På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Tågtekniker

Tågtekniker

8 Lediga jobb

Nu söker vi dig med kompetens inom järnväg

Arbetsgivare / Ort: Framtiden i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Järnvägsingenjör

Om jobbet
Har du erfarenhet inom järnvägsområdet? Vi söker dig som har någon form av kompetens inom järnväg, antingen som tekniker, administratör eller projektledare. Vi söker till ett av Nordens största konsultbolag en person som kommer arbeta i projektform med järnvägsfrågor mot olika bolag, i olika frågor. Dina arbetsuppgifter Som anställd hos oss på denna konsultroll kommer du, beroende på dina tidigare erfarenheter inom järnväg att få arbeta i projekt. Det är väldigt brett och öppet vad du kommer att få arbeta med. Har du en specifik inriktning du brinner för så hittar vi ett fokusområde. Därför tycker jag att, har du erfarenhet inom järnväg av något slag så sök tjänsten så tar vi ett digitalt möte och pratar ihop oss. Vi söker dig som oavsett geografisk ort besitter erfarenhet inom järnvägsområdet. Om företaget Företaget som vi samarbetar med är ett företag som besitter expertis inom området och som har uppdrag runt om i hela Sverige/Norden. Man kommer tillhöra denna specialistgrupp och få en betydande roll på företaget. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället. Din profil Vi ser till dig som trivs att arbeta i en konsultroll, du har en god social kompetens, tycker om att vara en bidragande spelare i projektarbeten och i gruppen. Rent erfarenhetsmässigt så tänker vi väldigt brett så tveka inte på att söka tjänsten! Skallkrav: - Erfarenhet inom Järnväg 2 år minimum - Svenska och engelska i skrift och tal på en god nivå - Körkort B Om oss Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Ort: Hela Sverige Start: Enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse Välkommen med din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
Framtiden i Sverige AB
Hemsida: http://www.framtiden.com
Ansökan
Ansök senast 8 March (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Uppdragsledare inom spårtrafik till Stockholm

Arbetsgivare / Ort: SYSTRA AB / Kista
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Järnvägsingenjör

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

SYSTRA växer! Under de senaste åren har SYSTRA haft en fantastisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig. Nu utvidgar vi vårt team inom höghastighetsjärnväg, tunnelbana och spårväg. Vill du bli en del av vårt team?

Om jobbet

Du kommer att vara uppdragsledare för olika projekt inom spårtrafik, främst inom tunnelbana, spårväg eller höghastighetsjärnväg. Din främsta uppgift är uppdragsledning men du kommer även att arbeta med olika utredningar så som att ta fram programhandlingar och genomföra lokaliseringsstudier.

Vem är du?

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet inom området och erfarenhet av uppdragsledning samt av utredningar i tidiga skeden.

Du har ett stort nätverk inom infrastrukturområdet samt goda tekniska kunskaper och förståelse för spårsystem. Om du har ett särskilt intresse för, eller erfarenhet av, höghastighet och autonoma trafiksystem är det meriterande.

Du är utbildad högskoleingenjör alternativt har du förvärvat motsvarande kunskap genom erfarenhet. Det är även meriterande om du har ledarerfarenhet, erfarenhet av andra trafikslag och annan infrastruktur eller om du jobbat inom trafikförvaltning.

Du trivs i en roll där du har ett nära samarbete med andra samtidigt som du tar ansvar för din uppgift och effektivt planerar och strukturera för att nå mål och deadlines. Du arbetar tillsammans med andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en roll där du coachar och blir en referenspunkt för andra.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig möjlighet att vara med och bygga upp vår verksamhet I Stockholmsområdet. SYSTRA är ett världsledande internationellt företag med hög kunskap inom branschen. Du kommer att tillhöra vårt kontor I Kista men på sikt kan även Uppsala bli aktuellt om du önskar.

Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att vara med och påverka utvecklingen framåt I Sverige.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Om SYSTRA

SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats.

Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största företag inom transportlösningar.

SYSTRA-confidence moves the world

Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer

Regionchef Öst Lukas Lybeck Sköld

010-685 06 49

[email protected]


Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson,

010-708 05 11

[email protected]


Ansökan

Urval kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker om jobbet här https://jobs.systra.com/job/Stockholm-Uppdragsledare-inom-sp%C3%A5rtrafik-till-Stockholm/649119101/


Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande

Arbetsgivare
SYSTRA AB
Kista science tower, Färögatan 33 10tr
16451 Kista
Hemsida: www.systra.se
Ansökan
Ansök senast 10 March (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kontaktledningstekniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Arbetsgivare / Ort: Göteborgs Stads Kollektivtrafik AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bantekniker

Om jobbet
Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 141 miljoner spårvagnsresor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid. Vill du följa med på vår kvalitetsutvecklingsresa till en spårvagnsresa i världsklass? ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi dig som vill bli kollega med oss i vårt team av kontaktledningstekniker! Vårt team ingår i avdelningen Infrastruktur och driftsäkring. Avdelningen har uppdraget att leverera maximal tillgänglighet på Göteborgs spårväg, säkerställa funktion på kommunikationsutrustning samt förvalta verksamhetens fastigheter och fordon. Vi är cirka 140 medarbetare som arbetar med anläggning och underhåll av spårvägsanläggningen, service av Göteborgs Stads och vår egen kommunikationsutrustning samt förvaltning och skötsel av våra lokaler och verksamhetsfordon. Vår verksamhet är placerad i Gullbergsvass och vid Rantorget. Som kontaktledningstekniker kommer du, tillsammans med dina kollegor, vara med och utföra om- och nybyggnation samt besiktning av kontaktledningsnätet på spårvägsanläggningar i Göteborgsområdet. Arbetet som kontaktledningstekniker erbjuder dig stor variation. Du kommer att arbeta på såväl marknivå som på höga höjder med montagebil i våra master. Arbetet utförs i alla väder både inomhus i vår verkstad och utomhus på våra spår. Du kommer att arbeta tillsammans med olika konstellationer av kollegor och med tiden kommer du att få kunskap och färdighet att utföra samtliga moment. I arbetsuppgifterna ingår bland annat ledningskontroll, isolationsarbete samt kontroll och reparation av anläggningen. Du kommer att sköta tillhörande verktyg, redskap och fordon samt följa bestämmelserna i säkerhetsinstruktionerna. Till din hjälp för att klara arbetet har du fantastiska kollegor som stöttar dig på ett generöst och inkluderande sätt. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till vardagar dagtid men nattarbete och obekväma arbetstider kan förekomma. När erfarenhet uppnåtts kommer beredskap att ingå i tjänsten. Vi erbjuder en stabil arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling genom bland annat kompetensutveckling och utbildning. Hos oss kan du kombinera utmanande uppdrag med en meningsfull vardag på och utanför jobbet där du varje dag börjar och slutar din arbetsdag vid våra lokaler på Gullbergsvass. Vi ser även positivt på att utvecklas inom bolaget. KVALIFIKATIONER • Gymnasieutbildning eller motsvarande • Flerårig erfarenhet av kontaktledningsarbete • Svenskt C-körkort med avklarad prövotid • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift • Grundläggande kunskaper i Office 365 Meriterande • Trafikverksskolans kontaktledningsutbildning • Erfarenhet av tunga fordon Vi söker dig som är tekniskt händig med stor vana av kontaktledningsarbete samt vilja och förmåga att vid behov ta en ledande mentorsroll och dela med dig av din kunskap. Du är noggrann, kvalitets- och säkerhetsmedveten och drivs av variation i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och bidrar till ett bra arbetsklimat och god organisationskultur då lojalitet är viktigt för dig. Det är också viktigt att du är flexibel då arbetsmoment kan behöva planeras om med kort varsel. Eftersom arbetet sker i spårområdet är detta en säkerhetstjänst. För anställning krävs därmed hälsogodkännande enligt TSFS 2019:113 samt godkänt drogtest. Vi använder arbetspsykologisk testning i urvalsprocessen, var därför extra observant på din e-post då det är så vi kontaktar dig. Provanställning sex månader tillämpas. ÖVRIGT Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, www.offentligajobb.se Till annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Spårvägar har upphandlade avtal. http://www.goteborgssparvagar.se/
Arbetsgivare
Göteborgs Stads Kollektivtrafik AB
Ansökan
Ansök senast 12 March (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Spårvägsprojektör inom el till Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Sweco AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Järnvägsingenjör

Om jobbet
Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik. Arbetsuppgifter Som spårvägskonsult med inriktning på el får du möjligheten att arbeta med projektering, granskning, byggledning och besiktning. Du kommer att arbeta i egna uppdrag eller ingå i uppdragsgrupper, vilket ställer stora krav på nära samarbete och kommunikation med såväl kollegor som våra kunder. Projekteringsarbetet omfattar i huvudsak framtagning av system-, bygg- och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial i tidiga skeden. Egenskaper och krav Vi söker dig med minst några års erfarenhet som konsult eller entreprenör. Erfarenhet av projektering i CAD-miljö, hög datorvana och en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift är meriterande men inget krav. Du har intresse av att utveckla den egna kompetensen och av att bidra till kompetensutveckling hos andra samt att arbeta i uppdragsnätverk. Du har lätt för att samarbeta men också förmåga att arbeta självständigt samt intresse av att aktivt ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Sweco erbjuder Vi erbjuder dig, förutom möjligheten att delta i ett antal av Nordens största samhällsbyggnadsuppdrag inom järn- och spårväg, en enorm kunskapsorganisation med Nordens ledande teknikspecialister. Då Sweco är etablerat i en rad europeiska länder erbjuds det möjligheter till cross border samarbete. Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella tekniker, specialister och ledare där erfarenhetsutbyte och teamarbete mellan kollegor är en naturlig del. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Kontaktinformation Alexander Eriksson, 0730 47 06 79 Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 17 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 20.6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
Arbetsgivare
Sweco AB (Publ)
Hemsida: www.sweco.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sommarjobb som järnvägsingenjör

Arbetsgivare / Ort: Trafikverket
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 March (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Järnvägsingenjör

Om jobbet

Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande.

Planerad tidsperiod 8 veckor flexibelt maj-september 2021.

Sommarjobb som järnvägsingenjör

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med analyser, sammanställningar och utvecklingar i systemet Optram som hanterar mätdata på järnväg inom spårteknik. Detta kan innefatta statistiska analyser och uppföljning av exempelvis spårlägesfel eller felaktigheter i vårt anläggningsregister. Vidare kommer du utveckla användarvänliga och pedagogiska visualiseringar och manualer för vår mätdata. Arbetet kan komma att innefatta utveckling och körning av Optram-skript, så programmeringserfarenhet är välkommen.

Övrig information

Varje sommarjobb har en egen annons vilket bland annat innebär att du aktivt behöver söka samtliga sommarjobb du är intresserad av. Det innebär också att du kan bli aktuell för flera sommarjobb och bli kontaktad av flera olika chefer för intervjuer.

Om du uppfyller kraven i annonsen och går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att få genomföra webbaserade tester. Dessa kommer att skickas via mail efter ansökningstiden har gått ut. Kvalifikationerna i annonsen och testresultaten kommer ligga som grund för vilka som går vidare till intervju. Vi arbetar för en öppen inkluderande kultur där vi värdesätter mångfald. För en träffsäker, diskrimineringsfri samt objektiv rekrytering använder vi webbaserade tester i vårat urval. Testerna är ett objektivt verktyg helt oberoende av ålder, kön, etnicitet etc. som gör att de är rättvisa och motverkar diskriminering. Det innebär att alla kandidater bedöms på samma sätt. 

#sommarjobbsamhällsbyggnad

#sommarjobbteknik

#sommarjobbit

Kvalifikationer

Vem är du?

Som person är du lösningsorienterad och har förmågan att sätta dig in i olika arbetsuppgifter och lösa de situationer som uppstår. Du har en god samarbetsförmåga, är engagerad och utför dina arbetsuppgifter på ett pålitligt sätt

Vi söker dig som

 • har en pågående eller senast 2019 avslutat en YH-,KY-, högskole-eller universitetsutbildning inom teknik, samhällsbyggnadsteknik, programmering eller it

Det är meriterande om du

 • har erfarenheter av pivottabeller i Excel samt erfarenhet av Word och Power BI

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Inom Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Arbetsgivare
Trafikverket
Hemsida: www.trafikverket.se
Ansökan
Ansök senast 15 March (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bantekniker/Spårsvetsare

Arbetsgivare / Ort: Infranord AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 March (15 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bantekniker

Om jobbet
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Vi på Infranord AB söker fler duktiga medarbetare till vårt team av härliga kollegor!  Följ med oss och bygg s påret till framtiden - nu söker vi två medarbetare: Bantekniker och/eller Spårsvetsare Är du en driven  och positiv  bantekniker alt. spårsvetsare med stort säkerhetstänk som trivs i ett varierat arbete utomhus? Då är du Infranords framtida medarbetare på Region Nord i Sollefteå.  Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet .       Arbetsuppgifter   Som Bantekniker/Spårsvetsare  är samarbete viktigt då du  kommer att ingå i ett team som arbetar med drift och underhåll av järnväg samt med viss nybyggnation. Tjänsten innebär att du  är delaktig i  bangårdsombyggnader, spårbyggnation, spårsvetsning, räls- och slipersbyten.  Att  hantera och korrigera avvikelser som uppstår  är en naturlig del av arbetet.  Med stöd av din arbetsledare s äkerställ er du  att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag .     Kvalifikationer Vi söker dig som   uppfyller nedan krav:   Har gymnasieutbildning med inriktning industriteknik eller bygg och anläggning. Har B-körkort och det är meriterande med C-körkort  samt  behörighet att framföra spårgående fordon.   Det är  meriterande om du  har:   Banteknisk vidareutbildning. Erfarenhet från järnvägsbranschen. Utbildningar/Kurser ;  Allmän järnvägsteknik, Skydds- och Säkerhetsledare och TIllsyningsman A,E,L-skydd. Samt, kap och slip, heta arbeten, bastab och bankontrollant. Förarkompetens  Vi sätter stor vikt vid dina p ersonliga egenskaper: Vi söker dig som  är bra på att samarbeta du ska gilla att vara hjälpsam och vill hoppa in där det behövs. I ditt arbetsteam bidrar du med humor, respekt, ansvarskänsla och professionalism. För tjänsten ser vi god service och professionellt bemötande som viktiga egenskaper för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Du är även van att planera, genomföra och följa upp ditt arbete för att säkerställa leverans i enlighet med satta mål och tidsramar.  Du behöver också vara relativt  flexibel då resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Då många arbetsuppgifter är fysiskt krävande så gäller det att du gillar detta.  En godkänd hälsoundersökning är en del av rekryteringsprocessen.     Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan .    Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder som och bidrar till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.        Kontaktpersoner Platschef Nils-Erik Vahlberg 010-121 5320 Arbetsledare Sören Persson 010-1212365 Personal Pia Svanbeck 010 - 121 4315   Fackliga kontaktpersoner ST Ros-Marie Engman 010-121 5353 Seko Håkan Andersson 010-121 1557 alt. Seko Erik From 010-121 7274 Saco-Tj Lars-Erik Mott 010-121 3307                                                        Ansökan Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi önskar även, om möjligt, att du scannar alt. fotar dina relevanta betyg/intyg och bifogar i ansökan. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att var a branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på  www.Infranord.se
Arbetsgivare
Infranord AB
Hemsida: http://www.infranord.se
Ansökan
Ansök senast 18 March (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bantekniker

Arbetsgivare / Ort: Infranord AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 March (15 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bantekniker

Om jobbet
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Bantekniker Är du en person  med stort säkerhetstänk som trivs i ett varierat arbete utomhus? Då är du Infranords framtida medarbetare på Region Nord i Vännäs.  Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet .       Arbetsuppgifter   Som Bantekniker  är samarbete viktigt då du  kommer att ingå i ett team som arbetar med drift och underhåll av järnväg samt med viss nybyggnation. Tjänsten innebär att du  är delaktig i  bangårdsombyggnader, spårbyggnation, spårsvetsning, räls- och slipersbyten.  Att  hantera och korrigera avvikelser som uppstår  är en naturlig del av arbetet.  Med stöd av din arbetsledare s äkerställ er du  att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag .     Kvalifikationer Vi söker dig som   uppfyller nedan krav:   Har gymnasieutbildning med inriktning industriteknik eller bygg och anläggning. Har B-körkort och det är meriterande med C-körkort  samt  behörighet att framföra spårgående fordon.   Det är  meriterande om du  har:   Banteknisk vidareutbildning. Erfarenhet från järnvägsbranschen. Utbildningar/Kurser ;  Allmän järnvägsteknik, Skydds- och Säkerhetsledare och TIllsyningsman A,E,L-skydd. Samt, kap och slip, heta arbeten, bastab och bankontrollant. Förarkompetens  Vi sätter stor vikt vid dina p ersonliga egenskaper: Vi söker dig som  är bra på att samarbeta du ska gilla att vara hjälpsam och vill hoppa in där det behövs. I ditt arbetsteam bidrar du med humor, respekt och ansvarskänsla . För tjänsten ser vi god service och professionellt bemötande som viktiga egenskaper för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Du är även van att planera, genomföra och följa upp ditt arbete för att säkerställa leverans i enlighet med satta mål och tidsramar.  Du behöver också vara relativt  flexibel då resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Då många arbetsuppgifter är fysiskt krävande så gäller det att du gillar detta.  En godkänd hälsoundersökning är en del av rekryteringsprocessen.     Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan .    Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder som och bidrar till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.        Kontaktpersoner Platschef Nils-Erik Vahlberg 010-121 5320 Arbetsledare Håkan Eliasson 010-121 6304 Personal Pia Svanbeck 010 - 121 4315   Fackliga kontaktpersoner ST Ros-Marie Engman 010-121 5353 Seko Erik From 010-121 7274 Saco-Tj Lars-Erik Mott 010-121 3307                                                        Ansökan Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi önskar även, om möjligt, att du scannar alt. fotar dina relevanta betyg/intyg och bifogar i ansökan. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att var a branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på  www.Infranord.se
Arbetsgivare
Infranord AB
Hemsida: http://www.infranord.se
Ansökan
Ansök senast 18 March (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bantekniker

Arbetsgivare / Ort: Infranord AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 March (16 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bantekniker

Om jobbet
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Hej där! Vi på Infranord AB söker fler duktiga medarbetare till vårt team av härliga kollegor.  Är du en noggrann och driven bantekniker med stort säkerhetstänk? I så fall kommer du  att trivas som en i gänget på Infranord Region Mitt med placering i Vansbro!     Arbetsuppgifter : Som bantekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar med drift och underhåll av järnväg samt med viss nybyggnation/komponentsbyten. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är förebyggande underhåll och felavhjälpning i spår och växlar.   Som medarbetare hos oss är det viktigt att du fokuserar på säkerhet och känner ett ansvar av att bidra till Infranord affärer.   I din roll som bantekniker är det viktigt att:   Säkerställa hög kvalitet  och nogranhet i det arbete du gör Efterleva god affärsetik i mötet med andra aktörer Vara en god förebild som bidrar till ett bra arbetsklimat, där alla respekteras för den de är Ta dig an dina tilldelade arbetsuppgifter på ett ansvarsfullt sätt samt uppmärksamma, agera och hantera avvikelser som uppstår inom ansvarsområde. Du ska arbeta med säkerhet i fokus enligt fastställda föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag   Kvalifikationer : Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har en banteknisk vidareutbildning. Erfarenhet från järnvägsbranschen är meriterande. Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det. B-körkort är ett krav, det är meriterande om du har behörighet att framföra spårgående fordon. Förutom banteknik så ser vi meriterande på följande kompetensområden; säkerhetsbesiktning, spårsvets- el- eller signalteknik. För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där du är öppensinnig, uppmärksam, noggrann och sätter säkerhet främst. Vi ser gärna att du har vana av att jobba med fokus mot mål och tidsramar. Många arbetsuppgifter kräver god fysik och en godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst genomförs innan beslut om anställning fattas. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället och ser därför gärna att kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss. Kontaktpersoner : Platschef Tommie Mattsson 010-121 70 17 Fackliga kontaktpersoner: ST Anna-Karin Westman 010-121 4303 Seko Håkan Andersson 010-121 1557                             Ansökan : Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.   Infranord – Spåret till framtiden. 
Arbetsgivare
Infranord AB
Hemsida: http://www.infranord.se
Ansökan
Ansök senast 19 March (16 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.