På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Tivoliarbetare

Tivoliarbetare

Tivolipersonal/tivoliarbetare gör det som behövs på ett tivoli och bygger bland annat upp karuseller och andra åk-attraktioner.

Att arbeta som tivoliarbetare innebär allt som oftast att ha en säsongsanställning. Under resten av kalenderåret arbetar man med någonting annat, t ex som scenarbetare, chaufför eller som ställningsbyggare. Många tivoliarbetare är även studenter som har detta arbetet som sitt sommarjobb.

Utbildning

Körkort för personbil och även för lastbil kan ställas som ett krav för att kunna få jobb som tivoliarbetare eftersom ett tivoli ofta flyttas runt till olika delar av landet.

Visa mer
Visa mindre

13 Lediga jobb

Park- och Idrottsplatsarbetare

Arbetsgivare / Ort: Mölndals kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd

Om jobbet
I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag! Avdelningen Stadsmiljö är en del av Tekniska förvaltningen. Tillsammans ansvarar vi för drift och underhåll av stadens allmänna platser, såsom till exempel gator, gatubelysning, torg, parker och naturområden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en park- och idrottsplatsarbetare som vill vara med och bidra till att utveckla stadens idrottsanläggningar, parker och allmänna platser. Arbetet innebär i huvudsak drift, skötsel, renhållning och underhåll av idrottsanläggningar och parker. I arbetsuppgifterna ingår att köra ismaskin, traktor och gräsklippare. Du utför kvalificerad is-, gräs- och konstgrässkötsel. Vi arbetar tillsammans och hjälps åt över enhetsgränserna för att vara så effektiva som möjligt. Din placering kan därför variera beroende på säsong. Kvälls- och helgarbete förekommer och beredskapstjänstgöring kan bli aktuell. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har slutförd gymnasieutbildning och har intresse och erfarenhet av park- och idrottsplatsskötsel, gärna även av maskiner som används inom idrottsplatsarbeten. Vi ser det som meriterande om du har vana av att sköta grönytor, snickeri eller har mekaniska kunskaper. B-körkort är ett krav. BE-körkort är meriterande samt vana att köra olika typer av maskiner som ex traktor. Lokalkännedom är önskvärt. Arbetet kräver god fysik och du måste tycka om att arbeta utomhus även vid skiftande väder. Du är van vid att arbeta självständigt och ta eget ansvar, men trivs i en grupp och har god samarbetsförmåga. Du bemöter din omgivning på ett lyhört och respektfullt sätt och bidrar till ett positivt och gott arbetsklimat. Det är även viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt då det är ett varierat arbete och vi ibland behöver anpassa oss utifrån ändrade förutsättningar. Grundläggande datakunskap och god kommunikativ förmåga i både tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i uppdraget. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
Mölndals kommun
Ansökan
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Driftarbetare inriktning gatuskötsel till enheten Drift och underhåll

Arbetsgivare / Ort: Västerås kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd

Om jobbet
Vill du vara med och skapa trivsel för dom som bor i och besöker Västerås? Vi behöver förstärka vårt gäng med en driftarbetare. Hoppas att vi ses! Enheten för drift och underhåll ansvarar för skötseln av stadens gator, parker och yttre skötsel av kommunala fastigheter. Vi är en del av teknik- och fastighetsförvaltningen som är Västerås stads fastighetsägare och ansvarar för stadens mark- och exploateringsverksamhet, fastighetsförvaltning och lokalförsörjning samt för skötsel av parkering, vägar och kollektivtrafik. Läs gärna mer om teknik- och fastighetsförvaltningen på: https://www.vasteras.se/teknikochfastighetsforvaltningen ARBETSUPPGIFTER När du jobbar som driftarbetare inriktning gatuskötsel ansvarar du för att ta hand om vår offentliga utemiljö i Västerås stad. Dina arbetsuppgifter består framförallt av renhållning, men också av arbete med hårdgjorda ytor, snöröjning, löv- och sandupptagning med mera. Även om du kommer att tillhöra laget som arbetar med gatuskötsel så har vi ett nära samarbete med våra andra arbetslag och hjälper varandra när det behövs. Ditt arbete är ofta väldigt självständigt, men det är viktigt att du också trivs att samarbeta med andra. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå med inriktning yttre fastighetsskötsel och med erfarenhet av yrket. Det är viktigt att du hanterar svenska språket bra i tal och skrift för att kunna göra dig förstådd hos våra kunder och sammanfatta enklare dokumentation över ditt eget arbete. Vi kör bil i jobbet och du behöver därför ha körkort B (manuell) och gärna erfarenhet av att köra med släp. Har du erfarenhet av att köra traktor eller andra maskiner inriktat på markskötsel så är det meriterande. Detta är ett aktivt och ofta fysiskt krävande arbete som sker utomhus i alla väder, så det är viktigt att du trivs med det. Låter det här som nåt för dig? I så fall ser vi fram emot att läsa din ansökan! ÖVRIGT Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället. Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här: https://www.vasteras.se/jobbochkarriär Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.
Arbetsgivare
Västerås kommun
Ansökan
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Miljövärd till Familjebostäder i Göteborg, Tynnered

Arbetsgivare / Ort: Familjebostäder i Göteborg AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 27 oktober (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd

Om jobbet
På Familjebostäder tar vi inte bara hand om våra drygt 19000 bostäder. Vi arbetar även för att våra hyresgäster ska trivas och känna sig trygga i sitt boende. Med ljus framtidstro är vår organisation öppen för utveckling. Vi söker därför engagerade medarbetare som tycker om vårt uppdrag som allmännyttigt bostadsbolag, och vår målbild; Vi skapar trivsamma livsmiljöer. Tillsammans med allt fler göteborgare. Familjebostäder är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad - Sveriges största allmännytta! Läs mer på www.familjebostader.se ARBETSUPPGIFTER Tynnered är ett bostadsområde under stor utveckling och vi behöver förstärka vår personalstyrka med en miljövärd. Vi söker dig som vill bygga trygga relationer med våra hyresgäster och vara Familjebostäders ansikte utåt. För oss är det viktigt att du har en naturlig känsla för service. Vi söker någon som brinner för trädgård och utemiljö och som med stolthet, engagemang och gröna fingrar kan utveckla och ta hand om våra gårdar. Utemiljön är något som vi på Familjebostäder värderar högt. Det är vårt skyltfönster utåt och ger trivsel och trygghet åt våra hyresgäster. Därför är det viktigt att utemiljön fortsätter att upplevas som fin, städad, trygg och levande. Som miljövärd har du en stor roll i det skyltfönstret - med ditt sociala engagemang och ditt lugn bygger du goda relationer med våra hyresgäster och är Familjebostäders förlängda arm och ansikte utåt. Du arbetar med trädgårdsskötsel som planteringar, ogräsrensning och gräsklippning. Du kommer även jobba med kompostering och källsortering samt ansvara för att hålla rent och snyggt i våra områden. Med din kreativitet är du med och påverkar hur våra utemiljöer ser ut och utvecklas. I rollen ingår även att sköta viss administration, i form av ärendehantering, beställningar och fakturor. På vintern, när Göteborg bjuder på is och snö, är det i första hand miljövärdarna som står för snöröjning och halkbekämpning. I din roll träffar många av våra hyresgäster. Antingen när du arbetar ute på gårdarna eller på vårt områdeskontor. När det kommer in ärenden att åtgärda håller du även kontakt via telefon, mejl och vårt ärendehanteringssystem. KVALIFIKATIONER Du har utbildning inom trädgård och det är till stor fördel om du också har praktisk erfarenhet av yrket. Du behöver även vara praktisk lagd med förmåga att kunna jobba med reparationer, lekplatssäkerhet och annan utemiljöskötsel. Eftersom du kommer använda maskiner och fordon som hjälper dig i ditt arbete är det ett krav att du har körkort. Förutom att arbeta praktiskt utomhus så behöver du också känna dig bekväm med att jobba framför en dator. Det ingår nämligen även en del administrativa arbetsuppgifter så som att hantera/dokumentera hyresgästers ärenden i våra ärende- och fastighetssystem, beställning av varor och tjänster samt kontrollera fakturor. Jobbet som miljövärd är självständigt, men du behöver också vara en lagspelare eftersom du ingår i en arbetsgrupp där samspel är viktigt för ett lyckat resultat. Du kommer arbeta med ett stort mått av frihet under ansvar - vilket gör att du behöver planera din tid med stor omsorg. Vi behöver någon som trivs att jobba med eget ansvar och som har mycket god förmåga att planera och genomföra sina dagliga arbetsuppgifter för att få flyt på arbetet. Jobbet är i mångt och mycket relationsskapande så du behöver ha en mycket god social förmåga. Det är viktigt för oss att du kan lyssna in och hantera människor på rätt sätt, för under våra tak är alla olika människor välkomna. Du låter flexibiliteten vara ledande när du lyssnar till våra hyresgästers olika frågor, önskemål eller problem i sitt boende. Du behöver ha stor förståelse för och att vara ödmjuk inför andra människors olika livssituationer. Det är bra om du hittar innovativa sätt att kommunicera med våra hyresgäster i de fall som du och hyresgästen inte talar samma verbala språk. Det är värdefullt för oss om du har erfarenhet från att ha arbetat arbeta i socialt utsatta områden. Det är ett extra plus om du är flerspråkig förutom svenska och engelska. ÖVRIGT De senaste åren har Tynnered varit under stark utveckling. Våra drygt 1700 lägenheter ligger runt Opaltorget som håller på att byggas om. Vi har går en spännande och utvecklande framtid till mötes. Vi bygger 156 nya hyresrätter samtidigt som också bostadsrätter och en ny förskola byggs. Dessutom kommer Opalparken att byggas upp igen. Med en lummig utemiljö, närhet till havet och närhet till bra kollektivtrafik och full service på Frölunda Torg så kommer Opalområdet inom några år vara ett fint, tryggt och attraktivt område. Genom att jobba i Tynnered gör du skillnad på riktigt! Både för våra hyresgäster, stadsdelen och staden i stort. För att klara vårt mål och uppdrag att det inte ska finns några stadsdelar som definieras som särskilt utsatta 2025 arbetar vi målmedvetet och i bred samverkan med områdesutveckling. Dessutom satsar Framtidenkoncernen 11 miljarder kronor fram till år 2030 på Göteborgs sex särskilt utsatta områden där Tynnered är ett. Målet är tydligt. För att uppnå det så krävs det att vi agerar, tänker nytt, är modiga, har fullt fokus och gör det bästa vi kan. Det innebär att vi vässar vår fastighetsförvaltning ytterligare för att bidra till positiv social utveckling för våra hyresgäster så det bli ännu tryggare och mer trivsamt att bo i Tynnered. Det är också en del av vårt uppdrag som allmännyttigt bostadsföretag. Tillsammans med våra hyresgäster och andra samarbetspartners så som Göteborgs Stad, polis, skola, föreningar samverkar vi för att nå vårt mål med att förbättra bilden av området och därmed bidra till en mer jämlik stad. Som en del i gänget får du möjlighet att både vara med och ta hand om våra befintliga hus och hyresgäster, men även vara en del i uppbyggnaden av något nytt. Det kommer bli både utvecklande och kul! Hos oss är stämningen trivsam och vi erbjuder ett utmanande och ansvarsfullt arbete i ett expansivt företag som tillhör Sveriges största bostadskoncern. Som en del av staden arbetar vi aktivt för att bidra till att Göteborg ska bli en jämlik och hållbar stad. Så vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Sök då tjänsten som miljövärd hos oss! Vi ser fram emot att ha med dig i vårt team, välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Familjebostäder i Göteborg AB
Ansökan
Ansök senast 27 oktober (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Utemiljöarbetare till AllboHus Fastighets AB

Arbetsgivare / Ort: Alvesta kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (15 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd

Om jobbet
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Alvesta kommunkoncern! Vi är ungefär 1600 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier inom både förvaltningar och bolag. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Vill du vara med på vår utvecklingsresa mot en mer modern och kvalitativ kommunal service? Välkommen då att arbeta med oss! AllboHus Fastighets AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som äger och förvaltar bostäder och lokaler på flera orter i Alvesta kommun. I AllboHus bestånd finns ungefär 1850 lägenheter och ca 118 000 kvm lokaler. Inom AllboHus jobbar ca 110 medarbetare inom olika yrkesgrupper som varje dag arbetar för att tillsammans skapa hem för Alvestas invånare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog och detta uppnår vi genom vår värdegrund som bygger på delaktighet, engagemang och tillit. Vi vill vara den bästa hyresvärden i Alvesta genom långsiktigt goda relationer till våra hyresgäster och attraktiva boendemiljöer. Genom organisationsförändring och pensionsavgång har några av våra duktiga medarbetare gått vidare till andra roller. Därför söker vi två utemiljöarbetare med placering i Alvesta. ARBETSUPPGIFTER Vår utemiljöavdelning består av 16 medarbetare som arbetar på olika områden i vårt fastighetsbestånd. Du blir en del av ett engagerat gäng som ansvarar för skötsel och utveckling av bostadsgårdar och skolgårdar för att skapa trivsamma och attraktiva miljöer för våra hyresgäster. Rollen innebär täta samarbeten med övriga yrkesroller inom samma skötselområde i syfte att förekomma eventuella problem innan de uppstår för ökad delaktighet, trygghet och trivsel. I skötsel av yttre miljö ingår gräsklippning, skötsel av planteringar, häckar, rabatter, naturmark, markbeläggningar och markutrustning, lekplatser, städning, sophantering, trädvård samt i förekommande fall halkbekämpning och enklare fastighetsreparationer. Många av arbetsuppgifterna sköts med hjälp av vår moderna maskinpark. Du kommer att ha mycket kontakt med våra hyresgäster och övriga medarbetare. Arbetstid är vardagar 07:00 16:00. Placeringsort är Alvesta. KVALIFIKATIONER Du som söker har relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbete inom privat eller offentlig verksamhet. Grundläggande växt- och skötselkännedom samt maskinvana är meriterande. Du är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang för ditt arbete. Vidare är du intresserad av fastighetsskötsel, är lyhörd för ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde och är alltid redo att hjälpa till med det som behövs. Vidare har du förmåga att se möjligheter och bidra till delaktighet, engagemang och tillit. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Körkort B är ett krav. ÖVRIGT Vi undanber oss alla annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Arbetsgivare
Alvesta kommun
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hörbybostäder söker en parktekniker!

Arbetsgivare / Ort: Hörby kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (15 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd

Om jobbet
Hörbybostäder AB (org. nr 556507-3235) är ett av Hörby kommuns helägda bolag. Bolaget har som föremål att främja försörjning av bostadslägenheter inom kommunen. Hörbybostäder AB förvaltar 395 lägenheter med en yta på drygt 27 000 kvm. Bolaget äger också lokaler på drygt 1 400 kvm. Bolaget sköter även fastighetsförvaltningen åt Hörby kommuns Industrifastighets AB. Som medarbetare hos Hörbybostäder AB får du en möjlighet att vara med på en kul och utmanande resa där du kommer ha stort inflytande och påverkansmöjligheter till att skapa en trivsam arbetsplats. Du får ett omväxlande arbete med stort utrymme för personligt engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på Hörbybostäder. Vi arbetar kontinuerligt och strukturerat för att skapa en god arbetsmiljö med hög trivsel och erbjuder dig bra villkor. ARBETSUPPGIFTER Vi behöver förstärka vårt trevliga teknikerteam. Vi verkar i egna lokaler på Vallgatan och Filaregatan i centrala Hörby. Fr o m den 1 januari 2021 har bolaget grönyteskötseln i egen regi. Bolaget har investerat i en modern och effektiv maskinpark. Bolagen har även ett pågående projekt, -införandet av robotgräsklippare, detta sker etappvis i bolagens fastighetsbestånd. Som Parktekniker är du med och sköter bolagens utemiljöer. Skötseln innefattas bl.a. av ogräsrensning, manuell renhållning, skötsel av vissa gräsytor, buskar och träd, grus- och asfaltytor, plantering av träd, buskar och perenner med mera. Utsmyckning, lekplats- och miljörumsskötsel, viss snöskottning/halkbekämpning ingår också. Samt vara behjälplig vid behov av fastighetsskötsel. Tjänsten kräver god samarbetsförmåga och lyhördhet. I detta är du prestigelös och jobbar för laget och resultatet. Självklart värderar vi också din känsla för ansvar i det du utför. Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt ensamarbete, vilket kräver din förmåga att planera utförandet av uppdraget och att ta egna initiativ utifrån uppdragsbeskrivningen. KVALIFIKATIONER Du har minst gymnasieutbildning inom grönyteskötsel eller har tillgodogjort dig en motsvarande kompetens. KY-/YH-utbildning och yrkesbevis inom området är meriterande. God fysik är en förutsättning för hållbarhet i arbetet. Du blir bolagens ansikten utåt och utför ditt dagliga arbete ute bland våra hyresgäster och besökare. Vi ställer höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra och en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Maskinerfarenhet och utbildning i motorsåg, trimmers häcksaxar, truck m.m. är meriterande. Datorvana underlättar, men är inget krav. Körkort med utökad B-behörighet (B96) är ett krav. Körkort C är meriterande. Erfarenhet inom området krävs. Ett krav är goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift. Erfarenhet från kommunal gata- och parkverksamhet, är meriterande. Vi tillämpar löpande urval. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen på Hörby Bostäder samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Hörby Bostäder tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Tack på förhand! Företag Hörbybostäder AB Adress Vallgatan 6 A 242 31 HÖRBY Kontorsadress Vallgatan 6
Arbetsgivare
Hörby kommun
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.