På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Brottsplatsundersökare
Spela filmen

Brottsplatsundersökare

Vid inbrott på arbetsplatser, affärer och bostäder är det i första hand de lokala brottsplatsundersökare som åker ut och säkrar spår på plats. Att samla tekniska bevis vid grövre brott, bland annat vid mord, är det i stället kriminaltekniker som gör.

Brottsplatsundersökarna letar efter och säkrar spår efter gärningspersoner. Spåren kan vara i form av till exempel sko- och/eller fot-, hand- och fingeravtryck, verktygsspår, blod- eller salivspår. Brottsplatsundersökare försöker samtidigt som de letar efter och säkrar spår, samtidigt också skapa sig en bild angående hur inbrottspersoner har gått tillväga för att genomföra brottet.

Utbildning

En brottsplatsundersökare är i grunden en polis.

Det är Rekryteringsmyndigheten som fastställer kraven och tar hand om ansökningar till polisutbildningen som är på fem terminer heltidsstudier på en av utbildningsorterna samt aspiranttjänstgöring i en polisregion. Utbildningen finns på fem orter i Sverige och går även att läsa på distans. Efter godkända studier får de studerande polisexamen. Därefter följer en termins aspirantutbildning på en polismyndighet. Den som blir godkänd efter aspirantutbildningen är behörig att söka anställning som polis.

Polisutbildningen ges på flertalet orter runt om i Sverige.

En bra grundkompetens ges bl a på gymnasiets Barn- och fritidsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet samt på Samhällsvetenskapsprogrammet.

Framtidsutsikter

Det finns en god arbetsmarknad för personer som kan utreda och analysera brott. Efterfrågan på kompetensen förväntas öka påtagligt under de kommande åren.

Lilla ordboken

MO - en vanlig förkortning för det latinska uttrycket "Modus operandi", som kan till svenska översättas ungefär som "tillvägagångssätt" och är en kriminologisk term som beskriver hur ett brott har utförts och sättet som gärningsmannen har gått tillväga på.

Visa mer
Visa mindre

4 Lediga jobb

Polisregion Syd, Regionala Operativa Enheten söker sektionschef till PKC

Arbetsgivare / Ort: Polismyndigheten / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kommissarie
 • Polisen

Om jobbet

Polisregion Syd är en av landets sju polisregioner och har idag cirka 5 000 medarbetare. Regionen är uppdelad i fem polisområden, tre regionala enheter samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen och sträcker sig över fyra län; Blekinge, Kalmar, Kronoberg och Skåne, och omfattar såväl storstäder som landsbygd. I regionen bor drygt 1,9 miljoner invånare. De 58 kommunernas utmaningar skiljer sig åt. Vissa brottas med ett omfattande dödligt våld, andra med en vardagsbrottslighet som drabbar många människor. För polisen i region Syd är det en självklarhet att hantera hela bilden. Det är vårt ansvar och uppdrag att lyssna på alla våra medborgare, i alla kommuner och län, och jobba mot den brottslighet som de anser vara ett hinder för den vardagliga tryggheten. Polisens vision är att vara en polis som gör hela Sverige tryggt och säkert. Medborgare över hela region Syd, oavsett bostadsort, ska vara förvissade om att deras polis skapar trygghet i vardagen och löser lokala problem. I både glesbygd och i våra större städer är vår ambition att vi ska finnas närvarande, nära medborgarna.

Vill du göra något utmanande och utvecklande som ledare inom polisen? Vill du få dina medarbetare att vilja och våga vara sina bästa jag? Är du en modern förändringsledare med blick för helheten och förmågan att få andra att växa och utvecklas? Vi söker nu en sektionschef för PKC.

Om arbetsplatsen

Polisens Kontaktcenter (PKC) är en central aktör i utrednings- och lagföringsprocessen. Vid sektionen hanteras anmälningar, tips, bortsprungna/upphittade djur och upplysningar till allmänheten, prio 5 samt prio 6 ärenden. Idag står PKC för cirka 60 % av det totala ärendeinflödet av anmälningar till regionen. PKC Syds utökade utredningsuppdrag innebär att hantera det regionala flödet av anmälningar via telefon och internet och utföra brottsutredande åtgärder i initialskedet (förhör, PM, bevissäkring etc).

PKC är en del av den regionala operativa enheten i region Syd tillsammans med regionala ledningscentralen, polisens kontaktcenter, operativa sektionen, sektionen för insatsstyrkan och trafiksamordning.

Som ledare är du trygg och stark, med erfarenhet av att på ett medarbetardrivet sätt, utveckla och leda verksamheten tillsammans med ledningsgruppen för ROE.

För att lyckas i rollen som sektionschef har du ett driv som smittar av sig och en kommunikationsförmåga som motiverar medarbetarna och som skapar en god arbetsmiljö. För din del handlar det främst om att vara expert på att leda, motivera och samverka. Dessutom krävs förmåga att se och förstå verksamhetens roll i ett övergripande perspektiv, där samverkan med övriga Polismyndigheten är central.

Som sektionschef så rapporterar du till enhetschefen för ROE och ingår i dennes ledningsgrupp. En del resor, framför allt till avdelningens övriga driftställen, ingår i tjänsten.


Läs mer om tjänsten på polisen.se

https://polisen.se/om-polisen/lediga-jobb/2021/februari/polisregion-syd-regionala-operativa-enheten-soker-sektionschef-till-pkc-refnr.-a101.7012021/

Kontaktpersoner

Mer information om uppdraget lämnas av chefen för Operativa Enheten Ann-Louise Kämpe, tfn 0703-59 35 70.

Har du frågor om intresseanmälan, kontakta ansvarig HR-konsult Martin Brorsson på tfn: 0725-02 39 35

Fackliga företrädare

SACO Carina Ivarsson tfn. 0733-48 37 10, Polisförbundet Theres Lindgren tfn. 0702-87 89 99, SEKO Monica Veberg tfn. 0705-49 11 35, ST nås via växeln tfn. 11414

Anställning

– Tillsvidareanställning som Poliskommissarie eller Sakkunnig med ett förordnande för befattningen om fyra år med möjlighet till förlängning

– Anställningen kan komma att inledas med en provanställning

– Placeringsort Malmö eller Kalmar

Säkerhetsklassning

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg) senast den 9 mars 2021 via e-post till j[email protected]. Vi tar endast emot bilagor i pdf- eller doc-format. Märk din ansökan med ref.nr. A101.701/2021 i mailets ärendemening.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd kontakta ansvarig HR-konsult Martin Brorsson på tfn: 0725-02 39 35 .

Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på www.polisen.se/personuppgifter/rekrytering

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Arbetsgivare
Polismyndigheten
20590 MALMÖ
Ansökan
Ansök senast 9 March (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Utvecklingsledare med inriktning mot kriminologi och analys

Arbetsgivare / Ort: Uppsala kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kriminolog

Om jobbet
Trygghet, brottsförebyggande och säkerhet Vill du ha ett omväxlande och meningsfullt arbete där du har möjlighet att bidra till att skapa ett tryggt och säkert samhälle? Då är jobbet inom Uppsala Kommun något för dig. Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor ges utvecklingsmöjligheter, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten inom kommunen. Enheten för trygghet, brottsförebyggande och säkerhet ansvarar bland annat för samordning av brotts- och skadeförebyggande arbete på en strategisk nivå, inklusive myndighetssamverkan, samt om personsäkerhet för kommunanställda och förtroendevalda och samordning av försäkringsfrågor, kamerabevakning och ordningsvakter. Enheten tar också fram beslutsunderlag, lägesbilder, rapporter, styrdokument, orsaksanalyser och utredningar inom området, samt verkar kunskapshöjande och stödjande för kommunens olika verksamheter genom, workshops, riskanalyser, rådgivning och vägledning. Nu söker vi två utvecklingsledare med inriktning mot kriminologi för att stärka upp vår enhet. Vi vänder oss dels till dig som har gedigen erfarenhet med ett antal år inom professionen och till dig som nyligen har påbörjat din yrkesbana, gärna med viss inriktning mot välfärdsbrottslighet. Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete där du möter kvalificerade arbetsuppgifter under ett stort mått av eget ansvar. Som utvecklingsledare arbetar du ofta som en av flera i ett ärende eller i ett större team. Arbetet kan också bedrivas helt självständigt och omfattar då ett ansvar för alla delmomenten i ett pågående uppdrag. Ditt uppdrag I arbetet ingår att: • Sammanställa statistisk och inhämta uppgifter internt och externt i förhållande till brottslighetens orsaker och struktur för att skapa kort- och långsiktiga effekter för att minska brottsligheten och öka tryggheten • Sammanställa analyser av brottsmönster i förhållande till övergripande samhälleliga påverkansfaktorer i det stora perspektivet, gärna med anknytning till forskning. • Avgöra betydelsen av varje enskild information, dra slutsatser, bedöma samband mellan variabler och sammanfatta uppgifter till praktisk omsättning och leda aktiviteter som kan förebygga brott. • Bygga upp, samordna och utveckla vår förmåga att hantera ekonomisk brottslighet och oegentligheter i välfärden som kommunen ansvarar för i samverkan med andra myndigheter. • Arbeta med uppföljning av befintliga projekt inom ramen för trygghet och brottsförebyggande och säkerhetsarbete inom kommunen. • Utveckla och integrera kriminologiska perspektiv. Din bakgrund Vi söker dig som har ett stort intresse för samhällsfrågor och har en universitets/högskoleexamen inom, kriminologi, juridik, statsvetenskap, ekonomi på kandidatnivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Mycket goda kunskaper i svenska, och goda kunskaper i engelska (muntligt och skriftligt) är ett krav. Det är meriterande om du har arbetat med analys och planering, samt uppföljningsarbete på strategisk nivå. Har du tidigare arbetat med utredning av ekonomisk brottslighet eller felaktiga utbetalningar är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av brottsförebyggande och trygghetsskapande arbete, av databashantering och källor, av handläggning/utredningsarbete inom statlig myndighet och av att genomföra utbildningsinsatser och delge information. Du är bra på att hitta den mest effektiva lösningen. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vidare är du en person som lyssnar aktivt på andra och anpassar dig till situationen och mottagaren. Sist men inte minst söker vi dig som har lätt för att skapa nya kontakter. Du förstår din roll utifrån helheten och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Upplysningar Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Sofia Westring enhetschef 018-727 64 15 Facklig företrädare: Vision Liselotte Ehn, 018-727 49 49 Akademikerförbundet SSR/SACO Maria Persson, 018-727 24 24 Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80. I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen. Om vår organisation Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet. Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se) Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Arbetsgivare
Uppsala kommun
Ansökan
Ansök senast 10 March (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Förundersökningsledare till Polisens Kontaktcenter (PKC), Boden eller Luleå

Arbetsgivare / Ort: Polismyndigheten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inspektör
 • Polisen

Om jobbet
Är du redo för en större uppgift? Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. Nu söker vi dig som vill arbeta som Förundersökningsledare på PKC med placering i Boden eller Luleå och vill vara med och fortsätta driva vår verksamhet framåt. Polisregion Nord omfattar Sveriges fyra nordligaste län, har drygt 2000 anställda och består av fyra polisområden: Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Norrbotten. Regionen har även fyra regionala enheter Operativa-, Utrednings-, Underrättelseenheten samt Regionkansliet som lyder direkt under regionpolischefen. Polisens Kontaktcenter (PKC) i Region Nord är ett av sju kontaktcenter i landet, sektionen är lokaliserad i Boden och Luleå och hanterar inkommande samtal till 114 14 från medborgare i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. PKC har i uppdrag att ge snabb och rättssäker service till medborgarna utifrån ett 24-timmarskoncept. Våra möten med kunderna ska präglas av tillgänglighet, engagemang och effektivitet som är nyckelord i Polisens värdegrund. ARBETSUPPGIFTER Som förundersökningsledare kommer du tillsammans med gruppchefen ansvara för ledningen av gruppen. Gruppchefen har det formella arbetsmiljö- och verksamhetsansvaret där du som förundersökningsledare har det operativa ansvaret för gruppens arbetsuppgifter. Ett nära samarbete med gruppchef samt god förmåga att ta tillvara medarbetarnas kompetens och engagemang är en given förutsättning för uppdraget. Rollen innebär även att få arbetsleda på distans. I rollen som förundersökningsledare och arbetsledare på PKC är det brottsutredande uppdraget i fokus och det innebär bland annat att du ska: • ansvara för, initiera åtgärder och ta beslut i de ärenden som inkommer till PKC, Region Nord • ge tydliga direktiv till dina medarbetare, såväl muntligt som skriftligt, i syfte att driva förundersökningen framåt. • coacha, motivera och stödja dina medarbetare och skapar förutsättningar för dem att nå sin fulla potential. • utveckla metoder och strukturer för enhetligt och effektiv utredningsmetodik tillsammans med medarbetarna och gruppchefen • delta i utbildningsinsatser och utvärderingar av verksamheten • samverka med andra enheter och funktioner och bidra till förbättrade utredningsåtgärder • administrativt fördela ärenden till den organisatoriska enhet som enligt brottskatalogen har ansvaret för den fortsatta handläggningen av ärendet • skapa dialog och delaktighet tillsammans med mottagande utredningsjourer, utredningsavdelningar, Regionsledningscentralen (RLC) samt övriga medarbetare i Regionen • kvalitetssäkra avrapporteringen samt stödja avrapporterande operatörer och ta de nödvändiga initiala besluten gällande förstahandsåtgärder i brottsutredningar • i förekommande fall tillämpa reglerna om förundersökningsbegränsning och åtalsprövning i tidigt skede KVALIFIKATIONER • Har svensk polisexamen, i enlighet med Polisförordningen (2014:1104) med godkänd aspirantutbildning och/eller akademisk examen inom juridik eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer lämpligt • Erfarenhet av och kunskap om brottsutredningsarbete, brottsutredningsprocessen och bevisvärdering • God kunskap om polismyndighetens uppdrag, mål och styrdokument • Goda kunskaper i polisens utredningsverktyg, DUR 2 • Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och i skrift samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har: • Minst två års bred erfarenhet av att utreda brott; allt från brott av enkel beskaffenhet till grova brott • Erfarenhet av förundersökningsledning i brottsutredningar eller annan motsvarande arbetsledarerfarenhet • Genomfört förundersökningsledarutbildning hos Polisen, Åklagarämbetet eller annan arbetsgivare som av arbetsgivaren bedöms vara relevant för tjänsten Personliga egenskaper Vi söker dig som har: • mycket god förmåga att strukturera, planera och prioritera utifrån ärendeflödet • god förmåga att kunna växla tempo, fatta beslut och skapa gemensamt synsätt på prioriteringar • en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga samt coachande arbetssätt • förmåga att se den egna verksamhetens arbete i ett större sammanhang och kan ta tillvara medarbetarnas kunskap för att utveckla verksamheten • lösningsinriktat och flexibelt synsätt och kan hantera flera frågor parallellt Vidare har du förmåga och kapacitet att deltaga och vara aktiv i utvecklingsarbetet av PKC. Du har en positiv energi, ser möjligheter framför hinder och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. ÖVRIGT Tillsvidareplacering som polisinspektör alternativt handläggare vid PKC i funktionen förundersökningsledare. Placeringsort: Luleå eller Boden Tillträde: enligt överenskommelse Arbetstid: periodplanerad arbetstid som sträcker sig från kl. 06.30 22.30 måndag söndag. I din ansökan, vänligen skriv vilken ort du söker till. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens rekryteringssystem Visma Recruit. Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult. Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult. En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader. Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Polismyndigheten
Ansökan
Ansök senast 15 March (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Utredare till avdelningen för särskilda utredningar, placering i Malmö

Arbetsgivare / Ort: Polismyndigheten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inspektör
 • Polisen

Om jobbet

Arbetsplatsbeskrivning

Avdelningen för särskilda utredningar (SU) handlägger ärenden enligt förordningen (2014:1106) om handläggning av ärenden om brott av anställda inom polisen och vissa andra befattningshavare (SUF). Ärendena avser anmälningar mot anställda inom Polismyndigheten och Säkerhetspolisen, den som genomgår grundutbildningen till polis, åklagare, domare, nämndemän riksdagsmän, statsråd samt personal som står direkt under polisiär arbetsledning såsom inhyrda arrestvakter. Vidare ska avdelningen vid behov ge stöd och biträde till Justitieombudsmannen, Justitiekanslern och andra myndigheter.

Oberoende och kvalitet

Chefen för avdelningen anställs genom beslut av regeringen och verksamheten finansieras via egen anslagspost. Polismyndighetens insynsråd och regionpolisråd har till uppgift att särskilt följa verksamheten. SU är en fristående avdelning inom Polismyndigheten och är lokaliserade frånskilt från övrig polisverksamhet. Alla utredare vid SU är kommissarier med lång erfarenhet av utredningsverksamhet och kompetenser från olika verksamhetsområden. Avdelningen samverkar med Särskilda åklagarkammaren (SÅK) och har bland annat upprättat gemensamma handlingsrutiner.

Organisation

Avdelningen består av ett kansli, en ärendesamordningsenhet, en underrättelseenhet, en spaningsenhet samt tre utredningsenheter. Kansliet, ärendesamordningsenheten, underrättelseenheten samt spaningsenheten är placerade i Stockholm. Utredningsenheterna är placerade i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Avdelningen söker nu utredare med placering vid utredningsenheten i Malmö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • Polisexamen
 • Bred polisiär erfarenhet
 • Bred och god erfarenhet av utredningsarbete med praktisk erfarenhet av arbete med tvångsmedel. Du behöver ha aktuell erfarenhet av utredningsarbete
 • Goda IT-kunskaper, speciellt vad gäller de system som stödjer utredningsverksamheten

Meriterande

Det är meriterande om du har erfarenhet av att utreda grova brott och IT-relaterade brott samt erfarenhet av att ha varit förundersökningsledare.

Personliga egenskaper

Arbetet ställer stora krav på noggrannhet, gott omdöme, flexibilitet och hög integritet. Du ska ha förmågan att kunna arbeta självständigt, men också i grupp. Du är lugn, stabil och kontrollerad i pressade och stressade situationer. Du har förmåga att arbeta med ärenden som mentalt kan vara tunga att hantera. Du har ett strukturerat arbetssätt och en god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Du tar ansvar för arbetet och driver ärenden vidare. Du bidrar också aktivt för att utveckla verksamheten. Du har vidare förmågan att skapa ett gott samarbetsklimat.

Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten.

I ditt bifogade CV vill vi att du till dina arbetslivserfarenheter ger en beskrivning av dina arbetsuppgifter och hur dina ansvarsområden ser ut eller har sett ut. Samt så önskar vi att du i ditt CV och/eller personliga brev beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om uppdraget? Välkommen att kontakta chefen för Utredningsenheten i Malmö, Stina Karlgrund, [email protected] , tfn 010-561 55 42

Har du frågor om rekryteringsprocessen? Välkommen att kontakta HR-konsult, Emil Bengtsson, [email protected]

Fackliga företrädare

Facklig information lämnas av:

Fredrik Bergh, SACO, tfn 010-563 91 37

Sofia Ask, Polisförbundet, tfn 010-563 87 10

Johan Gertz, Fackförbundet ST, tfn 010-56 770 92

Karna Tillheden, SEKO Polisen, tfn 010-561 66 27

Övrig information

Arbetsort: Malmö

Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg) senast: den 15 mars 2021. Vi tar endast emot bilagor i pdf- eller doc-format. Skicka din ansökan via e-post till [email protected] och märk din ansökan med diarienummer: A115.331/2021 i mailets ärendemening.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med diarienummer: A115.331/2021 via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75, Stockholm.

Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på www.polisen.se/personuppgifter/rekrytering

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Arbetsgivare
Polismyndigheten
Ansökan
Ansök senast 15 March (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.