På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Industrirörmontör
Spela filmen

Industrirörmontör

257 Lediga jobb

Montörer/elmontörer

Arbetsgivare / Ort: Montico Hr Partner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Montör
 • metallprodukter

Om jobbet
Om tjänsten Har du gått bygg- och anläggning eller någon annan likvärdig utbildning? Kanske har du en annan liknande industriell bakgrund och vill arbeta på ett attraktivt företag? Vi söker nu både elmontörer och montörer som är både erfarna och nyutbildade, men vi söker också dig som har en annan liknande industriell erfarenhet, till någon av våra kunder som finns placerade i Växjö, Åseda och Tingsryd. Tjänsterna är hyrrekrytering via Montico HR Partner, där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning. Tillsättning kommer att ske omgående efter överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning Elmontör: Som elmontör behöver du ha goda kunskaper av att läsa och koppla efter ritningar och elschema och vi ser gärna att du är tekniskt intresserad. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. För att vara intressant för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning med el som inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som elmontör. Montör: Våra kunder finns inom olika branscher och tillverkar olika produkter därför söker vi olika typer av montörer. Vi söker montörer inom bland annat fordon-, trä- och metallindustrin. Vi söker dig som har god verktygsvana och kan hantera de flesta olika verktyg. Detta innebär att ett tekniskt intresse, noggrannhet och driv blir en viktig del i ditt sätt att arbeta. Vidare har du en positiv inställning, god samarbetsförmåga samt sprider härlig energi. Är du junior eller senior i din roll? Tveka inte på att söka! För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara flexibel som person då både dagtid, skiftgång samt ständig kväll kan förekomma. Skriv gärna vilka arbetstider som passar för just dig! Vi söker dig som Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar. Kunskaper i ritningsläsning är ett krav samt att du kan läsa och förstå svenska gällande instruktioner och säkerhetsföreskrifter. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Passar något av ovanstående in på din profil? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Om Montico Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Arbetsgivare
Montico Hr Partner AB
Hemsida: http://www.montico.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Nu söker vi medarbetare till ExTe:s Utleverans

Arbetsgivare / Ort: OnePartnerGroup Hälsingland AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-31
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Montör
 • metallprodukter

Om jobbet
Nu söker vi en ny medarbetare till ExTe:s Utleverans

Beskrivning:
Vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer att vara truckkörning, packning av varor samt hantering av utleveranser. Det ingår även en del administrativa arbetsuppgifter. För att trivas i denna roll är det viktigt att du gillar att han många bollar i luften och är stresstålig. 

I arbetet ingår bland annat:
 • Ta hand om utleveranser
 • Packa ordrar
 • Boka frakter
 • Truckkörning
 • Kontakt med speditörer

Kvalifikationer:
Vi söker dig med truckkort och B-körkort samt erfarenhet av lagerarbete på verkstadsföretag eller likvärdigt. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Monitor. Du är van att ta egna beslut och att lösa eventuella problem som dyker upp. Du är prestigelös, har lätt för att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningsform
Visstidsanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Skiftgång. Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2021-09-24

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Oscar Jonsson 072-142 88 25 eller Jessica Larsson 072-142 85 67. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

Arbetsgivare
OnePartnerGroup Hälsingland AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Montörer till Konecranes via Lernia Bemanning

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Montör
 • metallprodukter

Om jobbet
Är du nyfiken på industribranschen och skulle vilja testa på rollen som Montör på ett spännande, globalt och framgångsrikt företag? Just nu söker vi på Lernia Bemanning en talangfull person till ett uppdrag hos Konecranes i Markaryd. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som Montör kommer du att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Är du rätt för rollen som Montör? Vi söker dig som har erfarenhet av montering inom metallindustrin. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och har troligen redan erfarenheter inom samma område. Vi söker en händig person som gärna får gilla att meka, skruva eller bygga. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Vi önskar att du * har god verktygsvana * har förståelse för ritningsläsning * behärskar svenska obehindrat i tal och skrift * har B-körkort * har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som montör. Meriterande för rollen är truck och traverskort. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning / Heltid, dagtid / Markaryd Tillträdesdag Omgående, enligt överenskommelse. Information Ansökan redan idag via www.lernia.se. Välkommen med din ansökan! Lernia är vägen framåt Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Montörer till NIBE i Markaryd

Arbetsgivare / Ort: AB Effektiv Halmstad
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Montör
 • metallprodukter

Om jobbet
Vi på Effektiv söker efter duktiga montörer till vår kund NIBE i Markaryd. Trivs du i produktionsmiljö, är händig och gillar att samarbeta? Då har vi tjänsten för dig, om du vill bli en del av produktionen på NIBE. Om vår kund NIBE AB i Markaryd är ett modernt energiteknikföretag med en omsättning på cirka 4 miljarder kr/år och drygt 1 200 anställda. Produktsortimentet består i Markaryd av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier som omsätter drygt 20 miljarder kr och har verksamhet och försäljning i över 130 bolag med över CA: 17 000 anställda i Sverige, de nordiska länderna, de flesta länder i Europa samt i USA, Kanada, Mexiko och Kina. Dina arbetsuppgifter I uppstarten får du en grundlig introduktion. Därefter kommer du att arbeta i en grupp med montörer där du är en del av arbetslaget. Arbetstiden är dagtid eller nattskift. Din profil Vi tror att du är en lättlärd och praktiskt lagd person, gärna med en verkstadsteknisk utbildning i grunden (inget krav). Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, eftersom arbetsinstruktioner, säkerhetsbestämmelser och kvalitetsanvisningar är relativt omfattande. Du är som person initiativtagande, har ett tekniskt intresse, är flexibel och kan hålla ett bra arbetstempo då arbetet sker på ackord. Du måste ha god förmåga att samarbeta med övriga gruppmedlemmar. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Om oss Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning. Sökord Montör, Montering, Heltid, Markaryd
Arbetsgivare
AB Effektiv Halmstad
Hemsida: https://effektiv.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonsoperatörer till SJ i Göteborg!

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Industrirörmontör

Om jobbet
Vill du ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Trivs du att jobba utomhus med varierande uppgifter? Vi söker dig som alltid sätter säkerhet först och som tycker om att ta stort ansvar. Som anställd på SJ får du en anpassad och gedigen introduktion, härliga kollegor och jobba med något som är både meningsfullt och hållbart OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu flera fordonsoperatörer till SJ. Idag arbetar runt 40 fordonsoperatörer på Göteborgsdepån för att ta hand om alla tåg som kommer till och lämnar depån. På grund av ökad trafikvolym söker vi nu flera personer som vill ansluta sig till det sammansvetsade laget i Göteborg som jobbar för visionen att ha hela, rena och trafiksäkra tåg i tid. Ditt arbete innebär att du är förare av tågfordon vid växling i Depån. Som fordonsoperatör på SJ blir du en del av en organisation som varje år genomför fortbildning i trafiksäkerhet. SJ genomför hälsosatsningar och erbjuder olika karriärmöjligheter. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos SJ. ARBETSUPPGIFTER Som fordonsoperatör inleder du anställningen med en 13 veckors betald utbildning där du lär dig om trafiksäkerhet och olika fordonstyper för att få ett förarbevis. Efter utbildningen arbetar du i treskift och du tillbringar ungefär 90 % av din tid utomhus. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att: * Fordonsförflyttning – Du kör tågfordon till och från verkstad och kopplar av och på vagnar * Klargöring – Du gör i ordning tåget för avgång och startar upp säkerhetssystem och ser till att dessa fungerar * Tvätt av tågfordon – Du kör igenom en automattvätt och ansvarar för att leverera hela och rena tåg till resenärerna Titta på filmen nedan för att ta del av hur det är att jobba som fordonsoperatör: VI SÖKER DIG SOM * Har avslutad gymnasieutbildning och har godkända betyg i matematik, svenska och engelska * Talar och skriver obehindrat på svenska * Är minst 20 år * Har B-körkort * Har god syn, god hörsel, är drogfri och har färgseende samt i övrigt uppfyller krav enligt Transportstyrelsens regler om hälsoundersökning och hälsotillstånd Det är meriterande om du: * Antingen har en eftergymnasial teknisk utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet exempelvis som lokförare eller liknande roller Vi söker även dig som redan innehar lokförarbevis. Som person är det viktigt att du är flexibel och trivs med omväxlande arbete som ställer krav på att du snabbt kan ställa om fokus och prioritering. Vidare ser vi att du som söker är serviceinriktad och trivs att arbeta nära andra människor. Du behöver ha säkerhet i åtanke i allt du gör genom att vara noggrann och kvalitetsmedveten. Övrig information * SJ utför psykologiska tester som en del i rekryteringsförfarandet. Dessa används i syfte att testa om du har de förutsättningar som ställs på förare av tågfordon i depån, enligt riktlinjer från Transportstyrelsen. Som fordonsoperatör utbildas du för ett lokförarbevis som är personligt och gäller i branschen i sin helhet. * Start: v. 2 2022 * Omfattning: Tillsvidare med inledande provanställning * Placering: Göteborg, centralstationen * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SJ:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. INFORMATION OM FÖRETAGET Läs mer om SJ på deras hemsida!
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.