På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Virkesmätare

Virkesmätare

Som virkesmätare arbetar du oftast vid ett sågverk eller en massaindustri. Du är den som mäter mängden virke och bedömer kvaliteten så att virket värderas och sorteras rätt.

Som virkesmätare skall du vara neutral i förhållande till både skogsägare och till dem som köper virket, till exempel ett sågverk. Därför är virkesmätaren anställd av en särskild virkesmätningsförening. De uppgifter du tar fram om virkets mängd och kvalitet används när värdet av virke och transporter ska bestämmas, men också för planering och statistik.

Utbildning

Har man skoglig erfarenhet och lätt för grundläggande matematik, kan man söka jobbet som virkesmätare och bli upplärd på en arbetsplats eller gå en kurs som arbetsgivaren står för.

Det är fördelaktigt att ha examen från gymnasieskolans Bygg- och anläggningsprogrammet eller från Naturbruksprogrammet.

B-körkort kan ställas som ett krav för att få anställning

Arbetsplats

Du arbetar vid en fast mätplats, i de flesta fall antingen vid sågverk eller vid massaindustri. I enstaka fall får virkesmätaren uppdraget att åka ut och mäta virke som ligger vid en bilväg.

Visa mer
Visa mindre

15 Lediga jobb

Mättekniker/mätoperatör sökes till kund i Kungsör

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Mättekniker
 • metallprodukter

Om jobbet
Jobbeskrivning Nu söker vi efter utbildade mättekniker/mätoperatörer som kan börja omgående! Arbetsuppgifterna innefattar: • Stoppa produktionen vid kvalitetsbrister • Stoppa inkommande material vid kvalitetsbrister • Avgöra huruvida en detalj är enligt specifikation eller ej • Ta fram ny mätmetoder/ ta bort mätmetoder eller mätdon som ej är tillförlitliga • Handhavande av alla på företaget förekommande mätutrustningar • Uppmätningar för produktrevisioner, duglighetsstudier, mätuppdrag, PPAP Vi söker dig som har: • Mätteknisk utbildning eller minst 2 års erfarenhet • Goda kunskaper I Office • Goda kunskaper I engelska • Erfarenhet av fordonsindustri Du ska kunna jobba 2-skift. Personliga egenskaper Du som söker är ansvarstagande, flexibel och gillar att arbeta i högt tempo. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast 8 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Mätningstekniker

Arbetsgivare / Ort: Scandinavian Internet Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Mätningstekniker
 • bygg

Om jobbet
Känner du att det är dags för en nystart i din karriär i en roll där du får bygga långsiktiga relationer samt utmana dig själv dagligen i ditt arbete? Om svaret är JA på dessa frågor kan du vara Rios nya konsult i rollen som mätningstekniker. Här får du möjlighet att utvecklas i din yrkesmässiga roll då du arbetar i olika projekt och möter nya kontakter dagligen. Låter detta som rätt möjlighet för dig? Läs vidare nedan och ansök redan idag! Arbetsuppgifter: Rollen som mätningstekniker på Rios Bygg & Anläggningsmätning AB innefattar ett stort eget ansvar där du arbetar som konsult mot externa beställare inom bygg- & anläggningsbranschen. Du arbetar tätt tillsammans med arbetsledare och platschefer samt är med i olika skeden av byggnadsprocessen. För att leverera på högsta nivå driver du ett projekt i taget ute hos kunderna. ·      I denna roll arbetar du som mätkonsult tätt tillsammans med andra yrkesgrupper. ·      Du arbetar både mot kommuner, stora byggentreprenörer och mindre projekt mot privatpersoner. ·      Huvuduppgiften är att se till att alla handlingar blir verklighet, där alla dokument och papper följer planerna.   ·      Du startar och slutar arbetsdagarna hos beställaren. Du erbjuds: ·      En position i en mindre och platt organisation under en stor tillväxt där det finns möjlighet till ledande position på sikt. ·      Plats i ett företag med mycket kunskap in-house där du får möjlighet att utvecklas och växa. ·      Tjänstebil, kollektivavtal, telefon & dator mm. ·      En roll där du får ta stort eget ansvar. Vi söker dig som: ·      Har cirka 2–3 års erfarenhet eller mer i rollen som mätningstekniker. Om du har en byggteknisk utbildning inom mätningsteknik är det meriterande.   ·      Är självgående i rollen och kan ta dig an egna projekt. ·      Talar & skriver svenska flytande. ·      Innehar B-körkort. Som person är du: ·      Kommunikativ, noggrann och ansvarsfull då du tar eget ansvar över projekten. ·      En problemlösare som lätt kan anpassa din kunskap till olika situationer. Om företaget: Rios är mätkonsulter inom bygg- och anläggningsbranschen. Med erfarenhet av diverse mätningsuppdrag som har genomförts år bygg- & anläggningsföretag, arkitekter, privatpersoner, projektörer mm. De erbjuder bland annat inmätning, projekteringsunderlag, volymberäkning, GPS-mätning, byggnät/stomnät, järnvägsmätning osv. Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Rios med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på mail [email protected] Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Arbetsgivare
Scandinavian Internet Group AB
Hemsida: www.jobway.se
Ansökan
Ansök senast 9 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Mättekniker

Arbetsgivare / Ort: Karlskoga Automatsvarvning AB / KARLSKOGA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Mättekniker
 • metallprodukter

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

#jobbjustnu

Karlskoga Automatsvarning AB är ett starkt växande industriföretag med den senaste tekniken och har ambitioner att alltid bli bättre och alltid utvecklas. Vi har investerat i nya svarvar, robotar samt en ny industritvätt för att växa och klara av framtidens krav.


Arbetsuppgifter

I rollen som mättekniker är du en nyckelperson i vår produktion.


Arbetsuppgifter

 • Utföra kontroller och mätningar.
 • Upprätta FAI (först article inspection)
 • Analyserar orsaker till kvalitetsproblem i produktion och rekommenderar lämpliga åtgärder.
 • Programmera våra mätmaskiner
 • Upprättar kontrollinstruktioner i samarbete med produktion.
 • Ansvara för kalibrering och anskaffning av mätdon.
 • Delta i utredningar av interna och externa avvikelser.
 • Utbilda och instruera operatörer i mätteknik.
 • Jobba med ständiga förbättringsförslag i produktion
 • Vara företagets representant utåt vid mättekniska frågor.

Din bakgrund

Din bakgrund

Du ska helst ha genomgått teknisk utbildning och ha flera års erfarenhet av mätteknik, men Du kan även vara en erfaren CNC-operatör som vill ta ett steg i din personliga utveckling. Vi ombesörjer så att Du får rätt utbildning på vår mätutrustning.

Det är givetvis meriterande om Du har tidigare erfarenhet av mätmaskins-programmering i PC-DMIS

Personliga egenskaper

Du är ansvarstagande, självgående, serviceinriktad och kan arbeta systematisk. Du ska ha ett helhetstänk och en förståelse för hur verktyg och metoder samverkar och påverkar resultatet. God samarbetsförmåga och flexibilitet är egenskaper vi värdesätter hos dig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsteman /Tillsvidare/Dagtid/Karlskoga

Tillträdesdag

Vi går löpande igenom alla ansökningar och om du är en av de kandidater som bäst matchar tjänstens kravprofil kontaktar vi dig.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Övrigt

Vi erbjuder följande förmåner

 • Företagshälsovård
 • Sjukvårdsförsäkring
 • Utbildningar
 • Friskvårdsbidrag
 • Bonus
Arbetsgivare
Karlskoga Automatsvarvning AB
MASKINVÄGEN 10
69137 KARLSKOGA
Hemsida: http://www.autosvarv.com
Ansökan
Ansök senast 11 March (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Virkesmätare till norra Värmland

Arbetsgivare / Ort: Biometria ek. för.
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala. Vårt erbjudande Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden. Våra värdeord inom Biometria är opartisk, professionell och rationell. Som anställd ansvarar du för att vara väl insatt i företagets strategiska inriktning och övergripande mål. Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat. Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika. Din arbetsplats är på någon av våra mätstationer i distrikt Karlstad. Arbetstiden kan vara dagtid alternativt skiftgång. Tjänsten är en visstidsanställning, till att börja med. Vi utbildar dig när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kontrollmätare. Löne- och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal. Du får din grundlön även under utbildningstiden. Tjänsten är heltid och tillträde snarast. Vem är du? Vilka personliga egenskaper gör då dig till en bra virkesmätare? Du bör gilla ordning och reda, att jobba med service både mot kunder och kollegor, att vara en bra lagspelare, att hitta ännu bättre sätt att jobba i vardagen. Du behöver vara bekväm med att arbeta både i praktisk handling och digitalt. Framför allt vill vi att du ska ha viljan att jobba hos oss. Vi ser att du har körkort och tillgång till egen bil. Ditt ansvar Arbetsuppgifterna kan bestå av trav och stockmätning samt andra förekommande arbetsuppgifter på mätstationen. Mätningen ska utföras på ett opartiskt, likformigt och rationellt sätt. Du som utbildad virkesmätare kommer att ha ansvar för den dagliga driften på mätstationen. Du kommer att ha kontakt med både chaufförer och kunder.
Arbetsgivare
Biometria ek. för.
Ansökan
Ansök senast 14 March (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Virkesmätare till Karlstad med omnejd

Arbetsgivare / Ort: Biometria ek. för.
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala. Vårt erbjudande Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden. Våra värdeord inom Biometria är opartisk, professionell och rationell. Som anställd ansvarar du för att vara väl insatt i företagets strategiska inriktning och övergripande mål. Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat. Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika. Din arbetsplats är på någon av våra mätstationer i distrikt Karlstad. Arbetstiden kan vara dagtid alternativt skiftgång. Tjänsten är en visstidsanställning, till att börja med. Vi utbildar dig när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kontrollmätare. Löne- och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal. Du får din grundlön även under utbildningstiden. Tjänsten är heltid och tillträde snarast. Vem är du? Vilka personliga egenskaper gör då dig till en bra virkesmätare? Du bör gilla ordning och reda, att jobba med service både mot kunder och kollegor, att vara en bra lagspelare, att hitta ännu bättre sätt att jobba i vardagen. Du behöver vara bekväm med att arbeta både i praktisk handling och digitalt. Framför allt vill vi att du ska ha viljan att jobba hos oss. Vi ser att du har körkort och tillgång till egen bil. Ditt ansvar Arbetsuppgifterna kan bestå av trav och stockmätning samt andra förekommande arbetsuppgifter på mätstationen. Mätningen ska utföras på ett opartiskt, likformigt och rationellt sätt. Du som utbildad virkesmätare kommer att ha ansvar för den dagliga driften på mätstationen. Du kommer att ha kontakt med både chaufförer och kunder.
Arbetsgivare
Biometria ek. för.
Ansökan
Ansök senast 14 March (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Mättekniker

Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Mättekniker
 • metallprodukter

Om jobbet
Om tjänsten Arbetsuppgifter I rollen som mättekniker är du en nyckelperson i vårt arbete med att nå uppsatta kvalitetsmål samt att förebygga och eliminera kvalitetsproblem. Arbetsuppgifter Utföra kontroller och mätningar. Upprätta FAI (först article inspection) Analyserar orsaker till kvalitetsproblem i produktion och rekommenderar lämpliga åtgärder. Programmera våra mätmaskiner Upprättar kontrollinstruktioner i samarbete med produktion. Ansvara för kalibrering och anskaffning av mätdon. Delta i utredningar av interna och externa avvikelser. Utbilda och instruera operatörer i mätteknik. Jobba med ständiga förbättringsförslag i produktion Vara företagets representant utåt vid mättekniska frågor. Din bakgrund Du ska helst ha genomgått teknisk utbildning och ha flera års erfarenhet av mätteknik, men Du kan även vara en erfaren CNC-operatör som vill ta ett steg i din personliga utveckling. Vi ombesörjer så att Du får rätt utbildning på vår mätutrustning. Det är givetvis meriterande om Du har tidigare erfarenhet av mätmaskins-programmering i PC-DMIS Personliga egenskaper Du är ansvarstagande, självgående, serviceinriktad och kan arbeta systematisk. Du ska ha ett helhetstänk och en förståelse för hur verktyg och metoder samverkar och påverkar resultatet. God samarbetsförmåga och flexibilitet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Tjänsteman /Tillsvidare/Dagtid/Karlskoga
Arbetsgivare
Ikett Personalpartner AB
Hemsida: http://www.ikett.com/
Ansökan
Ansök senast 14 March (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker mätrumstekniker till vår kund Emhart glass i Örebro

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Mättekniker
 • metallprodukter

Om jobbet
Jobbeskrivning För tjänsten som mätrumstekniker söker vi dig som har god vana av mätning och programmering i koordinatmätmaskiner. Erfarenhet av mjukvara Calypso och/eller PC-DMIS är meriterande. Därutöver kräver tjänsten god serviceförmåga, noggranhet samt erfarenhet från verksamhet med skärande bearbetning. Vi värdesätter även förmåga att ta egna initiativ. Arbetet bedrivs både enskilt och i grupp. I arbetet som mättekniker så arbetar man med att förbereda detaljer för mätning, ritningsöversikt, fixtur, programmering etc. Tvätt och mätning av detaljer under produktionen i mätmaskiner Zeiss. Arbetstiderna är 4-skift, därav efterfrågas flexibilitet. Personliga egenskaper Kompetenskrav: -Erfarenhet av att jobba som mätrumstekniker -Utvecklingsdriven -Noggrann -Engagerad -Strukturerad och ordningsam -Stort tekniskt intresse -Flexibel gällande arbetstider Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

RZ INM Mekaniska söker mättekniker

Arbetsgivare / Ort: Skill Rekrytering & Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 March (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Mättekniker
 • metallprodukter

Om jobbet
RZ INM Mekaniska går snart in i ett stort projekt där flertalet detaljer ska tillverkas och levereras till en av kunderna inom fordonsindustrin. Vi behöver nu förstärka med flera medarbetare inom olika områden, bland annat en mättekniker. Om du har arbetat med mätning av tillverkade detaljer så kan det vara dig vi söker. Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag! Om företaget RZ INM Mekaniska är specialister inom plåtbearbetning. Med djupdragningspressar, NC-styrda kantpressar och 3-D laser tillverkas avancerade plåtdetaljer i alla material. Vårt koncept omfattar hela vägen från rådgivning till färdig leverans och vi har lång erfarenhet inom verktygskonstruktion och materialegenskaper, från prototyp till serieproduktion. Vi är idag knappt 40 medarbetare på företaget och ser nu fram emot att bli ännu fler. Läs mer om de olika RZ-bolagen på www.rzg.se. Dina arbetsuppgifter Som mättekniker hos oss på INM Mekaniska får du en nyckelroll inom kvalitetssäkring av våra tillverkade detaljer. Du kommer framför allt genomföra olika typer av mätningar - både manuellt och med våra mätmaskiner. Våra mätmaskiner består av mätarm från Faro och 3D-skanner från Hexagon. Förutom att utföra mätningar består rollen bland annat av att dokumentera mätresultat, utreda kvalitetsproblem samt bidra med förbättringsförslag och idéer för att utveckla verksamheten. Din profil Vi söker nu dig som har erfarenhet inom industriell mätteknik. Har du genomfört en utbildning inom området så är det en fördel men har du istället skaffat dig motsvarande kunskaper genom arbete så är det också av intresse. Vi använder oss av Polyworks som mjukvara och har du erfarenhet av detta är det en stor fördel men inget krav. För att lyckas i rollen gäller det att du förstår dig på form och läge samt har en god känsla för kvalitet. Om du dessutom arbetar noggrant och trivs med problemlösning så har du ytterligare förutsättningar att lyckas hos oss. Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska. Ansökningsförfarande I denna rekrytering samarbetar RZ INM Mekaniska med Skill. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt på skill.se. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran på [email protected] eller 072-543 40 10. Välkommen med din ansökan! Om oss Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Arbetsgivare
Skill Rekrytering & Bemanning AB
Hemsida: https://skill.se/
Ansökan
Ansök senast 18 March (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Virkesmätare till Glommers timber

Arbetsgivare / Ort: Biometria ek. för.
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 March (15 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala. Vårt erbjudande Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden. Våra värdeord inom Biometria är opartisk, professionell och rationell. Som anställd ansvarar du för att vara väl insatt i företagets strategiska inriktning och övergripande mål. Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat. Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika. Arbetsplatsen är på Glommers timber i Glommersträsk som är stationeringsort för tjänsten. Arbetstiden är dagtid 40 tim/vecka. Mätstationen är enmansbemannad. Vi utbildar dig när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kontrollmätare. Löne- och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal. Du får din grundlön även under utbildningstiden. Tjänsten är heltid och tillträde omgående. Ditt ansvar Arbetsuppgifterna består av stockmätning samt andra förekommande arbetsuppgifter på mätstationen. Mätningen ska utföras på ett opartiskt, likformigt och rationellt sätt. Du som utbildad virkesmätare kommer att ha ansvar för den dagliga driften på mätstationen. Du kommer att ha kontakt med både chaufförer och kunder. Vem är du? Vilka personliga egenskaper gör då dig till en bra virkesmätare? Du bör gilla ordning och reda, att jobba med service både mot kunder och kollegor, att vara en bra lagspelare, att hitta ännu bättre sätt att jobba i vardagen. Dina svenska kunskaper är goda, så att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner. Du behöver vara bekväm med att arbeta både i praktisk handling och digitalt. Framför allt vill vi att du ska ha viljan att jobba hos oss. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så skicka in din ansökan redan idag!  
Arbetsgivare
Biometria ek. för.
Ansökan
Ansök senast 21 March (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Mättekniker

Arbetsgivare / Ort: Ropus Engineering & Development AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 March (25 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Mättekniker
 • metallprodukter

Om jobbet
OM TJÄNSTEN Vi söker nu erfaren Mättekniker till framgångsrikt industriföretag i Västerås. Företaget arbetar med internationella industrikunder med mycket höga krav. Därför söker vi dig som har mångårig erfarenhet av arbete i mätmaskin och stor kunskap i mätning för hand. Övriga Krav: Ritningsläsning God svenska och engelska i tal och skrift B-körkort och egen bil Du samarbetar bra med övriga kolleger och vill utvecklas i arbetet. Tillsättning enligt ö.k. men gärna snarast. HUR DU ANSÖKER Du ansöker via vår hemsida på www.ropus.se. Vi ser fram mot din ansökan och vi gör ett kontinuerligt urval. Vi kontaktar endast dem som är aktuella för tjänsten men vi spar ditt CV för framtida tjänster. Vid frågor om tjänsten, kontakta Jonas Näsvall på: E-post: [email protected] Vill du gå från att vara riktigt bra till att bli bäst är detta jobbet för dig!
Arbetsgivare
Ropus Engineering & Development AB
Ansökan
Ansök senast 31 March (25 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.