H&M, Hennes & Mauritz

H&M, Hennes & Mauritz

H&M:s Inköps- och Designavdelning erbjuder spännande karriärmöjligheter för dig som är kreativ, modeintresserad och försäljningsdriven. Det är här vi skapar mode och kvalité till bästa pris på ett hållbart sätt.

H&M:s Inköps- och Designavdelning ser till att H&M:s globala kollektioner skapas i rätt kvantitet och rätt timing till alla våra försäljningsländer och hm.com. Vi älskar mode och brinner för att alltid erbjuda våra kunder bästa produkt och sortiment. Mode förändras hela tiden! Vi letar därför ständigt efter kreativa lösningar som gör våra produkter och sortiment ännu bättre. Den bästa idén vinner!

Vi skapar våra kollektioner tillsammans i produktteam och utvecklar våra produkter med hjälp av våra globala produktionsteam. Att jobba i team är nyckel till framgång på H&M! Ett produktteam består av inköpare, designers och konstruktörer som jobbar på något av våra koncept t.ex. H&M Sport, Divided Grey, Everyday eller H&M Trend. Varje koncept drivs av en sektionschef som har stöd av en Business Controller i köp och försäljningsanalys.

Utifrån teamets koncept gör vi en global trend- och försäljningsanalys. Teamet driver produktutvecklingen och tar beslut på vad som är bästa produkt för kunden utifrån design, passform, material, färg, print mm.

H&M erbjuder en kreativ och utvecklande arbetsmiljö i ständig förändring. Vi tror på människan och du får ett stort ansvar redan från första dagen. H&M satsar på sina medarbetare och erbjuder ett stort utbud av utbildningar och möjligheter att växa inom företaget. Företagskulturen är enkel och öppen. På H&M är allt möjligt!

Vill du vara en del av H&M och skapa morgondagens mode? Till Inköps- och Designavdelningen rekryterar vi hela tiden inköps-, mönsterkonstruktörs-, design- och printassistenter och business controllers.

Mer information om tjänsterna finns på vår karriärsida www.hm.com/jobs.

Visa mer
Visa mindre