På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Maskinställare
Spela filmen

Maskinställare

Som maskinställare ställer man in de verktyg som används i en maskin för automatisk bearbetning. Maskinställaren provar ut maskinens verktyg och kontrollerar att de fungerar som de ska innan produktionen sätts igång.

Maskinställarens jobb är att ställa in maskinens verktyg innan maskinskötaren tar över.

Utbildning

Maskinställare och verktygsställare är vanligen yrkesutbildade verkstadsmekaniker som arbetat en tid i yrket.

Kvalificerad ställare ska ha goda teoretiska och praktiska kunskaper i bearbetningsteknik, ritningsläsning, materiallära och mätteknik. Arbetet kan vara förenat med instruktörsuppgifter.

Bra grundläggande utbildning får du bl a på gymnasiet Industritekniska programmet eller El- och energiprogrammet.

Flera yrkeshögskolor erbjuder utbildningar inom verkstadsområdet.

Framtidsutsikter

Personliga egenskaper

Arbetsplats

De flesta maskinställare arbetar vid företag inom verkstadsindustrin. I vissa maskiner masstillverkas detaljer, som skruvar, muttrar, brickor och nipplar. Detta sker mestadels i automatmaskiner som normalt sköts av speciella maskinskötare.

Övrigt

Det här yrket är mycket mansdominerat, ca 95% av de yrkesverksamma är män.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

16 Lediga jobb

Ledigt jobb som maskinoperatör i Braås!

Arbetsgivare / Ort: Manpower AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i fordonsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag och du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Att arbeta som konsult Du kommer att arbeta som konsult på ett globalt, stort och välkänt företag i Braås som är verksamt inom fordonsbranschen. Vi söker kandidater som kommer att arbeta som antingen maskinoperatör, laseroperatör eller kantpressare. Uppgifter som kan komma att förekomma är maskinövervakning, maskinomställning eller plåtbearbetning. Kvalifikationer För att söka den här tjänsten bör du ha goda kunskaper inom tillverkning, maskinövervakning och maskinomställningar. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av tillverkningsindustri, industriellt arbete och någon form av maskinarbete. Vi utgår från att du är en trevlig person med ett starkt driv som har lätt för att samarbeta med andra. Vi söker dig som * har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska * har B-körkort och tillgång till egen bil * har truck- och travers-utbildning * har god fysik * har möjlighet att jobba i skift Sök tjänsten idag! För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Spasovska på e-post [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag! Erbjudande Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Om Manpower Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.
Arbetsgivare
Manpower AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Ställare inom Formsprutning sökes!

Arbetsgivare / Ort: TopWork Mälardalen AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinställare

Om jobbet
TopWork grundades 2013 och är idag ett etablerat företag inom personaluthyrning och rekrytering. Vi arbetar med uppdrag över hela Sverige med utgångspunkt från våra kontor i Växjö, Kalmar, Stockholm och Malmö. Vi är experter på industri, lager, logistik, administration och försäljning. Vi söker för kunds räkning  en erfaren ställare som har möjlighet att arbeta skift. Företaget ingår i den fordonsorienterade koncernen CalixKlippan Group vilka omsätter cirka 1100 MSEK med dotterbolag i Sverige, Polen, Tyskland och Brasilien. Företaget, med all verksamhet i Eskilstuna, är en system- och komponentleverantör till fordons- och säkerhetsindustrin. Produktportföljen består i huvudsak av exteriöra stylingkit till personbilar, monterade system för lastbilshytter, formsprutade plastkomponenter samt formade plåtkomponenter. Preciform har idag cirka 50 anställda och genomgår en mycket stark tillväxt. I rollen som ställare ansvarar du för tillverkning av produkter i deras formsprutor, att genomföra verktygsbyten, kvalitetskontroller och övriga inom avdelningen förekommande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter:  - Producera enligt plan till rätt kvalitet, kvantitet och vid rätt tidpunkt  - Genomföra verktygsbyten  - Bevaka och styra att förutbestämda kvalitetsnivåer upprätthålls  - Trimma och utföra ändringar/justeringar för att uppnå rätt kvalitet -  Följa gällande rutiner i form av arbetsinstruktioner och checklistor -  Utföra förebyggande underhåll samt tillsyn på maskiner och kringutrustning -  Rapportera och visualisera avdelningens resultat i tillhörande uppföljningssystem   Profil Vi söker dig som vill vara med och utvecklas inom formsprutning. Du har tidigare erfarenhet som ställare, god kännedom inom formsprutning och gärna tidigare arbetat med plast. Du har god kunskap på hur de olika processparametrarna inverkar på produktkvalitet och cykeltider. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och där ser vi gärna att du är en naturlig lagspelare som har stort intresse för teknik och är snabblärd. Du är en ansvarstagande person som är självgående, flexibel och stresstålig.   Väligen skicka in din ansökan om detta överensstämmer på dig. 
Arbetsgivare
TopWork Mälardalen AB
Hemsida: http://http://www.topworkcare.se/
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Nu söker vi Industrimedarbetare till vår kund i Markaryd

Arbetsgivare / Ort: Palm & Partners Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinställare

Om jobbet
Om oss Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd. Arbetsbeskrivning Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i fabrik som maskinoperatör, stort plus om du har en teknisk utbildning och gillar att skruva på fritiden. Du behöver även ha Truckkort A och B. Tjänsten är start omgående... Utbildning Lägst en gymnasieutbildning och gärna en tekniskutbildning Erfarenhet Att du arbetat eller arbetar i industrin är ett krav, Personliga kvalifikationer Du ska vara en lugn och sansad person med huvet på skaft. Ska kunna jobba 2 skift och även dagtid. Flexibel och lättlärd. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal Ansökan Vi ser gärna att du söker redan idag, då det är start omgående. Startdatum Enligt överenskommelse. Uppdragslängd 6 månader med goda chanser till förlängning
Arbetsgivare
Palm & Partners Bemanning AB
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker Ställare med erfarenhet från plastindustrin

Arbetsgivare / Ort: Empleo Ljungby AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinställare

Om jobbet

Vi söker en erfaren Ställare med erfarenhet inom plastindustrin 

Till vår trevliga kund i Ljungbyområdet söker vi en ställare som har erfarenhet inom plastindustrin. Vår kund erbjuder dig som anställd en spännande och utmanande arbetsmiljö där du erbjuds både personlig och professionell utveckling.Vår kund befinner sig i en spännande tillväxtfas och stärker nu upp sitt produktionsteam med fler kompetenta medarbetare. Kanske är just du vår nästkommande medarbetare?

I rollen som Ställare ingår bland annat uppgifter som:

• Ställa och programmera 
• Mätning och kvalitetskontroller
• Verktygsbyten och maskinövervakning

 

Din Profil

Du som antar denna utmaning har ett genuint praktiskt intresse. Du har några års praktisk erfarenhet som ställare med erfarenhet inom plastindustrin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av programmering och är van att arbeta lösningsorienterat. Du trivs i produktionsmiljön och har lätt för att lära samt viljan att vara med och bidra till företagets positiva utveckling.
Med fördel har du erfarenhet av: 

 • Programmering
 • Skärning/Bearbetning
 • Ritningsläsning

Som person är du en god lagspelare, en trevlig kollega och någon som lägger stort engagemang i det du tar dig an. Du är nyfiken, noggrann och bidrar med positiv inställning på din arbetsplats. Du är van att läsa ritningar och är kvalitetsmedveten samt att du trivs med att arbeta självständigt. Truck- och traverskort är önskvärt, dock inget krav. 

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.  
Ort/Placering: Ljungbyområdet 
Omfattning: Heltid, skift  
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.  
Ansökningstid: Ansök senast 27 september 

Arbetsgivare
Empleo Ljungby AB
Hemsida: www.empleo.se
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker Ställare med erfarenhet från plastindustrin

Arbetsgivare / Ort: Empleo Ljungby AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinställare

Om jobbet

Vi söker en erfaren Ställare med erfarenhet inom plastindustrin 

Till vår trevliga kund i Ljungbyområdet söker vi en ställare som har erfarenhet inom plastindustrin. Vår kund erbjuder dig som anställd en spännande och utmanande arbetsmiljö där du erbjuds både personlig och professionell utveckling.Vår kund befinner sig i en spännande tillväxtfas och stärker nu upp sitt produktionsteam med fler kompetenta medarbetare. Kanske är just du vår nästkommande medarbetare?

I rollen som Ställare ingår bland annat uppgifter som:

• Ställa och programmera 
• Mätning och kvalitetskontroller
• Verktygsbyten och maskinövervakning

 

Din Profil

Du som antar denna utmaning har ett genuint praktiskt intresse. Du har några års praktisk erfarenhet som ställare med erfarenhet inom plastindustrin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av programmering och är van att arbeta lösningsorienterat. Du trivs i produktionsmiljön och har lätt för att lära samt viljan att vara med och bidra till företagets positiva utveckling.
Med fördel har du erfarenhet av: 

 • Programmering
 • Skärning/Bearbetning
 • Ritningsläsning

Som person är du en god lagspelare, en trevlig kollega och någon som lägger stort engagemang i det du tar dig an. Du är nyfiken, noggrann och bidrar med positiv inställning på din arbetsplats. Du är van att läsa ritningar och är kvalitetsmedveten samt att du trivs med att arbeta självständigt. Truck- och traverskort är önskvärt, dock inget krav. 

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.  
Ort/Placering: Ljungbyområdet 
Omfattning: Heltid, skift  
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.  
Ansökningstid: Ansök senast 27 september 

Arbetsgivare
Empleo Ljungby AB
Hemsida: www.empleo.se
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Produktionsmedarbetare/ maskinställare

Arbetsgivare / Ort: Saturnus AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Saturnus har säkrat nya spännande uppdrag och söker nu en produktionsmedarbetare/maskinställare som vill växa med oss och vara en del av att driva produktionsavdelningen framåt.

Dina arbetsuppgifter

Som produktionsmedarbetare hos oss kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter i den dagliga produktionen, såsom beredning, fyllning och packning. Du kommer även att ställa maskiner för nya körningar, genomföra felsökning och reparation, förebyggande underhåll, materialhantering samt löpande kvalitetskontroll.

Din profil

Vi söker dig som har ett gediget intresse för teknik och gärna har erfarenhet av arbete i processindustri. Du besitter god förståelse för säkerhet och hygien inom livsmedel. Meriterande om du är förtrogen med arbete runt förpackning och emballage.

Som person är du positiv, initiativ- och ansvarstagande samt har lätt att samarbeta med andra. I den dagliga verksamheten arbetar du praktiskt och med väl utvecklat konsekvenstänk.

Du behärskar svenska i tal och skrift och engelska är en merit.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med förekommande övertidsarbete. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka CV och personligt brev till [email protected] senast den 31 oktober. Välkommen med din ansökan!

Besök gärna vår hemsida www.saturnus.se

Om oss

Saturnus AB är ett fristående familjeföretag med en årsomsättning på cirka 120 miljoner kronor. Vi har tillverkat drycker sedan 1893 och är idag Sveriges största producent av glögg och kryddat brännvin. I vårt sortiment återfinns även coffee syrups och drinkmixers under eget varumärke. Vi har agentur för Evian, Badoit och Aqua D’or naturligt mineralvatten, Britvic Mixers & Juices, Resorb dryck samt Carl Jung alkoholfritt vin på den svenska marknaden. Vi har också legotillverkning av drycker åt andra internationellt kända företag.

Företagets lokaler finns i Fosieby industriområde i utkanten av Malmö. Här finns samtliga avdelningar; laboratorium, produktion, lager, ekonomi och marknad samlade under ett tak och vi är ca 30 anställda.

Arbetsgivare
Saturnus AB
Ansökan
Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

TopWork söker ställare...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinställare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ....för kunds räkning norr om Ljungby. Som ställare inkluderar dina arbetsuppgifter att sätta upp och ställa plastverktyg. Utöver detta tillkommer generell problemlösning och optimering i maskinallen.    Vi ser gärna att du har arbetat med liknande uppgifter sedan tidigare.     Vi söker individer för både dag- och skiftarbete.     Känner du att ovan beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan redan idag!   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

TopWork söker erfaren ställare...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinställare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ....för kunds räkning. Som ställare inkluderar dina arbetsuppgifter att sätta upp & ställa tunnmetall och aluminium. Utöver detta tillkommer generell problemlösning och optimering i maskinallen.    Vi söker individer för både dags- och nattskift.    Känner du att ovan beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan redan idag!   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker en ställare

Arbetsgivare / Ort: Processbemanning Svenska AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 November (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinställare

Om jobbet
. Vi söker Ställare till Formsprutningsavdelningen.   Nolato MediTor AB är ett välkänt företag i branschen och samarbetar sedan lång tid med ledande Life Science bolag över hela världen. Vi ligger i vackra Torekov i nordvästra Skåne och ingår i affärsområde Medical Solutions. Vi utvecklar och tillverkar medicintekniska produkter inom medicinteknik och läkemedel. I produktionen tillverkar och vidareförädlar vi de flesta polymera material, som silikon, plast, TPE, syntet och naturlatex. Vi arbetar inom områdena produkt- och processutveckling, formsprutning, doppning och extrudering. Förutom tillverkningsteknologier utför vi både helautomatiska och manuella montage.   Vi erbjuder - En viktig roll i en svensk internationell koncern - En händelserik yrkesvardag där du har stort ansvar, delaktighet och inflytande - Trevliga och kunniga kollegor - Bra förmåner och på sikt fina utvecklingsmöjligheter för rätt person   Arbetsuppgifter Som ställare på formsprutningen ansvarar du för ställ (verktygsbyte, igångkörning och kvalitetscheck), rengöring av verktyg, dagligt underhåll, avhjälpa tekniska problem, förbättringsarbete, delaktig i igångkörning av nya produkter, delaktig i programmering av maskiner, robot och kringutrustning, delaktig i valideringsprocesser, medverka i installation av ny utrustning, mm. för att i slutändan tillverka produkter i rätt tid med rätt kvalitet. Du kommer att få lära dig mer ingående om våra maskiner, produkter och material för att kunna utföra ovanstående arbetsuppgifter på bästa sätt. Vi har produktion dygnet runt fördelat i olika skiftesteam där du kommer vara en viktig pusselbit såväl i ditt team som i det stora pusslet.   Arbetet innebär att: - ansvara för ställ utförs i rätt tid och med rätt kvalité - ansvara för att gällande rutiner/instruktioner följs - aktivt medverka i förbättringsarbete - aktivt deltaga vid skiftbyte och övriga möten - ansvara för att viktig information överlämnas till nästkommande skift   Utbildning och Erfarenhet Du behöver vara självständig, flexibel, handlingskraftig, ha god samarbetsförmåga och kunna ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.   Krav: - tekniskt intresse och kunnande - gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med teknisk inriktning - noggrann - goda kunskaper i svenska i både tal och skrift - god datavana - truckkort - dokumenterad ställarutbildning eller jobbat som ställare är mediterande - rök- och snusfri   Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, grunden är natt eller helg skift men även 2-skift kan förekomma vissa perioder. Placering i Torekov.   Intresserad Vill du växa med oss och känner att det är dig vi söker så skicka gärna in din ansökan redan idag då rekryteringen sker löpande.   Vi använder Processbemanning i denna rekrytering och har du frågor gällande rekryteringsprocessen går det bra att kontakta Martin Axelsson på e-mail: [email protected]   Välkommen med Din ansökan!
Arbetsgivare
Processbemanning Svenska AB
Hemsida: http://www.processbemanning.se
Ansökan
Ansök senast 2 November (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Jobba som operatör på välkänt företag i Landskrona!

Arbetsgivare / Ort: Manpower AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 November (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Nu söker vi dig som vill arbeta heltid som operatör hos vår uppdragsgivare inom fordonsbranschen i Landskrona. Företaget är internationellt, spännande och välkänt. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! Vad gör man som operatör? Du kommer att jobba på ett välkänt företag i Landskrona som tillverkar och utvecklar ett system för 4-hjulsdrift. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter där du bland annat kan komma att: * Montera och/eller paketera de produkter som vår kund tillverkar. * Utföra processkontroller. * Starta och avsluta arbetsorder. * Hantera underhållsystemet. Tunga lyft kan förekomma och tempot kan vara högt. Du kommer arbeta efter uppställda mål och se till att produktionen håller rätt kvalité. Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning. Start för jobbet är omgående och dina arbetstider kommer vara varierande. Vi ser att du är öppen för varierande skift, såsom dag, kväll och nattskift. Är du rätt person för jobbet? Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med teknik eller har ett stort intresse för det och är sugen på att vara en del av ett spännande företag. Som person är du noggrann, ansvarstagande och snabblärd. Utöver detta söker vi dig som: * Tidigare arbetat som operatör, montör eller annat tekniskt arbete. * Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. * Trivs med ett arbete där tunga lyft kan förekomma. * Är minst 18 år. * Kan börja omgående. * Kan arbeta olika arbetstider. Det är meriterande om du * Har erfarenhet som CNC-operatör. Erbjudande Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Hur söker jag jobbet? Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten? 1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se 2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10. 3 Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig! Vad händer när jag skickat in min ansökan? Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.
Arbetsgivare
Manpower AB
Ansökan
Ansök senast 3 November (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

TopWork söker erfaren ställare...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinställare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ....för kunds räkning. Som ställare inkluderar dina arbetsuppgifter att sätta upp & ställa tunnmetall och aluminium. Utöver detta tillkommer generell problemlösning och optimering i maskinallen.    Vi söker individer för både dags- och nattskift.    Känner du att ovan beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan redan idag!   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

TopWork söker maskinställare...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. …till vårt företag norr om Ljungby. Här ges du möjligheten att arbeta inom tillverkande industri där du blir en viktig del av teamet och produktionen.   Som maskinställare kommer du ha ett nära samarbete för att hålla en god produktion och kvalité. Du är tekniskt lagd och har ett stort intresse för teknik. Vi söker dig som arbetat inom industri, gärna plastindustrin, är meriterande men inte ett krav. Du får också gärna ha truck- och traverskort.   Vi ser att du som söker dig som har ett eget driv, är lojal, ambitiös, engagerad och samtidigt genuint intresserad och tycker att det är roligt eller skulle vara roligt att arbeta inom industri. Du är en person som är noggrann och har ett öga för kvalité samtidigt som du är social samt har respekt för din omgivning och medmänniskor. Du är flexibel när det kommer till att arbeta olika typer av arbetstider, då det förekommer olika typer av skift samt att det kan bli ändringar av skiftgång under uppdragets gång. Du är en person som trivs att arbeta i taktat flöde och har inga problem med att arbeta i ett högt arbetstempo.   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.  Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

TopWork söker ställare...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinställare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ....för kunds räkning norr om Ljungby. Som ställare inkluderar dina arbetsuppgifter att sätta upp och ställa plastverktyg. Utöver detta tillkommer generell problemlösning och optimering i maskinallen.    Vi ser gärna att du har arbetat med liknande uppgifter sedan tidigare.     Vi söker individer för både dag- och skiftarbete.     Känner du att ovan beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan redan idag!   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Ställare

Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinställare

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker nu efter en ställare till en av våra kunder i Lammhult. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos kund efter inhyrningsperioden. Du kommer arbeta med att ställa och byta verktyg i företagets formsprutningsmaskiner. Arbetet sker i korta serier, maskinerna ställs om flera gånger om dagen. Väldigt varierande arbete och tillverkning. Start: Omgående. Arbetstider: 3-skift. Din profil Krav: Erfarenhet av arbete inom industri eller verkstad. Viktigt att att man har mekaniskt intresse och förståelse. Du behöver vara arbetsvillig, nyfiken och intresserad. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Arbetsgivare
Ikett Personalpartner AB
Hemsida: http://www.ikett.com/
Ansökan
Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kapare sökes till kund i Värnamo

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinställare

Om jobbet
Är du nyfiken på hur det är att arbeta som kapare/maskinställare på ett nytänkande, väletablerat och framgångsrikt företag? Vi på Lernia Bemanning söker just nu en självgående och noggrann person till ett spännande uppdrag. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Vad innebär jobbet som kapare? I den här rollen kommer du framför allt att utföra enklare programmering och ställa in och rigga maskiner. I jobbet ingår även att arbeta med kompensering och kontrollmätning, ladda maskinerna och ställa in dem med rätt verktyg och se över maskinerna och din arbetsplats dagligen. Du kommer att ingå i ett team med fantastiska medarbetare och tillhöra produktionsavdelningen. Lokalerna är trivsamma, ljusa och klassiska. Vem söker vi? Till rollen som kapare söker vi framförallt dig som är en social och lojal person som motiveras av att få lära dig nya saker och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att göra justeringar, ritningsläsning och maskinprogrammering. Utöver det är det en stor fördel om du har gymnasieexamen inom teknik eller har en teknisk utbildning, har erfarenhet av CNC-styrda maskiner och har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Det är meriterande om du har: • Truckkort typ A och B • B-körkort (krav) • Tillgång till egen bil • Traverskort Om anställningen • Placeringsort: Värnamo • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid • Tillträde: Omgående och enligt överenskommelse • Anställningsform: Tillsvidare Kontaktuppgifter och ansökan Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2020-10-31. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nisrine Hanna Hedin via e-post: [email protected] Välkommen med din ansökan! Lernia är vägen framåt Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Nu söker vi Industrimedarbetare till vår kund i Markaryd

Arbetsgivare / Ort: Palm & Partners Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 November (1 månad kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinställare

Om jobbet
Om oss Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd. Arbetsbeskrivning Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i fabrik som maskinoperatör, stort plus om du har en teknisk utbildning och gillar att skruva på fritiden. Du behöver även ha Truckkort A och B. Tjänsten är start omgående... Utbildning Lägst en gymnasieutbildning och gärna en tekniskutbildning Erfarenhet Att du arbetat eller arbetar i industrin är ett krav, Personliga kvalifikationer Du ska vara en lugn och sansad person med huvet på skaft. Ska kunna jobba 2 skift och även dagtid. Flexibel och lättlärd. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal Ansökan Vi ser gärna att du söker redan idag, då det är start omgående. Startdatum Enligt överenskommelse. Uppdragslängd 6 månader med goda chanser till förlängning
Arbetsgivare
Palm & Partners Bemanning AB
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
Ansökan
Ansök senast 27 November (1 månad kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.