På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Markförhandlare

Markförhandlare

Markförhandlare är den som agerar som Trafikverkets representant vid förhandlingar där Trafikverket löser mark för att senare kunna genomföra olika projekt.

Markförhandlare ansvarar för markåtkomst och ersättningsfrågor när det handlar om utlösning av aktuell mark. Man arbetar också med värderings- och tillståndsfrågor samt fastighetsrättsliga frågor i Trafikverkets investeringsprojekt som rör väg och järnväg.

I rollen som markförhandlare möter man många människor i olika situationer och markförhandlare har en varierande arbetsdag, där man ena dagen kan sitta på kontor och nästa dag är ute i fastighetsägarens miljöer.

Utbildning

Rekommenderad bakgrund är Civilingenjörsutbildning 300 hp inom lantmäteri, högre utbildning inom  juridik och/eller ekonomi eller motsvarande, exempelvis kan man ha juristexamen eller vara utbildad högskoleekonom eller civilekonom.

Fördjupat erfarenhet från arbetsområdet för att klara av självständigt arbete och praktiskt tillämpning samt 3-4 års yrkeserfarenhet är meriterande.

En bra grundutbildning får du på gymnasiets Ekonomiprogrammet, inriktning Juridik, Samhällsvetenskapsprogrammet eller Naturvetenskapsprogrammet, inriktning Naturvetenskap och Samhälle.

Personliga egenskaper

Då man som markförhandlare är ofta är ute och träffar människor i olika situationer, därför gäller det att man har en mycket god kommunikationsförmåga och kan hantera intressekonflikter mellan olika parter samt vara empatiskt i möten med människor.

Arbetsplats

För att Trafikverkets investeringar och projekt ska kunna genomföras, behöver Trafikverket ibland tillgång till mark som är nödvändig för dem. Det är då du som markförhandlare företräder Trafikverket i bland annat uppkommande förhandlingar.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

1 Lediga jobb

Markavtalsarbetare till kund i Dalsland

Arbetsgivare / Ort: OnePartnerGroup Örebro AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 January (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Markförhandlare

Om jobbet
Till vår kund söker vi en Markavtalsberedare med lokal förankring i Dalsland.


Arbetsbeskrivning
Vi fortsätter att bygga ut vårt fibernät till Sveriges hushåll. I vår så ska vi starta upp ett nytt projekt i Dalsland och söker nu en Markavtalsberedare med lokal förankring. Markavtalsberedaren är den resurs som säkrar så att vi får in de markavtal som krävs för att kunna bygga fibernätet. Uppdraget går ut på att etablera en god kontakt med markägarna i området och teckna nyttjanderättsavtal med de fastighetsägare som berörs av byggnationen. Kontakt med markägare sker så väl över telefon som genom fysiska möten där så är möjligt med hänsyn till Covid-19.

Ditt arbete leds övergripande av Markavtalsledaren i regionen och du skall ständigt rapportera framsteg samt eventuella problem som uppstår. Det dagliga arbetet skall du själv planera så att det blir så effektivt som möjligt. Utöver samarbete med Markavtalsledaren så kommer du även ha en hel del kontakt med ansvarig projektör i projektet.

Kompetenskrav
Bosatt i Dalsland
God social förmåga
B-körkort
Kunskaper om markentreprenad/fiberprojekt är meriterande


Leverantör står för
·      Dator
·      Mobiltelefon
·      Arbetsskor

Övrig information:
Startdatum: 2021-02-15
Slutdatum: 2021-06-30
Arbetstid: 100 %
Placering: Dalsland

Urval sker löpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag!



Om oss:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se.
Arbetsgivare
OnePartnerGroup Örebro AB
Hemsida: www.onepartnergroup.se
Ansökan
Ansök senast 27 January (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.