På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Grundskollärare
Spela filmen

Grundskollärare

898 Lediga jobb

Modersmålslärare i romani chib

Arbetsgivare / Ort: Vimmerby kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Modersmålslärare i grundskolan

Om jobbet
Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö. Vi söker nu modersmålslärare i romani chib.  Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar alla pedagogiska verksamheter från förskola till högskola och ansvarar även för sfi. Ditt nya jobb Modersmålsundervisning i romani chib på Södra Vi skola. Profil • Du är väl insatt i skolans läroplan • Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning av modersmål Som person är du kreativ och lyhörd, du har en positiv inställning och en god förmåga att inspirera och motivera eleverna till lärande. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. Anställningens omfattning Anställningsform: Timanställning Sysselsättningsgrad:  ca 1,5 timmar i veckan under läsåret Tillträde: 2022-02-07 Ansökan Ansök senast 2022-01-26 Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev. Vimmerby kommun som arbetsgivare Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid.  Barn- och utbildningsförvaltningen Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, och ansvarar även för svenska för invandrare (sfi) och samhällsorientering för nyanlända. Vårt gemensamma mål är att Vimmerby kommuns barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Vår vision är "Vi gör vårt bästa, vi lyckas, vi lär oss massor och tillsammans når vi toppen!"  Vi tycker det är viktigt med ett öppet klimat där vi lär oss av varandra i vardagen genom att ge och ta feedback, diskutera erfarenheter och prova nya idéer. Läs
Arbetsgivare
Vimmerby kommun
Hemsida: http://www.vimmerby.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Vill du arbeta som ämneslärare i åk 6 på Sveriges ledande idrottsskola?

Arbetsgivare / Ort: Prolympia AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lärare i grundskolan
  • årskurs 4-6

Om jobbet
Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Göteborg i söder till Umeå i norr. Prolympia i Jönköping är en F-9 verksamhet med ca 600 elever och 70 anställda. Skolan är centralt belägen på Rosenlundsområdet med närhet till såväl idrottsarenor som gångavstånd till Vätterstranden och grönområden. Här erbjuder vi dig en möjlighet att arbeta på en fristående grundskola som fokuserar på kunskap, trygghet, idrott och hälsa. Personalen är vår viktigaste resurs, vi värdesätter allas åsikter och hos oss har du som anställd möjlighet att vara med att påverka och utveckla verksamheten. Vi strävar systematiskt efter att erbjuda en god arbetsmiljö, bra anställningsvillkor och en god kollegial sammanhållning med en härlig lagkänsla. Om dig Att vara lärare är ett viktigt uppdrag och för att ge våra elever bästa möjliga förutsättningar att utvecklas söker vi rätt person till vår skola! Vi söker nu en lärare som är behörig att undervisa i matte och NO gärna i kombination med annat ämne. Du som söker är en driven person med positivt förhållningssätt och delar våra värderingar och grundsyn på idrotten som verktyg för att skapa god hälsa och bra kunskapsresultat. Du har en god kommunikativ förmåga, är tydlig i ditt ledarskap och har lätt för samarbete. I ditt vardagliga arbete har du också förmåga att skapa tillitsfulla relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du arbetar med ett inkluderande arbetssätt där du arbetar aktivt med elevinflytande, pedagogisk planering och formativ bedömning utifrån ett salutogent förhållningssätt. I ditt arbete har du en god förståelse för hur barn och ungdomar tar till sig kunskap och olika förutsättningar för lärande. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter består i att undervisa med tillhörande planering och bedömning för elever i årskurs 6. Som lärare på Prolympia planerar du din undervisning men också ämnesövergripande tillsammans med kollegor. I din bedömning dokumenterar du elevernas framsteg och arbetar med formativ bedömning. Som lärare bidrar du också till att vardagen fungerar för eleverna där pedagogisk lunch, rastvakt och läxhjälp kan ingå. Mentorskap ingår i tjänsten. Kvalifikationer Vi söker dig som har lärarutbildning och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik, NO och gärna annat ämne för årskurs 6. Vidare har du som söker goda IT-kunskaper och är van att använda digitala verktyg i det dagliga arbetet. Anställningen är tillsvidare med 6 månaders provanställning. För anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret som avser arbete i skola och förskola och är mindre än ett år gammalt. Vi arbetar aktivt i denna rekryteringsprocess vilket innebär att urval och intervjuer hålls löpande. Välkommen att bli en del av Prolympia!
Arbetsgivare
Prolympia AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Modersmålslärare i Armeniska

Arbetsgivare / Ort: Sollentuna kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Modersmålslärare i grundskolan

Om jobbet
Vill du arbeta i en mångkulturell verksamhet och bli vår nya kollega? Vi söker en lärare i armeniska. Vikariat en termin med eventuell möjlighet till förlängning. Centrum för Integration och Flerspråkighet, CIFS, ansvarar för modersmålsundervisning och studiehandledning på grundskolorna i Sollentuna kommun. Vi finns i nyrenoverade lokaler på Djupdalsvägen 34, i anslutning till gymnasieskolan Rudbeck. Undervisningen bedrivs till största delen ute på de olika grundskolorna i kommunen. Du kommer att trivas hos oss om du i din yrkesroll är flexibel, självständig och tycker om att samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Arbetsbeskrivning Modersmålsundervisning i heterogena elevgrupper på grundskolan samt studiehandledning. Planera och genomföra en kvalitativ undervisning utifrån läroplanen. Genomföra kontinuerlig bedömning samt betygsättning. Delta aktivt i CIFS gemensamma möten och i det kollegiala lärandet. Kvalifikationer Du ska ha erfarenhet av undervisning i grundskolan eller motsvarande. Erfarenhet av modersmålsundervisning och studiehandledning i svensk grundskola är meriterande. Du ska ha en pedagogisk utbildning. Lärarlegitimation i ämnet modersmål och/eller utbildning i studiehandledning är önskvärt. Digital kompetens samt goda språkkunskaper i svenska och nederländska, skriftligt och muntligt, är en förutsättning för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med olika digitala verktyg i undervisningen.     Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 
Arbetsgivare
Sollentuna kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Lärare till Vårkullen HVB

Arbetsgivare / Ort: Dedicare AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lärare i grundskolan
  • årskurs 4-6

Om jobbet
Dedicare har fått förtroendet av Aprendere Skolor AB att direktrekrytera lärare till Vårkullen HVB 

Har du alltid önskat en tillvaro i skolan där du som lärare har möjlighet att påverka och där du tillsammans med dina kollegor på ett lustfyllt sätt får forma skolgången för eleverna? Det här är chansen du inte vill missa!

Vårkullen skola är i ett expansivt läge och behöver rekrytera ytterligare lärare med startdatum vt 2022. Har du ett brinnande intresse för målgruppen eller önskar du utvecklas och lära mer om målgruppen? Är du intresserad av och kompetent att bedriva undervisning på en resursskola där du får nära kontakt med varje elev? Då är det dig vi söker!

Vårkullens skola
Vårkullen skola är en resursskola, belägen i Falköpings kommun, som tar emot elever som går i årkurs 3 – 9. Eleverna kan antingen bo på anslutande hem för vård och boende (HVB) eller vara boende i hemmet och gå på skolan. Olika former av boende kan erbjudas och anpassas efter elevernas behov såsom 365 dagar/år, skolveckohem, eller inget boende.
Skolan erbjuder alla grundskolans all ämnen och grundskolans timplan. På Vårkullen får eleverna ett individuellt utarbetat åtgärdsprogram där elevens behov av särskilt stöd utreds och stödinsatser sätts in. Elevens målsättning med skolan formuleras i åtgärdsprogrammet och utvärderas fortlöpande i förhållande till stödinsatserna i åtgärdsprogrammet. Skolan organiserar för anpassningar för varje individ och skapar förutsättningar för att alla elever som går på Vårkullens skola ska nå målen i årskurs 9. Elevernas vårdnadshavare har en tät och nära kontakt med personalen på skolan.
Skolans personal består av en rektor, ett elevhälsoteam, två lärare samt av resurspersonal från HVB-hemmet som stöttar lärarna i arbetet under dagtid. Rektor och elevhälsa arbetar deltid och delvis på distans och lärare och HVB-personal finns dagligen i verksamheten. HVB personalen har en föreståndare på plats som leder det dagliga arbetet. Skolans personal fortbildas i NPF, bemötandefrågor och inkluderande arbetssätt kontinuerligt av skolans specialpedagog och får också vid behov extern handledning av exempelvis specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) som ett led i kvalitetsarbetet på enheten.
Visionen för Vårkullens skola är att skolan ska vara den bästa i sitt slag och som resursskola skapa optimala förutsättningar för eleverna att lyckas i sin skolgång.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- är utbildad lärare
- har god förmåga att omsätta kursplaner i kreativ och inspirerande undervisning och få med alla elever i undervisningen.
- har god kompetens att skapa förtroende och att samarbeta med andra.
- är väl förankrad i skolans styrdokument och aktuell forskning.


Det är meriterande om du är utbildad speciallärare eller har likvärdig erfarenhet och har erfarenhet av undervisning av elever med stödbehov, företrädesvis i form av psykosociala svårigheter och/eller neuropsykiatriska funktionsvariationer som ADHD, Aspergers etc.

Tjänsten
Vi söker nu en lärare mot grundskolan. Du kommer tillsammans med dina kollegor att planera, undervisa och utvärdera undervisningen. Du samverkar med lärare, skolledning, vårdnadshavare och självklart med elever och når resultat kring det som skapar en inkluderande lärmiljö och hög måluppfyllelse för alla elever.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, ferietjänst. Heltidstjänstgöring och deltidstjänst är möjlig med ökad tjänstgöring på sikt. 
Arbetstid dagtid under vardagar
Vi har kollektivavtal (friskoleavtalet) och erbjuder friskvårdsersättning
Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan
Ansök genom att klicka på knappen ”sök denna tjänst”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss. 
Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista annonsdatum.
Vi ser fram emot att höra från dig!
 
Arbetsgivare
Dedicare AB (publ)
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Grundskollärare i ma och no åk 7-9, Obbola skola

Arbetsgivare / Ort: Umeå kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lärare i grundskolan
  • årskurs 7-9

Om jobbet
Vi samverkar för att barn och elever ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och elever att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro Obbola skola är en F–9-skola med 380 elever. Skolan ligger i ett naturskönt område med närhet till skog och hav. Skolan har uppvisat mycket goda resultat under en rad av år och verkar för trygghet och trivsel, bland annat genom ett väl utvecklat i samarbete i arbetslagen och samverkan med elevhälsoteamet. Vi strävar efter ett pedagogiskt helhetstänk från förskoleklass till åk 9.  Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter innehåller undervisning på högstadiet i ämnena matte och no. Du kommer också att vara mentor för elever i årskurs 7. Som klasslärare fungerar du som "spindeln i nätet" och bär ett övergripande ansvar för elevernas lärande och utveckling. Du ska kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att själva söka kunskap, men samtidigt ge eleverna stöd och vägledning. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan, SKA-mål, och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och ett nära samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet. Om dig Vi söker dig som är utbildad åk 7-9-lärare med behörighet att undervisa i matte och no, även behörighet i teknik är meriterande. Du har/eller har ansökt om lärarlegitimation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kooperativt lärande. Vi tror att du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har god förmåga att differentiera och variera undervisningen utifrån dina elevers  behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer.  Du har kunskap om bedömning och betygsättning. Vi tror också att du har erfarenhet att undervisa elever med behov av särskilt stöd. Välkommen med din ansökan! Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret. Har du lärarlegitimation bifoga denna. Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Om Umeå kommun Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med över 13 000 medarbetare. Kommunen har ca 440 chefer och verksamheten är indelad i åtta förvaltningar. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss? Som medarbetare hos oss i Umeå kommun kan du ta del av ett antal förmåner. Läs mer om våra förmåner https://umea.se/jobbochforetagande/jobbochpraktik/kommunensomarbetsgivare/varaformaner.4.1b4d24fb1752122eb843bf.html Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.
Arbetsgivare
Umeå kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.