På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

792 Lediga jobb

Kafé och kallskänkspersonal

Arbetsgivare / Ort: Ingers Smörgåsar & Sallader AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Restaurangbiträde

Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Ingers söker nu en ny kraft till vårt kafé på I11.

Ingers har funnits sedan 1989 och är numera en välkänd 32-åring i Växjö. Mest kända är vi kanske för våra smörgåstårtor. Men också goda mackor, sallader, festfat eller våra lunchrätter. Vårt kafé finns på Handelsområde I11 där det dagligen myllrar av människor och vårt läge gör att möjligheterna är stora - både för avhämtning av catering och för att erbjuda en fantastisk upplevelse i vårt mysiga kafé som är luftigt möblerat med ca 55 sittplatser.

Oavsett din bakgrund betyder din personlighet mycket och vi tror att din inställning är avgörande för att du kommer att trivas hos oss. Är du serviceinriktad ,snabb och stresstålig? Då kan det vara dig vi letar efter!

Du arbetar tillsammans 3 fast anställda i kaféet och utöver dessa även en del timanställda som jobbar framförallt på helgerna.

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du har lägst gymnasieutbildning samt 2 års erfarenhet av likvärdigt arbete. Din förmåga i tal och skrift i svenska språket är god.

ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer att vara, tillagning av varma luncher, kalla rätter så som smörgåstårta, smörgåsar mm. Även kassahantering och kundservice. I en liten arbetsgrupp är det också självklart att alla ska kunna göra alla uppgifter, såsom att städa eller diska.

Arbetstiderna är förlagda vardagar, dagtid. Tjänsten innefattar 50 % finns möjlighet upp till 70 % med helgarbete.

Arbetsgivare
Ingers Smörgåsar & Sallader AB
Hemsida: http://www.ingers.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Max söker medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Max Burgers AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare. Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!   Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.   Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.   Vem är du? För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.   Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.   Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Arbetsgivare
Max Burgers AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

McDonald's Alingsås söker nya glada medarbetare som vill bli skiftledare

Arbetsgivare / Ort: Food Folk Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vill du få möjligheten att utvecklas till en skiftledare? Gillar du att jobba i ett högt tempo samt ha många bollar i luften samtidigt? Då är det dig vi söker! Som skiftledare kommer du att ansvara för medarbetarna, se till att restaurangen är ren och fräsch samt jobba mot uppsatta försäljningsmål under ditt skift. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en överraskande bra restaurangupplevelse för våra gäster 
 En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter. Hos oss är det av största vikt att varje gäst får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Våra förväntningar på dig: - Att du är en team player som sätter laget före jaget - Fyllt 18 år - Gillar att leda människor - Gillar ordning och reda - Att du vill lära dig nya saker och utvecklas - Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet - Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi Vi kommer lägga upp en utbildningsplan som är anpassad för just dig. Varmt välkommen in med din ansökan. Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.
Arbetsgivare
Food Folk Sverige AB
Hemsida: https://www.mcdonalds.com/se/sv-se.html
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Sandwich Artists / Restaurangbiträde till SUBWAY ® Malmö

Arbetsgivare / Ort: Glady Restaurants AB / Malmö
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska
Meriterande
  • Engelska

Om jobbet

#jobbjustnu

Vi behöver nu förstärka vårt team och söker dig som är glad, flexibel och som får både kunder och kollegor att trivas. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo.

Du behöver kunna prata och förstå svenska bra.

Vad du har gjort är inte lika viktigt som hur du är, när vi bygger vårt lag, men erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

På världens största snabbmatskedja handlar det inte bara om att göra Subs. Det handlar om att varje kund ska känna sig välkommen och vilja komma tillbaka till vår restaurang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och beredning av våra produkter samt att hålla rent och snyggt i restaurangen. Vi jobbar ständigt med att hålla hög produktkvalitet, god hygien och genuin kundservice. Nyckeln till detta tror vi är teamkänsla och söker därför dig som gillar att vara en del av en grupp.

Hos oss avgör alltid dina ambitioner hur långt du vill utvecklas. För rätt person finns det stora chanser till att inom vår organisation utvecklas och få mer ansvar.

Vi söker både de som vill starta en karriär hos oss och de som vill arbeta deltid. Vår restaurang har öppet både dag, kväll och helg då söker vi dig som kan arbeta alla tider på dygnet.

Givetvis har vi kollektivavtal med avtalsenliga villkor.

Vi kommer tillsätta tjänsterna så snart som möjligt och kommer löpande hålla intervjuer, så vänta inte med din ansökan!

OBS! Körkort och tillgång till bil är ett krav då restaurangen ligger en bit ifrån kollektivtrafiken.

Anställningsvillkor

Skall kunna arbeta dag, kväll och helg

Arbetsgivare
Glady Restaurants AB
Bronsåldersgatan 16
21376 Malmö
Hemsida: https://www.subway.com/sv-SE
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Erfaren och ansvarsfull serveringspersonal

Arbetsgivare / Ort: Skellefteå Hotell- och Konferens AB / Skellefteå
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Restaurangbiträde

Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

På Quality Hotel Skellefteå Stadshotell och Verandan erbjuder vi en inspirerande atmosfär, personligt engagemang och utmärkt service. Vi söker dig som är minst 20 år, utåtriktad, initiativrik och som tar ansvar.

Du är serviceinriktad och visar ett genuint intresse för gästen. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.

Som serveringspersonal är du del av ett team. Vi förespråkar ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan hotellets olika avdelningar.

Då stora delar av tjänsten innefattar arbete inom a la carté servering och stora middagsbjudningar ser vi att du har erfarenhet av liknande arbete. Vi söker dig som brinner för att ge bra service och har ett ansvarsfullt kvalitetstänk. I tjänsten ingår främst a la carte servering I alla delar av vår verksamhet är det av största vikt att personalen har förmågan att kunna se det stora hela och tar ansvar för sitt arbete och service.

Quality Skellefteå Stadshotell är en stor verksamhet där det alltid händer mycket olika saker, vi ser därför att du är flexibel, ordningsam och alltid har ett leende på läpparna. Arbetstiden avser kvällar, både vardagar och helger.

Arbetsgivare
Skellefteå Hotell- och Konferens AB
Stationsgatan 8
93131 Skellefteå
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.