På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Veckans yrke v.22

Veckans yrke v.22

MENTAL COACH

28 Maj firas det en temadag Den stressfria dagen, som finns till för att uppmärksamma stressens negativa effekter och vikten av att förebygga utbrändhet, vilket ger ekonomiska vinster men även en stor "mänsklig vinst".

Den 28 maj uppmanas alla att ta sig minst 5 minuter i stillhet någon gång under dagen för att känna på de positiva effekterna av att ta en paus då och då. Yrke som vi valde till veckans yrke v.22 2020 (25 - 31 maj) -är Mental coach.

Se gärna information om andra veckors "veckans yrken".

Och du kan själv hjälpa oss att välja Veckans yrke!
Du kan komma med förslag (och gärna med förklaring på varför just det yrket) - på vilka yrken du vill "nominera" till veckans yrke för varje av årets alla veckor. Det kan du t.ex göra genom formuläret, till vilken du kommer på den gröna pilen som finns i varje yrkespresentation; eller så kan du skicka ditt förslag som en "fråga" på fragasyv.se/fragor - man skapar snabbt & Gratis inloggning på fragasyv.se/skapa-konto och kan sedan ställa frågor och skriva kommentarer i det öppna forumet Fråga SYV (svar på frågor är det behöriga Studie- och yrkesvägledare som ger).

Visa mer
Visa mindre

MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.