På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Användbarhetsexpert
Spela filmen

Användbarhetsexpert

298 Lediga jobb

Junior systemutvecklare och IT-support

Arbetsgivare / Ort: Razorbox AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vår kund är en snabbt växande biltvättkedja som andas innovation och smarta lösningar. De växer snabbt och söker nu dig som vill växa med dem.

I koncernen finns ett stort antal egenutvecklade lösningar. Allt från webb- och mobilappar med integration till interna och externa API:er, till system som öppnar och stänger portar, lyssnar på sensorer och ANPR-kameror.


Som junior systemutvecklare och IT-support blir din främsta uppgift att utveckla och underhålla mjuk- och hårdvara. Du kommer tillsammans med vår nuvarande systemutvecklare att arbeta både i frontend och backend för att bland annat bygga appar för mobilen, webben och CLI. Du kommer även att fungera som IT-support åt övriga anställda.

Johannes Nyman, systemutvecklare hos oss svarar på några frågor.

Vad är det bästa med att jobba för företaget?

Vi växer snabbt och det händer hela tiden nya saker i bolaget. Hela företaget präglas av ett utvecklingsdriv och man kan verkligen få utlopp för sina idéer. Sen är vi ett väldigt bra gäng kollegor med stark sammanhållning.

Varför ska man söka den här tjänsten?

Det är en jätterolig tjänst! Arbetsuppgifterna är väldigt varierade. Man gör allt ifrån att byta hårddisk i en dator till att utveckla nya funktioner för våra system och appar. Jag har lärt mig massor under mina år på företaget, det finns verkligen möjlighet att utvecklas.


Om dig

Vi söker dig som nyligen avslutat dina studier och har erfarenhet av att på egen hand utveckla system, alternativt dig som jobbat något år med blandade uppgifter inom utveckling.


För att trivas hos oss är det viktigt att du trivs med ett agilt arbetssätt och stimuleras av att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du är en engagerad problemlösare och har en vilja att utvecklas, att bidra till verksamhetens utveckling och att tänka nytt. Du har ett metodiskt och strukturerat arbetssätt och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Utöver det är du en flexibel person som gillar att hjälpa andra. Förstås har du ett stort intresse för utveckling!

Vi erbjuder

Hos oss på Södra Hamngatan i Göteborg välkomnas du in i en generös och rolig arbetsmiljö. Tempot är högt och spännande och du får förmåner som gymkort och gemensam fredagsträning. Hos oss kommer du få möjlighet att komma med egna idéer och vara med och fatta beslut och implementera nya lösningar. Vi är ett snabbt växande bolag och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi lämnar gärna referenser bland våra medarbetare!


Krav:

 • Kunskaper i HTML / CSS
 • Kunskaper i Javascript
 • Kunskaper i SQL
 • Avslutad gymnasieutbildning

Meriterande erfarenheter:

 • Golang
 • PHP
 • React / React Native
 • Filemaker
 • Docker
 • Linux
 • IT-support


Arbetsgivare
Razorbox AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Application Security Engineer

Arbetsgivare / Ort: Telescope Services AB / Lund
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Datasäkerhetsansvarig

Färdigheter
Krav
 • Säkerhetsanalys
 • datasäkerhet

Språk
Krav
 • Engelska

Om jobbet

Since early 2000 we have supported our clients on a vast number of projects, all over the world. Our consultant pool consists of Swedish and non-Swedish consultants within the fields of embedded systems, telecommunication, IoT, security, online solutions and application development.


We are now looking for a Application Security Engineer, preferably with a background within .Net development. If possible, complemented with knowledge covering additional development platforms, commonly used within the Company, like Java and/or JavaScript. The Application Security Specialist will support the application teams in scope for the transformation by:

- Enhancing/Creating Development Instructions related to how to deal with ASVS Security Requirements

- Support application teams on how to remove vulnerabilities in software

- Support application teams on how to secure conformance of MASVS requirements in web applications

- Support application teams on how to integrate security test tools into the SDLC

- Support application teams on how to integrate the MASVS into the SDLC and impact the way of working and approach in relation to software security.


In addition to technical expertise reflected in the above bullet points, our client expects the Application Security Specialist to be able to take on the role of Transformation Leader. The transformation leader takes an active role in the transformation of an application team, by working closely with individuals from that team and supporting them in reaching the IFA Transformation security goals. In this role, you are expected to keep track of progress and create results with support and coaching, together with additional representatives.


Start: asap.

Duration: longterm.

Extent: full-time, 40h/week. Paid overtime can be requested.

Compensation: Negotiable. We offer a competitive salary, primarily in the form of a longterm employment and according to Swedish standards; governmental pension plan, five weeks paid vacation, iPad/laptop, mobile phone with data plan subscription, health care insurance, income level insurance, work liability insurance, language course support, sports activity contribution.


More information and benefits you will have as an employee in Sweden:

http://www.forsakringskassan.se/sprak/eng/

http://www.pensionsmyndigheten.se/AboutYourPensions_en.html


Join our team and be a part of a competitive and inspiring future!

Arbetsgivare
Telescope Services AB
Scheelevägen 16
22363 Lund
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Experis söker Presale / Arkitekt Real Estate, Stockholm!

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • IT-arkitekt/Lösningsarkitekt

Om jobbet
På Experis söker vi nu efter en Presale/arkitekt Real Estate till vår kund i Stockholm. Ett spännande uppdrag för dig som har god nätverkskompetens och vill arbeta med mycket kunddialog och delta i större implementeringsprojekt. Det är ett konsultuppdrag som kommer att löpa över till anställning hos kund. Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan! Ort: Solna, Stockholm Start: Omgående Uppdrag: Konsultuppdrag på 6 månader med chans till övertag Arbetsbeskrivning På Experis söker vi nu en Presale/Arkitekt med gedigen kompetens inom nätverksteknik till vår kund i Stockholm. Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och arbeta ute hos kund. Det är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader men för rätt person finns god möjlighet att bli direktanställd hos kund. Exempel på arbetsuppgifter * Ha kunddialog och arbeta proaktivt med kund och kundteam * Delta i större implementeringsprojekt och införsäljningsprojekt * Utbyggnad och ombyggnad av central infrastruktur * Drift/underhållning/förvaltning av nätverkskomponenter Den vi söker För den här rollen söker vi efter dig som har ett stort tekniskt intresse och god kunskap inom nätverksteknik. Du är van vid att ha kunddialoger där man arbetar proaktivt. Vidare har du drivet att ta fram nya lösningar och tjänster. Du har: * Några års erfarenhet av liknande arbete * Mycket god svenska och engelska, i tal och skrift * God förståelse för: * Våglängdsteknik och fiber * Switching och routing motsvarande CCNP-nivå * Trådlösa nätverk * 11x * Produkter till Aruba ClearPass/Cisco ISE * DHCP & DNS Vad vi på Experis kan erbjuda dig Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan dessutom erbjuda dig: * Möjlighet att arbeta i svensk och internationell miljö. * Spännande tjänster på marknadens intressantaste företag. * Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt. * Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har koll på för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda. Ansökan Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor om uppdraget eller om konsultrollen är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Paula Skoglund på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Systemutvecklare

Arbetsgivare / Ort: Högskoleservice i Jönköping AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemutvecklare/Programmerare

Om jobbet
Jönköping University är en stor, positiv och levande arbetsplats. Nya förväntansfulla studenter ansluter vår och höst och Campus fylls med liv. Event och händelser, både för studenter och personal bidrar till en fantastisk miljö och arbetsplats, som vi hoppas du vill vara en del av. Campus är vackert beläget bredvid Munksjön i centrala Jönköping, har flera restauranger och kaféer och ligger granne med ett expanderande Science Park. IT-service vid Jönköping University söker en systemutvecklare till sin utvecklingsgrupp. IT-service är en avdelning inom Högskoleservice med ansvar för högskolans gemensamma nätverk och IT-system. Högskolans IT-miljö är i huvudsak baserad på Microsofts produkter och tjänster. IT-service består av ca 35 personer och åtta av dessa tillhör utvecklingsgruppen. Verksamhetens ambition är att fortsatt ligga i framkant inom digitalisering och IT. Vill du vara en del i att skapa en bra framtid för kommande generationer i en utvecklingsorienterad och internationell miljö? Har du några års erfarenhet av systemutveckling? Då kan du vara en av våra nya medarbetare!   ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder roliga, utmanande och stimulerande arbetsuppgifter där vi i nära samarbete med verksamhetsföreträdare skapar skräddarsydda systemstöd till verksamheten. Du jobbar självständigt med de senaste teknikerna i ett positivt och kompetent team på åtta personer. Du driver dina egna projekt över dess hela livscykel, får stöd av dina kollegor när du behöver och har goda möjligheter till egen utveckling.   KVALIFIKATIONER Vi ser att du som söker har minst 4–5 års erfarenhet av systemutveckling. Relevant högskoleutbildning är meriterande men inte ett krav om du har motsvarande kunskaper från arbetslivet. Du har goda kunskaper i både tal och skrift i såväl svenska som engelska. Du kommunicerar väl med beställare och verksamhetspersonal och innehar ett stort intresse och driv samt viljan och förmågan att omvandla kundens idé och behov till kod och bra system. Som Systemutvecklare arbetar du med hela processen från kravspecifikation, utveckling och test till implementation och förvaltning vilket ställer krav på goda kunskaper i C# (ASP.NET/.NET Core/MVC). Erfarenhet eller intresse av plattformarna Angular, PHP, SQL och Xamarin är meriterande.   INFORMATION Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.   ANSÖKAN Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Ansökningar kommer att behandlas löpande. Sista dag för ansökan är 2021-03-04. Ansökan skall innehålla CV och personligt brev På förfrågan skall du också kunna lämna referenser samt visa exempel på eget arbete. Jönköping University är ett modernt lärosäte som kännetecknas av sin internationalisering och entreprenörsanda. Här finns välkvalificerade, uppfinningsrika och företagsamma medarbetare från hela världen. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens genom hållbara samarbeten med näringsliv, offentlig sektor och andra akademiska institutioner. Vi erbjuder en jämlik och inkluderande arbetsplats och vi välkomnar sökande med olika bakgrund. Läs mer om oss på www.ju.se
Arbetsgivare
Högskoleservice i Jönköping AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

BI-arkitekt, Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Shaya Solutions AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • IT-arkitekt/Lösningsarkitekt

Om jobbet
Om konsultuppdraget - Ort: Stockholm - Uppdragslängd: Ca. 10 månader - Sista ansökningsdagen: ansök snarast - Omfattning: 100% - OBS! Det är viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo. Uppdragsbeskrivning Som BI arkitekt arbetar du framförallt inom SAP miljön. Du kommer att ansvara för att säkra nuvarande design och best practice och vara ledande i arbetet att vidareutveckla den samma. Du kommer att ha en nyckelroll i pågående och kommande projekt. Du kommer arbeta nära kundens verksamhet och övriga verksamhetsområden inom IT. Du kommer initialt gå parallellt med nuvarande BI-arkitekt. Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav): - Du har 5-10 års erfarenhet som konsult med bakgrund som lösningsarkitekt med SAP BW erfarenhet. Har deltagit i stora uppdrag inom olika områden och genomfört uppdrag med mycket hög kvalitet. - Du har egenskaperna, förståelsen och vanan att aktivt medverka med ”Hands-on arbete”, dvs. utöver att lösa arkitekturella frågor även arbeta med kravställning och utveckling i BW-system. - Du är engagerad, ödmjuk, närvarande, tydlig och nyfiken för att snabbt komma in i och förstå kundens affär och verksamhet. - Van att arbeta i team men även självständigt. Meriterande kompetenser och erfarenhet (börkrav): - IT erfarenhet från transportsektorn - Erfarenhet att arbeta i en föränderlig miljö - Examen från relevant högskoleutbildning ______________________ Hur du kommer vidare - Sök uppdraget genom denna annons - I ansökan anger du ett kravställt timpris - Lägg in ett CV i word-format - Vi återkopplar genom plattformen om något behöver kompletteras eller förtydligas. - Återkoppling sker vanligtvis från Kunden till oss inom 10 arbetsdagar från det att ansökningstiden utgått. Vi försöker återkoppla omgående till dig som kandidat snarast vi har ny information avseende din ansökan eller uppdraget. Skulle återkoppling dröja, vänligen kontakta oss via plattformen. På uppmaning från beställare/slutkunder vill de inte att vi lämnar ut information om dem. En annan anledning är att Shaya Solutions lägger stor mängd tid som man på förhand inte får betalt för såvida inte uppdraget tillsätts, och därav kan vara återhållsamma med informationsdelningen av naturliga skäl. Inför en eventuell intervju meddelas du om vilken Kunden är i god tid. Om Shaya Solutions Konsult- och kompetenspartner inom IT, Management och Teknik. Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag i hela Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Vårt motto är därför Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet. Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar. Annonsförsäljare undanbedes.
Arbetsgivare
Shaya Solutions AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Systemutvecklare Java, Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Shaya Solutions AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-03-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemutvecklare/Programmerare

Om jobbet
Om konsultuppdraget - Ort: Stockholm - Uppdragslängd: Ca. 1 år - Sista ansökningsdagen: ansök snarast - Omfattning: 100% - OBS! Det är viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo. Uppdragsbeskrivning Teamet ansvarar för utveckling och förvaltning av kundens eArkiv samt utveckling av nya tjänster rörande arkivering och ramverk för ärendehantering. Teamet består idag av 7 personer. Arbetssättet bygger på de agila principerna; ständig omprioritering/omplanering efter förutsättningarna, självorganisering kring arbetsuppgifter, testdriven approach och leveranser till slutanvändarna i små men frekventa portioner. Teamet ansvarar också gemensamt för att förvalta den utvecklade produkten, vilket kräver att alla teammedlemmar aktivt arbetar för att alla ska kunna utföra så många olika uppgifter som möjligt. Konsulten ska vara en del av utvecklingsteamet och vara ansvarig för att: - Utveckla, såväl front-end som back-end. - Säkerställa att realisationen av kraven fungerar väl med kundens lösningar i så väl befintliga som framtida miljöer. Aktiv bidra till att teamet som helhet ökar sin förmåga genom att o säkerställa att hen breddar sin egen kompetens genom kompetensöverföring från övriga teammedlemmarnas på samma sätt som hen ser till att överföra av den egna kompetensen till andra teammedlemmar. o Föreslå och aktiv delta i teamutvecklande aktiviteter. Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav): - 8 års erfarenhet av Java Enterprise edition (ejb) - 5 års erfarenhet av Java8 Mycket god erfarenhet av - Gradle - SOAP services - Oracle - Linux - Moderna javascript-ramverk, t.ex. Angular, React eller liknande - Jenkins Meriterande kompetenser och erfarenhet (börkrav): - Jira eller liknande planeringsstöd - OCP / Kubernetes - Mockito - jUnit ______________________ Hur du kommer vidare - Sök uppdraget genom denna annons - I ansökan anger du ett kravställt timpris - Lägg in ett CV i word-format - Vi återkopplar genom plattformen om något behöver kompletteras eller förtydligas. - Återkoppling sker vanligtvis från Kunden till oss inom 10 arbetsdagar från det att ansökningstiden utgått. Vi försöker återkoppla omgående till dig som kandidat snarast vi har ny information avseende din ansökan eller uppdraget. Skulle återkoppling dröja, vänligen kontakta oss via plattformen. På uppmaning från beställare/slutkunder vill de inte att vi lämnar ut information om dem. En annan anledning är att Shaya Solutions lägger stor mängd tid som man på förhand inte får betalt för såvida inte uppdraget tillsätts, och därav kan vara återhållsamma med informationsdelningen av naturliga skäl. Inför en eventuell intervju meddelas du om vilken Kunden är i god tid. Om Shaya Solutions Konsult- och kompetenspartner inom IT, Management och Teknik. Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag i hela Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Vårt motto är därför Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet. Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar. Annonsförsäljare undanbedes.
Arbetsgivare
Shaya Solutions AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Lösningsarkitekt, Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Shaya Solutions AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-03-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • IT-arkitekt/Lösningsarkitekt

Om jobbet
Om konsultuppdraget - Ort: Stockholm - Uppdragslängd: Ca. 1 år - Sista ansökningsdagen: ansök snarast - Omfattning: 100% - OBS! Det är viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo. Uppdragsbeskrivning Kunden söker en person med lång erfarenhet av utveckling av CMS baserad på JSON, som Sitevision vilket kunden använder, personen ska ha jobbat med större intranät och/eller webbplatser samt integrationer mot olika system. Kundensöker en person med lång erfarenhet av utveckling av CMS baserad på JSON, som Sitevision vilket kunden använder, personen ska ha jobbat med större intranät och/eller webbplatser samt integrationer mot olika system. Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav): - Minst 5 års arbetslivserfarenhet som lösningsarkitekt. - Erfarenhet av systemutveckling, backend. - Minst 3 års erfarenhet inom JSON CMS. - Minst 2 års erfarenhet inom intranät och/eller större webbplatser samt integrationer mot olika system. - Minst 2 års erfarenhet av att ingå i team/arbetsgrupper och vara flexibel med mycket god samarbetsförmåga - Konsulten ska minst ha JSON CMS eller HTML Meriterande kompetenser och erfarenhet (börkrav): - Node.js - SiteVision - SiteVision WebApps - SiteVision RestApps - Velocity eller motsvarande - Solr - CSS - SASS - jQuery - Gulp - Git - Scrum - SAFe - SiteImprove - WCAG - Java - Erfarenhet av att utveckla med inriktning tillgänglighet - Erfarenhet av att ingå i utvecklingsteam som arbetar efter agila principer och metoder (Scrum) samt erfarenhet av verktyg som JIRA Önskemål om personliga egenskaper: - ha analytisk förmåga och god problemlösningsförmåga - vara utvecklingsinriktad - ha god samarbetsförmåga - ha god kommunikationsförmåga på svenska och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift - vara flexibel och öppen för förändring ______________________ Hur du kommer vidare - Sök uppdraget genom denna annons - I ansökan anger du ett kravställt timpris - Lägg in ett CV i word-format - Vi återkopplar genom plattformen om något behöver kompletteras eller förtydligas. - Återkoppling sker vanligtvis från Kunden till oss inom 10 arbetsdagar från det att ansökningstiden utgått. Vi försöker återkoppla omgående till dig som kandidat snarast vi har ny information avseende din ansökan eller uppdraget. Skulle återkoppling dröja, vänligen kontakta oss via plattformen. På uppmaning från beställare/slutkunder vill de inte att vi lämnar ut information om dem. En annan anledning är att Shaya Solutions lägger stor mängd tid som man på förhand inte får betalt för såvida inte uppdraget tillsätts, och därav kan vara återhållsamma med informationsdelningen av naturliga skäl. Inför en eventuell intervju meddelas du om vilken Kunden är i god tid. Om Shaya Solutions Konsult- och kompetenspartner inom IT, Management och Teknik. Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag i hela Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Vårt motto är därför Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet. Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar. Annonsförsäljare undanbedes.
Arbetsgivare
Shaya Solutions AB
Ansökan
Ansök senast 5 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Rekrytering av Junior Systemutvecklare till vår samarbetspartner

Arbetsgivare / Ort: Professionals Nord Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-01-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vill du arbeta med utveckling i C# där du snabbt ser resultatet på det du skapar? Detta är en unik möjlighet för dig som nyexaminerad utvecklare alternativt dig som hunnit samla på dig något års arbetslivserfarenhet! Hos vår samarbetspartner ges du alla förutsättningar att utvecklas i ett högt tempo med ett erfaret team. Information om tjänsten Professionals Nord söker för vår samarbetspartners räkning en junior utvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos vår samarbetspartner. Företaget vi arbetar med har satt kurs mot höga mål och vill bli ledande inom sin bransch, till att börja med i Norden. Därför söker de nu efter dig som vill bli en del av teamet och bidra till deras framgångsresa. I tjänsten ges du möjlighet att utvecklas i ett högt tempo tillsammans med övriga utvecklarteamet som i dagsläget består av tio personer, fördelat på två orter. Oavsett dina tidigare kunskaper tilldelas du en mentor för att ges bästa förutsättningar att leverera ett bra resultat och komma in i arbets- och tillvägagångsättet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] Arbetsuppgifter Som systemutvecklare hos vår samarbetspartner arbetar du agilt i nära samarbete med övriga kollegor. Du arbetar med vår kunds nya system och uppdaterar regelbundet systemet till kunder vilket gör att du och dina kollegor löpande ser resultat och får feedback på arbetet. Utvecklingen sker primärt i C#. Nedan ger vi exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter: - Ta fram tekniska lösningsförslag och implementera i C# - Enhetstester - Kodgranskning - i syfte att kvalitetssäkra & utvecklas i arbetet Allt eftersom du utvecklas och genom det driv du besitter kommer rollen kunna byggas på löpande. Vi söker dig som Har en relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning och kunskaper inom objektorienterad programmering. Du hanterar det svenska och engelska språket i tal och skrift då det krävs i dialog med kollegor och kunder. Har du erfarenhet av C#, XAML eller WPF sedan tidigare ser vi det som meriterande. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur framgångsrik du kommer bli rollen. Det absolut viktigaste är att du har ett genuint driv att vilja lära och utvecklas i ditt arbete. Du är en lagspelare som tillsammans med kollegor trivs att samtala dig fram till bästa lösningarna för kunden. START: Omgående eller enligt överenskommelse OMFATTNING: Rekrytering, tillsvidare STAD: Stockholm URVAL: Sker löpande KONTAKT: Jacob Matsson Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Om oss Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
Arbetsgivare
Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida: http://www.Professionalsnord.se
Ansökan
Ansök senast 5 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sigma Technology söker Embedded-utvecklare

Arbetsgivare / Ort: Sigma Technology Information AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Civilingenjör
 • systemutveckling

Om jobbet

Välkommen till företaget där du är i fokus!


Vill du vara en del av ett spännande, växande och globalt bolag som 2020 utsågs till Sveriges mest rekommenderade arbetsgivare? Hos oss på Sigma Technology får du stora möjligheter att utvecklas både på ett professionellt och personlig plan tillsammans med fantastiska kollegor. Just ny söker vi flera utvecklare inom inbyggda system och systemutveckling.


Arbetsuppgifter

Huvuduppgifter kommer vara att utveckla mjukvara inom våra kundsegment inom fordonsindustri, Medtech, Industi, telekom och försvar inom områden som autonomi, IoT, AI och elektrifiering. Du kommer att vara med att skapa produkter från krav till implementation och kundleverans. Som konsult i Sigmans nysatsning så kommer du vara med att forma framtidens utvecklingsprocesser och vara en nyckelspelare i att forma vår metodik och uppdrag.


Du kommer

Få möjligheten till att sätta din prägel på utvecklingen och processerna.

- Arbeta med varierande utvecklingsuppgifter inom mjukvaruutveckling

- Arbeta i stora projekt såväl som korta arbetsuppgifter


Vem är du

Du har relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning, med stor förståelse för mjukvaruvärldens förutsättningar. Embedded är ett stort område och du har passion för något eller några av följande områden:

Klassisk embedded-utveckling såsom onboard, hårdvarunära, sensorer etc.

Embedded IoT, IT, Cloud, AI/ Machine learning etc.m

Vidare har du har erfarenhet av några av dessa språk/verktyg.

C/C++

Python

Matlab/Simulink


Vi erbjuder

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se


Kontakt

För mer information kontakta


Erik Hane, Unit Manager SW & Embedded Design

+46 737621212

[email protected]

Arbetsgivare
Sigma Technology Information AB
Alsnögatan 7
11641 Stockholm
Hemsida: http://www.sigmatechnology.se
Ansökan
Ansök senast 5 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sigma Technology söker Embedded-utvecklare

Arbetsgivare / Ort: Sigma Technology Information AB / VÄSTERÅS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Civilingenjör
 • systemutveckling

Om jobbet

Välkommen till företaget där du är i fokus!


Vill du vara en del av ett spännande, växande och globalt bolag som 2020 utsågs till Sveriges mest rekommenderade arbetsgivare? Hos oss på Sigma Technology får du stora möjligheter att utvecklas både på ett professionellt och personlig plan tillsammans med fantastiska kollegor. Just ny söker vi flera utvecklare inom inbyggda system och systemutveckling.


Arbetsuppgifter

Huvuduppgifter kommer vara att utveckla mjukvara inom våra kundsegment inom fordonsindustri, Medtech, Industi, telekom och försvar inom områden som autonomi, IoT, AI och elektrifiering. Du kommer att vara med att skapa produkter från krav till implementation och kundleverans. Som konsult i Sigmans nysatsning så kommer du vara med att forma framtidens utvecklingsprocesser och vara en nyckelspelare i att forma vår metodik och uppdrag.


Du kommer

Få möjligheten till att sätta din prägel på utvecklingen och processerna.

- Arbeta med varierande utvecklingsuppgifter inom mjukvaruutveckling

- Arbeta i stora projekt såväl som korta arbetsuppgifter


Vem är du

Du har relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning, med stor förståelse för mjukvaruvärldens förutsättningar. Embedded är ett stort område och du har passion för något eller några av följande områden:

Klassisk embedded-utveckling såsom onboard, hårdvarunära, sensorer etc.

Embedded IoT, IT, Cloud, AI/ Machine learning etc.m

Vidare har du har erfarenhet av några av dessa språk/verktyg.

C/C++

Python

Matlab/Simulink


Vi erbjuder

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se


Kontakt

För mer information kontakta


Erik Hane, Unit Manager SW & Embedded Design

+46 737621212

[email protected]

Arbetsgivare
Sigma Technology Information AB
Sigurdsgatan 21
72130 VÄSTERÅS
Hemsida: http://www.sigmatechnology.se
Ansökan
Ansök senast 5 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.