På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Securityinspektör

Securityinspektör

Ofta används förkortningen TSI som yrkesbenämning, som står för Transport Security inspektör.

Securityinspektörens viktigaste arbetsuppgift på Luftfartsstyrelsen är att se till att säkerhetsreglerna på flygplatser runt om i Sverige följs till punkt och pricka och att alla svenska flygplatser lever upp till EU:s regelverk.

Utbildning

Grundläggande förberedande kunskaper ges på flera av gymnasieskolans program.

Arbetsplats

Securityinspektörer kan t ex arbeta inom Transportstyrelsen eller på Luftfartsstyrelsens tillståndsavdelningen.

Visa mer
Visa mindre

2 Lediga jobb

Väktare sökes till Avarn Security Karlskrona

Arbetsgivare / Ort: Avarn Security AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 March (26 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
I rollen som behovsanställd väktare i vår tillsynsverksamhet i Karlskrona ingår du i ett team som dygnet runt, året om arbetar med rondering och larmutryckning i Karlskrona med omnejd. Därför bör du ha förutsättningar att kunna arbeta långa pass och varierande arbetstider. Arbetstiden kommer främst vara förlagd till kvällar och nätter och din huvudsakliga uppgift kommer vara just rondering och larmutryckning men andra uppdrag, som t.ex. stationärbevakning, kan även bli aktuella. Har du inte redan väktarutbildning så kan vi utbilda dig om vi anser att du är rätt person för jobbet. Tjänsteställe: Karlskrona Arbetstider: Varierande Varaktighet: Behovsanställning, tillsvidare Tillträde: Enligt överenskommelse Kvalifikationer: Vi söker säkerhetsmedvetna, sociala, stresståliga och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Väktare arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter - vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang. Vi ser även gärna att du kan kommunicera obehindrat på engelska. Vi söker dig som kan arbeta minst sex veckor under perioden juni till augusti. Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:  - fyllt 18 år och vara ostraffad  - gymnasiekompetens  - god svenska i tal och skrift  - god hälsa och fysik  - ordnad ekonomi  - B-körkort Väktarutbildning är meriterande. Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, visst tekniskt kunnande, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i publika miljöer. För sökande via AMS/Platsbanken - sök tjänsten via vår hemsida,  Vi vill ha din ansökan senast 2021-03-31
Arbetsgivare
Avarn Security AB
Hemsida: https://www.avarnsecurity.se
Ansökan
Ansök senast 31 March (26 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Säkerhetsvakt

Arbetsgivare / Ort: Miljonbemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 April (1 månad 5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi söker säkerhetsvakter som kan patrullera vid Göteborgs hamn. Arbetstiden kommer till stor del vara utomhus och ofta ståendes, varför en hyfsad god fysik är behövlig. Utöver fysiken behöver kandidaten vara noggrann, alert och självsäker. Din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder - genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Du jobbar på höga höjder och i trånga utrymmen. För anställning kräver vi följande: - bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). - bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna - har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska motsvarande betyg 3/G. - genomgå lämplighetstest med godkänt resultat - ostraffad - drogfri - ordnad privatekonomi Personliga egenskaper: - Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet - ansvarskännande - omdömesgill - praktiskt och tekniskt lagd - god förmåga att kommunicera med människor - lugn och stabil - utåtriktad Övrigt: Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas. Intervjuer kommer att hållas löpande. Lön utgår enligt kollektivavtal Anställningen är på deltid. Välkommen in med din ansökan!
Arbetsgivare
Miljonbemanning AB
Hemsida: http://www.miljonbemanning.se/
Ansökan
Ansök senast 10 April (1 månad 5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.