På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Webbredaktör
Spela filmen

Webbredaktör

253 Lediga jobb

Kommunikatör till Kommunikationsavdelningen i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Försäkringskassan
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Informatör/Kommunikatör

Om jobbet
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Kommunikationsavdelningen leder och driver myndighetens kommunikation för att säkra de övergripande budskapen och styra mot våra gemensamma mål. Avdelningen består idag av ca 60 personer uppdelade på fyra områden. Vi sitter i fina lokaler på Telefonplan i Stockholm. Arbetsuppgifter och ansvar Du ingår i ett team där ni tillsammans driver, utvecklar och stödjer myndighetens kommunikation gällande bidragsbrott och felaktiga utbetalningar, både strategiskt och operativt. I uppdraget ingår att analysera, planera, genomföra och följa upp kommunikationsinsatser. Frågorna är komplexa och intresset från allmänhet och media är stort. Tjänsten kommer även att innebära andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en kommunikationsavdelning, som till exempel att producera nyheter och artiklar för olika kanaler och att ge kommunikationsstöd samt rådgivning. För att trivas med tjänsten bör du ha några års erfarenhet av liknande uppgifter. Som kommunikatör hanterar du sekretessbelagda uppgifter vilket ställer höga krav på rätt hantering. Därför är det viktigt att du som ska arbeta hos oss har högt säkerhetsmedvetande. Vi söker dig som • har examen inom kommunikationsområdet från högskola/universitet eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga • har erfarenhet av en liknande roll • är en god skribent • har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt, planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar • agerar på eget initiativ och tar ansvar för resultatet med hög kvalitet • har förmåga att se helheter och analysera sammanhang • är duktig på att nätverka, skapa kontakter och samarbeta • har en mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt Meriterande • har erfarenhet av en liknande roll på en myndighet eller större liknande organisation • har erfarenhet av att arbeta med kommunikation för både externa och interna målgrupper • har god kunskap om arbete med sociala medier och digital kommunikation Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Övrigt Tjänsten är en visstidsanställning fram till 31 december 2021 med tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Placeringsort Stockholm. Resor inom Sverige kan förekomma. Kontakt Rekryterande chef: Anna Wrede Betts 010- 116 92 89, telefon 010-111 37 29 (för frågor om tjänsten). HR-specialist: Stefan Dahlberg, telefon 010-116 45 16 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Annika Borg tel 010-116 34 74, SACO: Stephanie Lundell, 010-116 90 55, Seko: Eliza Grundström, 010- 115 34 02 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 4:e mars 2021.
Arbetsgivare
Försäkringskassan
Hemsida: http://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Media Manager till ledande bolag!

Arbetsgivare / Ort: Talent & Partner AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Marknadskommunikatör

Färdigheter
Krav
 • Google AdWords
 • Google Analytics
 • Google Docs
 • HTML
 • programmeringsspråk
 • Java
 • programmeringsspråk
 • JavaScript
 • programmeringsspråk
 • Annonstjänster
 • produktkunskap
 • Annonsproduktion
 • Digital marknadsföring/Onlinemarknadsföring
Meriterande
 • Direktmarknadsföring
 • projektutformning
 • Projektledning
 • erfarenhet
 • Annonsbokning

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.

Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


Vi söker för vår kunds räkning Media Manager!


Som Media Manager kommer du att ha en nyckelroll där du kommer att jobba med dataflöden, attribution, medieanalys, mediestrategi och budgetallokering. Du är den interna länken som håller ihop våra mediaköp samt jobbar proaktivt för att hitta synergier mellan dessa.

Hos oss arbetar du i en dynamisk och spännande miljö där vår egen och våra kunders utveckling ständigt står i fokus!


Egenskaper

För rollen som Media Manager krävs utvecklade egenskaper inom struktur, noggrannhet, och proaktivitet. Vidare läggs stor fokus på dig som har en stark projektledarförmåga, ett stort ansvarskännande och en hög samarbetsförmåga.


Förväntningar

· 3-4 års erfarenhet av digital marknadsföring.

· Erfarenhet av att ha arbetat med flera olika digitala mediekanaler såsom sök, social, display och video.

· Erfarenhet av digital performance marketing.

· Stark projektledarförmåga.

· Du har gedigen kunskap eller har arbetat i digitala system som tillhandahåller för att du skall kunna göra relevanta analyser som ligger till grund för dina rekommendationer. Exempel på sådana system är exempelvis system för programmatiska köp och/eller Google Analytics.

· Du har mycket god kunskap om marknadskommunikation, varumärken och media.

· Du medverkar aktivt på medie- och branschmöten som är relevanta och agerar som ett föredöme för mer juniora kollegor.

· Du kan övergripande presentera samtliga delar av vårt erbjudande både internt och till vår mediabyrå.


Vi tror att dina erfarenheter och bakgrund kan se olika ut för denna roll. Vi ser att du jobbar inom medievärlden idag, på byrå, kundsidan eller på mediesidan. Det viktigaste är att du redan idag innehar kunskap i de olika digitala verktygen som används inom vår bransch. Har du även erfarenhet från att driva projekt och kundrelationer så har vi en bra match. I denna roll finns det fantastiska utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev & GÄRNA FOTO!


Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.

Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.

Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på www.talentpartner.se

Arbetsgivare
Talent & Partner AB
Birger Jarlsgatan 8, 5tr
11434 STOCKHOLM
Hemsida: http://www.talentpartner.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Digital Content Manager SEAB

Arbetsgivare / Ort: Rubino Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Digital Content Manager SEAB, Sigtuna SEAB Group sysselsätter totalt ca 150 personer i Norden och omsätter cirka 600 miljoner kronor per år. Huvudkontor och lager finns i Sigtuna och i Norge, Danmark och Finland. SEAB är miljöcertifierade sedan år 2002 enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 sedan 2015. Läs mer på: (http://www.seab.se/) www.seab.se (http://www.seab.se) Nu söker vi en kreativ och självgående Digital Content Manager till vårt huvudkontor i Sigtuna. SEAB har sedan ett antal år tillbaka stort fokus på Sociala medier där vi med inspirerande innehåll skapar intressen för våra produkter och bygger kännedomen kring våra varumärken. Vi har även ställt om mycket av vår traditionella marknadsföring i print och expo till att numera nästan uteslutande gå via sociala medier och display. SEAB driver också sedan 2019 egen E-handel, både riktad mot återförsäljare (B2B) samt mot slutkonsument (B2C). Vi söker dig som har en stark drivkraft och stort engagemang med fokus på att leverera kvalité. Du måste gilla ett högt arbetstempo och ha en strävan att utveckla dig och din roll. Vi är en liten och effektiv organisation med snabba beslutsvägar. Viktigt är att du är drivande, tar initiativ och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du måste vara stark i din personlighet, jordnära, kreativ och positiv (lösningsorienterad) samt vara en god lagspelare i ett företag där alla ställer upp för varandra. Du skall ha en affärsmässig känsla och förmåga att framföra budskap. I rollen som Digital Content Manager hos oss rapporterar du till Inköp & Marknadschefen och arbetet innebär att du har en bred roll och kommer att ha fullt ansvar för att driva och utveckla våra största och viktigaste varumärken i våra digitala kanaler. Arbetet sker i nära samarbete med respektive Brand Manager, grafisk designer och varumärkets huvudmän. I arbetsuppgifterna ingår b la: - Ansvar för att skapa, producera samt översätta och implementera digitalt innehåll i form av text, bild och film för våra varumärken på Sociala medier. Även ansvar för drift och moderering av innehåll på sociala medier ingår i tjänsten. - Implementera och driva digital marknadsföring och kampanjer- både i sociala medier och display. - Ansvar för driften (förvaltning, optimering, merchandising) av våra E-handelsplattformar genom CMS verktyg. Fortlöpande arbete med SEO och UX för dessa plattformar. - Analys av marknad, trender och konkurrenter. - Kommunicera med leverantörer och hålla viss dialog med våra kunder. Vi tror att du idag arbetar med liknade arbetsuppgifter och har gjort så under några år. Vi vill att du har kunskap och praktisk erfarenhet av Facebook business manager. Erfarenhet av andra liknade plattformar som t ex Hootsuite samt CMS verktyg är meriterande. Du ska även kunna utföra enklare bild och grafiskbehandling i Photoshop och Illustrator/ Indesign. Djupare kunskap i dessa program eller andra likvärdiga är meriterade. Du förväntas även kunna fotografera både produktmiljöbilder samt filma enklare produktioner samt ha erfarenhet av grundläggande efterbearbetningar av dessa, till exempel i Adobe Aftereffects. Du skall obehindrat kunna uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska och även ha känsla och förmåga att formulera säljande, begripliga och tilltalande texter (copywriting) på dessa språk. Våra produkter och varumärken kretsar mycket kring bilar, bilvård och gör-det-själv kultur. Därför är det önskvärt att du personligen är intresserad av dessa områden som person. Körkort B är ett krav. Resor i tjänsten, främst inom Norden och Europa, kan förekomma. Vi finns i trevliga lokaler i Charlottenbergs Gård i Sigtuna. Företaget präglas av en informell företagskultur där det är högt till tak, vi trivs och är professionella i våra roller. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, som inleds med en provanställning under 6 månader med placering på vårt huvudkontor i Sigtuna. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930. Ansöker gör du snarast genom att skicka CV och Personligt brev via www.rubino.se (http://www.rubino.se) Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum Välkommen med din ansökan! OBS! SEAB AB har valt samarbetspartners i denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. SEAB etablerades på 60-talet och är i dag Nordens största distributör av bland annat bilvårdsprodukter. Förutom konsumentprodukter ingår även professionella produkter för rekonditionering, maskintvätt samt serviceanläggningar för bilvård. Turtle Wax, STP, Armor All och Wunderbaum är internationellt välkända produkter som finns på de flesta biltillbehörsbutiker och bensinstationer. Mer tekniska produkter som WD-40, Gorilla Glue, Hammerite med flera, distribueras även via gör-det-själva butiker samt järn-, bygg- och färghandel.
Arbetsgivare
Rubino Rekrytering AB
Hemsida: https://www.rubino.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Implementation Specialist till Ving i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Tng Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Webmaster

Om jobbet
Som Implementation Specialist hos Ving kommer du planera och implementera nästa generations tracking i GTM och Google Analytics 4! Här kommer du in i ett spännande skede där stort fokus ligger på digitala satsningar och ny teknik. Vi har länge förstått fördelen av att jobba datadrivet och du välkomnas in i ett högt uppskattad Digital Experience-team. Som Implementation Specialist kommer du fortsätta driva vår starka digitala närvaro och bidra till Vings digitaliseringsresa. Du kommer vara anställd hos Nordic Leisure Travel Group (NLTG) där Ving ingår. VI ERBJUDER DIG • En spännande och agil miljö där känslan av att nästa semesterresa alltid är nära! Som anställd har du unika reseförmåner då vi tycker det är viktigt att du ska få se den produkt du jobbar med. • En verksamhet där ledningen har stort förtroende samt engagemang i den digitala affären och driver den framåt. • Stort eget ansvar och möjligheten att själv påverka din roll och din utveckling framåt i organisationen. • Ett nära samarbete med webbanalytiker, produktägare, utvecklare, UX och BI-teamet. DET HÄR GÖR DU HOS OSS I rollen som Implementation Specialist har du det övergripande ansvaret att driva och optimera vår framtida tracking för att bidra till en datadriven organisation som verkar över hela Norden. Du kommer bland annat: • Planera, konfigurera och implementera nästa generations spårning för att se till att Ving har en robust och pålitlig analysplattform. • Ansvara för riktlinjer för och implementationen av tagghantering samt datalager i Google Tag Manager och Google Analytics på alla Vings/NLTG webbplatser och appar. • Utveckla, kommunicera och förbättra visualiserade KPI-rapporter och analyser inklusive sammanslagning av data från olika analyssystem. • Arbeta kontinuerligt för att göra data tillgänglig och begriplig i organisationen, via olika kanaler. DITT TEAM OCH ARBETSPLATS Tjänsten tillhör området Digital Experience vars fokus ligger på affärsutveckling och användarupplevelsen i våra digitala kanaler. Placering är på Vings nyrenoverade huvudkontor centralt på Kungsholmen i Stockholm. MER OM DIG Vi söker dig som har minst några års erfarenhet inom implementation och webbanalys. Du trivs i en mer teknisk roll, där du har erfarenhet och bred kunskap av att arbeta med Google Analytics, Google Tag Manager och brinner särskilt för att jobba med implementation. Vi ser gärna att du har jobbat med något visualiseringsverktyg som Data Studio, Power BI, Tableau eller motsvarande. Har du intresse eller kunskap av BigQuery, SQL eller Machine Learning ser vi det som ett stort plus. Som person är du analytisk, självgående och tar ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du är prestigelös och trivs att dela med dig av din kunskap, samt trivs att arbeta självständigt så väl som i team. Du motiveras av nya insikter och vill hela tiden fördjupa dig inom implementation och webbanalys, där du förespråkar en datadriven och agil miljö! SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Arbetsgivare
Tng Group AB
Hemsida: https://www.tng.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Kommunikatör - vikariat

Arbetsgivare / Ort: Ronneby kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Marknadskommunikatör

Om jobbet
Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss? Enheten för Näringsliv och Kommunikation söker nu en kommunikatör. Vi är 18 medarbetare på enheten, varav 4 som arbetar i kommunikationsgruppen. Vårt främsta uppdrag är att ge god service till våra medborgare via stöd till kommunens verksamheter med olika kommunikationsinsatser t ex strategisk kommunikationsplanering, rådgivning, utbildning, webbförvaltning och produktion till olika kanaler. Ronneby kommuns kommunikation ska bidra till att stärka Ronneby kommuns varumärke samt till förverkligande av politiska beslut och verksamhetsmål. Den ska skapa värde för den som bor, verkar eller vistas i Ronneby kommun. ARBETSUPPGIFTER Följande arbetsuppgifter ingår i uppdraget som Kommunikatör på Ronneby kommun. - Coachande kommunikation och ledningsstöd - Strategisk kommunikationsplanering tillsammans med kommunens förvaltningar och verksamheter för interna/externa målgrupper i Ronneby kommuns huvudkanaler för kommunikation - Löpande ärendehantering i kommunikationsfrågor - Textbearbetning enligt klarspråk - Skriva pressmeddelanden och bjuda in till presskonferens - Nyhetspublicering på ronneby.se och intranätet RONJA - Publicering i sociala medier - Viss grafisk produktion och bildhantering - Kriskommunikation vid behov KVALIFIKATIONER Du ska ha utbildning inom kommunikation på högskolenivå eller motsvarande samt erfarenhet av arbete med coachande kommunikation och strategisk kommunikationsplanering gärna i offentlig sektor. Du bör ha kunskaper inom InDesign, Illustrator och Photoshop. Erfarenhet av CMS är en merit, önskvärt inom något av systemen SiteVision eller Sharepoint. Du är välbekant med sociala media och har kännedom om tillgänglighetsdirektivet. Du uppskattar att arbeta med både strategiska och operativa kommunikationsinsatser och kan snabbt sätta dig in i olika ämnen för att skapa målgruppsanpassad kommunikation för publicering i olika kanaler. Viktigt är att du kan strukturera, planera och prioritera. Som person är du kontaktskapande och bra på att samordna arbetet i samverkan med andra. ÖVRIGT Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken. Tillsättning sker om erforderliga beslut fattas. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Ronneby kommun
Ansökan
Ansök senast 5 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Resultatfokuserad webbkommunikatör till Tillväxtverket

Arbetsgivare / Ort: Tillväxtverket
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Webbredaktör

Om jobbet
Är du en flexibel webbkommunikatör och mycket god skribent? Brinner du för att testa nya arbetssätt tillsammans i ett team? Har du erfarenhet av arbete med webb inom offentlig sektor? Då kan du vara den vi söker. Vi på Tillväxtverket arbetar för hållbar tillväxt och konkurrenskraftiga företag i alla delar av Sverige. Det gör vi genom att stärka företag och regioner. Vi erbjuder kunskap, nätverk och finansiering. Det ger direkt nytta till företag, och också förutsättningar för företag och regioner att möta framtidens utmaningar. Tillväxtverket är nationell myndighet med regional närvaro på nio orter. Ett Sverige med fler företag som vill, kan och vågar är vår vision. Kommunikationsenheten ansvarar för myndighetens övergripande externa och interna kommunikation. Enheten driver övergripande kommunikationsaktiviteter, stöttar chefer och handläggare i kommunikationsfrågor, ansvarar för riktlinjer och myndighetsgemensamma kanaler samt arbetar strategiskt och operativt med prioriterade kommunikationsuppgifter.    Om tjänsten I rollen som webbkommunikatör arbetar du redaktionellt med innehåll och struktur på Tillväxtverkets webbplatser, främst tillvaxtverket.se. Du ansvarar för att skriva, bearbeta och publicera texter, arbeta med övrigt innehåll såsom bild och film. Du ansvarar även för att säkerställa att innehållet är pedagogiskt, inspirerande, till-gängligt samt webb- och målgruppsanpassat. Arbetet utförs i hög utsträckning samverkan med andra på myndigheten. I arbetsuppgifterna ingår även att ta hand om löpande webbsupportärenden via ärendehanteringssystem, stötta och vara bollplank för kollegor i webbfrågor. Som webbkommunikatör är du en viktig del i att utveckla vårt digitala kundmöte och webbteamets arbetssätt. Vi söker dig som gärna använder ditt strategiska tänk i operativt arbete och kan stötta/coacha inom organisationen. I år har Tillväxtverket ett regeringsuppdrag att ta fram en nationell digital kunskapsbank inom besöksnäring där vi ser att du bidrar med webbkompetens och som samordnande webbredaktör. Ditt tjänstgöringsställe är i Stockholm, Östersund eller Malmö. Vi söker dig som har: • Relevant utbildning inom kommunikation med inriktning webb och/eller digitala kanaler, eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet som Tillväxtverket bedömer som likvärdig • Minst två års erfarenhet som webbkommunikatör eller webbredaktör • Erfarenhet av arbete med innehållsproduktion: skrivit, redigerat och anpassat innehåll för webb och andra medier • Goda kunskaper i CMS/publiceringsverktyg, gärna Sitevision • Mycket god skribent och har vana att hantera innehåll för webb/digitala kanaler och arbeta med SEO • Goda kunskaper i svenska språket, i tal, såväl som i skrift Följande är meriterande: • Erfarenhet av arbete med webb inom offentlig sektor • Kunskap om webbriktlinjer för tillgängligt innehåll, klarspråk och webbanalys • Erfarenhet av arbete som samordnande redaktör/bygga upp nytt webb-projekt • Erfarenhet av operativt arbete i sociala kanaler Som person söker vi dig som är strukturerad och lösningsorienterad. Du är kreativ och vågar pröva nya arbetssätt. Du är flexibel och trivs i en arbetsvardag där du ställs inför ändrade förutsättningar och snabbt behöver ändra fokus. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vi förväntar oss att du lever upp till vår medarbetar- och chefspolicy som uttrycker de förväntningar vi har på alla medarbetare. Anställningsform och sista ansökningsdag Anställningen är en visstidsanställning till och med 2021-12-31. Sista ansökningsdag är den 5 mars 2021. Mer information och kontakt För mer information om arbetsuppgifterna är du välkommen att kontakta kommunikationschef, Jenny Weimerbo 08-681 65 71. Frågor om rekryteringsprocessen be-svaras av HR-specialist Ann Holgersson 08-681 96 72. Fackliga företrädare är Imber Råbock, Saco, tfn 08-681 91 73 och Johan Thorell, ST, tfn 08-681 66 01. Vi arbetar kompetensbaserat och rekryteringsprocessen kommer att innehålla urvals-frågor, tester, intervjuer samt referenstagning. Tillväxtverket eftersträvar ett arbetssätt där digitala och tekniska lösningar underlättar det dagliga arbetet. Här kan du läsa mer om vilka anställningsvillkor och förmåner vi erbjuder.  Vi har även ett publikt intranät. Välkommen att läsa mer på våra medarbetarsidor. Tillväxtverket vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet. Välkommen med din ansökan för att skapa din och Sveriges framtid!  
Arbetsgivare
Tillväxtverket
Hemsida: http://www.tillvaxtverket.se/
Ansökan
Ansök senast 5 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kommunikatör

Arbetsgivare / Ort: Stockholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Informatör/Kommunikatör

Om jobbet
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Spånga-Tensta stadsdelsområde är beläget i den nordvästra delen av Stockholm. Inom området finns Järvafältet, ett grönområde med unika kultur- och naturvärden. Vår vision är att göra skillnad för människan i vardagen. Spånga-Tensta har en ung befolkning med bakgrund i många kulturer. Här finns utmaningar och möjligheter som kräver att vi arbetar aktivt med att utveckla vår kommunikation för att öka tilliten och förtroendet till förvaltningens uppdrag och arbete. Arbetsplatsbeskrivning Kommunikationsfunktionen tillhör förvaltningens stab som ansvarar för den övergripande interna och externa kommunikationen inom förvaltningen. Stabens arbete leds av den biträdande stadsdelsdirektören och här kommer du att arbeta med flera andra kollegor som har till uppdrag att t.ex. samordna det förvaltningsövergripande arbetet inom trygghet och säkerhet, näringslivsfrågor, preventionssamordning och stads- och förvaltningsövergripande projekt. Arbetsuppgifter Som kommunikatör ansvarar du för samordning och utveckling av förvaltningens kommunikation både internt och externt. Under ledning av biträdande stadsdelsdirektör och i samarbete med förvaltningens avdelningschefer kommer du att driva och utveckla förvaltningens operativa kommunikationsarbete. Du är både ett operativt stöd till förvaltningsledningen och övriga chefer i organisationen. Du ansvarar även för uppföljning och utvärdering av resultaten av kommunikationsinsatserna. I uppdraget ingår bland annat: - Att utarbeta, implementera och följa upp kommunikationsplaner - Att kommunicera externt genom webb, sociala medier och mediekontakter - Att kommunicera internt genom intranät och andra interna kanaler - Att stötta och coacha chefer i kommunikationsfrågor - Att utveckla och stärka förvaltningens interna och externa kommunikation - Att agera beställare gentemot kommunikations- och mediebyråer - Att samordna förvaltningens kriskommunikation Kvalifikationer Vi söker dig som har: - högskoleutbildning med inriktning mot media och kommunikation eller motsvarande - minst tre års (eller några års) erfarenhet av strategisk och operativt kommunikationsarbete på en organisationsövergripande nivå - mycket god kommunikationsförmåga och mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift - goda kunskaper och van användare av Officepaketet - stor vana av mediakontakter i arbetet Vi ser det som meriterande med: - erfarenhet av arbete inom kommunikation från en politiskt styrd organisation - erfarenhet av kommunikationsarbete inom kommunal verksamhet som till exempel förskola, äldreomsorg eller socialtjänst - samt erfarenhet av arbeta med sociala medier, webbpublicering och layoutprogram Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vid följande kompetenser: Du har ett genuint intresse för stadsdelsförvaltningens verksamhetsområden och drivs av att utveckla offentlig verksamhet. Du är trygg och stabil med förmåga att förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du är självgående och initiativtagande och du trivs med att ha mycket ansvar. Du har ett stort engagemang för såväl strategiska som operativa frågor. Du visar omdöme vid både agerande, uttalande och beslut. Din flexibilitet och din goda samarbetsförmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen. Övrigt Anställningen är ett föräldravikariat. Intervjuer kan komma att genomföras löpande under rekryteringsprocessen. Vi erbjuder en arbetsplats med verksamheter i kontinuerlig utveckling. Vi har medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Förvaltningens lokaler ligger i Spånga, men just nu arbetar vi mestadels hemifrån. Vi vill att vår verksamhet ska präglas av öppen kommunikation och respekt för olikheter och vi tror att mångfald och en jämn könsfördelning bidrar till att utveckla vår verksamhet. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Arbetsgivare
Stockholms kommun
Ansökan
Ansök senast 5 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Content-specialist till Trevliga Marketing Automation på Tre

Arbetsgivare / Ort: Hi3G Access AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Marknadskommunikatör

Om jobbet
Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till Tre. Vill du vara med och utveckla den Trevligaste aktören på marknaden i vår digitala transformation? Vill du sätta innehållet för vår kundinteraktion i digitala kanaler och jobba med content i sälj genom e-mail, sms och mobil? Då är rollen som Marketing Automation Content Specialist tjänsten för dig! Om rollen I rollen som Marketing Automation Content Specialist har du uppdraget att förse våra digitala säljkanaler som e-mail, sms och mobilinteraktion med Trevligt content. Det här är en kombinerad roll där du både skapar innehåll genom att bland annat producera texter, bygger med HTML, CSS men också där du skapar dynamiskt personligt innehåll med hjälp av AMP-Scripts. Vi är ett mindre, korsfunktionellt team med inriktning på en särskild fas i kundlivscykeln och där samarbete med alltifrån kundservicemedarbetare till produktutvecklare och analytiker erbjuds. Tre har en inhouse reklambyrå som i tätt samarbete med teamet stöttar oss med ramarna för våra kampanjer men du jobbar också självständigt för att sätta den rätta känslan till just dina utskick. Att våra erbjudanden når våra kunder på det sätt som passar dem bäst, är viktigt för oss. Därför har din roll ett stort värde i hela kundresan på Tre. Om dig Vi söker dig som tycker att det här med kundkonvertering via digitala plattformar är riktigt spännande och vägen till en Trevligare framtid. Du ser att online som plattform inte är enda vägen för kundinteraktion på den digitala arenan och du drivs av att utveckla de övriga kanalernas slagkraft tillsammans med teamet. Du är bevandrad i marknadsföringslagen och vet vilket material som fungerar både utifrån ett kundperspektiv och ur en legal synvinkel. Som person är du hungrig, idérik och gillar att leverera. Du trivs att jobba strukturerat och blir kreativ när du har ramar och riktlinjer att förhålla dig till. På Tre jobbar vi som ett team och din förmåga att vara en lagspelare av rang kommer verkligen till pass hos oss. Vi erbjuder Vi erbjuder en organisation som andas framåtanda, gemenskap, öppenhet och engagemang. I den här rollen är du med och bygger något nytt och är med och skapar ett otroligt värde för kundresan på Tre. Du får jobba med några av de vassaste MA-specialisterna i branschen och utvecklas i din karriär tillsammans med oss. Vi sitter i toppmoderna lokaler precis intill Globen, byggda för våra medarbetare på Tre. Vi är stolta över vår mycket starka företagskultur där du dagligen möter glädje och drivna medarbetare och för sjunde året i rad har vi vunnit topplacering i Great Place to Work. Ansök nu Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning som start. Vi jobbar löpande med vår rekryteringsprocess så vänta inte, ansök idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring rollen kontakta rekryterande chef Lisa Björnskär ([email protected] ) Sök via länken. Varmt välkommen till Tre!
Arbetsgivare
Hi3G Access AB
Ansökan
Ansök senast 5 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kommunikatör till AllboHus Fastighets AB

Arbetsgivare / Ort: Alvesta kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Informatör/Kommunikatör

Om jobbet
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar AllboHus Fastighets AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som äger och förvaltar bostäder och lokaler på flera orter i Alvesta kommun. I AllboHus bestånd finns ungefär 1850 lägenheter och ca 118 000 kvm lokaler. Inom AllboHus jobbar ca 110 medarbetare inom olika yrkesgrupper som varje dag arbetar för att tillsammans skapa hem för Alvestas invånare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog och detta uppnår vi genom vår värdegrund som bygger på delaktighet, engagemang och tillit. AllboHus är en central aktör i utvecklingen av Alvesta kommun. Ett av de viktigaste uppdragen framöver är nyproduktion av bostäder samt renovering av vårt befintliga fastighetsbestånd. Vi vill också vara den bästa hyresvärden i Alvesta genom långsiktigt goda relationer till våra hyresgäster och attraktiva boendemiljöer. ARBETSUPPGIFTER Som kommunikatör är din funktion viktig för att upprätta och bibehålla en bra kommunikation internt såväl som externt. Hos oss får du nästan 100 nya, trevliga kollegor som jobbar inom olika yrkesgrupper. I arbetet kommer du ha stort fokus på ständig utveckling. Du arbetar med vår webb, vårt intranät, sociala medier, trycksaker, mallar och är ett stöd i kommunikationsfrågor för våra medarbetare. Du arbetar brett med kommunikation, både digitalt och tryckt. Du ingår i marknadsteamet som består av kundservice, uthyrning, bovärdar och bosociala frågor. Du projektleder egna projekt och kundaktiviteter tillsammans med övriga medarbetare. KVALIFIKATIONER Som kommunikatör är din funktion viktig för att upprätta och bibehålla en bra kommunikation internt såväl som externt. Hos oss får du nästan 100 nya, trevliga kollegor som jobbar inom olika yrkesgrupper. Vi ser gärna att du har högskoleexamen inom området eller utbildning som kan anses likvärdig. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Vi tror att du har ett utpräglat strategiskt tänk och förståelse för hur kommunikationen bidrar till att vår organisation lever upp till varumärket. Du ska också se och förstå hur planeringen i sin helhet bidrar till att skapa behov och möjligheter till kommunikation. För att vara framgångsrik i rollen vill vi att du är ansvarstagande, lösningsorienterad, kommunikativ samt strukturerad i ditt arbetssätt. Din förmåga att samarbeta kommer att värdesättas, men du arbetar lika bra självständigt som i grupp. Goda kunskaper i InDesign eller motsvarande och i Officepaketet. Kunskaper i texthantering och kommunikationsplanering. Du bör också ha kunskaper om tillgänglighetskrav på webb, GDPR, användarvänlighet och digital utveckling och kommunikation. Kunskaper i att hantera foto och rörlig bild är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina teoretiska kunskaper men de personliga egenskaperna är minst lika betydelsefulla. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Flerspråkighet är meriterande. B-körkort krävs. ÖVRIGT Vi undanber oss alla annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Arbetsgivare
Alvesta kommun
Ansökan
Ansök senast 5 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kommunikatör med inriktning sociala medier sökes!

Arbetsgivare / Ort: Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-03-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Informatör/Kommunikatör

Om jobbet
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi söker en kommunikatör till vår kund som är en viktig offentlig aktör inom vård och omsorg för ett konsultuppdrag med start omgående. I denna roll kommer du att bidra till en samhällsinsats med särskilt fokus på kommunikation i sociala medier. Som kommunikatör hos vår kund kommer du ansvara för och arbeta med att marknadsföra och sprida information om kunden i sociala kanaler t.ex Facebook, Instagram, Linkedin m.fl. I tjänsten ingår att: • Arbeta redaktionellt med sociala medier och planera och driva arbetet framåt • Publicera inlägg såsom texter, filmer, m.m. • Skapa filmer och redigera dessa • Föra statistik och analysera trafik • Vara första kontakt för frågor i sociala kanaler och supportera läsarna med svar på kommentarer. • Sätta strategier för sociala medier • Agera bollplank för organisationen för att driva det digitala arbetet framåt • Arbeta tillsammans med kommunikationsavdelningen och publicera nyheter på intranät Vem är du? • Du har flerårig erfarenhet av redaktionellt arbete samt av sociala medier och har även arbetat med arbetsuppgifter som innefattas på en webbredaktion. • Du har en relevant utbildning för tjänsten. • Du har erfarenhet av att arbeta med bland annat analys, Facebook-annonsering och andra relevanta verktyg. • Du har kunskap och erfarenhet av att hantera film, rörlig bild och foto för sociala medier. • Du är en van skribent som har god förmåga att förmedla budskap med rätt tonalitet • Flytande i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av offentlig sektor sedan tidigare. Du är en kreativ "doer" som är snabbtänkt och får saker att hända. Du har en pedagogisk förmåga vilket innebär att du kan återkoppla och förklara dina resultat och dina idéer, för såväl kommunikationschef som medarbetare. För att lyckas i rollen bör du vara självgående, serviceinriktad och ha god förmåga att prioritera. Självklart har du en positiv attityd, vågar ta initiativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du erbjuds Du erbjuds ett konsultuppdrag med start omgående fram till midsommar 2021, med chans till förlängning. Du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning och kommer arbeta hos vår kund i Årsta. Uppdraget är på 75% men heltid kan diskuteras. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på [email protected] Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se Om Jurek Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Arbetsgivare
Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Hemsida: http://www.jurek.se/
Ansökan
Ansök senast 5 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.