På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Kompetensmäklare

Kompetensmäklare

38 Lediga jobb

UTBILDNINGSKOORDINATOR TILL FÖRSÄKRINGSBOLAG

Arbetsgivare / Ort: Jobbusters AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 27 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-12-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Utbildningskoordinator

Om jobbet
Arbetsuppgifter Som Utbildningskoordinator hos vår kund arbetar man brett med koordinering och administration av utbildningsrelaterade aktiviteter. Det handlar dels om löpande koordinering och administration av interna och externa utbildningar som erbjuds verksamheten. Samt att ge verksamheten förstklassig support både via telefon och gruppbrevlåda. Genom detta bidrar man till att både medarbetare och chefer ute i verksamheten får snabb och effektiv service, så att de kan fokusera på sina huvudsakliga arbetsuppgifter. I rollen ingår även stöd för avdelningens interna verksamhet (upprätta semesterlistor, kontera fakturor mm) men även stöd till verksamheten i att sammanställa och rapportera statistik). Rollen som Utbildningskoordinator är i huvudsak operativ och exempel på arbetsuppgifter är att ge support till verksamheten via telefon och mejl (gruppbrevlåda) för utbildningsfrågor. Ansvara för information om supportrelaterade frågor på intranät, telefonslinga, svarsmejl och övriga för ändamålet lämpliga kanaler. Sköta kontakt och samordning av internlärare, konsulter och externa leverantörer. Bokning av konferensanläggningar och lokaler samt agera värd vid utbildningar, genom att se till att lärare/konsulter hittar till utbildningslokalen och agera teknikstöd vid digitala sändningar. Om oss JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Kvalifikationer - Du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. - Du har goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt. - Du är en van användare av Officepaketet framförallt Powerpoint och Excel. - Meriterande om du har en eftergymnasialutbildning, exempelvis PA-programmet. - Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med administration och koordinering. - Meriterande om du har erfarenhet av att delta i eller leda projekt. - Meriterande om du tidigare arbetat med utbildningsfrågor. Personliga egenskaper För att trivas i rollen som utbildningskoordinator så ser vi att du är en strukturerad, noggrann och service-minded person. Du trivs med att vara spindeln i nätet och att hjälpa dina kollegor. Du har troligtvis haft en liknande roll innan eller arbetat med projektledning. Du är social, flexibel och en fena på administration. Lön Lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Uppdraget är på heltid och vår kund ser start för rollen i mitten av januari 2022 och uppdraget förväntas löpa till minst 2022-06-30, med chans till förlängning. Du kommer bli anställd som konsult hos JobBusters och arbeta hos vår kund i centrala Göteborg. Skicka gärna in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
Jobbusters AB
Hemsida: http://jobbusters.se/
Ansökan
Ansök senast 27 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Verksamhetsutvecklare

Arbetsgivare / Ort: Sv Norrbotten / Piteå
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 27 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2022-01-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. I Norrbotten finns vi i länets samtliga kommuner och erbjuder en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. Vår lokala närvaro är vår styrka och vår stolthet.

Verksamhetsutvecklare

Vi söker en Verksamhetsutvecklare till vårt kontor i Piteå. Är du kreativ, självständig och samhällsintresserad? Tror du på alla människors möjlighet till växande utifrån sina egna förutsättningar? Då kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifter

Befattningen innebär stor frihet under ansvar och du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor. Som Verksamhetsutvecklare kommer du utifrån lokala behov och intressen bl.a. starta studiecirklar, kurser, föreläsningar och arrangera kulturprogram. Du kommer att ha flera samarbetspartners som t ex cirkelledare, deltagare, föreningar och andra organisationer där du också ansvarar för att bibehålla och utveckla kontakten med dessa. Som Verksamhetsutvecklare ansvarar du därtill för att verksamheten håller hög kvalité inom fastställd budgetram samt för den administration som hör till verksamheten. Du kommer att vara stationerad i Piteå men vi samarbetar över hela Norrbotten, så resor ingår i befattningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieexamen gärna akademisk examen. Du är strukturerad, noggrann, självständig, utåtriktad och lyhörd samt har förmåga att samarbeta. Du trivs med att bygga och upprätthålla nätverk och har lätt för att kommunicera muntligt och skriftlig på svenska och kan omsätta mål och visioner till praktisk handling.

God datorvana samt körkort och egen bil är ett krav.

Erfarenhet av ideella organisationer och ett lokalt nätverk samt erfarenhet av digitala verktyg är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varaktighet/Arbetstid

Heltid

Tillsvidare, Vi tillämpar provanställning

Tillträde

Snarast, enligt överenskommelse

Lön

Individuell lön

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2022-01-27

Intervjuer kommer att genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan via e-post till: [email protected]

Ytterligare information

Cathrin Risén, Verksamhetschef Tel: 070-320 80 17

Facklig representant

Ylva Westman, Unionen Tel: 0920- 893 25 e-post: [email protected]

Arbetsgivare
Sv Norrbotten
Furunäsvägen 102 D
94152 Piteå
Ansökan
Ansök senast 27 januari (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Projektanställning inom Vuxenutbildningen Karlsborg

Arbetsgivare / Ort: Karlsborgs kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 januari (2 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Utbildningskoordinator

Om jobbet
Arbetsplatsen Samverkan och samarbete är två viktiga ledord i projektet och du kommer att ha din arbetsplats och utgångspunkt på Vuxenutbildningen i Karlsborg. Anställningen genomförs inom ramen för ett EFS-projekt i nätverket Westum. Projektet handlar om att möta målgruppen ungdomar och arbeta för att motverka ungas arbetslöshet och utanförskap. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med uppsökande verksamhet gentemot målgruppen unga som idag står långt från arbetsmarknaden.  Du ska jobba med att hjälpa ungdomarna in i ett "innanförskap" och motverka utanförskap. Som anställd i projektet kommer du att identifiera behov hos målgruppen som helhet samt ta fram en strategi för att utveckla stödet till målgruppen och bygga strukturer för samverkan mellan olika organisationer. I arbetsuppgifterna ingår även viss administration   Kvalifikationer Vi söker dig som tycker om att arbeta med och för människor i yngre åldrar. Du ska ha erfarenhet av arbete med ungdomar. Du ska kunna arbeta lösningsfokuserat och motivationshöjande med att hjälpa ungdomarna att hitta sina styrkor och förmågor för att gå vidare till utbildning och/eller arbete. Du ska ha lätt för att samarbeta då arbetet kräver kontakter med ungdomarna men också organisationer och företag i Karlsborg. Eftergymnasial utbildning, högskola/universitet är inget krav men meriterande.  Övrigt För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Karlsborgs kommun använder vi oss av rekryteringsverktyget Varbi. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Varbi genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.   Karlsborgs kommun som arbetsgivare Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel.  Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet.  Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt https://www.instagram.com/karlsborgs_kommun/
Arbetsgivare
Karlsborgs kommun
Ansökan
Ansök senast 28 januari (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kursadministratör

Arbetsgivare / Ort: Uppsala Universitet
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 januari (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Utbildningshandläggare

Om jobbet
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda och en omsättning på cirka 7 miljarder kronor. Juridiska fakulteten i Uppsala är Nordens äldsta juridiska fakultet och fanns redan när universitetet grundades år 1477. Här finns en utbyggd och väl ansedd grundutbildning och forskarutbildning. Vid fakulteten finns Juridiska institutionen, där omkring 200 personer har sin anställning. https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/ Arbetsuppgifter I kursadministrationen ingår att ge administrativt stöd och service till lärare och studenter i utbildningsadministrativa ärenden. Kursadministration innefattar bl.a. att registrera studenter i Ladok, lägga upp information i Studium, ge kursinformation till studenter, boka lokaler, skapa kurstillfällen, administrera tentamen och resultatrapportering. Kursadministratören arbetar självständigt men i nära samarbete med kursföreståndare, lärare, amanuenser och andra kursadministratörer. Andra arbetsuppgifter inom administration och service kan tillkomma. Kvalifikationskrav Relevant högskoleutbildning alternativt yrkesutbildning inom administrativt område eller motsvarande kompetens som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Vidare bör du ha mycket god datorvana samt mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet som god samarbetsförmåga, ordningssinne, servicekänsla, flexibilitet, mycket god kommunikationsförmåga samt vana vid självständigt arbete. Arbetet kräver ett strukturerat arbetssätt och en god förmåga att möta arbetstoppar. Önskvärt/meriterande i övrigt Aktuell erfarenhet av utbildningsadministration inom universitet/hög­skola samt erfarenhet av administrativa IT-system som Ladok, lokalbokningsprogrammet TimeEdit och lärplattformen Studium (Canvas). Om anställningen  Anställningen är tillsvidare, provanställning tillämpas. Omfattningen är 100%. Tillträde 2022-02-01 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala. Upplysningar om anställningen lämnas av: Agneta Klahr, e-post:[email protected] eller Lena Runestig, e-post: [email protected] Välkommen med din ansökan senast den 28 januari 2022, UFV-PA 2021/5133. Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.
Arbetsgivare
Uppsala Universitet
Ansökan
Ansök senast 28 januari (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Projektkoordinator, vikariat

Arbetsgivare / Ort: Uppsala Universitet
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 januari (2 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Utbildningskoordinator

Om jobbet
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda och en omsättning på cirka 7 miljarder kronor. Avdelningen för uppdragsutbildning bedriver kompetensutvecklingsinsatser för yrkesverksamma. Därigenom bidrar vi till att världsledande forskning tillgängliggörs och kommer till nytta i samhället. Vi jobbar i nära samarbete med universitetets forskare och lärare och i tät dialog med våra kunder för att utveckla den bästa fortbildningen för yrkesverksamma. Verksamheten finansieras helt genom intäkter från externa uppdrag. Vi fungerar som en brobyggare som fångar upp kompetensbehov på arbetsmarknaden och kombinerar det med det bästa från akademin. Vi paketerar kunskaper och utformar det till skräddarsydda utbildningar, anpassade till kundens kompetensbehov. Idag erbjuder vi allt ifrån obligatoriska kurser för läkare under specialistutbildning till masterutbildningar för chefer och specialister på en internationell marknad. https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/ Arbetsuppgifter Som projektkoordinator på avdelningen för uppdragsutbildning arbetar du med planering, administration, genomförande och uppföljning av utbildningsinsatser i nära samarbete med projektledaren. Du koordinerar flera pågående utbildningar samtidigt och hanterar ett stort kontaktnät av deltagare, föreläsare och kursledare, men även konferensanläggningar och leverantörer m.fl. Tillsammans med projektledaren genomför du uppföljning och utvärdering, analys och förbättringsåtgärder i utbildningarna. Du bidrar också i utvecklingen av våra administrativa rutiner. I arbetsuppgifterna ingår t.ex. att boka lokaler och förtäring, beställa kurslitteratur, boka resor, ge lärare och föreläsare support i praktiska och tekniska frågor i samband med kursgenomförande, CRM-administration, arvoden, fakturahantering och viss ekonomisk uppföljning. Vissa utbildningar genomförs på campus och vissa helt digitalt. Kvalifikationskrav Högskoleexamen eller utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som motsvarande. Minst två års dokumenterad arbetslivserfarenhet efter senaste examen. Dokumenterad arbetslivserfarenhet av projektkoordinering, projektadministration eller kursadministration, gärna inom områden som kompetensutveckling av personal eller verksamhetsutveckling. Erfarenhet av att arbeta administrativt i projekt, gärna som projektkoordinator. Mycket goda kunskaper i Officepaketet. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Eftersom vissa utbildningar genomförs digitalt är det värdefullt för oss att du har erfarenhet av, och är bekväm med, digitala mötesformer och läroplattformar, såsom t.ex. Zoom, Teams, Studium. Stor vikt kommer att fästas vid personliga egenskaper, så som personlig mognad, omdöme, samarbetsförmåga samt hur serviceinriktad och lösningsorienterad du är. Som person är du mycket trygg, stabil och har självinsikt. Du har god organisationsförmåga och har vana av att hantera flera parallellt pågående projekt samtidigt. Du tycker om att samarbeta och har lätt för att kommunicera både med kollegor och med kunder. I arbetet är du strukturerad, noggrann och effektiv, och du har ett starkt eget driv och fokus på att ge hög kvalitet i service och leverans till kunder, deltagare och kollegor. Du har en god förmåga att ta initiativ, upptäcka problem och ta tag i att lösa dessa tillsammans med kollegorna. Du är mån om att inte bara hitta en lösning för stunden utan tänker långsiktigt, för kundernas och hela verksamhetens bästa. Önskvärt/meriterande i övrigt Erfarenhet av utbildningsadministration inom universitet/högskola eller annan utbildnings- eller forskningsinriktad organisation är meriterande. Erfarenhet av Raindance ekonomisystem, CRM-system, arkivsystem och diarieföring samt utbildningssystemen Ladok och Studium är meriterande. Föräldraledighet, deltidsarbete på grund av vård av barn, fackligt uppdrag, militärtjänst eller liknande beaktas som arbetslivserfarenhet och bör anges i meritförteckningen Universitetet kommer i denna rekrytering främst att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning av kompetens och skicklighet bedöms ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla aktuella arbetsuppgifter samt bidra till en positiv utveckling av verksamheten. Om anställningen  Anställningen är tidsbegränsad t.o.m. 2022-08-31. Omfattningen är 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala. Upplysningar om anställningen lämnas av: Ulrika Ljungman, [email protected] Välkommen med din ansökan senast den 28 januari, UFV-PA 2022/63. Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.
Arbetsgivare
Uppsala Universitet
Ansökan
Ansök senast 28 januari (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.