspektion, rådgivning och förebyggande åtgärder. Vi täcker hela Norrland plus Mälardalen. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll. http://swooshsverige.se/tjanster/ Om oss Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
Arbetsgivare
Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida: http://www.Professionalsnord.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

C-Chaufför - Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Simplex Bemanning AB / Skärholmen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-07-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Nu söker vi en lastbilschaufför med C behörighet i Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som återvinningsarbetare förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.

Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastväxlare eller lastbil med baklastare.

Arbetsuppgifter:

 • Framföra fordonet på ett säkert sätt
 • Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
 • Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
 • Hantera byggåtervinning
 • Lasta samt lossa kärl

Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

 • Grundskoleutbildning samt gymnasiekompetens
 • C-Körkort samt YKB
 • Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinnig och kunskap av att framföra tyngre fordon är inget krav men ses som meriterande.

Om oss:

Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.

Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.

Unga människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.


Arbetsgivare
Simplex Bemanning AB
Auroragränd 1
12761 Skärholmen
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

C-Chaufför - Återvinning

Arbetsgivare / Ort: Simplex Bemanning AB / Skärholmen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-07-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Nu söker vi en lastbilschaufför med C behörighet i Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet:

Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som återvinningsarbetare förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.

Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastväxlare eller lastbil med baklastare.

Arbetsuppgifter:

 • Framföra fordonet på ett säkert sätt
 • Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
 • Hantera byggåtervinning
 • Hantera farligt avfall
 • Lasta och lossa kärl

Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

 • Grundskoleutbildning samt gymnasiekompetens
 • C-Körkort samt YKB
 • Kunna tala och skriva svenska
 • ADR utbildning

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinnig och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.

Om oss:

Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.

Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.

Unga människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Arbetsgivare
Simplex Bemanning AB
Auroragränd 1
12761 Skärholmen
Hemsida: www.simplexbemanning.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.