På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Ämneslärare
Spela filmen

Ämneslärare

652 Lediga jobb

Lärare i engelska och religion till Tingsholmsgymnasiet

Arbetsgivare / Ort: Ulricehamns kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lärare i gymnasieskolan

Om jobbet
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Tingsholmsgymnasiet är Ulricehamns kommuns enda gymnasieskola. Vi erbjuder elva nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola för våra cirka 500 elever. Vid skolan finns lokalt idrottsgymnasium (fotboll, ishockey, ridning, golf och handboll) och fyraårig nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU) i längdskidåkning. Lärarpersonalen är organiserad i programarbetslag och ämnesarbetslag. För nyanställda erbjuds individuellt anpassat mentorsprogram. För vikariat söker söker vi en lärare för undervisning i engelska och religion. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Undervisning i engelska och religion. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lärarlegitimation och behörighet för undervisning i engelska och religion. Tidigare erfarenhet av undervisning i gymnasieskolan är meriterande för tjänsten. Utöver undervisningen och uppdraget med att stärka grunden för det livslånga lärandet för våra elever behöver du ha god förmåga att hantera oförutsedda händelser, lösa problem självständigt och tillsammans med andra. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar väl tillsammans med kollegor i aktuella frågor. ÖVRIGT Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Arbetsgivare
Ulricehamns kommun
Hemsida: http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/tingsholm/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Lärare/pedagog för teorikurser (Örebro, 25%)

Arbetsgivare / Ort: Svea Trafikutbildning AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Svea Trafikutbildning skapar förändring inom körkortsutbildning. Vårt mål är att göra körkortsteorin lättillgänglig och pedagogisk för alla. Vi kommer att hålla kurser inom körkortsutbildning i centrala Örebro och söker efter en lärare/pedagog för att hålla dessa kurser. Vi söker dig som är pedagogisk, brinner för att lära ut och som inte räds för att lära dig nya saker. Inga förkunskaper inom ämnet krävs, vi kommer att utbilda dig och tillhandahålla allt material du behöver. Din uppgift är att inspirera och engagera eleverna. Kurserna ska kännas som en positiv upplevelse för eleverna där de uppnår Transportstyrelsens utbildningsmål och motiverar dem att ta sig igenom resterande körkortsutbildning. Du kommer att få mycket frihet och det är viktigt att du är en ansvarstagande person som kan jobba självständigt med det material vi tillhandahåller. Självklart kommer vi alltid att finnas som stöd och bollplank, men vi tror att bästa utlärning sker när du använder din pedagogiska erfarenhet och gör kurserna till dina egna. Tjänsten är en deltidstjänst med cirka 25% omfattning då kurserna är cirka tre timmar långa och planeras hållas tre gånger per vecka. Tiderna kommer främst att vara runt 17-20 på vardagar och runt 10-13 på helgförmiddagar. Specifik placering kan komma att variera, men kommer alltid att vara centralt i Örebro och du behöver därmed kunna resa dit med säkra tidsmarginaler. Ersättningen är 1200 kr per kurstillfälle exklusive semesterersättning (1344 kr med semesterersättning inräknat). Tillträde preliminärt oktober/november. Krav - B-körkort. - Pedagogisk utbildning eller lärarutbildning. - Minst ett års erfarenhet av arbete som lärare eller pedagog. - Behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift. - Van att använda digitala verktyg samt behärskar officepaketet. - Egen dator att använda för presentationer. - Kan arbeta kvällstid och helger. Meriterande - Arbetat med att utbilda (unga) vuxna. - Språkkunskap utöver svenska. Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida: https://trafiko.teamtailor.com... (https://trafiko.teamtailor.com/jobs/1290063-larare-pedagog-for-teorikurser-orebro-25) Intervjuer hålls med start den 23e augusti, sista ansökningsdag 29e augusti. Tveka inte att höra av dig till [email protected] vid eventuella frågor!
Arbetsgivare
Svea Trafikutbildning AB
Hemsida: http://trafiko.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Lärare/pedagog för teorikurser (Västerås, 25%)

Arbetsgivare / Ort: Svea Trafikutbildning AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Svea Trafikutbildning skapar förändring inom körkortsutbildning. Vårt mål är att göra körkortsteorin lättillgänglig och pedagogisk för alla. Vi kommer att hålla kurser inom körkortsutbildning i centrala Västerås och söker efter en lärare/pedagog för att hålla dessa kurser. Vi söker dig som är pedagogisk, brinner för att lära ut och som inte räds för att lära dig nya saker. Inga förkunskaper inom ämnet krävs, vi kommer att utbilda dig och tillhandahålla allt material du behöver. Din uppgift är att inspirera och engagera eleverna. Kurserna ska kännas som en positiv upplevelse för eleverna där de uppnår Transportstyrelsens utbildningsmål och motiverar dem att ta sig igenom resterande körkortsutbildning. Du kommer att få mycket frihet och det är viktigt att du är en ansvarstagande person som kan jobba självständigt med det material vi tillhandahåller. Självklart kommer vi alltid att finnas som stöd och bollplank, men vi tror att bästa utlärning sker när du använder din pedagogiska erfarenhet och gör kurserna till dina egna. Tjänsten är en deltidstjänst med cirka 25% omfattning då kurserna är cirka tre timmar långa och planeras hållas tre gånger per vecka. Tiderna kommer främst att vara runt 17-20 på vardagar och runt 10-13 på helgförmiddagar. Specifik placering kan komma att variera, men kommer alltid att vara centralt i Västerås och du behöver därmed kunna resa dit med säkra tidsmarginaler. Ersättningen är 1200 kr per kurstillfälle exklusive semesterersättning (1344 kr med semesterersättning inräknat). Tillträde preliminärt oktober/november. Krav - B-körkort. - Pedagogisk utbildning eller lärarutbildning. - Minst ett års erfarenhet av arbete som lärare eller pedagog. - Behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift. - Van att använda digitala verktyg samt behärskar officepaketet. - Egen dator att använda för presentationer. - Kan arbeta kvällstid och helger. Meriterande - Arbetat med att utbilda (unga) vuxna. - Språkkunskap utöver svenska. Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida: https://trafiko.teamtailor.com... (https://trafiko.teamtailor.com/jobs/1290060-larare-pedagog-for-teorikurser-vasteras-25). Intervjuer hålls med start den 23e augusti, sista ansökningsdag 29e augusti. Tveka inte att höra av dig till [email protected] vid eventuella frågor!
Arbetsgivare
Svea Trafikutbildning AB
Hemsida: http://trafiko.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Lärare/pedagog för teorikurser (Uppsala, 25%)

Arbetsgivare / Ort: Svea Trafikutbildning AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Svea Trafikutbildning skapar förändring inom körkortsutbildning. Vårt mål är att göra körkortsteorin lättillgänglig och pedagogisk för alla. Vi kommer att hålla kurser inom körkortsutbildning i centrala Uppsala och söker efter en lärare/pedagog för att hålla dessa kurser. Vi söker dig som är pedagogisk, brinner för att lära ut och som inte räds för att lära dig nya saker. Inga förkunskaper inom ämnet krävs, vi kommer att utbilda dig och tillhandahålla allt material du behöver. Din uppgift är att inspirera och engagera eleverna. Kurserna ska kännas som en positiv upplevelse för eleverna där de uppnår Transportstyrelsens utbildningsmål och motiverar dem att ta sig igenom resterande körkortsutbildning. Du kommer att få mycket frihet och det är viktigt att du är en ansvarstagande person som kan jobba självständigt med det material vi tillhandahåller. Självklart kommer vi alltid att finnas som stöd och bollplank, men vi tror att bästa utlärning sker när du använder din pedagogiska erfarenhet och gör kurserna till dina egna. Tjänsten är en deltidstjänst med cirka 25% omfattning då kurserna är cirka tre timmar långa och planeras hållas tre gånger per vecka. Tiderna kommer främst att vara runt 17-20 på vardagar och runt 10-13 på helgförmiddagar. Specifik placering kan komma att variera, men kommer alltid att vara centralt i Uppsala och du behöver därmed kunna resa dit med säkra tidsmarginaler. Ersättningen är 1200 kr per kurstillfälle exklusive semesterersättning (1344 kr med semesterersättning inräknat). Tillträde preliminärt oktober/november. Krav - B-körkort. - Pedagogisk utbildning eller lärarutbildning. - Minst ett års erfarenhet av arbete som lärare eller pedagog. - Behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift. - Van att använda digitala verktyg samt behärskar officepaketet. - Egen dator att använda för presentationer. - Kan arbeta kvällstid och helger. Meriterande - Arbetat med att utbilda (unga) vuxna. - Språkkunskap utöver svenska. Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida: https://trafiko.teamtailor.com... (https://trafiko.teamtailor.com/jobs/1289782-larare-pedagog-for-teorikurser-uppsala-25). Intervjuer hålls med start den 23e augusti, sista ansökningsdag 29e augusti. Tveka inte att höra av dig till [email protected] vid eventuella frågor!
Arbetsgivare
Svea Trafikutbildning AB
Hemsida: http://trafiko.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Lärare/pedagog för teorikurser (Malmö, 25%)

Arbetsgivare / Ort: Svea Trafikutbildning AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Svea Trafikutbildning skapar förändring inom körkortsutbildning. Vårt mål är att göra körkortsteorin lättillgänglig och pedagogisk för alla. Vi kommer att hålla kurser inom körkortsutbildning i centrala Malmö och söker efter en lärare/pedagog för att hålla dessa kurser. Vi söker dig som är pedagogisk, brinner för att lära ut och som inte räds för att lära dig nya saker. Inga förkunskaper inom ämnet krävs, vi kommer att utbilda dig och tillhandahålla allt material du behöver. Din uppgift är att inspirera och engagera eleverna. Kurserna ska kännas som en positiv upplevelse för eleverna där de uppnår Transportstyrelsens utbildningsmål och motiverar dem att ta sig igenom resterande körkortsutbildning. Du kommer att få mycket frihet och det är viktigt att du är en ansvarstagande person som kan jobba självständigt med det material vi tillhandahåller. Självklart kommer vi alltid att finnas som stöd och bollplank, men vi tror att bästa utlärning sker när du använder din pedagogiska erfarenhet och gör kurserna till dina egna. Tjänsten är en deltidstjänst med cirka 25% omfattning då kurserna är cirka tre timmar långa och planeras hållas tre gånger per vecka. Tiderna kommer främst att vara runt 17-20 på vardagar och runt 10-13 på helgförmiddagar. Specifik placering kan komma att variera, men kommer alltid att vara centralt i Malmö och du behöver därmed kunna resa dit med säkra tidsmarginaler. Ersättningen är 1200 kr per kurstillfälle exklusive semesterersättning (1344 kr med semesterersättning inräknat). Tillträde preliminärt oktober/november. Krav - B-körkort. - Pedagogisk utbildning eller lärarutbildning. - Minst ett års erfarenhet av arbete som lärare eller pedagog. - Behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift. - Van att använda digitala verktyg samt behärskar officepaketet. - Egen dator att använda för presentationer. - Kan arbeta kvällstid och helger. Meriterande - Arbetat med att utbilda (unga) vuxna. - Språkkunskap utöver svenska. Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida: https://trafiko.teamtailor.com... (https://trafiko.teamtailor.com/jobs/1289706-larare-pedagog-for-teorikurser-malmo-25). Intervjuer hålls med start den 23e augusti, sista ansökningsdag 29e augusti. Tveka inte att höra av dig till [email protected] vid eventuella frågor!
Arbetsgivare
Svea Trafikutbildning AB
Hemsida: http://trafiko.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.