På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Kyl- och värmepumptekniker

Kyl- och värmepumptekniker

198 Lediga jobb

Drifttekniker Stockholms län

Arbetsgivare / Ort: Ayva Invest AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fastighetstekniker/Drifttekniker
 • fastighet

Färdigheter
Meriterande
 • Fastighetsteknik

Språk
Krav
 • Engelska
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Om jobbet

Om jobbet

Ditt uppdrag som Drifttekniker kommer att vara inom Stockholms län

Du kommer att arbeta brett inom fastighetsteknikens område och ansvarar för att optimera den dagliga driften i våra kunders fastigheter. Dina främsta arbetsuppgifter är tillsyn och skötsel, förebyggande drift- och underhållsarbete samt visst felavhjälpande underhåll. Hyresgästkontakter är naturligt innehåll i din vardag.

Du arbetar i grupp, men kommer att lösa de flesta arbetsuppgifterna på egen hand. Vi använder digitala hjälpmedel i vårt dagliga arbete, t.ex. vårt ärendehanteringssystem Dedu.

Denna tjänst innehåller mycket fysiskt kontakt vilket innebär att du gillar möten med människor! Som Drifttekniker jobbar du alltid fast tid (utan jour) måndag till fredag mellan 7–16.

Dina arbetsuppgifter är varierande och du jobbar mycket självständigt. Till din hjälp finns alltid en gruppchef som stöttar och kan bistå med att prioritera ditt arbete. Du träffar din chef och dina kollegor regelbundet för information och utbyte av erfarenheter.

Din bakgrund

Vi söker dig med minst 2-3 års erfarenhet som fastighets-/drifttekniker. Du har en drifttekniks utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har stort intresse av fastighetsteknik och gärna kompetens inom industri/verkstads fastighet samt kommersiella fastigheter. Du har också god datavana och B-körkort.


Din personlighet

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi söker därför medarbetare som passar kundens kärnvärden - öppenhet, flexibilitet och kompetens. Det innebär bl.a. att du trivs med att jobba i föränderlig miljö som kräver snabb anpassning till nya förutsättningar. Du är rak och ärlig samt har förmågan att möta arbetskamrater, kunder, hyresgäster och leverantörer på ett professionellt och ödmjukt sätt.

Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Det är också viktigt att du självständigt kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid.


Tjänsten är tillgänglig per omgående om möjligt. Urval och intervjuer sker därför löpande.


Välkommen att skicka din ansökan!

Arbetsgivare
Ayva Invest AB
11430 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Fastighetstekniker

Arbetsgivare / Ort: Gunnebo Slott och Trädgårdar AB / Mölndal
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetstekniker/Drifttekniker
 • fastighet

Om jobbet

Vill du bli en del Gunnebo Slott och Trädgårdar?

Gunnebo är en levande 1700-talsmiljö med hantverket i centrum. Här fördjupas kunskap om kultur- och naturarvet genom lärande och minnesvärda upplevelser. Vi vill vara ett levande kulturarv av internationell klass där vi gör skillnad genom att bidra till kulturarvsforskning, föra traditionellt hantverk vidare och gestalta historien. Miljön och naturen är i centrum i allt vi gör vilket betyder att vi arbetar ur ett långsiktigt och hållbart perspektiv. I våra KRAV-certifierade odlingar pågår ett evigt ekologiskt kretslopp, restaurangen och kaffehuset ligger unikt i den grönskande köksträdgården och innehar KRAVs högsta nivå.

På Gunnebo kan du gå en slottsvisning, strosa i de vackra trädgårdarna, ta del av kurser och evenemang, utbilda dig till trädgårdsmästare och äta i vår ekologiska restaurang. En konferens, bröllop, företagsaktivitet eller kalas kan bli något alldeles speciellt i vår unika miljö.

Vi som arbetar på Gunnebo jobbar tillsammans för att helhetsupplevelsen ska bli den bästa möjliga för våra gäster. De värdeord som vägleder oss i det vi gör är historisk trovärdighet, högklassiskt hantverk och hållbar livsstil.

Dina arbetsuppgifter

Att arbeta som fastighetstekniker på Gunnebo Slott och Trädgårdar är varierande och ingen dag är den andra lik. Kulturreservatet omfattar 100 hektar mark och ca tjugotal olika byggnader. Byggnaderna inrymmer olika typer av verksamheter, så som kaffehus och restaurang, butik, kontor, djurhållning, utbildningslokal och förvaring. Gunnebo Slott och Trädgårdar är ett populärt besöksmål och vi har olika arrangemang nästan varje dag, t.ex. företagsevent, konferenser, bröllop, visningar. Området är stort och verksamheten mångfasetterad. Det ger en stor bredd i de uppdrag som en fastighetstekniker ansvarar för. Vi utför även beställningsuppdrag åt Mölndals Ryttarsällskap som ligger inom samma område.

Tjänsten innefattar tillsyn, reparation samt drift av mark, byggnad och installationer. När något krånglar är det dig och dina kollegor som övriga medarbetare kontaktar, så en stor den av jobbet handlar om felsökning och åtgärder utifrån det.

Din närmaste chef är driftchefen och du ingår i ett litet team som tillsammans löser alla löpande drift och fastighetsrelaterade frågor inom bolaget.

Vem söker vi?

Du är händig, vilket betyder att du har ett praktiskt handlag för att kunna fixa, bygga, konstruera och reparera. Som person är du trygg och stabil och med det menar vi att du arbetar effektivt under stress, kan balansera olika krav och behåller lugnet även i svåra situationer eller om den du bemöter är stressad. Du skiljer på sak och person och kan ta välgrundade beslut under tidspress.

Du är prestigelös och samarbetsvillig vilket betyder att du lyssnar och förstår andras behov. Det är viktigt att du är ansvarstagande vilket innebär att du tar uppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt.

Arbetsdagarna kan se olika ut och det är därmed viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad. Du bidrar till ett respektfullt arbetsklimat och förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Vi vill också att du har:

· En fastighetsteknisk gymnasieutbildning eller annan relevant utbildning inom området, alternativt mångårig yrkeserfarenhet som ger motsvarande kunskaper.

· Minst ett års arbetslivserfarenhet av fastighetstekniskt arbete och har goda allmäntekniska kunskaper.

· B-körkort

Har du erfarenhet från arbete med maskiner/teknik från storkök, restaurang, konferensanläggning eller liknande ser vi det som meriterande.

Vi på Gunnebo erbjuder dig en trygg och härlig arbetsmiljö där gästupplevelsen och kvalitét står i centrum. Här arbetar vi tillsammans och delar kunskap med varandra. Genom nyfikenhet eftersträvar vi hela tiden att utvecklas och göra Gunnebo till en plats som ger värde för andra.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning till och med 2022-02-28, med möjlighet till eventuell förlängning. Vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt.

Ansökan

Ansökan skickas senast den 26 september 2021 till: [email protected]

Om du har frågor kan du höra av dig till:

Driftschef Bengt Kanebratt, telefonnummer 070-342 0789 eller e-post [email protected], eller till

HR-ansvarig Heidi Ketola, telefonnummer 031- 334 1603 eller e-post [email protected]

Övrigt

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsgivare
Gunnebo Slott och Trädgårdar AB
Christina Halls Väg
43136 Mölndal
Hemsida: https://gunneboslott.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi rekryterar en servicetekniker (fastighet) till Bolon!

Arbetsgivare / Ort: Nr.1 Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetstekniker/Drifttekniker
 • fastighet

Om jobbet
Vill du jobba självständigt och är bra på att hugga i? Om företaget Bolon är ett svenskt designföretag som tillverkar innovativa golvlösningar för offentliga miljöer. Företaget är ett tredje generationens familjeföretag som drivs av Annica och Marie Eklund. Under Annica och Maries ledning har Bolon förvandlats från ett traditionellt väveri till ett internationellt designvarumärke med kunder som Armani, Google, Volvo Cars, Adidas, Skype, Missoni och Rezidor Hotel Group. Med ett starkt engagemang för hållbarhet designar och producerar Bolon samtliga produkter vid anläggningen i Ulricehamn. Idag är Bolon känt världen över för sina prisbelönta golv och samarbeten med några av världens mest ansedda innovatörer och formgivare. För att läsa mer om företaget, besök gärna deras hemsida www.bolon.com/sv Arbetsuppgifter Vi söker en servicetekniker med fokus på fastigheterna. I arbetsuppgifterna ingår främst drift, underhåll samt optimering av: - Ventilation, värme / kyla - Larm - Truckar - Allmänt underhåll av byggnader - Allmän skötsel av grönytor Tjänsten innefattar ett brett spektrum av arbetsuppgifter, allt från felsökning till att optimera och säkerställa driften av fastighetens alla delar. Arbetstiden är förlagd till dagtid men det kan förekomma driftlarm övrig tid på dygnet. Bakgrund och personliga egenskaper Du skall ha dokumenterad utbildning eller erfarenhet inom el, styr- och reglage av maskiner och fastigheter. - Körkort, minst B - Vana att jobba i de vanligaste Microsoft applikationerna - Svenska och engelska, förstå och uttrycka dig i tal och skrift Meriterande om du har truckkort, behörighet för travers och arbetsplattform. Som person ska du vara en lagspelare men även ta egna initiativ och ha lätt för att arbeta självständigt. Du är noggrann och har en positiv inställning och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Vi ser även att du är en person som tycker om att arbeta i mindre projekt och att utveckla processer. Du arbetar enligt best-practice och är inte rädd för lyfta tankar och idéer som du tror kan gynna avdelningens dagliga arbete och Bolon som företag. Om ossFIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt. Tjänsten är en rekrytering till kund vilket innebär en heltidsanställning hos kundföretaget. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.Vid frågor kan du kontakta Frida Götesson via mail, [email protected] Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
Nr.1 Personalpartner AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker nu en drifttekniker VVS/Ventilation

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-31
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetstekniker/Drifttekniker
 • fastighet

Om jobbet
Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se Vi söker nu en drifttekniker VVS/Ventilation Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice. Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård. Rollen som Drifttekniker VVS/Ventilation Vi erbjuder varierande och spännande arbetsuppgifter som kommer att ge dig goda möjligheter till professionell utveckling. Du kommer att ingå i ett team bestående av ca 25 medarbetare. Vi jobbar ständigt med utveckling av vår egen verksamhet. För oss är det viktigt med prestigelöshet och samarbetsförmåga. Din placering blir på Mölndals Sjukhus, men arbeten förekommer även på övriga Sjukhus i Göteborg. I din roll som drifttekniker kommer du i första hand arbeta med arbeten inom tillsyn och skötsel, akuta åtgärder på VVS och ventilationssystem i våra fastigheter samt verksamhetsservice som innebär bl.a. installationer och reparationer av hyresgästernas utrustning. Du planerar, bevakar och genomför drift- och underhåll inom ditt ansvarsområde, uppgifterna är kvalificerade serviceåtaganden. I ditt arbete har du daglig kontakt med kunder och entreprenörer vilket ställer stora krav på samarbete och relationsskapande. Till din hjälp har du teknisk support av våra tekniska förvaltare. Du kommer naturligtvis också att utföra andra arbetsuppgifter som ingår i vårt totala uppdrag inom område drift- och service. Beredskap ingår på sikt. Kvalifikationer Lämplig teknisk gymnasieutbildning (vvs) samt påbyggnadsutbildning motsvarande yrkeshögskola inom bygg, drift- och underhåll eller fastighetsdrift alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Sannolikt några års erfarenhet i liknande roll inom VVS och ventilation. Kunskaper inom medicinska gaser, sprinkler, värmesystem, kyla är önskvärt. Meriterade med kunskaper inom Styr, överordnade styrsystem ventilation. Då vi har ett kundorienterat arbetssätt förutsätter vi att du har lätt för såväl samarbete som självständigt arbete samt förstår vikten av service och kontakten med våra hyresgäster. Vidare ser vi att du har: - Erfarenhet av ritningsläsning - Ansvar för uppföljning och ständiga förbättringar inom ansvarsområde - God förmåga att utrycka dig i tal och skrift Hög servicekänsla, noggrann och lösningsorienterad - Du är van vid att arbeta med datorns hjälp i system för arbetsorder Som person är du strukturerad, har hög integritet och förmåga att skapa och bibehålla godan kundrelationer. Villkor Körkort för personbil är ett krav Beredskap ingår i tjänsten på sikt Flextidsavtal finns Varmt välkommen med din ansökan senast 26 september. Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.   Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Tekniker inom välfärdsteknik

Arbetsgivare / Ort: Borås kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetstekniker/Drifttekniker
 • fastighet

Om jobbet
IT- vård och omsorg är organiserade i Vård- och äldreförvaltningen men arbetar även mot Sociala omsorgsförvalt-ningen, Individ- och familjeomsorgsförvaltningen samt Arbetslivsförvaltningen. Avdelningen IT- vård och omsorg ansvarar för ca 5 500 användare med systemadministration, support och underhåll av verksamhetssystem inom äldreomsorgen, funktionshinderverksamheten, socialpsykiatrin, individ- och familjeomsorgen samt den kommunala hälso- och sjukvården. Viktiga ledstjärnor för verksamheten är professionalism, lärande och engagemang. Vill du vara med och bidra till ökad delaktighet och trygghet för boråsarna? Nu söker vi en serviceinriktad tekniker till vårt team inom välfärdsteknik! Tjänsten är ett vikariat med start omgående fram till 221231. Som ett led i att välfärdstekniken i samhället ökar, där digital teknik möjliggör för äldre personer samt personer med funktionsnedsättning att kunna bo kvar hemma och känna sig trygga och delaktiga i samhället, intensifierar nu Vård- och äldreförvaltningen detta arbete i form av en teknikgrupp med spetskompetens inom välfärdsteknik. Som en del av teknikgruppen installerar och hanterar du välfärdsteknik som inkluderar bland annat trygghetslarm, nyckelfria lås och tillsynskameror. På sikt kommer även installering/hantering av GPS larm att bli aktuellt. Installationerna utförs både självständigt samt i samarbete med kollegor och sker i brukarnas/användarnas hem. Arbetet innebär även att du bevakar systemen som är kopplade till välfärdstekniken. Du åtgärdar eventuella fel på lås, larm och kameror samt administrerar mobiltelefoner. Du är delaktig i gruppens utveckling av arbetssätt och rutiner och i tjänsten som tekniker ingår mycket kontakt med brukare, anhöriga och övriga yrkeskategorier inom staden. Arbetstiderna är dag, kväll och helg. Vi söker dig som har teknisk gymnasiekompetens eller yrkesutbildning inom larm, el/tele (eller motsvarande) alternativt dig som har gedigna yrkeskunskaper inom installation/avinstallation av trygghetslam, nyckelfria lås och tillsynskameror. Eftersom välfärdsteknikområdet ständigt utvecklas är det av största vikt att du har ett gediget tekniskt intresse samt vilja och engagemang för att hålla dig uppdaterad inom området. Då vi i allra högsta grad arbetar med service är det viktigt att du har ett gott bemötande, god samarbetsförmåga samt är flexibel i ditt arbete. Du har en problemlösande förmåga och lägger stor vikt vid att leverera god kvalitet. Du har god datavana samt behärskar svenska i tal och skrift. Tjänsten kräver också att du har B-körkort. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuds du som anställd inom Borås Stad personalförmåner som t.ex. friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar.
Arbetsgivare
Borås kommun
Hemsida: www.boras.se/ledigajobb
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.