På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Vårdbiträde
Spela filmen

Vårdbiträde

74 Lediga jobb

Timvikarier till hemtjänsten i Furulund/Öjersjö

Arbetsgivare / Ort: Partille kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Vill du ha ett givande och roligt extrajobb? Vi söker nu omvårdnadspersonal till vår hemtjänst i Furulund/Öjersjö och Furulunds trygghetsboende. Vi söker både dig som har omvårdnadsutbildning och dig utan, det viktigaste är att du vill vara med och skapa en meningsfull vardag för våra brukare! Inom hemtjänsten möter du brukare och genomför omsorgs- och omvårdnadsinsatser i deras hem. Du kommer bland annat att hjälpa brukarna med personlig omsorg såsom hygien, måltider, sociala aktiviteter och ledsagning till läkare/samhällsbesök. Genom att utgå från brukarens villkor och förutsättningar bidrar du till att förbättra dennes livskvalité och trygghet. Inom hemtjänsten Furulund/Öjersjö utförs städinsatser av ett externt serviceföretag vilket ger oss möjlighet att fokusera på brukaren. Arbetstiden kommer att vara förlagd till dag, kväll och helg. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med viljan och engagemanget att ge våra brukare en meningsfull vardag! Har du utbildning, håller på att utbilda dig eller har erfarenhet inom vård och omsorg är det meriterande, men främst är det dina personliga egenskaper som vi kommer att lägga vikt vid. Den första personliga egenskapen som vi efterlyser hos våra vikarier är att du är ansvarstagande och på ett självständigt vis tar dig an dina arbetsuppgifter och tar ansvar för att strukturera upp och slutföra dessa på ett effektivt och professionellt sätt. Vi ser det även som viktigt att du har en god utvecklad samarbetsförmåga för att tillsammans med dina kollegor kunna skapa bästa möjliga omsorg för våra brukare. Vidare lägger vi vikt vid att du har lätt för att skapa förtroende i jobbrelaterade situationer, där du aktivt tar kontakt och vårdar relationer till brukare, kollegor och anhöriga. För att få arbeta hos oss behöver du vara minst 18 år fyllda den dagen du börjar arbeta. Vi kommer även att begära in ett utdrag ur belastningsregistret om du blir aktuell för anställning. Utdrag gör du enkelt på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Körkort B är ett krav. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så skicka din ansökan redan idag! Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Vi söker 5-7 vikarier
Arbetsgivare
Partille kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Timvikarier Äldreomsorg

Arbetsgivare / Ort: Herrljunga kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter är omvårdnad- och serviceinsatser samt delegerade HSL-uppgifter. Arbetstiderna är förlagda under alla dygnets timmar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är engagerad, flexibel och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta med människor och vill bidra till att ge våra brukare, boenden och patienter den allra bästa omvårdnaden! Som person tror vi att du är positiv och ser möjligheter före hinder samt har en god förmåga till samarbete Du är över 18 år. Behärskar Svenska i tal och skrift ÖVRIGT I Herrljunga kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Om heltidsuppdrag saknas kan det innebära att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare: Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Herrljunga kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Långsiktigt extraarbete inom hemtjänst

Arbetsgivare / Ort: Drakstadens Omsorg AB / SUNDSVALL
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 20 september (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • Omvårdnad
 • Vård av äldre
 • Äldreomsorg
 • Hemtjänst
 • Försäljningsvana
 • direktförsäljning konsument
 • Kundtjänst
 • Receptionsvana
 • Demensvård

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi på Drakstadens Omsorg bedriver hemtjänst i två kommuner. Nu söker vi förstärkning till vår verksamhet i Sundsvall. Vi är cirka 35 medarbetare som arbetar för att ge våra kunder välplanerad och trygg vård-, omsorg- och service. Vi erbjuder hemtjänst och trygghetslarm dygnet runt. Vår värdegrund KRAM (Kvalitet-Resultat-Ansvar-Medmänsklighet) genomsyrar vårt arbete.

Vi strävar efter att bli framtidens hemtjänst. I den ambitionen finns en öppenhet för att prova nya lösningar och att vi värnar om miljön.

Vi erbjuder alla anställda ett utbildningspaket inom demenssjukdomar och personcentrerat arbete. Vi har kollektivavtal.

Vem söker vi?

Du delar våra värderingar, är serviceinriktad, flexibel och vill vara aktiv i utvecklingen av vår hemtjänst.

Du vill utvecklas inom arbetet med personer som har demenssjukdom, arbeta personcentrerat och få ett utbildningspaket inom området.

Du är ansvarsfull och lyhörd för kundens önskemål.

Du är trygg, lojal och har lätt för att samarbeta.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du vill arbeta i ett positivt team där vi stöttar och lyfter varandra för att nå våra gemensamma mål.

Du är engagerad.

Vi ser gärna att du har godkänd omvårdnadsutbildning.

Du har erfarenhet av, serviceyrken, vård och omsorg.

Körkort är meriterande men inte ett krav.

I uppdraget som omsorgspersonal hos oss arbetar du med att ge vård och omsorg av god kvalitet. Det innebär att du utgår från varje individ och arbetar för att den specifika kunden ska känna trygghet, självbestämmande, integritet och meningsfullhet. Vårt främsta arbetsverktyg är kundens genomförandeplan. I arbetet ingår att stämma av planeringen mot uppsatta mål. Du har en god samverkan med våra kunder, deras närstående, hemsjukvården, biståndshandläggare med flera. Du arbetar personcentrerat med stöd av de verktyg vi har. Du är serviceinriktad och lösningsfokuserad i alla situationer. Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom hemtjänst såsom vård- och omsorgsarbete, dokumentation och service. Du har en viktig roll i utvecklingen av Drakstadens Omsorg och är med glädje delaktig i att utforma framtidens hemtjänst.

Du erbjuds internutbildning och deltar i alla aktiviteter i samma utsträckning som tillsvidareanställda medarbetare.

Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan idag!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Drakstadens Omsorg AB
Bågevägen 3
85653 SUNDSVALL
Hemsida: http://drakstadensomsorg.se
Ansökan
Ansök senast 20 september (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Ungdomsjobb till Ytterbyhemmet

Arbetsgivare / Ort: Kungälvs kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 20 september (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv! Kungälvs kommun består av sektorerna: Bildning och lärande, Samhälle och utveckling samt Trygghet och stöd. Under sektor Trygghet och stöd finns bland annat Arbetsmarknadsenheten (AME). AME har i uppdrag att tillsätta platser utifrån regeringens satsning på ungdomsjobb (läs mer: https://arbetsformedlingen.se/om-oss/for-leverantorer/for-kommuner/ungdomsjobb-2021). Ytterbyhemmet ligger i Ytterby och är ett vård- och omsorgsboende som består av sju enheter med mellan 8–19 lägenheter i varierande storlek. De som bor på Ytterbyhemmet ska uppleva trygghet, känna delaktighet och meningsfullhet. ARBETSUPPGIFTER I uppdraget ska du arbeta för att de äldre personerna får möjlighet att ha en aktiv och meningsfull tillvaro i gemenskap med andra. Vad som är meningsfullt varierar från person till person och därför behöver man lyssna på vad individen vill och stödja han/hon i de egna valen. Exempel på aktiviteter kan vara vardagliga sysslor som att rå om sig själv, städa sin lägenhet och vara med att duka. Andra aktiviteter kan vara utevistelse, promenader, samtal, handarbeten, spela kort och spel, högläsning av böcker och tidningar samt visning av film och diverse evenemang på storbild. KVALIFIKATIONER Du ska tillhöra målgruppen ungdomar, oberoende av ålder och födelseår, som 2020 eller 2021 har avslutat sin gymnasieutbildning och ungdomar som är föremål för insatser inom ramen för det kommunala aktivitetsansvaret. Du ska vara boende i Kungälvs kommun. Hos vissa av våra verksamheter krävs utdrag ur belastningsregistret, vilket vi kommer begära att du visar upp i samband med att du börjar din tjänst. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se. Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju. Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak. Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden. Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Kungälvs kommun har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
Kungälvs kommun
Ansökan
Ansök senast 20 september (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kvinnlig medarbetare till hemtjänsten med särskild språkkompetens

Arbetsgivare / Ort: Lottas Omsorg AB / Umeå
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 20 september (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Arbetet innefattar hemtjänst och kräver ett flertal språkkompetenser.

Du som söker arbetet ska:

 • Vara kvinna
 • Tala flytande turkiska
 • Tala flytande persiska
 • Kunna grundläggande svenska
 • Ha B körkort


Lottas Omsorg är ett lokalt omsorgsföretag med placering i Umeå och Örnsköldsvik som riktar sig till personer i behov av hemtjänst, personlig assistans eller hushållsnära tjänster. Vi vänder oss till dig som vill ha hög kompetens och kvalité i kombination med ett professionellt bemötande.

Vi är ödmjuka inför vårt uppdrag att arbeta med vård och omsorg i människors hem och vet att det ställer höga krav på kompetens, lyhördhet, trygghet och sekretess. Som kund och anhörig ska du alltid känna dig trygg med att vår personal utför sitt uppdrag på ett professionellt sätt samtidigt som hjärtat finns med. Lottas Omsorg finns i din närhet och ska alltid vara lätta att nå för både personal, kunder och anhöriga.

Lottas Omsorg växer, därför letar vi nu dig som vill bli en del av vårt team. Vi söker medarbetare som vill arbeta både som springvikarier och på rad.

Du behöver tala flytande persiska och turkiska. Förutom detta bör du även kunna vara flexibel gällande dina arbetstider. Arbetet innebär både dag- kväll- och helgtjänstgöring.

Lottas Omsorg bygger på tanken om hjälpsamhet och hög kvalitet som ska ge våra kunder bästa möjliga vård, service och omsorg.


Självklart följer vi kollektivavtalet.


Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Lottas Omsorg AB
Industrivägen 2
90343 Umeå
Hemsida: www.lottasomsorg.se
Ansökan
Ansök senast 20 september (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.