På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Webbdesigner

Webbdesigner

21 Lediga jobb

Webbdesigner / Wordpressutvecklare

Arbetsgivare / Ort: Mediahjälpen Sverige AB / Växjö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 November (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Webbdesigner

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

MediaHjälpen arbetar för att Sveriges företag ska få ut så mycket som möjligt av deras marknadsföring på internet.


Vår kunskap om branschens olika aktörer och deras produkter gör att vi kan hjälpa dem med unik rådgivning. Det kan vara svårt att veta i vilka olika kanaler på internet som man skall investera i. Vad ger mest tillbaka och vilka sökmedier använder sig just våra kunder målgrupp utav?


MediaHjälpen ser till att investera där våra kunders kunder finns och agerar som er professionella sökrådgivare. Vi säljer bl a hemsidor, optimering av hemsidor på Google, Annonser på Google samt Rådgivning inom digital marknadsföring. Vi söker nu en ny kollega till företaget som ska bygga de hemsidor i wordpress som våra säljare säljer till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter blir således att bygga nya hemsidor, sätta upp mailservar, uppdaterar befintliga hemsidor, ner och uppladdning av filer via ftp eller andra verktyg samt underhålla våra kunder hemsidor.Din arbetsplats utgår från våra lokaler på Storgatan i Växjö. Vi söker nu en ny kollega till företaget som ska bygga de hemsidor i wordpress som våra säljare säljer till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter blir således att bygga nya hemsidor, sätta upp mailservar, uppdaterar befintliga hemsidor, ner och uppladdning av filer via ftp eller andra verktyg samt underhålla våra kunder hemsidor.


Har du kunskap av SEO är det ett stort plus. då vi även jobbar med försäljning av denna tjänst.


Arbetstider 08-17

Fast lön

Arbetsgivare
Mediahjälpen Sverige AB
Storgatan 26
35236 Växjö
Hemsida: https://mediahjalpen.se
Ansökan
Ansök senast 5 November (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Webbutvecklare till kreativt och familjärt innovationsföretag!

Arbetsgivare / Ort: Framtiden i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Klappar ditt hjärta lite extra för Wordpress och PHP? Vill du arbeta på ett företag som jobbar med digitala innovationslösningar? Ser du dig som en kommunikativ och driven person? Skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter Som webbutvecklare hos vår kund kommer du att få delta i 4 olika projekt där din uppgift blir att göra sidor i Wordpress. Du får en design från designavdelningen och gör sedan om den från bild till hemsida med hjälp av PHP, HTML och CSS. Du kommer få all stöttning du behöver men rollen kräver samtidigt att du ska ha någon form av erfarenhet av liknande arbete eller hemmaprojekt samt att du har ett öga för design. Du kommer att sitta inhouse tillsammans med UX-teamet under hela uthyrningsperioden som i dagsläget sträcker sig under tre månader. Om företaget Vår kund är ett innovationsföretag som hjälper deras kunder att förverkliga sina digitala drömmar. I deras härliga gäng hittar allt från programmerare, grafiker, investerare och strateger. Kontoret ligger i centrala Göteborg och i dagsläget är de cirka 30 personer som arbetar på kontoret i olika roller. Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle. Din profil Skallkrav: - Som lägst relevant gymnasieutbildning (med inriktning mot IT) - Flytande svenska i tal och skrift Tekniska kompetenser: - Wordpress - PHP - CSS - HTML Meriterande: - YH/KY-utbildning - JavaScript Vi önskar även att du som person är ödmjuk, driven, kommunikativ och gillar att arbeta i ett team. Om oss Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Startdatum: Omgående Omfattning: 3 månader (med chans till förlängning) Placeringsort: Göteborg Arbetstider: Kontorstider (flex) Omfattning: Heltid, 100 % Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Arbetsgivare
Framtiden i Sverige AB
Hemsida: http://www.framtiden.com
Ansökan
Ansök senast 6 November (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Weddesigner

Arbetsgivare / Ort: Noboxsolutions AB / KARLSTAD
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 November (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

I snart elva år har vi på nobox skapat kreativa och individuellt anpassade lösningar åt våra kunder. Med WordPress som verktyg bygger vi webbplatser, skapar tekniska lösningar, avancerade integrationer och digitala hantverk i enlighet med våra kunders mål. Vår kundkrets har en enorm bredd och under en karriär hos oss arbetar man med allt från mindre kända till extremt välkända varumärken. Under året har vår verksamhet växt och vi söker därför en erfaren och duktig webbdesigner med några års erfarenhet till vårt team.

Start på tjänsten är så snart som möjligt, men vi tar självklart hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi ser gärna en start efter jul och nyår men är flexibla. Viktigast för oss är att hitta rätt medarbetare.

Med tanke på rådande situation arbetar de flesta av oss hemifrån. Det är därför inget krav att du bor i Karlstad med omnejd, även om det är en fördel att du kan komma in till fysiska möten och sociala träffar ibland.


Om tjänsten

Som UX-designer har du en betydande roll för utvecklingen på nobox. Ditt uppdrag kommer att vara att ta fram webbdesign till våra uppdrag, både från grunden och genom att vidareutveckla och förfina befintlig design. Övrigt grafiskt arbete kan förekomma, men webbdesign är huvudfokus. Din roll är både rådgivande och genomförande. Du skall ha förmågan att ta ett projekt från start till mål designmässigt men även kunna agera som rådgivande expert. Viktigt att du är självgående och har förmågan att ställa rätt frågor till kunden för att genomföra projekten på bästa sätt.

Du kommer att arbeta med projekt av varierande storlek – allt från enkla hemsidor till stora avancerade lösningar, individuellt anpassade efter våra kunders unika behov. Det kan handla om hela eller delar av webbplatser, intranät, kundportaler, integrationer till affärssystem, webbshoppar eller webbapplikationer. Då många av våra kunder är av offentlig karaktär, så som kommuner eller myndigheter, ser vi att du har kunskap om användarvänlighet och tillgänglighet. Då du planerar din egen tid samtidigt som du jobbar i team och har leveransansvar ser vi att du är strukturerad, ansvarstagande och flitig. Du kommer att ingå i team tillsammans med kundansvarig, webbutvecklare och webbstrateg – och givetvis våra kunder.


Den vi söker

Vi söker dig som arbetat med webbdesign under en längre tid och är självgående. Önskvärt är att du har en eftergymnasial examen inom relevant område, men det är inget krav. Du ska dock arbetat som webbdesigner tidigare och kunna uppvisa en relevant portfolio. Vi kommer inte gå vidare med kandidater som behöver upplärning. Vi ser därför kunskaper inom:

 • Adobeprogrammen
 • Adobe XD eller motsvarande
 • Erfarenheter av UX
 • Erfarenheter av UI
 • Användarvänlighet
 • Tillgänglighet
 • Svenska flytande i tal och skrift
 • Social kompetens
 • Driv, engagemang, logiskt tänkande och noggrannhetDet vi erbjuder

 • Heltidstjänst med flexibla tider. Du ansvarar för att lägga upp ditt arbete på bästa sätt samt planeringen av ditt schema, men till majoritet kontorstid för att finnas tillgänglig för kunder och kollegor
 • Arbete på kontoret i Karlstad eller hemifrån efter överenskommelse
 • Stor variation, högt egenansvar och frihet att planera dina egna dagar
 • Fast månadslön efter överenskommelse
 • De verktyg du behöver för att kunna genomföra dina projekt framgångsrikt
 • Fortbildning vid behov och efter önskemål
 • Härliga kollegor
 • Regelbundna AW:s
 • Gemensamma luncher
 • Gemensamma friskvårdsaktiviteter
 • Friskvårdsbidrag


Att söka tjänsten

För att söka tjänsten använder du kontaktformuläret nedan eller mailar till [email protected] Om du har frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist. Hon finns alltid tillgänglig för att svara på dina frågor. Om du är en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad via telefon.

Ansökningsspråk är på svenska.

Rekryteringsprocessen sker löpande och platsen kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum, så skicka ditt cv redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!Arbetsgivare
Noboxsolutions AB
Kasernhöjden 10
65339 KARLSTAD
Hemsida: www.nobox.se
Ansökan
Ansök senast 7 November (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Weddesigner

Arbetsgivare / Ort: Noboxsolutions AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 November (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

I snart elva år har vi på nobox skapat kreativa och individuellt anpassade lösningar åt våra kunder. Med WordPress som verktyg bygger vi webbplatser, skapar tekniska lösningar, avancerade integrationer och digitala hantverk i enlighet med våra kunders mål. Vår kundkrets har en enorm bredd och under en karriär hos oss arbetar man med allt från mindre kända till extremt välkända varumärken. Under året har vår verksamhet växt och vi söker därför en erfaren och duktig webbdesigner med några års erfarenhet till vårt team.

Start på tjänsten är så snart som möjligt, men vi tar självklart hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi ser gärna en start efter jul och nyår men är flexibla. Viktigast för oss är att hitta rätt medarbetare.

Med tanke på rådande situation arbetar de flesta av oss hemifrån. Det är därför inget krav att du bor i Karlstad med omnejd, även om det är en fördel att du kan komma in till fysiska möten och sociala träffar ibland.


Om tjänsten

Som UX-designer har du en betydande roll för utvecklingen på nobox. Ditt uppdrag kommer att vara att ta fram webbdesign till våra uppdrag, både från grunden och genom att vidareutveckla och förfina befintlig design. Övrigt grafiskt arbete kan förekomma, men webbdesign är huvudfokus. Din roll är både rådgivande och genomförande. Du skall ha förmågan att ta ett projekt från start till mål designmässigt men även kunna agera som rådgivande expert. Viktigt att du är självgående och har förmågan att ställa rätt frågor till kunden för att genomföra projekten på bästa sätt.

Du kommer att arbeta med projekt av varierande storlek – allt från enkla hemsidor till stora avancerade lösningar, individuellt anpassade efter våra kunders unika behov. Det kan handla om hela eller delar av webbplatser, intranät, kundportaler, integrationer till affärssystem, webbshoppar eller webbapplikationer. Då många av våra kunder är av offentlig karaktär, så som kommuner eller myndigheter, ser vi att du har kunskap om användarvänlighet och tillgänglighet. Då du planerar din egen tid samtidigt som du jobbar i team och har leveransansvar ser vi att du är strukturerad, ansvarstagande och flitig. Du kommer att ingå i team tillsammans med kundansvarig, webbutvecklare och webbstrateg – och givetvis våra kunder.


Den vi söker

Vi söker dig som arbetat med webbdesign under en längre tid och är självgående. Önskvärt är att du har en eftergymnasial examen inom relevant område, men det är inget krav. Du ska dock arbetat som webbdesigner tidigare och kunna uppvisa en relevant portfolio. Vi kommer inte gå vidare med kandidater som behöver upplärning. Vi ser därför kunskaper inom:

 • Adobeprogrammen
 • Adobe XD eller motsvarande
 • Erfarenheter av UX
 • Erfarenheter av UI
 • Användarvänlighet
 • Tillgänglighet
 • Svenska flytande i tal och skrift
 • Social kompetens
 • Driv, engagemang, logiskt tänkande och noggrannhetDet vi erbjuder

 • Heltidstjänst med flexibla tider. Du ansvarar för att lägga upp ditt arbete på bästa sätt samt planeringen av ditt schema, men till majoritet kontorstid för att finnas tillgänglig för kunder och kollegor
 • Arbete på kontoret i Karlstad eller hemifrån efter överenskommelse
 • Stor variation, högt egenansvar och frihet att planera dina egna dagar
 • Fast månadslön efter överenskommelse
 • De verktyg du behöver för att kunna genomföra dina projekt framgångsrikt
 • Fortbildning vid behov och efter önskemål
 • Härliga kollegor
 • Regelbundna AW:s
 • Gemensamma luncher
 • Gemensamma friskvårdsaktiviteter
 • Friskvårdsbidrag


Att söka tjänsten

För att söka tjänsten använder du kontaktformuläret nedan eller mailar till [email protected] Om du har frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist. Hon finns alltid tillgänglig för att svara på dina frågor. Om du är en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad via telefon.

Ansökningsspråk är på svenska.

Rekryteringsprocessen sker löpande och platsen kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum, så skicka ditt cv redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!Arbetsgivare
Noboxsolutions AB
Hemsida: www.nobox.se
Ansökan
Ansök senast 7 November (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

UX Designer to FinTech Scaleup

Arbetsgivare / Ort: Minna Technologies AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 November (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Webbdesigner

Om jobbet
At Minna Technologies, we are on a mission to bring power to the modern consumer through effortless subscription management. Founded in 2016, with partners such as Visa, Swedbank, Lloyds and Danske Bank, we are currently one of Europe's fastest growing FinTech companies. Our world-leading subscription management products currently reach 18.7 million users and help people save time, money and effort. We believe our user knows best, and by listening to them, we can make great products. We are now looking for you as a UX Designer to join our team. You will support our product teams with research, insights from users and design solutions to interesting problems together with our UX and UI Designers. You are the right person if you: - Love the problem, not the solution. - Are a well rounded UX Designer with experience in research, facilitation, synthesis, idea development and design iteration. - Have working experience as a UX designer. - Have a sales/business mindset. Happy users = good metrics = good for us. - Like to work with and learn from fast paced iterations. - Enjoy working closely with Developers and Product Management. - Enjoy supporting sales as an expert in customer meetings. We as designers at Minna (including you then): We exist as a team of designers, in order to not end up as lonely designers in the product teams (and we get to nerd out as designers). In our team, we divide the product teams and customers among us in order to be present where it happens and make sure each PO has a “go to designer”. This allows us to build a mixed skilled team, adding the right designers to the right projects. It also allows us to get variation, not getting stuck in one product area for too long. Traits we think are valuable in a designer: - You are interested in design problem-solving skills. We use and try out a variety of digital tools that are relevant to the team's needs. - You believe that working together and learning from each other as a team while growing is the way forward. Collaboration is key and no one knows it all. - You want to help the company to keep on being user-centered in the way we innovate. Who will you become? At Minna we believe in growth, and we will help you achieve your true potential. You can choose to become a world-class expert in a skill or technical area or assume a project, product or community management duties, it’s up to you! This role can expand in to many areas and will be well tailored after your ambitions and interests. We are keen to hear about your passions! Here are just a few suggested areas already, but please feel free to write freely. - API products - Service design - UX Writing - AB-tests and conversion optimization When you apply Wiie, you want to join Minna! For us to get the best possibly picture of you, please attach a portfolio with real cases showing off your relevant skill set in relation to the role.
Arbetsgivare
Minna Technologies AB
Hemsida: https://minnatechnologies.com
Ansökan
Ansök senast 7 November (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Digital Content Manager på 50% till företag i Täby

Arbetsgivare / Ort: The Place AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Webbdesigner

Om jobbet
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till vårt kundföretag i Täby söker vi en Digital Content Manager på 50%. I rollen arbetar du brett och har ansvar för att driva och utveckla vår kunds digitala kanaler. Du arbetar varumärkesbyggande med webben i fokus och är ansvarig för samtliga koncernwebbplatser och leder arbetet tillsammans med en webbyrå. Du skapar och implementerar digitalt innehåll och samarbetar internt för att definiera digitala färdplaner och prioritera affärsbehov, säkerställa kvalitetsleverans och stödja marknadsföringsteamens behov. I rollen är du även ansvarig för att proaktivt driva och upprätthålla kommunikation i sociala kanaler, i linje med verksamheten och dess ambition. Tjänsten är på 50% och gället ett konsultuppdrag med start första november tom. Sista september-2021. Du anställs av oss på The Place och arbetar som konsult hos vårt kundföretag i Täby. Vem tror vi att du är? För att trivas i rollen hos vår kund tror vi att du har följande bakgrund: • Erfarenhet från projektledning inom webb samt samordning med IT-utvecklare (Frontend, backend och UX-designers) • Minst 5 års erfarenhet av arbete med webbcontent och olika CMS-verktyg • Akademisk examen inom kommunikation, marknad, business eller liknande • Erfarenhet av Google Analytics eller andra analytiska verktyg • God kunskap i Adobe Photoshop • Svenska och engelska flytande i tal och skrift Intresserad av tjänsten? Sök tjänsten redan i dag! Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. The Place – Where happy work happens Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid. Några förmåner som medarbetare hos The Place: • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel • Onboardingplan • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m. • Friskvårdsbidrag • Specialerbjudanden • Mentorskap • Nätverksträffar • Kompetensutveckling Nyckelord: Digital Content Manager, varumärke, webb, digitalt, digitala kanaler, Täby
Arbetsgivare
The Place AB
Hemsida: https://theplace.se
Ansökan
Ansök senast 8 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Senior webbutvecklare med passion för teamarbete

Arbetsgivare / Ort: Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Webbdesigner

Om jobbet
Om tjänsten Blika är ett företag med ett 17-tal anställda som utvecklar och tillhandahåller en webbapplikation (SaaS) riktad mot multinationella koncerner. Norden är vår hemmamarknad men nu tar vi vår plattform ut i Europa och resten av världen. Vi har vårt huvudkontor i Stockholm och utvecklingskontor i Oskarshamn och Kalmar. Vår plattform hjälper huvudkontoren hos våra kunder att samla in och analysera information kopplad till deras dotterbolag. Vi utvecklar en tjänst som tar modern webbteknik och intuitiv webbdesign ut till våra kunders skatte- och legalavdelningar. Vårt mål är att göra datainsamlingen för våra användare enkel och angenäm med guider, visualiseringar och tydlig återkoppling. Vi söker en person som gillar webbutveckling och gärna med en dragning åt att lösa kluriga problem och skriva väldesignad kod. Du kommer jobba tillsammans andra utvecklare, vår produktägare och vår framtida UX designer (som vi också söker) för att ta fram nya funktioner. Ditt fokus kommer vara logik och mjukvarudesign i både frontend och backend. Du kommer få en chans att lära dig vår plattform utan och innan, och sedan ta en aktiv del i att lyfta den till nästa nivå och förnya olika delar i den. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har erfarenhet av att bygga och underhålla stora och komplexa mjukvarusystem. Vi önskar att du har kunskap om C#, Entity Framework, SQL, JavaScript och HTML. Kunskap om Single Page Applications, CSS och enhetstestning är meriterande. Vi lär oss alla hela tiden, och är måna om att samarbeta och hjälpas åt. Du tycker om att vara del av ett litet och agilt team med nära samarbete med dina kollegor. Du gillar kniviga problem och att hitta rätt tekniska lösningar.Du är social och tycker om att diskutera lösningar med olika typer av människor. Du är pedagogisk och förgärna vidare det du kan dig till andra. Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom IT, eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskap. Till den här tjänsten söker vi dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet. Vi jobbar agilt och du kommer ingå i plattformsteamet. Varje morgon har vi ett Teams-möte där vi pratar igenom dagens uppgifter. Vi använder Kanbanize, Slack och Teams för kommunikation och samarbete. Tjänsten är en fast heltidstjänst. Arbetsplatsen är kontoret i Kalmar, men resor till Oskarshamn förekommer. Viss flexibilitet kring hemarbete finns. I dessa Coronatider jobbar stora delar av Blika hemifrån Om arbetsgivaren Blika är ett litet företag med stora ambitioner. Vi ska bli den självklara SaaS-plattformen inom vår compliance-nisch och fortsätta att växa kraftigt. Vi drivs av att göra det svåra enkelt, dela med oss av vår kunskap till kunder och kollegor och göra det på ett trevligt sätt och att alltid förvalta de förtroenden vi får. Om vi inte skrattar på jobbet en dag ser vi det som ett misslyckande – att vara professionell och samtidigt glad och positiv tycker vi är en bra kombination. För mer information om Blika och våra produkter, se vår sajt www.blika.com. Hur du ansöker I denna rekrytering samarbetar Blika med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida. Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Salebäck på telefon 072-33 77 455 eller e-post [email protected] Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Hemsida: www.telinrekrytering.se
Ansökan
Ansök senast 8 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Senior webbutvecklare med passion för teamarbete

Arbetsgivare / Ort: Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Webbdesigner

Om jobbet
Om tjänsten Blika är ett företag med ett 17-tal anställda som utvecklar och tillhandahåller en webbapplikation (SaaS) riktad mot multinationella koncerner. Norden är vår hemmamarknad men nu tar vi vår plattform ut i Europa och resten av världen. Vi har vårt huvudkontor i Stockholm och utvecklingskontor i Oskarshamn och Kalmar. Vår plattform hjälper huvudkontoren hos våra kunder att samla in och analysera information kopplad till deras dotterbolag. Vi utvecklar en tjänst som tar modern webbteknik och intuitiv webbdesign ut till våra kunders skatte- och legalavdelningar. Vårt mål är att göra datainsamlingen för våra användare enkel och angenäm med guider, visualiseringar och tydlig återkoppling. Vi söker en person som gillar webbutveckling och gärna med en dragning åt att lösa kluriga problem och skriva väldesignad kod. Du kommer jobba tillsammans andra utvecklare, vår produktägare och vår framtida UX designer (som vi också söker) för att ta fram nya funktioner. Ditt fokus kommer vara logik och mjukvarudesign i både frontend och backend. Du kommer få en chans att lära dig vår plattform utan och innan, och sedan ta en aktiv del i att lyfta den till nästa nivå och förnya olika delar i den. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har erfarenhet av att bygga och underhålla stora och komplexa mjukvarusystem. Vi önskar att du har kunskap om C#, Entity Framework, SQL, JavaScript och HTML. Kunskap om Single Page Applications, CSS och enhetstestning är meriterande. Vi lär oss alla hela tiden, och är måna om att samarbeta och hjälpas åt. Du tycker om att vara del av ett litet och agilt team med nära samarbete med dina kollegor. Du gillar kniviga problem och att hitta rätt tekniska lösningar.Du är social och tycker om att diskutera lösningar med olika typer av människor. Du är pedagogisk och förgärna vidare det du kan dig till andra. Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom IT, eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskap. Till den här tjänsten söker vi dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet. Vi jobbar agilt och du kommer ingå i plattformsteamet. Varje morgon har vi ett Teams-möte där vi pratar igenom dagens uppgifter. Vi använder Kanbanize, Slack och Teams för kommunikation och samarbete. Tjänsten är en fast heltidstjänst. Arbetsplatsen är kontoret i Kalmar, men resor till Oskarshamn förekommer. Viss flexibilitet kring hemarbete finns. I dessa Coronatider jobbar stora delar av Blika hemifrån. Om arbetsgivaren Blika är ett litet företag med stora ambitioner. Vi ska bli den självklara SaaS-plattformen inom vår compliance-nisch och fortsätta att växa kraftigt. Vi drivs av att göra det svåra enkelt, dela med oss av vår kunskap till kunder och kollegor och göra det på ett trevligt sätt och att alltid förvalta de förtroenden vi får. Om vi inte skrattar på jobbet en dag ser vi det som ett misslyckande – att vara professionell och samtidigt glad och positiv tycker vi är en bra kombination. För mer information om Blika och våra produkter, se vår sajt www.blika.com. Hur du ansöker I denna rekrytering samarbetar Blika med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida. Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Salebäck på telefon 072-33 77 455 eller e-post [email protected] Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Hemsida: www.telinrekrytering.se
Ansökan
Ansök senast 8 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Utvecklare till spännande uppdrag

Arbetsgivare / Ort: Centric Professionals AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 21 November (23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Webbdesigner

Om jobbet
Är du en utvecklare eller programmerare med hög passion för ditt område? Sitter du kanske på din fritid med flera olika projekt bara för skojs skull? Vi har behov av duktiga och hungriga utvecklare inom flera olika områden. Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär. Arbetsuppgifter Har du ett bra öga för frontend eller grottar gärna ner dig på backend? Utvecklar och automatiserar du funktioner för att underlätta vardagen? Eller utvecklar du spel? Oavsett vad din passion och vad ditt intresse är så är du varmt välkommen att höra av dig till oss för att hitta ditt nästa uppdrag. Din profil och kvalifikationen Förutom att du ska brinna för utveckling så vill vi se att du har en kandidat- eller masterexamen inom Data, IT, Medieteknik eller motsvarande. Du ska ha ett stort driv och engagemang och vara både en gruppspelare och ha kapaciteten att arbeta på egen hand. Då våra uppdrag ofta omfattas av försvarssekretess så krävs det att du har svenskt medborgarskap. Vad vi erbjuder På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.  Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former. På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar. ​Mer om oss Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen. OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV. Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden. Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Kim Dalhammer på tfn: 0734-159360 eller [email protected] Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsgivare
Centric Professionals AB
Hemsida: http://www.centric.eu
Ansökan
Ansök senast 21 November (23 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Esports Designer

Arbetsgivare / Ort: Imodules AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 December (1 månad 10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Webbdesigner

Om jobbet
We at G-Loot are growing and in search of an Esports Designer. You’ll be working internally within the esports department, ensuring unique and creative designs. What you’ll do As our new Esports Designer your role will support, but is not limited to our internal esports team and external production vendors. Together with our esports designers, you’ll have the freedom to create all the designs for our sub-brand GLL. This includes everything from logos, stream overlays, videos, print, merchandise, announcements and much more! You will develop the content for both on- and offline gaming tournaments, so as a requirement you must be both passionate and knowledgeable about the gaming and the esports industry! Who we believe you are - You have at least 4-5 years of experience in a similar role - Have an education in graphic design/design - Have several years of experience within print and digital design - Have a portfolio that you can share with us - Are comfortable with both pixel and vector graphics - Have plenty of experience in Adobe Suite, Cinema 4D and/or Blender - Motion graphics experience - Passion for gaming and esports - Are fluent in English, both written and oral Due to the nature of your work and our target audience, you will be working on and need to be comfortable with PC/Windows. It’s a plus if you have - 3D modelling and lighting experience - Sound post-production experience, preferably within the Adobe CC Suite - Web design experience, HTML and CSS What's in it for you? - Freedom with responsibility - Centrally located office space - Free breakfast, drinks and snacks! - Personal training and Swedish lessons - International team - Flex. hours We look forward to your application! Please send your CV and Cover letter in English. G-Loot’s mission is to take esports from the offline scene to online tournaments - making esports accessible for everyone! We want to give gamers a chance to be recognized and even celebrated, regardless of the competition level. Every day at G-Loot, we help aspirational gamers to practice and compete like athletes, getting them one step closer to their dreams! We are an esports platform, as well as a globally recognized tournament organizer, working with some of the biggest game publishers in the world. Our philosophy on inclusion is simple: how do we successfully reach and engage our gamers and users across all continents? By focusing on hiring a diverse team and always encouraging applicants from all demographics, backgrounds and cultures!
Arbetsgivare
Imodules AB
Hemsida: https://gloot.com/
Ansökan
Ansök senast 9 December (1 månad 10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Senior UI Designer - Live Games

Arbetsgivare / Ort: Midasplayer AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (1 månad 11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Webbdesigner

Om jobbet

Job Description

Can you take our players on a journey? Do you want to create the world's best mobile games? We need UX and UI talent to help us level up. You'll drive our team forward to deliver unforgettable games that delight players across the world.

Your Role Within our Kingdom

We are looking for an experienced and talented Senior UI designer to join Candy Crush Soda. You will work closely with other UI designers, artists, producers, game designers and developers as part of an experienced team.

Skills to Create Thrills

 • Experience from creating polished, visually appealing, user friendly, consistent and distinct UI for mobile games or other fun & friendly mobile applications
 • A well- developed sense of composition and colour
 • Substantial interest in form and typography
 • Knowledge of technical constraints, optimization and implementation
 • Experience in UI design on multiple platforms
 • Have worked with and have good knowledge about UCD methodologies
 • Used to take on projects from a very early stage, from written brief to final production
 • Used to work with style guides
 • Good communication and organizational skills
 • Proactive in learning and developing your skills to the next level
 • Experience with implementation in game engines

A portfolio demonstrating all aspects of your skill is required.

Bonus Points

Knowledge of and an interest in usability and freemium best- practices

 • Skills in animation and special effects
 • Experience working in an agile project environment
 • Previous experience from creating casual and/or mobile games

Making the world playful

When it comes to interactive mobile entertainment, we're pretty proud to be number one. We bring moments of magic to hundreds of millions everyday through games like Candy Crush Saga and Farm Heroes Saga. We take the art and science of gaming to the next level through our curiosity for the unexplored, passion for games, respect for each other and love for our players - and we’re not afraid to have fun along the way.

A Great Saga Needs All Sorts of Heroes

Making games is fun. Especially when you do it with people that share the same idea of what makes a good workplace great. No matter where you’re from, it’s all about what we can achieve together when creating truly magical moments for all our players. That’s why we hire all sorts of talent - because a great saga needs all sorts of heroes.

Let's deliver the best

There's never been a better time to join us. We're dreaming bigger and can see a world of possibilities ahead. At King we play as a team, helping each other have impact on a massive scale. A shared love for our craft and our players means that together we'll delight billions of people, and redefine the world of g


Arbetsgivare
Midasplayer AB
Sveavägen 44
11343 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 10 December (1 månad 11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

UX/UI-designer till Awave

Arbetsgivare / Ort: Awave AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (1 månad 12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Webbdesigner

Om jobbet

Är du en riktigt grym kreatör som vill göra skillnad inom webbdesign och UX, på riktigt? Vill du vara en del av oss - Årets byrå 2019 – en fullservicebyrå som har hjärtat och hjärnan på rätt ställe och där engagemanget är väldigt stort.

Vi söker nu en webbdesigner som kan komplettera vårt designteam och som vill vara med och skapa fantastisk, funktionell och snygg design åt en mängd olika spännande kunder och projekt.


Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?


Som kollega till oss på Awave blir du en del av ett kreativt och socialt team med stark kompetens och ett stort engagemang för det vi gör. Hos oss är det viktigt att just din personlighet, dina intressen och idéer får ta plats i teamet och att det är högt i tak för alla.

Vi är en öppen och modern webbyrå där vi värdesätter teamwork, kunskapsutbyte, att lära sig ny teknik och att få vara precis den man är. Awave är fullservicebyrån som tar kunden ifrån idé till färdig produktion.

Vi besitter kunskap inom flera affärsområden såsom utveckling, webbdesign och digital strategi som tillsammans levererar rätt kompetens hela vägen. Sammanlagt är vi ca 40 goa medarbetare med kontor i Stockholm, Riga och Köpenhamn.

Awave blev utsedd till vinnare i Årets byrå 2019 av Regi och kom på en andraplats 2020. Awave blev även Nationella vinnare i sin kategori i European Business Awards 2019 - vilket vi ser som kvitton på att vi kan det vi gör och att glada medarbetare kan åstadkomma precis vad som helst.

Det är alltid något roligt på gång hos oss och vi har flera mysiga kontorshundar som gladeligen ställer upp på lite kel-terapi när måndag morgon känns tung. En stark faktor i vår strävan mot den ultimata arbetsmiljön.

En självklarhet för oss är att våra anställda ständigt får chans och tid att fördjupa sig inom det digitala landskapet och utvecklas. Viktigt för oss är också att du som del i vårt team har chansen att forma din egen roll utefter vad dina bästa kunskaper är.

Vem är du?

- Du är självsäker i rollen som webbdesigner och har flerårig erfarenhet från byrå eller annan konsultverksamhet.

- Du tycker om att tänka utanför ramarna men har också en förmåga att se helheten och kan vara kritisk.

- Du är självgående i din roll som webbdesigner och samtidigt en lagspelare som har lätt för att samarbeta.

- Du förstår vikten av god kommunikation då vi jobbar i tvärfunktionella team.

- Du är nyfiken, driven och arbetar hela tiden för att vi tillsammans kontinuerligt levererar projekt med kvalitet.

- Du kommer att arbeta nära kunden vilket kräver ett starkt kundfokus och ett affärsmässigt tankesätt. Det finns en nyfikenhet att lära dig mer inom ditt kompetensområde och du vill också förmedla dina kunskaper vidare.

- Du vill ständigt utvecklas i din roll som designer och ser ett problem som en början till en ny möjlighet.

Vi ser att du:

· Kan skapa sitemap och wireframes

· Arbetar för tillgänglighet på webben

· Tillämpar grundläggande SEO kunskaper

· Ansvarar för kundresa och konvertering

· God vana att skapa guidelines

· Arbetar obehindrat I adobes creative suite

· Trivs i att arbeta i team med andra webbdesigners

· Arbetar metodiskt och strukturerat

· Lägger stor vikt vid att det du levererar håller kvalitet

· Är kommunikativ och vågar vara kritisk

· Har en ödmjuk attityd till det du arbetar med och trivs i en "våga-fråga" kultur

· Behärskar flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Vi tror att din portfolio består av:

· Varumärkesarbeten

· Modern design

· Starkt UX-flöde och koncept-tänk

· Lösningar som visar på kreativitet och funktionalitet

· Lösningar anpassade för olika digitala enheter.


Alltid ett plus om du har:

· God förståelse för webbutveckling så som olika CMS men även kunskaper inom html och CSS

· Vana att arbeta mot given budget

· Har arbetat i Figma tidigare

· Tycker att det är kul att animera, fota eller filma


Läs mer om vad vi kan erbjuda dig förutom en spännande möjlighet på https://www.awave.se/jobba-hos-oss/


Känner du igen dig i vår vardag och vårt sätt att arbeta så tror vi att du skulle passa bra hos oss på Awave. Tveka inte att ta klivet in i vår värld! Vi håller intervjuer löpande så skicka din ansökan redan idag till [email protected] Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Beckman på 070 262 6069

Arbetsgivare
Awave AB
Ynglingagatan 2
11347 STOCKHOLM
Hemsida: awave.se
Ansökan
Ansök senast 11 December (1 månad 12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Red Capes söker webbutvecklare

Arbetsgivare / Ort: Red Capes IT AB / Jönköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 December (1 månad 23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Webbdesigner

Om jobbet

Vi söker fler duktiga Frilansande WordPressutvecklare för arbete på Distans.

Har du stor passion för teknik och är mån om att skapa lösningar för kunder som gör skillnad? Är du nyfiken och vill använda din kreativa förmåga för att hitta nya spännande lösningar och leverera grym finish? Älskar du E-handel och smarta lösningar på svåra problem, har du god känsla för UX och kundresa?

Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Som konsult på Red Capes kommer du att ingå i ett team med andra duktiga utvecklare.

Våra kunder finns inom skilda branscher, och vi hjälper till med det mesta inom webbutveckling, e-handel och utbildning.

Vi bygger både stora och små lösningar och vår drivkraft är alltid att bidra till att kunden lyckas. För oss är ingenting för litet för ett stort engagemang!

Formell utbildning eller självlärd spelar ingen roll. Det viktigaste för oss är att du tycker det är roligt att utvecklas och arbeta tillsammans med våra kunder. Du håller dig uppdaterad på trender och nya tekniska möjligheter och delar gärna med dig av nya upptäckter till dina kollegor. Vi vill gärna knyta till oss fler duktiga WP-utvecklare som kan ta våra kunders hemsidor och butiker till högsta nivå både utseende och funktionsmässigt.

Vi vill att du har:

 • Gediget intresse för webbutveckling
 • Kommunikativ och ambitiös
 • Stora kunskaper inom PHP, HTML, CSS, Javascript, SQL, XML
 • Erfarenhet av större PHP ramverk
 • Erfarenhet av WordPress och WooCommerce
 • Grafisk-känsla och förståelse för UX och kundresa
 • Exempel på vad du gjort tidigare

Kontakta oss för att få mer information och söka tjänsten.

Daniel Fransén

[email protected]

076-338 15 77

Arbetsgivare
Red Capes IT AB
Västra Storgatan 10 D 2TR
55315 Jönköping
Ansökan
Ansök senast 22 December (1 månad 23 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

UI/UX Web Designer

Arbetsgivare / Ort: FishBrain AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 December (2 månader 1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Webbdesigner

Språk
Krav
 • Engelska

Om jobbet

Did you know that fishing is the world’s most popular hobby? We do! And here at Fishbrain we have created the world’s largest social network dedicated to people who love fishing. We want to make sure that we can give them the greatest experience possible and make their fishing dreams come true, no matter where they are in the world.


We have over 10 million users all over the world who have logged over 10 million catches in our app. We’re growing fast, both in our social network and in the company, which is why we’re looking for a Ui/UX Designer!


PLEASE APPLY IN ENGLISH

Real beef requirements:

 • 3+ years of web design experience
 • Portfolio with strong creative work
 • Proven understanding of graphic design fundamentals
 • Demonstrated ability to take a project from concept to launch
 • Attention to detail with high degree of accuracy
 • Awareness of UX/UI principles
 • Strong understanding of color theory, image composition, typography and responsive design
 • Create and maintain a web style guide
 • Work with frontend web developers to deploy designs
 • Comfortable working with tools like Sketch, Adobe Suite, Framer, InVision, Zeplin,
 • Testing and improving the design of the website
 • Communicating design ideas using storyboards, user flows, sitemaps and wireframes
 • Utilize data and user research in making design decisions
 • Good understanding in KPI´s like churn, activation, engagement and retention
 • Understanding of current web technologies, possibilities and limitations.

Nice to Have

 • Experience in prototyping (Framer X or similar)
 • Experience in interaction design (CSS animation/transitions
 • Bachelor degree in Graphic design or any other related field
 • Experience in working on large scale web apps
 • Experience with HTML, CSS and Javascript is a plus
 • Familiarity with digital photo editing
 • Ability to create web animations (After effects or any other tool)


Our Bait

We have trust in our employees which means that 1. you will be given a lot of responsibility from day one and 2. we value your opinions and ideas. No matter the team, everything we do has an impact on our users and on Fishbrain as a company. Our culture is very important to us. If you have a “win as a team” mentality, are passionate and like to have fun, then Fishbrain is the place for you!Arbetsgivare
FishBrain AB
Drottninggatan 26
11151 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 30 December (2 månader 1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Webbdesigner

Arbetsgivare / Ort: PRM FASTIGHETER AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Webbdesigner

Om jobbet

Vi är ett modernt och nytänkande fastighetsbolag. Jobbar med arkitektur, design, bygg och inredning. Vi söker nu en kreativ och duktig webbdesigner på heltid till vårt Stockholmskontor. Företaget är i en expanderande fas där vi håller på att digitalisera oss i Sverige och globalt. Vi söker efter en Webbdesigner som kan jobba i plattformen Shopify, lägga upp produkter, jobba med dropshipping, marknadsföring och design. Du ska kunna koppla vår webbutik med bl.a. Amazone, Alibaba, Aliexpress m.m. Vi vänder oss både till företagskunder, återförsäljare och slut konsumenten.


Dina arbetsuppgifter:

Du ska utveckla företagets hela den digitala profilen.

Du ska kunna skriva både på Svenska och Engelska, koppla olika affärssystem och betallösningar.

Lägga upp annonstexter, artiklar och kampanjer. Jobba med medlemskunder och hantera support. Jobbet kräver att du ska kunna bygga upp ett digitalt affärssystem som representerar vårt företag Digitalt. Jobba med samarbetspartners och kunder. Du kommer sköta företagets digitala försäljning.


Vi söker en person som kan:

Du ska kunna behärska Sopify

Vara kreativ och noggrann

Har känsla för design affärsutveckling

Duktig på att formulera sig i text

Vara effektiv och stresstålig

Duktig på data och sökoptimering

Kan jobba självständigt och hålla deadlines

Idérik och professionell


Arbetsgivare
PRM FASTIGHETER AB
Klarabergsgatan 29
11121 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader 2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Webbutvecklare

Arbetsgivare / Ort: Fostira AB / Sundsvall
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker nu en webbutvecklare med ett öga för design som är redo att ta nästa steg inom karriären.


Vi arbetar rikstäckande runtom i Sverige där vi förmedlar tjänster till nya likväl som befintliga kunder.


KVALIFIKATIONER

Strukturerad och initiativtagande

Hantera flera uppdrag/bollar samtidigt

Ständigt ute efter att utvecklas och ta nya steg framåt

Stor fördel med grafiska kunskaper (Indesign, Photoshop och Illustrator).


Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av webbutveckling eller programmering. Utbildning ingår i samband med anställning.

Arbetsgivare
Fostira AB
Norra Vägen 40
85650 Sundsvall
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader 2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Senior Product Designer

Arbetsgivare / Ort: Lifesum AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 March (4 månader 16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
We are improving lives through better eating, and we are doing this through software that is highly personalized for our users’ needs. By tapping into mobile sensor technology and combining it with a passion for design and applied psychology, we create a delightful user experience to help people reach their goals! Including more than 20 nationalities, we enjoy a vibrant mix of cultures, world views, and working styles, and it's these different perspectives that make sure we're solving the right problems. With over 45 million users worldwide, we need to grow our amazing teams with more brilliant people to keep up with the demand! Our Product Design team works to ensure a high-quality user experience from concept to the final release of product initiatives. Are you looking to join a growing company on the mission to improve people’s lives through better eating and a team that works with the creative foundation of the Lifesum app? We’re looking for a Senior product designer who wants to impact their daily work and people’s lives all over the world. Responsibilities and what you will do The Product Design team works to make sure that the user experience of the Lifesum app is of the highest quality from a writing and design perspective. In this position you will: - Work on all aspects of the design process like research, prototyping, user-testing, animations and visual design. - Regularly form insight-driven design choices through hands-on user feedback and data insights. - Collaborate closely with multiple stakeholders to deliver a compelling user experience across multiple platforms and distill highly complex problems into clean, focused, understandable solutions. - Lead design projects from concept to launch, including the development process. As a product designer at Lifesum you will collaborate with other designers to create a scalable and consistent user experience in the Lifesum app. Are you the one we're looking for? To be successful in this position we believe that you have: - More than three years of experience designing for a user-facing consumer product. - A user-focused mentality and care about building a product that can truly drive positive behavioral changes. - Understand how to leverage qualitative and quantitative methodologies and can navigate freely between different perspectives throughout the design process. - Have a phenomenal sense for visual design and have a deep understanding of design fundamentals. - You are well familiar and comfortable working with design systems and applying a systematic approach to how you design the user experience. If you on top of this thrive in a fast-paced organization and can effectively manage multiple projects and deadlines as well as have a talent for simplifying and improving user experiences, apply today because we would love to talk to you. Of course, we would be even happier if you have an interest in either health, fitness, and food, but if you would rather chill on the sofa and watch Game of Thrones, you are equally welcome at Lifesum! What is Lifesum? Here at Lifesum, action speaks louder than words, and it's our passion that brings us all together to a force to be reckoned with! We support each other and trust that everyone is a master of their field and that you will suggest, champion, and lead when you join us. If you think this sounds exciting, we'd love to hear from you and get to know you. Send us your resume right away, tell us why you are interested in this particular position and why Lifesum feels like the right place for you. We are an equal opportunity employer and value diversity at our company. We do not discriminate on the basis of sex, transgender identity or expression, ethnicity, religion or other belief, disability, sexual orientation, or age.
Arbetsgivare
Lifesum AB
Hemsida: http://lifesum.com
Ansökan
Ansök senast 17 March (4 månader 16 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Designer to Doktor.se

Arbetsgivare / Ort: Doktorse Nordic AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 March (4 månader 26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Webbdesigner

Om jobbet
About Doktor.se Doktor.se is Europe's third most downloaded healthcare app and we are a leading care provider in Sweden. Our app is used by over 500,000 people and we have also started to offer physical healthcare across the country We are now looking for a Designer who wants to be part of our marketing team, where you get the opportunity to be involved and develop within the company and be part of our continued journey of success. About the job In the role of Designer, you will have a hands-on design responsibility in our campaign work. It's about everything from digital campaigns, outdoors and TV. In addition, you will have a responsibility in major design projects at our physical health centers. You have contact with agencies and suppliers, but also design yourself. You will be part of an agile team where the drive is great and the decision paths are short. You will thus have the opportunity for great influence. The position is within the marketing team and you will be reporting directly to the CMO. Who we are looking for We are looking for you who are passionate about design and think it is extra fun and exciting to work with an app in healthcare. As you are confident with your broad design competence and expertise in the field, you’re not afraid of any design assignments. You are particularly skilled at working with design within digital channels, preferably also a bit illustratively and with video, and already have previous experience of relevant systems / programs required to perform the work in the best way. As a person, you have a start-up mindset, are innovative and solution-oriented and like to take ownership and responsibility for the projects you run, regardless of whether it is within or outside the design area. You enjoy working independently and in a structured way, while at the same time being a team player with a good ability to work together. You are communicative and easy to make social contacts with various functions within a company so that your projects can be run in a smooth way. You handle English fluently in both speech and writing and it is very positive if you have worked with app marketing before. We believe you have: - Relevant university or college education, preferably in communication / design - Approx. 3-5 years of experience from a similar position - Fluent knowledge of both Swedish and English We offer: - Good opportunities for participation and to influence the development of the business - Clear communication and work in a fast-growing tech company - A wonderful work environment with nice colleagues. - Office centrally located on Banérgatan in Stockholm - Collective agreement Other information Start: As soon as possible with regard to any notice period. Interviews take place on an ongoing basis Location: Banérgatan 10, central Stockholm Scope: Full-time, indefinitely Salary: By agreement Do you want to help create Sweden's most important company? Click "Submit Application" below. We review the selection on an ongoing basis and may fill the position for the last application day. For questions regarding the position, contact HR Generalist Angelica Koskinen at 073-1520445. Welcome with your application!
Arbetsgivare
Doktorse Nordic AB
Hemsida: http://Doktor.se
Ansökan
Ansök senast 27 March (4 månader 26 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Designer sökes till Doktor.se

Arbetsgivare / Ort: Doktorse Nordic AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 March (4 månader 26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Webbdesigner

Om jobbet
Om Doktor.se Doktor.se är Europas tredje mest nedladdade vårdapp och vi är en ledande vårdgivare i Sverige. Vår app används av över 500.000 svenskar och vi har nu även börjat erbjuda fysisk vård över landet Vi söker nu en Designer som vill bli en del av vårt marknadsteam, där du får möjlighet vara med och utvecklas inom bolaget och vara med på vår fortsatta framgångsresa. Om tjänsten I rollen som Designer kommer du ha ett "hands on" designansvar i vårt kampanjarbete. Det handlar om allt från digitala kampanjer, utomhus och TV. Dessutom kommer du ha ett större ansvar i större design- och formgivningsprojekt på våra fysiska vårdcentraler. Du kan ha kontakt med byråer och leverantörer samt designa saker själv. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat mindre team där drivet är stort och beslutsvägarna korta. Du kommer därmed få möjlighet till stort inflytande. Du kommer att tillhöra vårt marknadsteam rapporterar direkt till CMO. Vi söker dig som brinner för design och tycker det är extra kul och spännande att jobba med en app inom hälso- och sjukvård. Då du är trygg med din breda designkompetens och expertis inom området så räds inte några som helst designuppdrag. Du är särskilt skicklig på att arbeta med design inom digitala kanaler, gärna illustrativt och med video och har sedan tidigare erfarenhet av relevanta system/program som krävs för att utföra arbetet på bästa sätt. Som person har du ett start-up mindset, är innovativ och lösningsorienterad samt gillar att ta ägandeskap och ansvar för de projekt som du driver, oavsett om det är inom eller utanför designområdet. Du trivs med att arbeta självständigt och strukturerat samtidigt som du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du är kommunikativ och har lätt för att knyta sociala kontakter med olika funktioner inom ett bolag för att dina projekt ska kunna drivas på ett smidigt sätt. Du hanterar engelska flytande i både tal och skrift och det är mycket meriterande om du har arbetat med app-marknadsföring. Vi tror att du har:  - Relevant universitets- eller högskoleutbildning, gärna inom kommunikation/design - Ca 3-5 års erfarenhet från liknande tjänst. - Flytande kunskaper i både svenska och engelska  Vi erbjuder: - Goda möjligheter till delaktighet och att påverka verksamhetens utveckling. - Tydlig kommunikation och arbete i ett snabbt växande techbolag. - En härlig arbetsmiljö med fina kollegor. - Kontor centralt beläget på Banérgatan i Stockholm - Kollektivavtal Övrig information   Start: Så snart som möjligt med hänsyn för eventuell uppsägningstid. Intervjuer sker löpande   Plats: Banérgatan 10, centralt i Stockholm   Omfattning: Heltid, tillsvidare   Lön: Enligt överenskommelse    Vill du vara med att skapa Sveriges viktigaste företag? Klicka på "Skicka ansökan" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten för sista ansökningsdag. För frågor angående tjänsten, kontakta HR-Generalist Angelica Koskinen på 073-152 04 45. Välkommen med din ansökan! 
Arbetsgivare
Doktorse Nordic AB
Hemsida: http://Doktor.se
Ansökan
Ansök senast 27 March (4 månader 26 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Designer sökes till Doktor.se

Arbetsgivare / Ort: Doktorse Nordic AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 April (5 månader 18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Webbdesigner

Om jobbet
Om Doktor.se Doktor.se är Europas tredje mest nedladdade vårdapp och vi är en ledande vårdgivare i Sverige. Vår app används av över 500.000 svenskar och vi har nu även börjat erbjuda fysisk vård över landet Vi söker nu en Designer som vill bli en del av vårt marknadsteam, där du får möjlighet vara med och utvecklas inom bolaget och vara med på vår fortsatta framgångsresa. Om tjänsten I rollen som Designer kommer du ha ett "hands on" designansvar i vårt kampanjarbete. Det handlar om allt från digitala kampanjer, utomhus och TV. Dessutom kommer du ha ett större ansvar i större design- och formgivningsprojekt på våra fysiska vårdcentraler. Du kan ha kontakt med byråer och leverantörer samt designa saker själv. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat mindre team där drivet är stort och beslutsvägarna korta. Du kommer därmed få möjlighet till stort inflytande. Du kommer att tillhöra vårt marknadsteam rapporterar direkt till CMO. Vi söker dig som brinner för design och tycker det är extra kul och spännande att jobba med en app inom hälso- och sjukvård. Då du är trygg med din breda designkompetens och expertis inom området så räds inte några som helst designuppdrag. Du är särskilt skicklig på att arbeta med design inom digitala kanaler, gärna illustrativt och med video och har sedan tidigare erfarenhet av relevanta system/program som krävs för att utföra arbetet på bästa sätt. Som person har du ett start-up mindset, är innovativ och lösningsorienterad samt gillar att ta ägandeskap och ansvar för de projekt som du driver, oavsett om det är inom eller utanför designområdet. Du trivs med att arbeta självständigt och strukturerat samtidigt som du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du är kommunikativ och har lätt för att knyta sociala kontakter med olika funktioner inom ett bolag för att dina projekt ska kunna drivas på ett smidigt sätt. Du hanterar engelska flytande i både tal och skrift och det är mycket meriterande om du har arbetat med app-marknadsföring. Vi tror att du har:  - Relevant universitets- eller högskoleutbildning, gärna inom kommunikation/design - Ca 3-5 års erfarenhet från liknande tjänst. - Flytande kunskaper i både svenska och engelska  Vi erbjuder: - Goda möjligheter till delaktighet och att påverka verksamhetens utveckling. - Tydlig kommunikation och arbete i ett snabbt växande techbolag. - En härlig arbetsmiljö med fina kollegor. - Kontor centralt beläget på Banérgatan i Stockholm - Kollektivavtal Övrig information   Start: Så snart som möjligt med hänsyn för eventuell uppsägningstid. Intervjuer sker löpande   Plats: Banérgatan 10, centralt i Stockholm   Omfattning: Heltid, tillsvidare   Lön: Enligt överenskommelse    Vill du vara med att skapa Sveriges viktigaste företag? Klicka på "Skicka ansökan" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten för sista ansökningsdag. För frågor angående tjänsten, kontakta HR-Generalist Angelica Koskinen på 073-152 04 45. Välkommen med din ansökan! 
Arbetsgivare
Doktorse Nordic AB
Hemsida: http://Doktor.se
Ansökan
Ansök senast 16 April (5 månader 18 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Designer to Doktor.se

Arbetsgivare / Ort: Doktorse Nordic AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 April (5 månader 18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Webbdesigner

Om jobbet
About Doktor.se Doktor.se is Europe's third most downloaded healthcare app and we are a leading care provider in Sweden. Our app is used by over 500,000 people and we have also started to offer physical healthcare across the country We are now looking for a Designer who wants to be part of our marketing team, where you get the opportunity to be involved and develop within the company and be part of our continued journey of success. About the job In the role of Designer, you will have a hands-on design responsibility in our campaign work. It's about everything from digital campaigns, outdoors and TV. In addition, you will have a responsibility in major design projects at our physical health centers. You have contact with agencies and suppliers, but also design yourself. You will be part of an agile team where the drive is great and the decision paths are short. You will thus have the opportunity for great influence. The position is within the marketing team and you will be reporting directly to the CMO. Who we are looking for We are looking for you who are passionate about design and think it is extra fun and exciting to work with an app in healthcare. As you are confident with your broad design competence and expertise in the field, you’re not afraid of any design assignments. You are particularly skilled at working with design within digital channels, preferably also a bit illustratively and with video, and already have previous experience of relevant systems / programs required to perform the work in the best way. As a person, you have a start-up mindset, are innovative and solution-oriented and like to take ownership and responsibility for the projects you run, regardless of whether it is within or outside the design area. You enjoy working independently and in a structured way, while at the same time being a team player with a good ability to work together. You are communicative and easy to make social contacts with various functions within a company so that your projects can be run in a smooth way. You handle English fluently in both speech and writing and it is very positive if you have worked with app marketing before. We believe you have: - Relevant university or college education, preferably in communication / design - Approx. 3-5 years of experience from a similar position - Fluent knowledge of both Swedish and English We offer: - Good opportunities for participation and to influence the development of the business - Clear communication and work in a fast-growing tech company - A wonderful work environment with nice colleagues. - Office centrally located on Banérgatan in Stockholm - Collective agreement Other information Start: As soon as possible with regard to any notice period. Interviews take place on an ongoing basis Location: Banérgatan 10, central Stockholm Scope: Full-time, indefinitely Salary: By agreement Do you want to help create Sweden's most important company? Click "Submit Application" below. We review the selection on an ongoing basis and may fill the position for the last application day. For questions regarding the position, contact HR Generalist Angelica Koskinen at 073-1520445. Welcome with your application!
Arbetsgivare
Doktorse Nordic AB
Hemsida: http://Doktor.se
Ansökan
Ansök senast 16 April (5 månader 18 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.