På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Kryssningsvärd
Spela filmen

Kryssningsvärd

Kryssningsvärd behöver ha många talanger, bl a att ge trevligt bemötande åt kryssningspassagerare, att se till att de trivs och underhålla dem. 

Det är en stor fördel om man har tidigare arbetat som konferencier, programvärd, Quizz master, karaoke-värd eller har någon form av scenvana, behärskar mikrofontekniker och vill och kan uppträda antingen som stå-upp-komiker eller med sång.

Den vanligaste förekommande anställningsformen är "visstidsanställning under högsäsong" och lönen kan vara relativt låg, men under sin anställningstid får man ofta fri kost och logi på fartyget man arbetar på.

Jobbet ombord innebär att man parallellt med sin ordinarie tjänst har också en uppgift i fartygets säkerhetsorganisation, vilket kräver att man är vid god fysisk och psykisk hälsa.

Inför en eventuell anställning genomförs därför allt som oftast en säkerhetsutbildning samt en läkarundersökning.

Utbildning

Ingen speciell utbildning krävs. Man kan få anställning med i princip vilken utbildning som helst, men gymnasiekompetens kan ställas som ett krav.

Vissa andra krav kan också ställas. Ett vanligt krav är att man har fyllt 23 år och att man har viss arbetslivserfarenhet från något servicerelaterat yrke.

Att behärska svenska och engelska väl i tal och skrift är oftast ett krav och andra språkkunskaper är mycket meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas i yrkesrollen som kryssningsvärd måste man vara lockad av utmaningen att leverera en minnesvärd upplevelse till passagerare och gäster. Det är fördelaktigt att ha en naturlig förmåga att hantera olika människor och trivas med att prata inför en stor grupp.

Som kryssningsvärd behöver du vara ansvarsfull, stresstålig och ordningsam. 

Visa mer
Visa mindre

8 Lediga jobb

Spontanansökan – Cabin Crew som varje dag siktar mot nya höjder!

Arbetsgivare / Ort: Braathens Regional Airlines AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 16 maj (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Cabin stewardess/Hyttvärdinna

Om jobbet
Vi på BRA siktar nu framåt och uppåt och vill vara det självklara valet i att knyta samman vårt avlånga land! Vi är självklart alltid nyfikna och intresserade av att komma i kontakt med nya inspirerande medarbetare som tillsammans med våra dedikerade kollegor vill leverera Sveriges bästa kundupplevelse – varje dag!   Du är varmt välkommen att skicka in din spontanansökan till oss. Vi förutsätter att du har relevant utbildning samt erfarenhet från branschen. BRA har besättningsbaser på flera orter i Sverige. Om arbetet: Ombord på våra ATR 72-600 ansvarar du som Cabin Crew för säkerheten och säkerställer att föreskrifterna efterlevs och att våra passagerare känner sig trygga när det reser med oss. I rollen som Cabin Crew träffar du resenärer från hela Sverige. Arbetstiderna är växlande och ingen dag är den andra lik, vilket du tycker är spännande! Som Cabin Crew måste du därför vara nyfiken och prestigelös med hög arbetsmoral och engagemang. Vidare är du social och har alltid ett trevligt och professionellt bemötande. Du gillar att arbeta tillsammans i team och har lätt för att samarbeta. Du, tillsammans med dina kollegor, löser de olika uppgifter och utmaningar som uppstår på ett flexibelt sätt – alltid med kunden i fokus! Kvalifikationer för arbetet: • Minst ett (1) års flygande erfarenhet. • Giltigt Cabin Crew Attestation och Medical Report. • Treårig gymnasieutbildning. •  Fullgod hälsa, god hörsel, god syn samt vara simkunnig (200 meter med kläder). •  Flytande kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. • B-körkort. • Baskunskaper i Office & Outlook. Vidare är det meriterande: • Erfarenhet från serviceyrke i form av exempelvis hotell- handel- eller erfarenhet från vårdsektorn. • Erfarenhet från olika typer av flygproduktioner. Arbetet utförs i säkerhetsklassad miljö och därför kommer en säkerhetsprövning genomföras på kandidater som är aktuella i en rekryteringsprocess. Även när vi inte söker aktivt tar vi gärna emot spontanansökningar, och vi tar kontakt med aktuella kandidater när vi har ett utökat resursbehov. Varmt välkommen med din spontanansökan innehållande CV, personligt brev samt video. Du besvarar även ett frågeformulär i ansökan. Du sänder in din spontanansökan genom att trycka på knappen "Sök tjänsten". Vi tar inte emot ansökningar via vanlig post eller e-post
Arbetsgivare
Braathens Regional Airlines AB
Ansökan
Ansök senast 16 maj (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

The Park söker Mood Manager

Arbetsgivare / Ort: Sprout Park AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 23 maj (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-05-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Konferensvärd/Konferensvärdinna

Om jobbet

Vad är The Park?

The Park är ett personligt och kreativt co-working space med kontor, eventytor & konferensrum på två attraktiva adresser i Stockholm med all service inkluderad. Vi erbjuder fyra co-workingmedlemskap & skräddarsyr event och konferenser. Det unika med The Park är klimatet, där vi arbetar aktivt för nätverkande och för att våra medlemmar ska växa och trivas på sin arbetsplats. The Park befinner sig i en expansiv fas på en växande marknad. Vi söker nu en Mood Manager med ansvar för våra medlemmars upplevelse med fokus konferens till The Park.

Din roll

I rollen som Mood Manager kommer du vara en del av operativa service teamet på The Park och har ett gemensamt ansvar tillsammans med vår Site Manager för ett av våra två kontor. I arbetsuppgifterna ingår att säkerställa den bästa gäst- och medlemsupplevelsen. Du har ansvar för vår Service Desk / Reception samt vår Konferens. Du rapporterar till Site Manager.

Vem är du?

Vi söker dig som älskar att arbeta i team och som har förmågan att sprida härlig energi, både till din personal och till medlemmarna. Du uppskattar att arbeta i högt tempo i en serviceorienterad bransch och trivs med att vara en nyckelperson med mycket ansvar. Du älskar att möta människor och gör alltid ditt yttersta för att göra medlemmen nöjd.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats med mycket energi, stark gemenskap och härliga kollegor. För mer information är du välkommen att kontakta Operations Manager Robert Stridsberg. Intervjuer och urval sker löpande, skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 16 maj. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Arbetsgivare
Sprout Park AB
Magnus Ladulåsgatan 1
11863 Stockholm
Hemsida: www.thepark.se
Ansökan
Ansök senast 23 maj (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

BRA söker Cabin Crew i Bromma Stockholm som siktar mot nya höjder!

Arbetsgivare / Ort: Braathens Regional Airlines AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 maj (19 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi på BRA siktar nu framåt och uppåt och vill vara det självklara valet i att knyta samman vårt avlånga land! Nu söker vi på BRA fler nyfikna och dedikerade kollegor som tillsammans med oss vill utvecklas och vara med och välkomna tillbaka våra kära efterlängtade resenärer! Vi på BRA siktar nu framåt och uppåt och vill vara det självklara valet i att knyta samman vårt avlånga land och leverera Sveriges bästa kundupplevelse – varje dag! BRA flyger främst inrikes i Sverige, men har även uppdragsflygningar både nationellt och internationellt runt om i Europa. Om tjänsten: Ombord på våra ATR 72-600 ansvarar du som Cabin Crew för säkerheten och säkerställer att föreskrifterna efterlevs och att våra passagerare känner sig trygga när de reser med oss. I rollen som Cabin Crew träffar du resenärer från hela Sverige. Arbetstiderna är växlande och ingen dag är den andra lik något du tycker är spännande! Som Cabin Crew måste du därför vara nyfiken och prestigelös med hög arbetsmoral och engagemang. Vidare är du social och har alltid ett trevligt och professionellt bemötande. Du gillar att arbeta tillsammans i team och har lätt för att samarbeta. Du, tillsammans med dina kollegor, löser de olika uppgifter och utmaningar som uppstår på ett flexibelt sätt – alltid med kunden i fokus! Ditt eget engagemang och drivkraft kommer vara vägledande i ditt arbete. Inför tjänsten ser vi till att du har all den utbildning som krävs. Kvalifikationer för arbetet: • Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet. • Treårig gymnasieutbildning. •  Fullgod hälsa, god hörsel, god syn samt vara simkunnig (200 meter med kläder). •  Flytande kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. • B-körkort. • Baskunskaper i Office & Outlook. Vidare är det till fördel om du har: • Erfarenhet från serviceyrke i form av exempelvis hotell- handel- eller erfarenhet från vårdsektorn. • Tidigare flygerfarenhet. Fri utbildning: I tjänsten ingår fri utbildning. Kursen är en vecka och sker i Stockholm. I tillägg tillkommer någon dag med självstudier inför kursen. Har du ingen tidigare erfarenhet flygerfarenhet och saknar Cabin Crew Attestation tillkommer en initial kurs på cirka två veckor. Vi står för resa till och från kursen i Stockholm och boende på hotell (mån-fre) vid behov. Ingen lön utgår under utbildningen. Sedan april 2019 är det ett lagkrav att kunna redovisa utbildningar, jobb och aktiviteter för de senaste fem (5) åren med intyg. Inga luckor får överstiga 28 dagar. Detta innebär att du måste kunna redovisa dina aktiviteter under fem (5) år tillbaka i tiden med arbetsgivarintyg, betyg etc., där dessa ska vara tydligt specificerade med datum, år månad och dag. Före utbildningsstart krävs utdrag ur belastningsregistret. Så här ansöker du: Varmt välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev samt video. Du besvarar även ett frågeformulär i ansökan. Du sänder in din ansökan genom att trycka på knappen "Sök tjänsten". I tillägg ska du sända in redovisning över de senaste fem (5) åren, exempelvis arbetsgivarintyg, betyg, eller övriga intyg, som är tydligt uppmärkta, exempelvis Bolag XXXX 2019-10-01 till 2020-01-15. Denna redovisning ska skickas till [email protected] Observera att det är endast dokumentationen som ska sändas till [email protected] Vi kommer behandla de ansökningar som är kompletta. Du kommer få ett bekräftelsemejl att vi mottagit din ansökan samt ytterligare ett bekräftelsemejl att vi mottagit din dokumentation när du sänt in den.  Urval sker löpande. Intervjuer kommer till stor del hållas digitalt och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är 30 maj 2021. Kurser är planerade under juni och augusti. Anställning sker efter fullgjord och godkänd utbildning, godkänd säkerhetsprövning samt godkänd flygläkarundersökning. Provanställning tillämpas. Anställning påbörjas under sommaren 2021. Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss som är ansvariga för rekryteringen via [email protected] Varmt välkommen med din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar via vanlig post.
Arbetsgivare
Braathens Regional Airlines AB
Ansökan
Ansök senast 30 maj (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

BRA söker Cabin Crew i Visby som siktar mot nya höjder!

Arbetsgivare / Ort: Braathens Regional Airlines AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 maj (19 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi på BRA siktar nu framåt och uppåt och vill vara det självklara valet i att knyta samman vårt avlånga land! Nu söker vi på BRA fler nyfikna och dedikerade kollegor som tillsammans med oss vill utvecklas och vara med och välkomna tillbaka våra kära efterlängtade resenärer! Vi på BRA siktar nu framåt och uppåt och vill vara det självklara valet i att knyta samman vårt avlånga land och leverera Sveriges bästa kundupplevelse – varje dag! BRA flyger främst inrikes i Sverige, men har även uppdragsflygningar både nationellt och internationellt runt om i Europa. Om tjänsten: Ombord på våra ATR 72-600 ansvarar du som Cabin Crew för säkerheten och säkerställer att föreskrifterna efterlevs och att våra passagerare känner sig trygga när de reser med oss. I rollen som Cabin Crew träffar du resenärer från hela Sverige. Arbetstiderna är växlande och ingen dag är den andra lik något du tycker är spännande! Som Cabin Crew måste du därför vara nyfiken och prestigelös med hög arbetsmoral och engagemang. Vidare är du social och har alltid ett trevligt och professionellt bemötande. Du gillar att arbeta tillsammans i team och har lätt för att samarbeta. Du, tillsammans med dina kollegor, löser de olika uppgifter och utmaningar som uppstår på ett flexibelt sätt – alltid med kunden i fokus! Ditt eget engagemang och drivkraft kommer vara vägledande i ditt arbete. Inför tjänsten ser vi till att du har all den utbildning som krävs. Kvalifikationer för arbetet: • Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet. • Treårig gymnasieutbildning. •  Fullgod hälsa, god hörsel, god syn samt vara simkunnig (200 meter med kläder). •  Flytande kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. • B-körkort. • Baskunskaper i Office & Outlook. Vidare är det till fördel om du har: • Erfarenhet från serviceyrke i form av exempelvis hotell- handel- eller erfarenhet från vårdsektorn. • Tidigare flygerfarenhet. Fri utbildning: I tjänsten ingår fri utbildning. Kursen är en vecka och sker i Stockholm. I tillägg tillkommer någon dag med självstudier inför kursen. Har du ingen tidigare erfarenhet flygerfarenhet och saknar Cabin Crew Attestation tillkommer en initial kurs på cirka två veckor. Vi står för resa till och från kursen i Stockholm och boende på hotell (mån-fre) vid behov. Ingen lön utgår under utbildningen. Sedan april 2019 är det ett lagkrav att kunna redovisa utbildningar, jobb och aktiviteter för de senaste fem (5) åren med intyg. Inga luckor får överstiga 28 dagar. Detta innebär att du måste kunna redovisa dina aktiviteter under fem (5) år tillbaka i tiden med arbetsgivarintyg, betyg etc., där dessa ska vara tydligt specificerade med datum, år månad och dag. Före utbildningsstart krävs utdrag ur belastningsregistret. Så här ansöker du: Varmt välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev samt video. Du besvarar även ett frågeformulär i ansökan. Du sänder in din ansökan genom att trycka på knappen "Sök tjänsten". I tillägg ska du sända in redovisning över de senaste fem (5) åren, exempelvis arbetsgivarintyg, betyg, eller övriga intyg, som är tydligt uppmärkta, exempelvis Bolag XXXX 2019-10-01 till 2020-01-15. Denna redovisning ska skickas till [email protected] Observera att det är endast dokumentationen som ska sändas till [email protected] Vi kommer behandla de ansökningar som är kompletta. Du kommer få ett bekräftelsemejl att vi mottagit din ansökan samt ytterligare ett bekräftelsemejl att vi mottagit din dokumentation när du sänt in den.  Urval sker löpande. Intervjuer kommer till stor del hållas digitalt och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är 30 maj 2021. Kurser är planerade under juni och augusti. Anställning sker efter fullgjord och godkänd utbildning, godkänd säkerhetsprövning samt godkänd flygläkarundersökning. Provanställning tillämpas. Anställning påbörjas under sommaren 2021. Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss som är ansvariga för rekryteringen via [email protected] Varmt välkommen med din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar via vanlig post.
Arbetsgivare
Braathens Regional Airlines AB
Ansökan
Ansök senast 30 maj (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

BRA söker Cabin Crew i Göteborg som siktar mot nya höjder!

Arbetsgivare / Ort: Braathens Regional Airlines AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 maj (19 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi på BRA siktar nu framåt och uppåt och vill vara det självklara valet i att knyta samman vårt avlånga land! Nu söker vi på BRA fler nyfikna och dedikerade kollegor som tillsammans med oss vill utvecklas och vara med och välkomna tillbaka våra kära efterlängtade resenärer! Vi på BRA siktar nu framåt och uppåt och vill vara det självklara valet i att knyta samman vårt avlånga land och leverera Sveriges bästa kundupplevelse – varje dag! BRA flyger främst inrikes i Sverige, men har även uppdragsflygningar både nationellt och internationellt runt om i Europa. Om tjänsten: Ombord på våra ATR 72-600 ansvarar du som Cabin Crew för säkerheten och säkerställer att föreskrifterna efterlevs och att våra passagerare känner sig trygga när de reser med oss. I rollen som Cabin Crew träffar du resenärer från hela Sverige. Arbetstiderna är växlande och ingen dag är den andra lik något du tycker är spännande! Som Cabin Crew måste du därför vara nyfiken och prestigelös med hög arbetsmoral och engagemang. Vidare är du social och har alltid ett trevligt och professionellt bemötande. Du gillar att arbeta tillsammans i team och har lätt för att samarbeta. Du, tillsammans med dina kollegor, löser de olika uppgifter och utmaningar som uppstår på ett flexibelt sätt – alltid med kunden i fokus! Ditt eget engagemang och drivkraft kommer vara vägledande i ditt arbete. Inför tjänsten ser vi till att du har all den utbildning som krävs. Kvalifikationer för arbetet: • Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet. • Treårig gymnasieutbildning. •  Fullgod hälsa, god hörsel, god syn samt vara simkunnig (200 meter med kläder). •  Flytande kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. • B-körkort. • Baskunskaper i Office & Outlook. Vidare är det till fördel om du har: • Erfarenhet från serviceyrke i form av exempelvis hotell- handel- eller erfarenhet från vårdsektorn. • Tidigare flygerfarenhet. Fri utbildning: I tjänsten ingår fri utbildning. Kursen är en vecka och sker i Stockholm. I tillägg tillkommer någon dag med självstudier inför kursen. Har du ingen tidigare erfarenhet flygerfarenhet och saknar Cabin Crew Attestation tillkommer en initial kurs på cirka två veckor. Vi står för resa till och från kursen i Stockholm och boende på hotell (mån-fre) vid behov. Ingen lön utgår under utbildningen. Sedan april 2019 är det ett lagkrav att kunna redovisa utbildningar, jobb och aktiviteter för de senaste fem (5) åren med intyg. Inga luckor får överstiga 28 dagar. Detta innebär att du måste kunna redovisa dina aktiviteter under fem (5) år tillbaka i tiden med arbetsgivarintyg, betyg etc., där dessa ska vara tydligt specificerade med datum, år månad och dag. Före utbildningsstart krävs utdrag ur belastningsregistret. Så här ansöker du: Varmt välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev samt video. Du besvarar även ett frågeformulär i ansökan. Du sänder in din ansökan genom att trycka på knappen "Sök tjänsten". I tillägg ska du sända in redovisning över de senaste fem (5) åren, exempelvis arbetsgivarintyg, betyg, eller övriga intyg, som är tydligt uppmärkta, exempelvis Bolag XXXX 2019-10-01 till 2020-01-15. Denna redovisning ska skickas till [email protected] Observera att det är endast dokumentationen som ska sändas till [email protected] Vi kommer behandla de ansökningar som är kompletta. Du kommer få ett bekräftelsemejl att vi mottagit din ansökan samt ytterligare ett bekräftelsemejl att vi mottagit din dokumentation när du sänt in den.  Urval sker löpande. Intervjuer kommer till stor del hållas digitalt och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är 30 maj 2021. Kurser är planerade under juni och augusti. Anställning sker efter fullgjord och godkänd utbildning, godkänd säkerhetsprövning samt godkänd flygläkarundersökning. Provanställning tillämpas. Anställning påbörjas under sommaren 2021. Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss som är ansvariga för rekryteringen via [email protected] Varmt välkommen med din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar via vanlig post.
Arbetsgivare
Braathens Regional Airlines AB
Ansökan
Ansök senast 30 maj (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.