På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Biljettkontrollant i kollektivtrafik

Biljettkontrollant i kollektivtrafik

Biljettkontrollanter inom kollektivtrafik kontrollerar om resenärerna har betalat för sin resa. Detta gör du genom att be resenärerna uppvisa ett giltigt färdbevis, som kan vara en pappersbiljett eller kontoladdning på t ex ett månadskort eller årskort.

Biljettkontrollanter arbetar som regel aldrig ensam utan oftast i grupp eller minst i par.

Utbildning

Ingen speciell utbildning krävs för att få arbete som biljettkontrollant. Man får utbildning på arbetsplatsen i början av sin anställning. Det är mycket förmånligt, eftersom man får lön under utbildningstiden. 

Gymnasiekompetens efterfrågas i regel.

Personliga egenskaper

Egenskaper som biljettkontrollant måste ha är noggrannhet, tålamod, stresstålighet och kunskaper i konflikthantering. Det är en stor fördel om man är en positiv person som har förmåga att få människor att se situationer ur en annan synvinkel. 

Visa mer
Visa mindre

22 Lediga jobb

Parkeringsvakt till Haninge

Arbetsgivare / Ort: Today Consulting AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Parkeringsvakt

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter QSG Bevakning AB växer och söker nya medarbetare till kontoret i Haninge. Att arbeta som trafikövervakare innebär, att du arbetar med trafiksäkerhet och framkomlighet genom att övervaka parkerade bilar. I ditt arbete möter du många människor, och information till dem är en viktig del av ditt dagliga arbete. Det är därför viktigt, att du har en hög grad av servicekänsla. Arbetstiderna är: 14:00-02:00, helger ingår i tjänsten Din profil Vi ser att du är mycket flexibel och har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du är innovativ och har ett äkta engagemang, är ansvarstagande samt har förmåga att ta egna beslut. Dagar som är tuffa och motiga behåller du fokus och ett gott humör. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kund som med kollegor. Du har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och ansvarsfullt sätt. Du har en utpräglad servicekänsla är stresstålig och har en god simultanförmåga. För anställning på QSG Bevakning AB kräver vi följande: - bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag - bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna - körkort - Ostraffad - God svenska i tal och skrift Offentligrättslig parkeringsvaktsutbildning är ett krav. Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Om företaget QSG Bevakning AB är ett helägt dotterbolag till Sandarna holding Väst AB. Bolaget erbjuder ett flertal tjänster till såväl privata som publika bolag, läs mera under länken ”tjänster”. Vi vill inte profilera oss som ett traditionellt bevakningsbolag, vi vill behålla det personliga engagemanget. Kunden skall alltid vara i fokus och kvalitet skall genomsyra hela verksamheten. Verksamheten skall utmärkas av Säkerhet, Service och Trivsel såväl mot kunden, tredje man och vår egen personal. Vårt motto: ”Ingen kund är för liten, inget uppdrag är för stort!”
Arbetsgivare
Today Consulting AB
Hemsida: http://www.todayconsulting.se/
Ansökan
Ansök senast 4 December (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Parkeringsvakt Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Aimo Park Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Gillar du att arbeta självständigt och tycker om att möta människor? Just nu letar vi efter förstärkning till bevakningsgruppen i Göteborg. Vilka är vi? Aimo Park Sweden AB är marknadsledande i Sverige och har cirka 300 000 parkeringsplatser över hela landet. Vi är 500 anställda i Sverige och strävar efter att bli det mest innovativa parkeringsbolaget. Att vara en del av Aimo Park-teamet handlar om att växa tillsammans. Detta är en heltidsanställning på ett rullande schema alla veckans sju dagar. Arbetstid 05:00-15:30. Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. I tjänsten som Parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning och du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Vi ser gärna att du är proaktiv att hjälpa till när våra kunder som kan ha frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster. Du har ett fritt arbete under ansvar men det ställer också krav på en ödmjukhet inför uppdraget För att trivas tror vi att du är: • Serviceinriktad • Kunna förklara och lyssna • Vara noggrann • Van att möta människor i olika situationer • Vara bestämd och saklig • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift • Vara en god representant för Aimo Park Är du intresserad av tjänsten? För ansökan och mer information hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Aimo Park Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Parkeringsvakt Borås - deltid

Arbetsgivare / Ort: Aimo Park Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Gillar du att arbeta självständigt och tycker om att möta människor? Just nu letar vi efter förstärkning till bevakningsgruppen i Borås. Vilka är vi? Aimo Park Sweden AB är marknadsledande i Sverige och har cirka 300 000 parkeringsplatser över hela landet. Vi är 500 anställda i Sverige och strävar efter att bli det mest innovativa parkeringsbolaget. Att vara en del av Aimo Park-teamet handlar om att växa tillsammans. Detta är en behovsanställning, vilket innebär att det inte finns något bestämt arbetstidsmått. Arbetstiderna är varierande. Denna typ av anställning tror vi passar bäst om du är studerande eller idag har ett annat deltidsarbete. Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. I tjänsten som Parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning och du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Vi ser gärna att du är proaktiv att hjälpa till när våra kunder som kan ha frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster. Du har ett fritt arbete under ansvar men det ställer också krav på en ödmjukhet inför uppdraget För att trivas tror vi att du är: • Serviceinriktad • Kunna förklara och lyssna • Vara noggrann • Van att möta människor i olika situationer • Vara bestämd och saklig • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift • Vara en god representant för Aimo Park Är du intresserad av tjänsten? För ansökan och mer information hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Aimo Park Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Jönköpings tingsrätt söker serviceinriktad ordningsvakt

Arbetsgivare / Ort: Sveriges Domstolar
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ordningsvakt

Om jobbet
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led. Så fungerar domstolarna    Arbetsbeskrivning Som ordningsvakt hos oss på Jönköpings tingsrätt är en stor del av din arbetsuppgift att bemanna såväl säkerhetskontrollen som receptionen. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans ger service till medarbetare på tingsrätten liksom parter i mål, advokater, åklagare, allmänhet med flera. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att tillsammans med dina kollegor tillhandahålla en god extern och intern service samt hålla en hög säkerhetsnivå. I rollen ingår att tjänstgöra som ordningsvakt i de allmänna utrymmena och i domstolens säkerhetskontroll samt att hålla ordning på lokaler och teknik, påfyllning av material och annat inre underhåll. Det ingår även arbetsuppgifter av mer administrativ och teknisk karaktär, t ex utlämnande av allmänna handlingar, allmänna IT-frågor, driften av tekniken i förhandlingssalarna, allmänt säkerhetsarbete och expeditionsvaktmästargöromål. I arbetet kan oväntade situationer uppstå vilket innebär att du behöver ha ett flexibelt förhållningssätt, hög stresstålighet och god initiativförmåga. Du tycker om att samarbeta och bygga relationer och därför värderar vi att du är lyhörd, kommunikativ och har ett gott omdöme. Kvalifikationer Du som söker ska: - ha lägst gymnasiekompetens - ha genomgått polisens ordningsvaktsutbildning - ha ett giltigt ordningsvaktsförordnande - ha genomgått polisens specialutbildning för säkerhetskontroll i domstol - kunna uttrycka dig väl i svenska språket i både tal och skrift - ha goda kunskaper i engelska - ha en utpräglad känsla för service - ha en god IT-mognad och intresse för teknik och IT-frågor   Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper: - du ska kunna hantera stressade situationer och göra snabba omprioriteringar - du har ett bra bemötande både mot allmänheten och internt på domstolen - du har ett gott omdöme, är ansvarstagande och noggrann och har god initiativförmåga - du har lätt för att samarbeta och tar ansvar för gruppens prestationer   Övrigt Det ingår även visst övertidsarbete då rättegångar ibland kan pågå efter ordinarie arbetstids slut. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.   Anställningsvillkor Anställningsform: Tillsvidareanställning Tingsrätten tillämpar sex månaders provanställning. Omfattning: Heltid Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse Antal platser: En Lön: Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i din ansökan.   Ansökan Sista ansökningsdag: 2020-12-06 Arbetsgivarens referensnummer: 2020/333   Kontakt Anette Nilsson Administrativ chef 036-15 67 02 Ola Depui, administratör ST 036-15 67 65     Övrigt Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.     För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
Sveriges Domstolar
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Expeditions- och ordningsvakt till Göteborgs tingsrätt

Arbetsgivare / Ort: Sveriges Domstolar
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ordningsvakt

Om jobbet
Göteborgs tingsrätt är en av Sveriges största tingsrätter med ca 230 medarbetare. På tingsrätten finns sex dömande målavdelningar och en administrativ avdelning. Vårt uppdrag är att upprätthålla en rättssäker och effektiv rättskipning av hög kvalitet. Arbetet hos oss är betydelsefullt och fyller en av samhällets viktigaste funktioner. Tingsrätten finns i moderna lokaler vid Ullevi i centrala Göteborg och är en öppen och modern arbetsplats med engagerade medarbetare. På domstolen pågår ständigt ett arbete med att utveckla verksamheten. Tingsrätten betonar vikten av ett gott medarbetarskap som utgår från fyra förhållningssätt: engagemang, ansvar, laganda och nytänkande. Genom dessa förhållningssätt skapas en gemensam syn på tingsrättens uppdrag och arbetsplatsen präglas av professionalitet, trivsel och sammanhållning. Arbetsuppgifter Som expeditions- och ordningsvakt hos oss kommer du att på många olika sätt ge service både till allmänheten och internt på tingsrätten. Du kommer att arbeta i en grupp med ca 10 kollegor, som delar på de arbetsuppgifter som utförs av vaktmästeriet på tingsrätten. I rollen ingår att bemanna expeditionen och aktivt arbeta med intern service och säkerhet samt med teknisk hjälp med larmsystem, videoförhör och övrig teknik vid för handlingar. I rollen ingår även att du tjänstgör som ordningsvakt i de allmänna ytorna och i tingsrättens säkerhetskontroll. Kvalifikationer Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning. Du ska ha ett giltigt ordningsvaktsförordnande och väl vitsordad erfarenhet av arbete som ordningsvakt. Ytterligare utbildning inom ett för tjänsten relevant område ses som en fördel. Rollen ställer krav på att du är van vid och väl förtrogen med att arbeta med IT-stöd och att du är bekväm med att arbeta med ny teknik. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att du ska lyckas med arbetet krävs att du trivs med att ha kontakt med människor och att du tycker om att arbeta med service. Du har mycket lätt för att samarbeta. Du måste också kunna bemöta andra på ett sätt som skapar förtroende för Göteborgs tingsrätt och du har ett mycket gott omdöme. Du ska vara lugn, trygg och kunna hantera stressade och oväntade situationer. Då ni inom enheten delar på ett antal arbetsuppgifter och med kort varsel måste kunna ställa om, krävs en hög ansvarskänsla samt förmåga att ha ett flexibelt och prestigelöst förhållningssätt gällande att rotera mellan arbetsuppgifter. Tingsrätten eftersträvar att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt mångfald avseende ålder, etnisk och kulturell bakgrund kan tillföra verksamheten. Anställningsvillkor Antal tjänster: En eller flera tjänster som är vikariat på heltid under 12 månader med möjlighet till förlängning. Kvälls- och helgtjänstgöring förekommer. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Kontakt Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen, men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs tingsrätt har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
Sveriges Domstolar
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Avarn security söker en gruppledare till handel

Arbetsgivare / Ort: Avarn Security AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ordningsvakt

Om jobbet
Tjänsteställe: Sollentuna Arbetstider: Måndag-fredag kl: 06:00-14:00 Varaktighet: Heltid, tillsvidare Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse  Arbetsuppgifter: Att arbeta som gruppledare/ordningsvakt i Sollentuna centrum. Utifrån erfarenhet och kunskap om uppdraget kontinuerligt finna och föreslå förbättringar och utveckling av uppdraget och dess utförande, i syfte att leverera värde till kunden.  Kvalifikationer: Vi söker dig som är flexibel, utåtriktad, serviceinriktad och som har ett högt säkerhetstänk. Du ska ha social kompetens, ta egna initiativ, lösa problem och tycka om att arbeta i grupp.  Du ska vara en person med goda egenskaper att leda människor och du kommer att vara centrumledningens närmaste kontakt. Kunna nätverka då man deltar i olika möten med andra aktörer samt förväntas hålla i kontakter med polis, fältarbetare osv.  Vi ser gärna att du har en god erfarenhet som ordningsvakt och är trygg i din roll. Meriterande är om du har erfarenhet av en liknande tjänst. Våra krav är:  - fyllt 20 år och vara ostraffad  - drogfri  - gymnasiekompetens  - god svenska i tal och skrift  - god hälsa och fysik  - ordnad ekonomi   - väktarutbildning (Vu1+Vu2)  - ordningsvaktsutbildning med förordnande Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar tester i urvalsprocessen. Sök tjänsten via Hemsidan/Karriär/Lediga tjänster - ej via  mejl. Vi vill ha din ansökan senast 2020-12-06 Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.
Arbetsgivare
Avarn Security AB
Hemsida: https://www.avarnsecurity.se
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Ordningsvakt

Arbetsgivare / Ort: REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ordningsvakt

Om jobbet
Bevakningsenheten Är du en förtroendeingivande ordningsvakt som trivs i mötet med människor? Välkommen med din ansökan till denna tillsvidaretjänst på heltid! Vi söker Vi söker dig med gymnasieutbildning och som är utbildad ordningsvakt med gällande förordnande. Det är meriterande om du har flerårig arbetslivserfarenhet som ordningsvakt samt om du har väktarutbildning eller väktarbakgrund. Tidigare arbete inom offentlig sektor eller att du haft varierande uppdrag som ordningsvakt är också meriterande. Du skall ha goda kunskaper inom den lagstiftning som du kommer i kontakt med i uppdraget som ordningsvakt. Då resor i tjänsten förekommer är körkort ett krav. Vi erbjuder dig Du erbjuds ett betydelsefullt arbete i en stor och intressant organisation. Du ges möjligheten att bidra till ett effektivt och högkvalitativt bevakningsarbete utifrån verksamhetens behov. Vidare arbetar du för att högsta möjliga säkerhetsnivå upprätthålls. Tjänsten är en tillsvidare anställning, heltid med nattjänstgöring. Utifrån verksamhetens behov, kan tjänsten på sikt komma att innebära även dagtidstjänstgörning. Tillträde enligt överenskommelse. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ Det här får du arbeta med Arbetsuppgifterna som ordningsvakt innebär bland annat rondering, larmutryckning, parkeringsövervakning samt förebyggande säkerhetsarbete. Arbetet innefattar även andra serviceuppdrag gentemot sjukhusets verksamheter såsom medicintransporter, personaleskorter samt hantering av bårhuset när ordinarie personal inte är på plats. För att du ska trivas hos oss Som ordningsvakt arbetar du på olika områden på länssjukhuset Ryhov och våra ytterområden. Du har god samarbetsförmåga, är tydlig i din kommunikation och tar ansvar för dina uppgifter. Då din insats har stor betydelse för de människor du möter är det viktigt att du är serviceinriktad, trygg och stabil. Du har hög integritet och självständighet samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller lugnet i stressade situationer. Du tar initiativ och uppnår resultat utifrån uppsatta mål. Detta värderar vi högt Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten. Så här gör du om du är intresserad Vill du veta mer är du välkommen att kontakta bevakningschef Janne Kunnari ([email protected]) 010-242 11 67. Välkommen med din ansökan tillsammans med CV och övriga handlingar som du vill åberopa. Sista ansökningsdag är den 2020-12-13. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Regionfastigheter ska tillgodose regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och att bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt att bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt. Bevakningsenheten är en del av Regionfastigheter. Regionen äger merparten, cirka 550 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 65 000 kvm. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt 700 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001.Läs mer om oss på:
Arbetsgivare
REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Ansökan
Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Customs Specialist

Arbetsgivare / Ort: Volvo Personvagnar AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Tulltjänsteman

Om jobbet
Who are we? Volvo Cars is a company on a mission; to bring traditional car manufacturing into a connected, sustainable and smart future. Since 1927, we have been a brand known for our commitment to safety, creating innovative cars that make life less complicated for our consumers. In 2010, we decided to transform our business, resulting in a totally new generation of cars and technologies, as well as steady growth and record sales. Today, we’re expanding our global footprint in Europe, China and the US, and we’re on the lookout for new talent. We are constantly pushing our own skills and abilities to drive change in the automobile industry like never before. We are looking for innovative, committed people to join us in this endeavour and create safe, sustainable and connected cars. We believe in the power of people and will challenge and support you to reach your full potential. Join us and be part of Volvo Cars’ journey into the future. About us The Global Customs Master Data team creates the basis and the backbone to ensure smooth customs and export control screening operations by securing HTS and Export Control classification, collection of origin information and ensuring FTA qualification, authorizations, licenses and special procedures. Most importantly, the team is on a journey with a clear focus to drive and support the next generation of cars and enable the business to take the right decisions during product creation and purchasing. With our knowledge and expertise within customs and international trade rules, regulations and compliance requirement we ensure that customs are included as a key element. This will also allow us to utilize the mission within the team – to work more tactic and predict future business. We want to make sure that we are doing the right thing at the right time. Our goal is that nothing should surprise us! Right now, we have an exciting job opening for you as a Customs Specialist! What’s in it for you? Volvo Cars recognizes the value that customs can bring. We therefore provide an environment where you will be exposed to apply all your expert knowledge to make a real difference. Since we never stand still and the industry is undergoing a rapid transition, you will be challenged in a way that will bring out your best while providing opportunity for growth. If customs are your passion and you are driven by results, we are sure there is no better place to be. What you will do In the role as Customs Specialist you will drive customs and international trade issues towards key internal stakeholders to ensure that trade rules, regulations, and compliance requirements are included in the product creation and purchasing processes.  You will also provide the foundation (classification, origin, FTA’s, licenses, special procedures etc) of the import and export process within Customs which involve working with multiple data sources and suppliers etc. You will be working closely with the other four teams within Customs & Export Control (Project & Strategy, Operations, Export Control and Governance) in different initiatives where you will be representing the Global Customs Master Data team to ensure that all areas within the team’s scope are aligned and prepared.  Do you fit the profile? To be successful in this role you should have at least three years of experience in customs working with special procedures, classification, origin and free trade agreements in a large global organization, consulting firm or similar. You need to be able to drive change and improvements. You are curious and eager to learn and accomplish results. In this role it is also beneficial if you are structured, analytical and results oriented and have a strong personal drive to get things done. We also see that you have a natural ability to seek information what is happening in the world that affects customs and trade within Volvo Cars. We want you to have the ability to work in teams, individually and in a multicultural environment. You need to be fluent in English (both written and spoken).  How to learn more and apply If you have any additional questions regarding the position, you are welcome to contact Hiring Manager Lotta Cederblad at [email protected] For questions regarding the recruitment process, please contact Recruiter Ellen Jingrot, [email protected] To apply, please register your profile and attach your application documents via our system as soon as possible, but no later than 11th of December. Note that due to GDPR, applications by e-mail will not be approved.
Arbetsgivare
Volvo Personvagnar AB
Hemsida: https://www.volvocars.com/
Ansökan
Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Utbildade Ordningsvakter

Arbetsgivare / Ort: Securitas Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ordningsvakt

Om jobbet
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Om Securitas Securitas är en pålitlig arbetsgivare i en föränderlig värld som finns i 58 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt. Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som ser till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även möjligheterna, du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter och duktiga medarbetare har goda chanser att växa inom företaget. Din roll Som ordningsvakt har du mycket kontakt med människor – din främsta uppgift är att få människor att känna sig trygga i sin vardag genom att finnas på plats och skapa trygghet. Din närvaro är lugnande och förebyggande, men om det behövs ska du också kunna ingripa. Vem är du? Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress Du är självständig, men jobbar också bra i team Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga   Vilka krav ställer tjänsten?  Ordningsvaktsutbildning och ett ordningsvaktsförordnande. Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan) Vi erbjuder dig Att få göra konkret skillnad för människor och samhället Ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter Engagerade och stöttande ledare och kollegor Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokus Övrigt Denna annons avser 4st heltidstjänster (2st dagtid, 2st nattetid). Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se . Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas. Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.      
Arbetsgivare
Securitas Sverige AB
Hemsida: http://www.securitas.se
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Parkeringsvakt Tomtmark

Arbetsgivare / Ort: Estate Bevakning AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Parkeringsvakt

Om jobbet
Vi på Estate Parkering söker just nu 2 st. parkeringsvakter till Stockholm Syd och 2 st. parkeringsvakter till Stockholm Norr som vill jobba vid behov på tomtmark. Arbetsuppgifter: Din uppgift är att säkerställa våra kunders regler runt parkering samt framkomlighet på deras mark. Detta uppnås genom förebyggande muntliga kontakter och genom utfärdande av kontrollavgifter. Du ska även vara allmänheten behjälplig med vägvisning samt ge parkeringshänvisningar. Arbetet innebär såväl kontakter med allmänheten som med olika kunder. Kvalifikation: Som parkeringsvakt är du en representant för företaget gentemot allmänheten. Det ställer höga krav på dig när det gäller kommunikationsförmåga, servicekänsla, lyhördhet och tålamod. Du ska sakligt kunna förklara för allmänheten vilka parkeringsregler som gäller. Du ska även besitta integritet och en grundtrygghet som gör att du kan hantera komplicerade och stressande situationer som kan uppstå inom ramen för yrkesutövningen. Det krävs även att du är ansvarstagande, noggrann och konsekvent, samt har hög servicenivå då de trafikanter du jobbar mot ofta är våra kunders kunder. Det är meriterande om du har jobbat med parkeringsövervakning tidigare, samt om du har genomgått kurser inom parkering som LKOP, vägmärkesuppsättning, grundutbildning offentligrättslig parkering eller fordonsflytt. Krav Körkort minst 2 år Omfattning: Behov, olika tider Anställningsform: Vi tillämpar 6 månaders provanställning Start: Snarast möjligt Placering: Huddinge & Solna Lön: Enligt kollektivavtal mellan Svenska Transportarbetareförbundet. Kontaktpersoner För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef: [email protected] Om du uppfyller kraven ovan och har intresse av att arbeta hos oss, är du välkommen med din ansökan som ska bestå av en personlig presentation och en utförlig CV där tidigare arbetsgivare, arbetsuppgifter samt tidsperioder framgår. Fyll i formuläret här nedan. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande, skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Estate Bevakning AB
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Parkeringsvakt som brinner för service

Arbetsgivare / Ort: Eskilstuna kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Parkeringsvakt

Om jobbet
Är du vår nästa stjärna inom service och parkeringsövervakning? Vill du ha ett varierat arbete där du dagligen möter människor? Trivs du med att svara på frågor från allmänheten på ett serviceinriktat och lyhört sätt? Är du trygg i dig själv? Då ska du söka till oss på trafikavdelningen. Vi söker just nu två nya kollegor. Välkommen att läsa mer om vad rollen innebär! Stadsbyggnadsförvaltningen är en viktig del i tillväxtarbetet. Förvaltningen planerar, projekterar och bygger samt ansvarar för drift och underhåll av den offentliga miljön i Eskilstuna. Vi är totalt cirka 200 anställda. Trafikavdelningen arbetar för att samtliga invånare och besökare ska kunna färdas på ett säkert och tryggt sätt oavsett om man går, cyklar, åker med kollektivtrafiken eller kör ett motorfordon. Trafikmiljön skall vara tillgänglig och lättförståelig för alla trafikanter. ARBETSUPPGIFTER Du har det viktiga uppdraget att upprätthålla trafiksäkerheten och framkomligheten i vår stad. Som parkeringsvakt är du vårt ansikte utåt, vilket innebär att du måste kunna vara serviceinriktad och trygg på samma gång. Arbetet innebär en hel del kontakter med främst allmänheten men du har också kontakt med myndigheter och företag. Du arbetar förebyggande samt utfärdar parkeringsanmärkningar och kontrollavgifter. Andra arbetsuppgifter kan förekomma som till exempel att föra statistik över beläggningen på olika parkeringsplatser, utfärda parkeringsdispenser och utföra visst underhåll av våra parkeringsgarage. På trafikavdelningen deltar vi ibland även vid informationsmöten på exempelvis skolor eller arbetsplatser, där vi informerar om yrket och frågor som rör vårt arbetsområde. Hos oss ingår du i en härlig arbetsgrupp på nio personer. Vi erbjuder ett roligt och ibland utmanande arbete, för dig som är duktig i det personliga mötet och trivs med att arbeta utomhus. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som uppfyller följande: • En avslutad gymnasieutbildning. • Minst fem års arbetslivserfarenhet från ett arbete med fokus på att möta människor i utmanande situationer. • B-körkort, eftersom det förutom övervakning till fots även förekommer bilburen övervakning. • God kunskap i svenska, både tal och skrift. • Har god fysik, eftersom en stor del av övervakningen sker till fots vilket innebär att du kommer att gå mycket. Det är meriterande om du: • Kan flera olika språk. • Har tidigare erfarenhet av parkeringsövervakning på gatumark eller tomtmark. • Har erfarenhet av annan relevant myndighetsutövning. • Har god lokalkännedom om Eskilstuna. • Har gått av polisen föreskriven grundutbildning för parkeringsvakter. I det här jobbet måste du kunna arbeta tidigt på morgonen, dagtid, kvällar och helger. Du måste också kunna vara flexibel när det gäller schemaändringar. Du trivs med att möta människor under skiftande fysiska och psykiska miljöer och är trygg i dig själv och kan stå för dina beslut. Samtidigt kan du svara på frågor på ett serviceinriktat och lyhört sätt. För den här tjänsten är de personliga egenskaperna viktiga och vi söker dig som har ett genuint intresse för parkerings- och trafikfrågor med ett positivt förhållningssätt. Låt det här som något för dig? Sök jobbet nu och arbetskamraterna, de är dem bästa du kan ha! ÖVRIGT Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder. I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad! Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Arbetsgivare
Eskilstuna kommun
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Parkeringsvakt som brinner för service

Arbetsgivare / Ort: Eskilstuna kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Parkeringsvakt

Om jobbet
Är du vår nästa stjärna inom service och parkeringsövervakning? Vill du ha ett varierat arbete där du dagligen möter människor? Trivs du med att svara på frågor från allmänheten på ett serviceinriktat och lyhört sätt? Är du trygg i dig själv? Då ska du söka till oss på trafikavdelningen. Vi söker just nu två nya kollegor. Välkommen att läsa mer om vad rollen innebär! Stadsbyggnadsförvaltningen är en viktig del i tillväxtarbetet. Förvaltningen planerar, projekterar och bygger samt ansvarar för drift och underhåll av den offentliga miljön i Eskilstuna. Vi är totalt cirka 200 anställda. Trafikavdelningen arbetar för att samtliga invånare och besökare ska kunna färdas på ett säkert och tryggt sätt oavsett om man går, cyklar, åker med kollektivtrafiken eller kör ett motorfordon. Trafikmiljön skall vara tillgänglig och lättförståelig för alla trafikanter. ARBETSUPPGIFTER Du har det viktiga uppdraget att upprätthålla trafiksäkerheten och framkomligheten i vår stad. Som parkeringsvakt är du vårt ansikte utåt, vilket innebär att du måste kunna vara serviceinriktad och trygg på samma gång. Arbetet innebär en hel del kontakter med främst allmänheten men du har också kontakt med myndigheter och företag. Du arbetar förebyggande samt utfärdar parkeringsanmärkningar och kontrollavgifter. Andra arbetsuppgifter kan förekomma som till exempel att föra statistik över beläggningen på olika parkeringsplatser, utfärda parkeringsdispenser och utföra visst underhåll av våra parkeringsgarage. På trafikavdelningen deltar vi ibland även vid informationsmöten på exempelvis skolor eller arbetsplatser, där vi informerar om yrket och frågor som rör vårt arbetsområde. Hos oss ingår du i en härlig arbetsgrupp på nio personer. Vi erbjuder ett roligt och ibland utmanande arbete, för dig som är duktig i det personliga mötet och trivs med att arbeta utomhus. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som uppfyller följande: • En avslutad gymnasieutbildning. • Minst fem års arbetslivserfarenhet från ett arbete med fokus på att möta människor i utmanande situationer. • B-körkort, eftersom det förutom övervakning till fots även förekommer bilburen övervakning. • God kunskap i svenska, både tal och skrift. • Har god fysik, eftersom en stor del av övervakningen sker till fots vilket innebär att du kommer att gå mycket. Det är meriterande om du: • Kan flera olika språk. • Har tidigare erfarenhet av parkeringsövervakning på gatumark eller tomtmark. • Har erfarenhet av annan relevant myndighetsutövning. • Har god lokalkännedom om Eskilstuna. • Har gått av polisen föreskriven grundutbildning för parkeringsvakter. I det här jobbet måste du kunna arbeta tidigt på morgonen, dagtid, kvällar och helger. Du måste också kunna vara flexibel när det gäller schemaändringar. Du trivs med att möta människor under skiftande fysiska och psykiska miljöer och är trygg i dig själv och kan stå för dina beslut. Samtidigt kan du svara på frågor på ett serviceinriktat och lyhört sätt. För den här tjänsten är de personliga egenskaperna viktiga och vi söker dig som har ett genuint intresse för parkerings- och trafikfrågor med ett positivt förhållningssätt. Låt det här som något för dig? Sök jobbet nu och arbetskamraterna, de är dem bästa du kan ha! ÖVRIGT Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder. I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad! Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Arbetsgivare
Eskilstuna kommun
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kammarrätten i Stockholm söker domstolsvärd/ordningsvakt – vikariat ett år

Arbetsgivare / Ort: Sveriges Domstolar
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ordningsvakt

Om jobbet
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led. Så fungerar domstolarna    Kammarrätten i Stockholm är den största av Sveriges fyra kammarrätter och är också landets Migrationsöverdomstol. Domstolen har ca 220 medarbetare, varav ungefär 160 är jurister och därav ca 60 ordinarie domare. Organisationen består av fem dömande avdelningar, en kansliavdelning samt en administrativ enhet. Kammarrätten utvecklar ständigt arbetsformerna för att uppfylla medborgarnas krav på rättssäkerhet, effektivitet, öppenhet och tillgänglighet. Arbetet på domstolen präglas av öppenhet och inkludering. Kammarrätten arbetar aktivt för ett hållbart arbetsliv och värnar om medarbetarnas välbefinnande genom olika aktiviteter kopplat till arbetsmiljö och hälsa. Domstolen är vackert och centralt belägna på Riddarholmen i Stockholm. Kammarrätten eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön etnisk och kulturell bakgrund. Inledning Kammarrätten i Stockholm är den största av Sveriges fyra kammarrätter och är också landets Migrationsöverdomstol. Domstolen har ca 220 medarbetare, varav ungefär 160 är jurister och därav ca 60 ordinarie domare. Organisationen består av fem dömande avdelningar, en kansliavdelning samt en administrativ enhet. Kammarrätten utvecklar ständigt arbetsformerna för att uppfylla medborgarnas krav på rättssäkerhet, effektivitet, öppenhet och tillgänglighet. Arbetet på domstolen präglas av öppenhet och inkludering. Kammarrätten arbetar aktivt för ett hållbart arbetsliv och värnar om medarbetarnas välbefinnande genom olika aktiviteter kopplat till arbetsmiljö och hälsa. Domstolen är vackert och centralt belägna på Riddarholmen i Stockholm.   Arbetsuppgifter En av kammarrättens domstolsvärdar/ordningsvakter ska vara tjänstledig under 2021 och domstolen söker därför en ersättare. Som domstolsvärd/ordningsvakt kommer du att arbeta i ett arbetslag bestående av fem kollegor – säkerhetssamordnaren (tillika funktionsansvarig), tre domstolsvärdar/ordningsvakter samt en vaktmästare. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att tillsammans med dina kollegor tillhandahålla en god extern och intern service samt att hålla en hög säkerhetsnivå. Du arbetar på ett rullande schema där domstolsvärdarna turas om att ha antingen receptionen eller vaktmästeriet som bas. I receptionen består de dagliga uppgifterna framförallt av att bevaka och säkra ordningen i domstolens entré och publika lokaler samt att övervaka och hantera såväl larmsystem som inkomna felanmälningar. Parallellt har du att hantera diverse administrativa uppgifter. Ett exempel på återkommande uppgift men med varierande intervall är att hantera säkerhetshöjningar i samband med förhandlingar. Dagar då din bas är i vaktmästeriet får du arbeta med allt. Det rör sig om fasta uppgifter som posthantering vid givna tider, övriga aktiviteter som förkommer i vaktmästeriet men även om akuta åtgärder till följd av t. ex. en felanmäld skrivare vars toner behöver bytas.   Kvalifikationer Du som söker ska: - ha lägst gymnasieutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig - ha ett giltigt förordnande som ordningsvakt - ha erfarenhet av arbete i reception - kunna uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift - ha erfarenhet av operativt säkerhetsarbete - ha stor datorvana vid/med Windowsdatorer, epost- och kontorsprogram – som Office – och intresse för teknik och IT-frågor Aktuellt förordnande för säkerhetskontroll i domstol enligt 2 a § lagen (1980:578) om ordningsvakter, erfarenhet av att bl.a. arbeta med salsteknik/ teknik i domstol, larm-/passer- och CCTV-system samt planering och genomförande av utbildningar och genomgångar är meriterande. Rollen kräver att du är lojal, serviceinriktad och har ett gott omdöme. Eftersom arbetsuppgifterna delas inom arbetslaget gemensamt är ansvarskänsla samt en god förmåga att samarbeta av stor vikt. Ett flexibelt och prestigelöst förhållningssätt krävs för att arbetsgruppens uppgifter ska kunna lösas på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du trivs med att ha kontakt med människor.  Du behöver kunna bemöta andra med empati och på ett sätt som skapar förtroende för domstolen. Intresse för att ta hand om – felsöka, rapportera och lösa – tekniska problem är en fördel.   Anställningen Anställningen är ett vikariat t.o.m. den 24 januari 2022.  Individuell lönesättning tillämpas.   Övrigt Ordinarie arbetstid är förlagd till vardagar kl. 08.00 – 16:30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.   Upplysningar Närmare upplysningar om tjänsten kan lämnas av Johan Wing, säkerhetssamordnare, 08-561 690 90, Ulf Sandell, servicechef 08-561 690 99, Zorica Hilal, ST inom Sveriges Domstolar 08-561 693 35.   Ansökan Du gör en ansökan för denna tjänst via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du loggar in som arbetssökande och följer anvisningarna i systemet.  Sista ansökningsdag är den 13 december 2020.   För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
Sveriges Domstolar
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Tunneltågförare på heltid och deltid till Grön linje

Arbetsgivare / Ort: MTR Tunnelbanan AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Är du en ansvarfull person som sätter säkerhet i fokus? Vill du ansvara för 300 ton tåg som färdas på 109 km spår med en maxfart av 70 km/h? Just nu söker vi förare på för både heltid och deltid till tunnelbanans gröna linje! En hållbarresa– gör den möjlig med oss Vi är femtusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikledare som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid. Resor till farmor, konserter, upplevelser. Vi formar framtidens städer med kollektivtrafiken i centrum. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Läs mer om oss på www.mtrnordic.se. Din roll som tunneltågförare Du kommer att köra tunneltåg på tunnelbanans gröna linje i Stockholm. Arbetet innebär ansvar över tåg och resenärer med mycket stort fokus på säkerhet och punktlighet. Arbetet är till stor del självständigt och ett ensamarbete, men också ett yrke där du möter väldigt många av våra resenärer och förväntas kunna ge service på ett informativt och trevligt sätt Dina huvudsakliga uppgifter är: • Ansvar för säker och effektiv tågdrift som följer trafikplaner och tidtabeller • Rapportera avvikelser • Förmedla information till resenärerna Du kommer att påbörja en anställning som inleds med en utbildningsperiod om ca 14 veckor på heltid. Under hela utbildningen får du full lön som tunneltågförare. Utbildningsstart är i mars. Efter avklarad utbildning fortlöper din anställning som färdigutbildad tunneltågförare på antingen heltid eller deltid 60% (efter överenskommelse). Anställningsformen på 60% innebär kortare arbetspass under rusningstrafik på vardagar samt varannan helg. Arbetstider under både utbildning och fortsatt anställning kan innebära tidiga morgnar, kvällar eller nätter. Som tunneltågförare rapporterar du till gruppchef Trafik.                Du som söker till oss För att trivas i rollen som tunneltågförare är du stabil, lugn och ansvarsfull. Du har förståelse för vad det innebär att arbeta i en verksamhet med höga krav på säkerheten och du har respekt för det ansvar som detta innebär. Då arbetet är mycket rutinbaserat och regelstyrt, krävs det att du har förmågan att arbeta systematiskt samt att du är punktlig och noggrann gällande tider och rutiner. Kontakten med resenärer och trafikledning är också mycket viktig, vilket kräver att du har en god kommunikativ förmåga. Vidare har du • 20 år fyllda (fr.o.m. kursstart i mars) • Mycket god kommunikativ förmåga på svenska, i både tal och skrift • God talförmåga på engelska • Möjlighet att arbeta under dygnets alla timmar Förmåner Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express. Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR? Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected] Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. . Är du den vi söker? Ansök då redan idag, sista ansökningsdag för tjänsten är 14 december 2020. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger i enlighet med transportstyrelsens krav. För tjänsten krävs även fullgott färgseende. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Varmt välkommen med din ansökan!   Fungerar inte ansökningsknappen? Klicka här för att ansöka.   Nyckelord: Förare Tunnelbana Säkerhet Järnväg
Arbetsgivare
MTR Tunnelbanan AB
Hemsida: http://www.mtrstockholm.se
Ansökan
Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Ordningsvakt Säsong Sälen

Arbetsgivare / Ort: Svensk Fjällbevakning AB / SÄLEN
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 December (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ordningsvakt

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Svensk Fjällbevakning är ett lokalt bevakningsbolag med säte i Sälen. Vi är ett litet bolag med helhetslösningar inom säkerhetsbranchen för både företag och privatpersoner.

**** För anställning inom Svensk Fjällbevakning kräver vi ****


* Genomförd ordningsvaktsutbildning med godkänt resultat är ett krav

* Bli godkänd av Länstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag

* Ordnad privatekonomi

* Ostraffad och drogfri

* Körkort och egen bil

* Ärlighet, hjälpsamhet, vaksamhet

* Ansvarskännande

* God förmåga att kommunicera i både tal och skrift

* Lugn och stabil

* Utåtriktad


Tjänsten är från Dec-April 2020-2021


Som ordningsvakt på Svensk Fjällbevakning AB arbetar man mestadels på offentliga tillställningar så som nattklubb, pub och afterski.


Passa på att kombinera skidåkning och jobb i Sveriges största vinterdestination.

Arbetsgivare
Svensk Fjällbevakning AB
Sälenvägen 48
78067 SÄLEN
Hemsida: http://www.fjallbevakning.se
Ansökan
Ansök senast 20 December (17 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker offentligrättsliga parkeringsvakter till Nacka kommun

Arbetsgivare / Ort: Avarn Security AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 23 December (20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Parkeringsvakt

Om jobbet
Som parkeringsvakt bidrar du till att skapa en trygg trafiksituation för alla som befinner sig i trafiken. Det ingår i ditt arbete att kontrollera och rapportera fordon som är felparkerade, liksom att informera om kommande förändringar i trafiken. Det är ett rörligt utomhusarbete som utförs hela året runt och för att trivas som parkeringsvakt är du socialt kompetent, lugn och informativ. Arbetstider:  5-2 schema, kl. 06-18 eller kl. 08-20 Tjänsteställe: Nacka kommun Varaktighet: Heltid, tillsvidare Tillträde: Enligt överenskommelse Arbetsuppgifter: Utföra offentligrättslig parkeringsövervakning i Nacka kommun. Avarn expanderar och önskar nu rekrytera fler professionella medarbetare till region Stockholm.   Vi söker dig som arbetar eller har arbetat som parkeringsvakt på kommunal mark med trafiksäkerhet och service i fokus.  Ditt arbetslag kommer tillsammans med Nacka kommunen säkerställa att parkeringsövervakningen håller högsta nivå.  Du kommer att ingå i en grupp med kvalitet och effektivitet som ledord.  Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Avarn Security arbetar ständigt med arbetsmiljö och trivselfrågor så vi får rätt förutsättningar att leverera en hög kvalitet.    Tjänsten är bilburen och utgår från platskontoret i Nacka.   För frågor vänligen kontakta rekryterande chef nedan. Kvalifikationer: - Ostraffad - Minst 20 år fyllda - B-körkort - God svenska i tal och skrift - Godkänt gymnasiebetyg - Godkänd parkeringsvaktsutbildning för gatumark Vänligen observera att för att kunna söka denna tjänst skall du ha genomfört grundkurs i offentligrättslig parkeringsövervakning med godkänt resultat. Avarn kommer inte att tillhandahålla grundutbildning till parkeringsvakt. Intyg erfordras samt referenser. Sök tjänsten via vår hemsida - inte via mejl. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då rekrytering sker löpande under ansökningsperioden.  Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.
Arbetsgivare
Avarn Security AB
Hemsida: https://www.avarnsecurity.se
Ansökan
Ansök senast 23 December (20 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Parkeringsvakter

Arbetsgivare / Ort: Lunds Kommuns Parkerings AB / Lund
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 December (21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

OM TJÄNSTEN:

Som parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning på tomtmark och gatumark där du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Du hjälper våra kunder när de har frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster. Ditt arbete innebär att du jobbar för framkomlig, tillgänglig och säker stad, bemöter våra kunder med ödmjukhet och med hög servicekänsla.


KVALIFIKATIONER:

För att trivas tror vi att du är serviceinriktad, noggrann och kan hantera frihet under ansvar. Du innehar goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ingen tidigare erfarenhet behövs då vi erbjuder en internutbildning där du blir fullt upplärd inom arbetsuppgifterna.


ARBETSTID OCH VARAKTIGHET SAMT LÖN:

Timanställning/behovsanställning. Fast timlön.

Arbetstiden är schemalagd, även tjänstgöring på kvällar och helger förekommer.


För att ansöka skickar du ditt CV till [email protected]


Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Lunds Kommuns Parkerings AB
Kung Oskars Väg 11 B
22235 Lund
Hemsida: www.lkpab.se
Ansökan
Ansök senast 24 December (21 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Parkeringsvakt deltid / behov till norra Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Smart Parkering Sverige AB / Farsta
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 December (24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Om Smart Parkering Sverige AB:

Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag.

Att arbeta som parkeringsvakt hos Smart Parkering innebär att du bevakar våra kunders anläggningar både utomhus och i parkeringshus med syfte att främja trafiksäkerheten, öka framkomligheten och förbättra trivseln i boendemiljöer.

Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. Vidare ser vi att du har lätt för att upprätthålla god ordning och reda, själv kan planera och organisera ditt arbete och har en känsla för kvalitet. Smart Parkering Sverige AB är ett ungt bolag vilket innebär att du kommer jobba väldigt nära ledningen. Vi ser att du är självständig och lojal.


Information om tjänsten:

Smart Parkering Sverige AB växer och söker en person till våra uppdrag i norra Stockholm med start enligt överenskommelse.

Arbetet är på deltid och är förlagt till lördagar och söndagar kl. 15:00-23:00 med goda möjligheter till fler timmar/dagar enligt överenskommelse vid behov. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader. Arbetat utgår från vårt kontor i Kallhäll och vid anställningens start erhåller du en intern utbildning på ca två veckor.

Lön utgår enligt kollektivavtal.


Kvalifikationer:

- Innehaft B-körkort i minst 2 år

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som parkeringsvakt eller ett liknande yrke


För att trivas tror vi att du är:

- Serviceinriktad

- Ansvarstagande

- Lugn och saklig i ditt bemötande

- Flexibel, arbetet kan komma att innebära varierande arbetsdagar och mycket utomhusarbete

I övrigt tror vi att du drivs av att göra ett gott arbete och vara en god representant för Smart Parkering Sverige AB.


Ansökan:

Skicka CV och personligt brev till [email protected]

Skriv Parkeringsvakt, deltid norra Stockholm i ämnesraden.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Smart Parkering Sverige AB
Mårbackagatan 19
12343 Farsta
Hemsida: https://www.smartp.se/
Ansökan
Ansök senast 27 December (24 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Parkeringsvakt på heltid till norra Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Smart Parkering Sverige AB / Farsta
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 December (24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Om Smart Parkering Sverige AB

Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag.

Att arbeta som parkeringsvakt hos Smart Parkering innebär att du bevakar våra kunders anläggningar både utomhus och i parkeringshus med syfte att främja trafiksäkerheten, öka framkomligheten och förbättra trivseln i boendemiljöer.

Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. Vidare ser vi att du har lätt för att upprätthålla god ordning och reda, själv kan planera och organisera ditt arbete och har en känsla för kvalitet. Smart Parkering Sverige AB är ett ungt bolag vilket innebär att du kommer jobba väldigt nära ledningen. Vi ser att du är självständig och lojal.


Information om tjänsten:

Smart Parkering Sverige AB växer och söker en person till våra uppdrag i norra Stockholm med start enligt överenskommelse.

Arbetet är på heltid enligt följande schema: fyra dagars arbete kl. 12:00-00:00 varvat med fyra dagars ledighet. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader. Arbetat utgår från vårt kontor i Kallhäll och vid anställningens start erhåller du en intern utbildning på ca två veckor.

Lön utgår enligt kollektivavtal.


Kvalifikationer:

- Innehaft B-körkort i minst 2 år

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som parkeringsvakt eller ett liknande yrke


För att trivas tror vi att du är:

- Serviceinriktad

- Ansvarstagande

- Lugn och saklig i ditt bemötande

- Flexibel, arbetet innebär varierande arbetsdagar och mycket utomhusarbete

I övrigt tror vi att du drivs av att göra ett gott arbete och vara en god representant för Smart Parkering Sverige AB.


Ansökan:

Skicka CV och personligt brev till [email protected]

Skriv Parkeringsvakt, heltid norra Stockholm i ämnesraden.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Smart Parkering Sverige AB
Mårbackagatan 19
12343 Farsta
Hemsida: https://www.smartp.se/
Ansökan
Ansök senast 27 December (24 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker en ordningsvakt - Behovsanställning

Arbetsgivare / Ort: Securitas Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ordningsvakt

Om jobbet
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Om Securitas Securitas är en pålitlig arbetsgivare i en föränderlig värld som finns i 58 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt. Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som se till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även möjligheterna, du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter och duktiga medarbetare har goda chanser att växa inom företaget. Din roll Som ordningsvakt har du mycket kontakt med allmänheten – din främsta uppgift är att få människor att känna sig trygga i sin vardag genom att finnas på plats i köpcentrum, på tunnelbanan eller liknande. Din närvaro är lugnande och förebyggande, men om det behövs ska du också kunna ingripa. Vem är du? Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress. Du är självständig, men jobbar också bra i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.   Vilka krav ställer tjänsten?  Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Fysisk test motsvarande springa 2000 meter på max 12 minuter samt lyfta och dra en 77 kilos tung docka eller motsvarande belastning minst 15 meter. För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vi erbjuder dig Att få gör konkret skillnad för människor och samhället Ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter Engagerade och stöttande ledare och kollegor Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokus Övrigt Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se . Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas. Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.      
Arbetsgivare
Securitas Sverige AB
Hemsida: http://www.securitas.se
Ansökan
Ansök senast 31 December (28 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Parkeringsvakt

Arbetsgivare / Ort: Kristianstads kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 January (1 månad 22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Tekniska nämnden ansvarar genom tekniska förvaltningen för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna. Vi på anläggningsavdelningens specialistenhet välkomnar dig till Rådhuset i Kristianstad, där vår arbetsplats befinner sig. Vårt öppna kontorslandskap bjuder in till samarbete mellan specialister, trafikingenjörer och administratörer. I denna projektorienterade miljö skapar vi förutsättningar för kommande generationers Kristianstad. Som parkeringsvakt är du en viktig del i myndighetsutövningen. Vi erbjuder ett varierat arbete med mycket utevistelse. Det finns även möjlighet till interna och externa utbildningar inom området. I din roll som parkeringsvakt är din personlighet viktig. Välkommen till oss! Arbetsuppgifter Som parkeringsvakt ser du till att parkeringsregler efterföljs; att fordon inte parkeras trafikfarligt eller på olämpliga ställen såsom till exempel på övergångställen, i lastplatser eller på RH plats. Om reglerna inte följs skriver du en parkeringsanmärkning eller kontrollavgift. Det ingår i ditt arbete att informera allmänheten om de parkeringsregler som gäller på ett respektfullt och förtroendeingivande sätt. Under ett arbetspass får du många frågor om bland annat gatuadresser, färdvägar och kommunikationsmedel. Därför är förmågan att kommunicera och ge bra information viktiga egenskaper för en parkeringsvakt.  I ditt arbete rör du dig till stor del till fots utomhus, det kan bli många kilometer per arbetspass. Du har också ett nära samarbete med trafikenhetens handläggare och trafikingenjörer. Arbetet utför du huvudsakligen på dagtid, vardagar och helger. Det kan även ingå övervakning under kvällstid vid speciella tillfällen. Kvalifikationer Har du utbildning enligt rikspolisstyrelsen RPSFS 2002:1, FAP 759-1 är det meriterande liksom tidigare arbetslivserfarenhet från kommunal parkeringsövervakning på allmän platsmark. Du har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du även kan kommunicera på engelska och tyska. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, du trivs med att arbeta i grupp men kan också arbeta självständigt. I din roll som parkeringsvakt är din personlighet viktig. Du är serviceinriktad och har förmåga att möta människor på ett professionellt sätt. Vidare har du en hög grad av säkerhetstänk och förmåga att behålla lugnet i pressade situationer. Du kan kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt och även anpassa ditt arbetssätt till olika situationer när de uppstår. Eftersom en stor del av ditt arbete sker utomhus krävs det god fysik, du har förmåga att gå långa sträckor och kan klara av tunga lyft. Tjänsten kräver B-körkort för manuell växellåda för att du ska kunna ta dig mellan olika platser i Kristianstads kommun. Anställningsvillkor Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med start snarast enligt överenskommelse och med placering i Kristianstad. När sökande erbjudits anställning ska den som ska arbeta som parkeringsvakt visa utdrag ur polisens belastningsregister enligt 9§, enskild person, PM 442.3. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Staffan Johansson på telefon 044-13 51 32. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och kallar kontinuerligt sökande till intervju. Är du intresserad ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, då anställning kan ske innan sista ansökningsdag om vi hittar rätt kandidat. Annonsen visas längst till och med 2021-01-25. Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan. I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.
Arbetsgivare
Kristianstads kommun
Ansökan
Ansök senast 25 January (1 månad 22 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Parkeringsvakt (för dig med nystartsjobb)

Arbetsgivare / Ort: Tillväxt Botkyrka AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 April (4 månader 25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Har du rätt till nystartsjobb och vill arbeta som parkeringsvakt i centrala Stockholm? Nu har du som har rätt till nystartsjobb möjlighet till fast heltidsanställning som parkeringsvakt och informatör i centrala Stockholm. Krav: - Det är ett fysiskt och socialt jobb, så det är viktigt att du har god fysik och är service-inriktad. - Du behöver ha goda kunskaper i Svenska, både tal-, språk- och läsförmåga. - Ett krav är att du inte är åtalad för brott (du behöver visa utdrag från belastningsregistret) Såhär går processen till: - Sök via länken så kontaktar vi dig för en telefonintervju - Om du går vidare blir du inbjuden till en rekryteringsträff och intervju så snart som möjligt - En månads betald utbildning - Provanställning som parkeringsvakt - Efter 6 månader övergår provanställningen till en tills-vidareanställning Hör av dig till Saide, ‭072-061 81 30‬ eller [email protected] om du har några frågor.
Arbetsgivare
Tillväxt Botkyrka AB
Hemsida: http://www.tillvaxtbotkyrka.se
Ansökan
Ansök senast 28 April (4 månader 25 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.