På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

35 Lediga jobb

Montör till produktion

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-05-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Om jobbet
Om tjänsten Som montör kommer du arbeta med montering och andra arbetsuppgifter som kan förekomma hos Adeccos kunder. Arbetet förekommer enskilt, men även i team och kan variera under dagen. Tjänsten kan ha varierande arbetstider beroende på var uppdraget är. Därför vill vi att du ska kunna vara flexibel att arbeta dagtid, kväll samt skift. I rollen som montör kommer dina främsta arbetsuppgifter att innebära: - Montering - Paketering - Produktionsarbete Om dig Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av monteringsarbete. Du bör vara flink i fingrarna och snabbt förstå hur man sätter ihop olika komponenter, du är praktiskt lagd och tycker om att bygga, meka eller plocka ihop saker. Vi ser gärna att du har erfarnehet av ritningsläsning. Har du någon form av teknisk/industribakgrund är detta meriterande men inget krav till denna tjänst. Vi ser gärna att både tjejer och killar söker tjänsten som montör.  Viktigt för tjänsten är: - erfarenhet av montering - körkort och tillgång till bil - tillgänglig omgående Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.   Om anställningen Tjänsten som montör är en del av vår personaluthyrning med tillsättning enligt överenskommelse. Du är anställd av oss på Adecco Halland och arbetar ute hos våra kunder. Till att börja med är anställningen 6 månader, men för rätt person finns stora möjligheter till en förlängd anställning på Adecco. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Välkommen med din ansökan! Sökord montering, montör, produktion, Halmstad, Getinge, Falkenberg, Adecco
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Elektriker Fridhems varv och verkstäder

Arbetsgivare / Ort: Trafikverket
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-05-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fartygselektriker

Om jobbet

Att vara en pålitlig och professionell leverantör av varvstjänster och att utveckla verksamheten efter kundernas önskemål, det är huvudinriktningen för Fridhems varv. Vi erbjuder i första hand våra tjänster till statliga rederier. Vår mångåriga erfarenhet av underhållsarbeten på vägfärjorna har gett en säker specialistkompetens inom en rad marintekniska områden. Fridhems varv är en fristående enhet inom Färjerederiets verksamhet och drivs i bolagsliknande form. Varvet har sin verksamhet i Lysekil, på Härke slip vid Storsjön i Jämtland samt i Huskvarna docka.

Elektriker Fridhems varv och verkstäder

Arbetsuppgifter

Är du sugen på att arbeta med spännande arbetsuppgifter i en vacker marin miljö? Då kanske vi har rätt tjänst för dig.

Just nu söker vi en elektriker för att stärka upp vår leverans till våra kunder. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra elektriska reparationer/installationer ombord på fartyg och på landanläggningar. 

Då arbete förekommer både på Fridhems varv och ute på Färjerederiets färjeleder förekommer resande i tjänsten, körkort för personbil är således ett krav. Övernattningar på annan ort kan förekomma. 

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är samarbetsorienterad, ansvarstagande, lösningsorienterad, naturligt positiv och nyfiken.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som

 • har som lägst elektrikerutbildning på gymnasienivå
 • har erfarenhet av styr- och reglerteknik
 • har flerårig erfarenhet av liknande arbete
 • talar och skriver svenska obehindrat.
 • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

 • har erfarenhet av fartyg och sjöfart

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.


På Trafikverkets färjerederi är du med och bidrar till att 22 miljoner personresor och 13 miljoner fordonstransporter varje år sker så effektivt, hållbart och säkert som möjligt. Trafikverkets färjerederi är Sveriges största rederi med runt 70 vägfärjor som trafikerar över 40 färjeleder. När vattnet fryser i de norra delarna av vårt land ansvarar vi även för drift och underhåll av isvägar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Arbetsgivare
Trafikverket
Hemsida: www.trafikverket.se
Ansökan
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Maskinmontör

Arbetsgivare / Ort: Bahusia Personalförmedling AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 20 juni (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-05-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Om jobbet
Om Bahusia Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. Läs mer om oss på https://bahusia.se Vi söker nu maskinmontörer! Om tjänsten Du kommer att arbete med montering av kundspecifika maskiner, moduler och produkter. Justeringsarbete, bänkarbete, kvalitetsarbete, dokumentation och felåterföring ingår i det dagliga arbetet. Din erfarenhet Vi ser att du har en god teknisk förmåga och intresse och trivs med arbetsuppgifter inom det verkstadstekniska området. Du har erfarenhet och gärna utbildning inom mekanik samt kunskaper inom ritningsläsning. Har du kunskaper inom el, hydraulik eller pneumatik är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har god datakunskap och innehar B-körkort. Truck- och travers kort är meriterande. Din personlighet Vi ser att du är en engagerad, kvalitetsmedveten, pålitlig och driftig person. Trivs med att arbeta praktiskt, men ser inga problem med att dokumentera ditt arbete. Teamkänsla är något du värderar högt! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Bahusia Personalförmedling AB
Ansökan
Ansök senast 20 juni (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Resande Montör / Montör till Kranpunkten

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 23 juni (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-06-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Kranpunkten har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Kranpunkten en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Om företaget: Kranpunkten i Båstad AB är en ledande specialist inom lyftmaskiner i Norden. Företaget riktar sig mot bygg- och industribranschen då de förser sina kunder med liftar, truckar, bygghissar och klätterställningar. Denna tjänst utgår från kontoren i Malmö och Förslöv. Här blir du en del av en trevlig gemenskap där flexibilitet och hjälpa varandra andan är stor. Arbetsuppgifter: Du kommer att utgå från kontoret i Malmö eller Förslöv där du och en kollega hämtar upp en av Kranpunktens servicebilar. Därefter kommer du och kollegan vara ute på uppdrag i södra Sverige hos kunder där du kommer montera och demontera bygghissar och klätterställningar. Du kommer att göra lättare felsökningar, service, underhåll på företagets maskiner samt svara på tekniska frågor från kunder och operatörer. Du kommer även hjälpa till med problemlösning på uthyrda maskiner. Det förekommer en hel del resande i jobbet och i några fall eventuellt övernattningar. Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Avslutad gymnasieutbildning • Tekniskt intresse • Kunskaper om el • Truckkort och utbildningar såsom säkra lyft, fallskydd och/eller heta arbeten (meriterande) • Svenska / Engelska • B-Körkort Utöver ovan nämnda krav så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är positiv, flexibel, driftig och lösningsorienterad. Arbetet sker till stor del utomhus och vi ser gärna att du besitter en god samarbetsförmåga. Övrig information: Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Malmö Lön: Enligt GFL Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: montör, Uppsala, Kranpunkten, heltid, el, mecka, lyft, fysiskt arbete, jobb, bygghiss, hiss, klätterställning, hissmontör
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 23 juni (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Montör till kraftindustri

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 24 juni (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-05-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Om jobbet
Adecco söker nu en montör till ett globalt företag i Alingsås. Du kommer arbeta med montering av företagets produkter i en industriell miljö. Trivs du med ett fysiskt arbete inom industri, produktion eller lager? Passar detta in på dig kan vi ha tjänsten för dig! Om tjänsten Som montör kommer du arbeta inom tillverkningsindustrin där du arbetar med att montera ihop komponenter. Arbetet utförs på line eller vid fasta stationer. Det kan vara pilligare montering men också ett fysiskt tungt arbete då du bygger ihop större delar.  Arbetet kommer antingen vara förlagt under dagtid (07:00-16:00) eller 2-skift (06:00-14:00, 13.54-21.54). Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Fysisk tung montering - Truckkörning Om dig Vi söker dig som vill arbeta inom produktion och industrimiljö. Du trivs med ett fysiskt arbete och har intresse för teknik. Vissa delar av monteringen kan vara mindre och vissa delar större, du ska vara fingerfärdig och trivas med att arbeta med händerna. Meriterande är om du har truckkort D2 men detta är inget krav. Vidare ser vi att du är noggrann, positiv och trivs i ett socialt arbete. Viktigt för tjänsten är: - Tekniskt intresse - Trivs med arbete i grupp Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Om uppdragsgivaren Den största leverantören inom elkraft och automationsteknik runt i hela världen. Finns i 100 länder och i Sverige på ca 30 orter. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Martina Kall, [email protected] Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10. Välkommen med din ansökan! Sökord Montör till kraftindustri, montering, industri, produktion, line, truckkörning, Alingsås, Adecco
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 24 juni (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.