På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Servicemedarbetare inom sjukvården
Spela filmen

Servicemedarbetare inom sjukvården

74 Lediga jobb

Assisterad provtagning

Arbetsgivare / Ort: Samtrans Omsorgsresor AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Samtrans Omsorgsresor är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag. Varje år utför Samtrans Omsorgsresor ca 1,7 miljoner personresor, framförallt på uppdrag av kommuner och regioner. Genom varumärkena Göteborgs Buss och Telepass finns Samtrans representerade i Stockholm, Västra Götaland och Skåne. Samtrans har en stark samhällsbärande roll genom att finnas till för människor som på olika sätt inte har möjlighet att resa med den allmänna kollektivtrafiken. På så sätt bidrar Samtrans varje dag till ett inkluderande samhälle, där fler människor ska ges möjlighet att delta i samhället på lika villkor. Gillar du att ge god service? Vill du arbeta med kundbemötande i en för många människor viktig samhällsfunktion? Då har vi ett jobb för dig! Om tjänsten Vi söker ett 20-tal nya kollegor som ska arbeta med assisterad provtagning för Covid-19 på mobila enheter, placerade på olika orter i Stockholm. Som provtagare tar du emot och informerar om provtagningen, genomför en Nasofarynx provtagning på patienten samt hanterar remisser i labbportalen. Vi ger dig utbildning i datorsystem, remisshantering, och hur provtagningen ska genomföras samt basala hygienrutiner och smittskydd.   Villkor • Tjänsten är en timanställning motsvarande heltid under 3 månader.   • Schemalagd tid mellan 08.00-16.30, måndag-fredag. • Du kan tillträda i september • Din arbetsplats kommer vara i en mobil bussenhet som placeras på olika orter i Stockholm. • Vi tillämpar tjänstemannaavtalet Unionen   Om dig  Vi söker dig med en avslutad gymnasieutbildning, 20 år fyllda och med god datorvana. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och på engelska, behärskar du dessutom Arabiska och/eller Somaliska är det meriterande.  För att söka tjänsten är det önskvärt men inget krav om du har erfarenhet av att arbeta i vårdyrken. För att trivas hos oss och passa in i rollen är viktigt att du har god samarbetsförmåga, har ett bra bemötande och är serviceinriktad. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har ett patientinriktat fokus. Periodvis är tempot högt och du behöver därför vara stresstålig. Du ska trivas med att arbeta i en mobil bussenhet som placeras på olika orter i Stockholm.  Det är viktigt att du alltid ger ett förtroendeingivande intryck, är noggrann och att du strävar efter att arbeta i enlighet med Samtrans värdegrund   Ansökan Skicka in din ansökan genast, bifoga ditt CV och en kort beskrivning av dig. Vi genomför telefonintervjuer och tillsätter tjänsterna fortlöpande. Varmt välkommen med din ansökan! Vill du veta mer om hur det är att jobba på Samtrans? Läs mer på vår hemsida under Samtrans/jobba med oss.
Arbetsgivare
Samtrans Omsorgsresor AB
Hemsida: https://samtrans.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Vårdbiträde - Bli en del av oss!

Arbetsgivare / Ort: Attendo Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-04-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Välkommen till en värderingsstyrd organisation Vi söker nu en engagerad och ansvarstagande kvinnlig medarbetare för att utföra vardagliga sysslor hos familj bosatt i Molkom. Tjänsten gäller tim-vikariat/tidsbestämt vikariat. Arbetstider är belagda på dagar , kvällar och helger. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag! Vi söker nu en kvinnlig medarbetare till en familj med barn i ålder 13-17 år. Du ska vara öppen, lyhörd och kapabel till stort eget ansvar. Du ska ha en god initiativförmåga och stor flexibilitet. Du ska vara trygg och stabil som person, pålitlig, ansvarsfull, lyhörd och ha ett öppet sinne, samt vara varm och engagerad, plus ha en hög arbetsmoral. Du ska kunna ta till dig direktiv muntligt, såväl som skriftligt. Erfarenhet av arbete med människor och gärna barn är en nödvändig merit. God förmåga att samarbeta och kommunicera krävs, liksom förmåga att sköta hushållsarbete och allt det som hör till i det dagliga livet i en barnfamilj. Du kan inte vara allergisk mot pälsdjur. Körkort erfordras. Vi kontrollerar alltid belastningsregistret. Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef. Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande. Om Attendo Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär. Vi går igenom ansökningarna löpande. Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!
Arbetsgivare
Attendo Sverige AB
Hemsida: https://www.attendo.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Vårdbiträde till Hemtjänst i Nacka

Arbetsgivare / Ort: Alice Hemtjänst & Läkemedelsservice AB / Nacka
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Vårdbiträde

Färdigheter
Meriterande
  • Vård av äldre

Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition, nytänkande och engagemang- då har du kommit rätt!

Alice Hemtjänst & Läkemedelsservice AB är ett hemtjänst företag etablerat i Nacka. Kvalitet, flexibilitet och tillgänglighet vill vi ska vara våra kännetecken och vår hjälp att förbättra vår omsorg. Med dessa mål för ögonen vill vi vara ett av dem bästa hemtjänst företagen i staden. Vi bedriver hemtjänst, ledsagning och avlösning för äldre person samt yngre i Nacka kommun.

Vi söker dig studerar inom vård och omsorg eller har tidigare erfarenhet av att arbeta inom vården. Det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera utifrån relevant lagstiftning. Utöver detta behöver du ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Arbetet kräver personlig mognad, lyhördhet, servicekänsla och att kunna samarbeta väl i grupp. Du är stresstålig och har ett professionellt bemötande gentemot kunderna och dina arbetskollegor. Att arbeta inom hemtjänsten är ett fysisk och psykiskt krävande arbete där förflyttningar ingår. Vi möter dagligen kunder med demens-och/eller psykiska diagnoser. Huvuduppgifterna i hemtjänsten innefattar att hjälpa kunden med hygien, hjälp vid matsituationer, påklädning, medicinering, stödja vid förflyttningar, social samvaro etc. Arbetsuppgifterna innefattar också handlingar och städningar av kundens hem.

Arbetsgivare
Alice Hemtjänst & Läkemedelsservice AB
Ektorpsvägen 4c
13147 Nacka
Ansökan
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Timvikarier - undersköterskor/vårdbiträden

Arbetsgivare / Ort: Falu kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-08-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
UNDERSKÖTERSKA/VÅRDBITRÄDE – BLI GULDKANTEN I NÅGON ANNANS VARDAG Bryr du dig om andra? Är du den som gör det lilla extra för att göra någon annan glad? Ser du och värdesätter varje individ för vem den är? Om du dessutom är en fena på service och ser kunden som din vägvisare har vi något för dig: Börja arbeta som vikarierande undersökterska/vårdbiträde i Falu Kommun! Hos oss på Omvårdnadsförvaltningen kan du arbeta inom såväl vård- och omsorgsboende som ordinärt boende (hemtjänst). Omvårdnadsförvaltningen arbetar aktivt med kundinflytande vilket bygger på fyra grundprinciper:   - En tilltro till att kunden själv vet vad hon/han behöver och att kunden vill och kan ta ansvar. - En tilltro till att personalen har kompetens samt vill och kan ta ansvar. - En tilltro till att kunden tillsammans med personalen kan utforma och anpassa de dagliga insatserna efter kundens aktuella behov. -  En tilltro till att en gemensam värdegrund garanterar att kunden upplever trygghet och kontinuitet, samt får ett gott bemötande som bygger på den personliga integriteten och säkerställer inflytande och självbestämmande. ARBETSUPPGIFTER I den här rollen tillför du ett värde i vardagen för någon annan och hjälper dem med olika insatser för att de ska kunna leva det liv de önskar. Du jobbar där det behövs och kommer märka att din insats gör skillnad och är viktig för den enskilda individen. Du skall ge stöd med den personliga omvårdnaden, i måltidssituationer, ge olika serviceinsatser, främja social aktivitet och skapa möjligheter till att behålla kundernas egna resurser. Du blir en viktig resurs för andra människor. Därför krävs det att du har intresse för och tycker om att arbeta ut mot kund, framför allt med den här målgruppen. TILLRÄCKLIGA KVALIFIKATIONER - Du ska ha fyllt 18 år. - Som person ska du ha stort engagemang och intresse för målgruppen. - Vi vill också att du är serviceinriktad, stabil, empatisk, lojal och har gott omdöme. - Du har förmåga att ta eget ansvar och kan utföra arbete självständigt. - Dator- och mobilvana. - God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i Svenska. MERITERANDE KVALIFIKATIONER  - Gymnasieskolans 3-åriga omvårdnadsprogram eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. - Erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. - Erfarenhet av delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter. - B-körkort. ANSTÄLLNINGSVILLKOR  Oregelbunden arbetstid, dag, kväll, natt och helgtjänstgöring. Intermittent anställning/timavlönad. För att kunna jobba i verksamheten kommer du att få genomföra ett skriftligt prov för att få medicindelegation. Du som är outbildad har möjlighet att prova på yrket upp till 250 dagar. Bifoga betyg och intyg i din ansökan. För att få anställning måste du uppvisa ett utdrag ifrån polisens belastningsregister (kontroll av egna uppgifter i belastningsregister 442.3) Utdraget kommer att efterfrågas om anställning blir aktuell. Du kan själv beställa utdraget via polisens hemsida polisen.se UPPLYSNINGAR Paula Westin, 023-82631, [email protected] FACKLIGA REPRESENTANTER Kommunal: 010-442 81 69   FALU KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare, jurister och 214 andra yrkesbefattningar. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.      
Arbetsgivare
Falu kommun
Hemsida: http://www.falun.se
Ansökan
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Omvårdnadspersonal Din kommunala hemtjänst, Berghem

Arbetsgivare / Ort: Umeå kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Vårdbiträde

Om jobbet
Äldreomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv. Umeå kommuns hemtjänst är Umeås största utförare med längst erfarenhet av personlig omsorg och service. Kommunens hemtjänst ger olika former av stöd, service och omsorg i hemmet. Vi är den enhet som hanterar samtliga omvårdnadsinsatser där våra brukare bor i eget hem inom Umeå kommun.  Nu söker vi en undersköterska till Berghems hemtjänst! Dina arbetsuppgifter Som omvårdnadspersonal i den kommunala hemtjänsten ansvarar du för att planera och utföra omsorgsarbete i människors eget hem. Målet är att göra det möjligt för den äldre eller funktionshindrade att kunna bo kvar i sitt hem så länge de själva önskar. Du arbetar utifrån uppdraget, där kundens medbestämmande står i fokus. Därigenom säkerställs att insatser utförs med god kvalitet enligt biståndsbeslut och genomförandeplan. Om dig Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller annan utbildning inom vård- och omsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med människor.  Som person har du hög integritet, är lyhörd, empatisk och du trivs med att arbeta så väl självständigt som i grupp. Du uppvisar ett stort engagemang för så väl brukare som verksamhet i samtliga relationer och handlingar. Tjänsten kräver B-körkort. Samt att du kan cykla sommar och vinter.  Då det kan finnas djur och rökning på arbetsplatsen bör du inte vara allergisk. Umeå kommun ingår i förvaltningsområdet för samiska, finska och meänkieli www.umea.se/minoriteter. Därför är det meriterande om du har kunskaper i något eller några av dessa språk. Välkommen med din ansökan! Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret. Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Hör gärna vår kollega Maria berätta om hur det är att jobba som undersköterska Om Umeå kommun Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med över 12 000 medarbetare. Kommunen har ca 440 chefer och verksamheten är indelad i åtta förvaltningar. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss? Som medarbetare hos oss i Umeå kommun kan du ta del av ett antal förmåner. Läs mer om våra förmåner https://umea.se/jobbochforetagande/jobbochpraktik/kommunensomarbetsgivare/varaformaner.4.1b4d24fb1752122eb843bf.html Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.
Arbetsgivare
Umeå kommun
Ansökan
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.