Söker du jobb? Här är poddarna för dig! Genrebild - reportage från framtid.se

Söker du jobb? Här är poddarna för dig!

Är du på jakt efter ett nytt jobb eller vill du utvecklas i den roll du har? Vi har samlat ett gäng poddar som hjälper dig på vägen. 


Jobbfika
Ett samtal om jobbet och allt som händer där, över en kopp kaffe. Hur gör man det trivsamt på jobbet? Hur ökar man arbetsglädjen? Att kunna jobba precis när och var man vill, hur påverkar det livet? Måste man svara på mejl på kvällen? Vilken betydelse har en bra introduktion för den som är ny på jobbet? Är stress alltid negativt? Det är några av alla de frågor som diskuteras i podden i ett samtal med två inbjudna gäster. Podden ges ut av Prevent, en arbetsmiljöorganisation som ägs av arbetsgivare och fack tillsammans. Alla vinner på en bättre arbetsmiljö!

Lyssna på Jobbfika


Framtidens arbetsliv
En utforskande podcast om Framtidens Arbetsliv. Utgångspunkten är en tro på att samverkan och möten mellan människor blir allt viktigare och att allt är mer snabbrörligt i dag. Hur anpassar vi oss till det idag och hur vill vi jobba i framtiden? Vi möter en rad personer som belyser framtidens arbetsliv ur vitt skilda perspektiv. Podden är ett initiativ från fastighetsbolaget Sankt Kors som tillhandahålla kreativa företagsmiljöer för nya företag och företag i förändring.

Lyssna på Framtidens arbetsliv 


Elin sammanfattar:
Sommaren är här och för flera av oss kanske det nalkas semester. Tycker du om att ligga och slöa i solstolen, besöka stranden eller gå härliga promenader i kvällssolen? Då kanske det passar bra att plocka fram lurarna och sätta på en podd som kan ge dig nya insikter i sommar. Oavsett om du är ute efter ett nytt jobb eller om du bara vill utvecklas i den roll du har kan intressanta samtal leda till reflektioner och nya insikter.

Utvecklingen är ständig. Se till att hänga med du också. 

Ha en skön sommar!


Källa: Lernia

 

Reportage från framtid.se