På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Brandtekniker
Spela filmen

Brandtekniker

Brandteknisk projektering förebygger projekterings- och byggfel. Brandtekniker kan också ofta kallas för en brandkonsult.

Praktiskt innebär brandteknisk projektering att man upprättar beskrivningar och ritningar i projektets olika skeden som redovisar de brandkrav som ska tillgodoses enligt bygglagstiftningen. Dessutom hjälper brandtekniker byggherre, projektledning, övriga konsulter och entreprenörer genom byggprojektet så att brandkraven inarbetas på rätt sätt i övrigas handlingar och implementeras i byggskedet.

Brandteknikers tolkningar och råd kan ge stor inverkan på byggnadens utformning och produktionskostnad. Till exempel kan en extra brandcellsgräns kullkasta arkitektens vision om en öppen byggnad. Om brandtekniker är med redan på skisstadiet kan man enklare ta fram brandtekniska lösningar som tillgodoser allas önskemål samt förebygga vanliga projekterings- och byggfel.

Flexibla, kostnadseffektiva och speciella arkitektoniska utformningar kan ibland verifieras med analytisk dimensionering. Detta innebär att bygglagstiftningens föreskrifter uppfylls på annat sätt än vad som framgår de allmänna råden. En analytisk dimensionering kan omfatta något enstaka krav eller brandskyddet i en hel byggnad.

En ibland förbisedd uppgift som brandkonsulten kan utföra är uppföljning under byggtiden. Den beprövade erfarenheten säger att många utförandefel går att förhindra genom brandkonsultens delaktighet genom hela byggprocessen. I särskilt komplicerade projekt krävs SAK 3 kompetens för kontroll.

SAK 3 är Certifierad sakkunnig inom brandskydd "tredje part". Det betyder att den som är "SAK 3" kan hjälpa till i frågor där det behövs någon tredje part som bidrar med sakkunskap. Det kan till exempel handla om kontroll av utförande eller projektering av särskilt komplicerade projekt. Eller där det finns olika uppfattningar om hur regler ska tillämpas till exempel, då kan en sakkunnig tillkallas.

Det finns ett tiotal sakkunniga inom brandskydd i Sverige. Det är en stor fördel för en brandtekniker / brandkonsult att kunna erbjuda den här typen av tjänster eftersom det har kommit krav i nya plan- och bygglagen på certifiering.

Brandskyddsdokumentation: Byggnadens totala brandskydd dokumenteras i en relationshandling, brandskyddsdokumentation, som följer byggnaden som en instruktionsbok till en bil. Brandskyddsdokumentationen kan även vara en del av dokumentationen av det Systematiska Brandskyddsarbetet (SBA).

Visste du att...?

... utanför Fire museum of Texas (USA) finns det världens största fungerande brandpost.
Källa: firemuseumoftexas.org

Visa mer
Visa mindre

8 Lediga jobb

Brandskyddstekniker

Arbetsgivare / Ort: Brandsäkra Norden AB / Danderyd
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 October (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Brandtekniker

Om jobbet

Brandsäkra växer!

Nu behöver vi bli fler tekniker. Gillar du att arbeta med brandskydd eller har erfarenhet inom fastighet så vill vi gärna att du söker dig till oss. Trivsel på arbetet är viktigt för oss. Att vi växer innebär också möjligheter till utveckling då vi gärna rekryterar nya tjänster internt.

Brandsäkra erbjuder helhetslösningar inom förebyggande brandskydd. Vi arbetar bl.a. med brandskyddsbesiktningar, installationer och underhåll av brandskydd såsom rökluckor, brandsläckare, utrymningsskyltning, brandtätning.

Brandsäkra är medlemmar i SVEBRA och Brandskyddsföreningen samt samarbetar med flera större medlemsorganisationer. Våra kunder är bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag.

Nu söker vi dig som har erfarenhet från brandskydd i fastigheter och gärna med erfarenhet av rökluckor. El-behörighet är meriterande, men inget krav.

Du har arbetat med brandskydd i några år som installatör eller tekniker alternativt som fastighetstekniker. Du trivs med att ta eget ansvar samt att du är en duktigt problemlösare som håller en hög servicegrad mot kunder och samarbetspartners. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Vi ser gärna att du har en grundläggande utbildning för arbete inom brandskydd samt har B-körkort.

Med din erfarenhet, personlighet och höga servicenivå skapar du snabbt ett förtroende och är duktig att bygga kundrelationer.

Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer att vara Stockholmsregionen.

Arbetsuppgifterna bestå bl.a. av att:

• Besöka kunder för att kontrollera, underhålla och installera brandskydd

• Installation av rökluckor, brandsläckare, skyltning och brandtätning.

• Boka tider med kunder som beställt service eller installation

• Dokumentera och redovisa utfört arbete

Arbetet innebär att du kommer att ta stort ansvar för din egen tid. Du kommer att arbeta både tillsammans med kollegor såväl som enskilt, ibland är ni flera och andra jobb sköter du helt på egen hand.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan snarast då våra intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan via e-post.

Arbetsgivare
Brandsäkra Norden AB
Vendevägen 90
18232 Danderyd
Ansökan
Ansök senast 28 October (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Servicetekniker till Brand

Arbetsgivare / Ort: Stanley Security Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Brandtekniker

Om jobbet
”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Servicetekniker till Brand hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security ’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.   Som Servicetekniker inom Brand Är du lite av en teknisk expert! Du ansvarar för att självständigt driftsätta och underhålla samt utveckla våra kunders lösningar, men även kvalitésäkra vår leverans hos både befintliga och nya kunder. Du vill vara i framkant och leverera det bästa och senaste till våra kunder. Du kommer att aktivt arbeta med våra automatiska brandlarm och agera konsultativt tekniskt stöd såväl internt i organisationen som externt. Du kommer också att undervisa kunder i brandlarmsystem.   Är du den vi söker? Då den största delen av din tid kommer att spenderas ute hos kund värdesätter vi dina konsultativa och sociala förmågor högt, men vi vill även att du; • Har goda kunskaper inom El-lära • Hög teknisk kompetens • Kommunikativ och har förmåga att identifiera kundbehov • B-körkort • Flytande svenska och engelska i tal och skrift • Erfarenhet av brandlarmsystem är mycket meriterande • Kunskaper kring entreprenadbestämmelser, säkerhetsnormer och larmklasser är meriterande • Erfarenhet av kundvårdande försäljning är meriterande   Vårt erbjudande En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar. När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss. Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.   Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen. Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu! En förutsättning för att bli anställd hos oss är att du har ett svenskt personnummer samt ett godkännande av Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Jan-Erik Björkdahl 010-458 78 99 alt. Rekryteringsspecialist Izabelle Bengtsson 010-458 70 35
Arbetsgivare
Stanley Security Sverige AB
Hemsida: http://www.stanleysecurity.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Servicetekniker Brandsäkerhet

Arbetsgivare / Ort: Stanley Security Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 November (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Brandtekniker

Om jobbet
Servicetekniker Brandsäkerhet - Trollhättan  ”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Servicetekniker till Brand hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security ’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.   Som Servicetekniker inom Brand Är du lite av en teknisk expert! Du ansvarar för att självständigt driftsätta och underhålla samt utveckla våra kunders lösningar, men även kvalitésäkra vår leverans hos både befintliga och nya kunder. Du vill vara i framkant och leverera det bästa och senaste till våra kunder. Du kommer att aktivt arbeta med våra automatiska brandlarm och agera konsultativt tekniskt stöd såväl internt i organisationen som externt. Du kommer också att undervisa kunder i brandlarmsystem.   Är du den vi söker? Då den största delen av din tid kommer att spenderas ute hos kund värdesätter vi dina konsultativa och sociala förmågor högt, men vi vill även att du; • Dokumenterad utbildning inom El & Tele alt svagström • Hög teknisk kompetens • Kommunikativ och har förmåga att identifiera kundbehov • B-körkort • Flytande svenska och engelska i tal och skrift • Erfarenhet av brandlarmsystem är mycket meriterande • Kunskaper kring entreprenadbestämmelser, säkerhetsnormer och larmklasser är meriterande • Erfarenhet av kundvårdande försäljning är meriterande   Vårt erbjudande En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar. När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss. Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.   Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen. Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu! En förutsättning för att bli anställd hos oss är att du har ett svenskt personnummer samt ett godkännande av Länsstyrelsen samt genomgå en bakgrundskontroll och referenstagnning. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Björn Ivarsson 010-458 82 26 alt. Rekryteringsspecialist Izabelle Bengtsson 010-458 70 35    
Arbetsgivare
Stanley Security Sverige AB
Hemsida: http://www.stanleysecurity.se
Ansökan
Ansök senast 7 November (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Servicetekniker Brandsäkerhet

Arbetsgivare / Ort: Stanley Security Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Brandtekniker

Om jobbet
Servicetekniker Brandsäkerhet - Örebro ”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Servicetekniker till Brand hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security ’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.   Som Servicetekniker inom Brand Är du lite av en teknisk expert! Du ansvarar för att självständigt driftsätta och underhålla samt utveckla våra kunders lösningar, men även kvalitésäkra vår leverans hos både befintliga och nya kunder. Du vill vara i framkant och leverera det bästa och senaste till våra kunder. Du kommer att aktivt arbeta med våra automatiska brandlarm och agera konsultativt tekniskt stöd såväl internt i organisationen som externt. Du kommer också att undervisa kunder i brandlarmsystem.   Är du den vi söker? Då den största delen av din tid kommer att spenderas ute hos kund värdesätter vi dina konsultativa och sociala förmågor högt, men vi vill även att du; • Dokumenterad utbildning inom El & Tele alt svagström • Hög teknisk kompetens • Kommunikativ och har förmåga att identifiera kundbehov • B-körkort • Flytande svenska och engelska i tal och skrift • Erfarenhet av brandlarmsystem minst 2 år • Kunskaper kring entreprenadbestämmelser, säkerhetsnormer och larmklasser   Vårt erbjudande En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar. När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss. Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc. Vårt kontor är beläget i Örebo, i den här rollen verkar du i hela Närke län. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen. Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu! En förutsättning för att bli anställd hos oss är att du har ett svenskt personnummer samt ett godkännande av Länsstyrelsen samt genomgå en bakgrundskontroll och referenstagnning. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Jimmy Sjödén 010-458 70 75 alt. Rekryteringsspecialist Izabelle Bengtsson 010-458 70 35    
Arbetsgivare
Stanley Security Sverige AB
Hemsida: http://www.stanleysecurity.se
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Engagerad tekniker inom Brandskydd

Arbetsgivare / Ort: Cupola Stockholm AB / Skövde
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Är du tekniskt intresserad, serviceinriktad och redo att ta dig an nya utmaningar? Då ska du se hit!

Cupola ger företag och myndigheter rätt förutsättningar att förebygga, upptäcka och övervaka brand- och säkerhetsrisker i sina fastigheter. Våra värdeord – ansvar, passion, tillsammans – genomsyrar allt vårt arbete, såväl internt som externt. Cupola är en arbetsgivare med högt i tak som ständigt söker efter nya medarbetare med driv, engagemang och som delar våra värderingar. Vi söker nu en Brandskyddstekniker till vårt team i Skövde.

Arbetsdagarna är spännande och varierande. Ditt huvudsakliga ansvar blir att hjälpa våra kunder att säkerställa samt upprätthålla ett systematiskt brandskyddsarbete. Detta genom förebyggande brandskyddsarbete i deras lokaler som i korta drag innebär:

- I gruppen vara med och planera kommande arbetsvecka

- Ta kontakt med kund via telefon/mail för att boka tid för service och montagejobb.

- Montage av brandskyddsutrustning.

- Utföra teknisk service och underhåll på befintlig brandskyddsutrustning.

- Utföra service och underhåll på byggnadstekniskt brandskydd.

Arbetsdagarna spenderas till stor del ute på fältet och kräver ett stort eget ansvar. Du har en servicebil som du tar hem i slutet av arbetsdagen, för att kunna åka direkt ut på kundbesök nästa dag.

Om dig

Som servicetekniker blir du, liksom oss andra på företaget, en glad själ som vill vara med på vår expansiva resa! Då du dagligen kommer att möta våra kunder är det viktigt att du är utåtriktad, ansvarstagande, serviceorienterad och har huvudet på skaft för att se behovet av kompletteringar och förbättringar i kundens brandskydd.

Utöver ovanstående ser vi även följande egenskaper och meriter som viktiga hos dig som söker:

· Du trivs i ett självständigt arbete och tar stort eget ansvar

· Du ser gärna möjligheter istället för problem

· Du brinner för service och vill ge det där "lilla extra" såväl till kunder som till kollegor

· Du motiveras av utmaningar i ditt arbete

· Du talar och skriver obehindrat på svenska samt behärskar engelska språket i både text och tal

· Du har dator- och mobilvana och arbetar gärna i olika system samt mobila verktyg (Cupola arbetar i Mobigo)

· Teknisk bakgrund och erfarenhet av branschen är meriterande. Har du även erfarenhet av brandtätning ser vi detta som ett plus.

Som brandskyddstekniker kommer du ingå i ett glatt och drivet gäng. Du kommer att få en varierad arbetsvardag och vara ansikte utåt för Cupola.

För rätt person finns även mycket goda möjligheter för utveckling internt, genom mer ansvar och expertis inom olika specialistområden.

Låter detta som jobbet för dig? Välkommen in med din ansökan så snart som möjligt! Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum.

Arbetsgivare
Cupola Stockholm AB
Bäckaskogsvägen 4
54134 Skövde
Ansökan
Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Servicetekniker Brandsäkerhet

Arbetsgivare / Ort: Stanley Security Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 November (23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Brandtekniker

Om jobbet
Servicetekniker Brandsäkerhet - Karlstad ”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Servicetekniker till Brand hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security ’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.   Som Servicetekniker inom Brand Är du lite av en teknisk expert! Du ansvarar för att självständigt driftsätta och underhålla samt utveckla våra kunders lösningar, men även kvalitésäkra vår leverans hos både befintliga och nya kunder. Du vill vara i framkant och leverera det bästa och senaste till våra kunder. Du kommer att aktivt arbeta med våra automatiska brandlarm och agera konsultativt tekniskt stöd såväl internt i organisationen som externt. Du kommer också att undervisa kunder i brandlarmsystem.   Är du den vi söker? Då den största delen av din tid kommer att spenderas ute hos kund värdesätter vi dina konsultativa och sociala förmågor högt, men vi vill även att du; • Dokumenterad utbildning inom El & Tele alt svagström • Hög teknisk kompetens • Kommunikativ och har förmåga att identifiera kundbehov • B-körkort • Flytande svenska och engelska i tal och skrift • Erfarenhet av brandlarmsystem minst 2 år • Kunskaper kring entreprenadbestämmelser, säkerhetsnormer och larmklasser   Vårt erbjudande En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar. När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding och utbildning som innebär att vi matchar din kompetens till rollen, för att du på bästa sätt ska känna dig trygg när du axlar din nya roll hos oss. Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.   Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen. Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu! En förutsättning för att bli anställd hos oss är att du har ett svenskt personnummer samt ett godkännande av Länsstyrelsen samt genomgå en bakgrundskontroll och referenstagnning. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Jimmy Sjödén  010-458 70 75 alt. Rekryteringsspecialist Izabelle Bengtsson 010-458 70 35    
Arbetsgivare
Stanley Security Sverige AB
Hemsida: http://www.stanleysecurity.se
Ansökan
Ansök senast 19 November (23 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Servicetekniker Brandskydd till Anticimex Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Anticimex AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 November (24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Brandtekniker

Om jobbet
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 6100 anställda i 18 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2018 en sammanlagd omsättning på ca 6,5 miljarder kronor. Anticimex Brandskydd Anticimex har arbetat med förebyggande brandskydd i 13 år. Vi hjälper företag med sitt systematiska brandskydd i allt från dokumentationsstöd, inspektioner, utbildningar till kontroll service av brandsläckare, brandposter, brandlarm, fasta släcksystem och rökluckor. Vi delar lokaler med resten av Anticimex kompetensområden skadedjur, matsäkerhet och besiktning. Arbetsbeskrivning Ditt huvudsakliga ansvar blir att installera, montera och utföra service av brandskyddsmateriel. Detta innebär service av handbrandsläckare, brandlarm brandposter, rökluckor samt fasta släcksystem i restaurangkök (Ansulex). Vi erbjuder dig • En gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka • Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder. Vem är du? • Du har en bakgrund som servicetekniker där det är meriterande med erfarenhet av Ansulex • Du trivs med att arbeta självständigt och är förtroendegivande • Du är bra på att uttrycka dig muntligt och skriftligt • Du brinner för att ge service och för att skapa relationer • Du motiveras av utmaningar och problemlösningar • Du talar och skriver svenska samt engelska • Du är van att jobba med digitala hjälpmedel så som smartphones/läsplattor • Du innehar B- körkort Ansökan Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 20 nov . Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicechef Daniel Nilsson. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Anticimex AB
Ansökan
Ansök senast 20 November (24 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Brandservicetekniker

Arbetsgivare / Ort: SKYDDAT i Norden AB / Hässleholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 November (26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Brandtekniker

Färdigheter
Krav
 • Brandlarm
 • Brandskydd
 • Förebyggande brandskydd

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Då vi fortsätter expandera söker vi idag 1-2 brandservicetekniker som sätter kunderna i fokus!!

Arbetet som brandservicetekniker är spännande, utmanande och lärorikt.

Du kommer vara vårt ansikte utåt och den som har närmast kontakt med våra kunder, vi lägger därför stor vikt på Din sociala förmåga och förmåga att bygga goda relationer.

Inom det dagliga arbetet ingår service, underhåll och felavhjälpande av förstahandsbrandskydd, brandlarm, nödbelysning, brandgasventilation och utrymningsplaner.

Du skall på ett kompetent och professionellt sätt bistå våra kunder så att deras brandskydd optimeras.

Uppdragen avrapporteras via kundernas SBA-system KONTROLLERAT.

För att passa in i tjänsten tror vi att Du har tidigare erfarenhet inom yrket.


Meriterade är:

· SVEBRA certifierad brandservicetekniker

· Godkänd fallskyddsutbildning

· Godkänd utbildning inom mobila arbetsplatsformar

· Kunskap inom el-arbete

· Tidigare erfarenhet i liknande arbeten


För tjänsten gäller även följande krav:

· B-körkort fordras.

· Goda datorkunskaper

· Kan hantera smartphone /surfplatta.

· Tekniskt intresse

· Talar och skriver obehindrat på svenska.

· Vandelsprövning och provanställning tillämpas.

· Fast lön enligt överenskommelse.

· Tjänsten är på 100%.

· Håller ordning och reda omkring sig.


Vi erbjuder fortlöpande utbildningar både internt och externt för att möta kundernas behov.


Vi kommer behandla ansökningarna löpande, och kommer därmed kalla till intervjuer efterhand.

Arbetsgivare
SKYDDAT i Norden AB
Björklundavägen 3
28133 Hässleholm
Hemsida: www.skyddatnorden.se
Ansökan
Ansök senast 22 November (26 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.