På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Parkeringsvakt
Spela filmen

Parkeringsvakt

15 Lediga jobb

Ordningsvakt, sommarvikariat 2021, Centralsjukhuset, Karlstad

Arbetsgivare / Ort: REGION VÄRMLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ordningsvakt

Om jobbet

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Som ordningsvakt är man anställd i Trygghetscentralen, som är en enhet inom i säkerhets och beredskapsavdelningen.

Se mer om Region Värmland på: http://www.regionvarmland.se/ Varmt välkommen med din ansökan!

Ordningsvakt, sommarvikariat 2021, Centralsjukhuset, Karlstad

Arbetsuppgifter

Ordningsvaktens arbetsuppgifter består av ordningshållning, rondering, utryckning på larm samt andra förekommande uppgifter inom området. Varierande arbetstider med helg och nattarbete förekommer.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker en ordningsvakt med LOV § 3 förordnande. Du har även gymnasieutbildning, körkort samt goda datakunskaper. Erfarenhet krävs.

Du är

 • positiv                                                                                                                                                        
 • kan jobba både självständigt och i team                                                                                              
 • ödmjuk, har hög social kompetens och är både ansvarsfull och noggrann i ditt arbete                 
 • trygg i din roll som ordningsvakt då du vissa tider arbetar ensam
 •  mycket flexibel och prestigelös
 •  ärlig, ansvarstagande och hjälpsam med känsla för integritet
 •  kommunikativ och behärskar det svenska språket flytande i tal
 •  vid god hälsa och har god fysik

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare nås via växeln 010-831 50 00

Arbetsgivare
REGION VÄRMLAND
Hemsida: https://www.regionvarmland.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Avarn Security söker ordningsvakter till SL - semestervikariat

Arbetsgivare / Ort: Avarn Security AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ordningsvakt

Om jobbet
En ordningsvakt arbetar på offentliga platser där många människor är i rörelse. Därför är det viktigt att vara stresstålig och ha hög social kompetens. Ordningsvaktens arbete skiljer sig från väktarens eftersom ordningsvakten har större rätt att ingripa vid ordningsstörande. Han/hon har rätt att avlägsna, omhändertaga och gripa. För att få arbeta som ordningsvakt krävs en speciell ordningsvaktsutbildning samt ordningsvaktsförordnande. Tjänsteställe: Kollektivtrafiken (SL)   Arbetstider semestervikariat: 5-2 schema dag, 5-4 schema natt, varierande tider Arbetstider deltid: Varannan helg, varierande tider Varaktighet: Sommarvikariat med goda möjligheter till förlängning, kan även börja som behovare eller deltid (varannan helg) omgående Tillträde: Enligt överenskommelse Arbetsuppgifter: Som ordningsvakt inom kollektivtrafiken arbetar du inom hela SL:s områden som tunnelbana, buss och pendeltåg. Avarn Security har uppdrag att bemanna södra blocket och city. Tjänsterna består av dubbelpatruller till fot- eller i bilpatrull.  Kvalifikationer: Vi söker utbildade ordningsvakter som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade, stresståliga och har en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Meriterande är väktarutbildning. Vi söker dig som kan arbeta minst sex veckor under perioden juni till augusti. Efter vikariatet finns goda möjligheter till fortsatt anställning. Våra krav är:  - fyllt 20 år och vara ostraffad  - gymnasiekompetens  - god svenska i tal och skrift  - god hälsa och fysik  - ordnad ekonomi  - ordningsvaktsutbildning Meriterande kvalifikationer är väktarutbildning, körkort och erfarenhet av arbete i publika miljöer.  Sök tjänsten via vår Hemsida/Lediga tjänster - ej via mejl. Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar tester i urvalsprocessen. Vi vill ha din ansökan senast 2021-03-01 Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.
Arbetsgivare
Avarn Security AB
Hemsida: https://www.avarnsecurity.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Avarn Security söker ordningsvakter - semestervikariat 2021

Arbetsgivare / Ort: Avarn Security AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ordningsvakt

Om jobbet
En ordningsvakt arbetar på offentliga platser där många människor är i rörelse. Därför är det viktigt att vara stresstålig och ha hög social kompetens. Ordningsvaktens arbete skiljer sig från väktarens eftersom ordningsvakten har större rätt att ingripa vid ordningsstörande. Han/hon har rätt att avlägsna, omhändertaga och gripa. För att få arbeta som ordningsvakt krävs en speciell ordningsvaktsutbildning. Tjänsteställe: Driftenhet ordning, Stockholm Arbetstider: Varierande schema och tider att välja på, 5-2 schema dag, 5-4 schema natt, måndag-fredag dag Varaktighet: Sommarvikariat med goda möjligheter till förlängning, kan även börja som behovare omgående Tillträde: Enligt överenskommelse Objekt: Våra tjänster som ordningsvakt har en stor variation. Som ordningsvakt hos Avarn kan du jobba med centrumbevakning, receptionsbevakning, sjukhusbevakning, mobila ordningsvakter åt Stockholms stad, kommunbevakning med bil och mycket mer. Kvalifikationer: Vi söker utbildade ordningsvakter som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade, stresståliga och har en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Meriterande kvalifikationer är väktarutbildning, körkort och erfarenhet av arbete i publika miljöer.  Vi söker dig som kan arbeta minst sex veckor under perioden juni till augusti. Efter vikariatet finns goda möjligheter till fortsatt anställning. Våra krav för tjänsten är:  - fyllt 20 år och vara ostraffad  - drogfri  - gymnasiekompetens  - god svenska i tal och skrift  - god hälsa och fysik  - ordnad ekonomi  - ordningsvaktsutbildning  - ordningsvaktsförordnande  - körkort B (för biltjänster) Sök tjänsten via vår hemsida, Hemsidan/Lediga tjänster - ej via mejl. Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar tester i urvalsprocessen. Vi vill ha din ansökan senast 2021-03-01  Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.
Arbetsgivare
Avarn Security AB
Hemsida: https://www.avarnsecurity.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Parkeringsvakt - Karlskrona (behov)

Arbetsgivare / Ort: Smart Parkering Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag. Vi tillhandahåller smarta skräddarsydda digitala och miljövänliga lösningar samt marknadens kundvänligaste plattform. Vi är verksamma på flera orter runt om i landet med ett huvudkontor i Stockholm. Med miljö och teknik i fokus skapar vi framtidens parkering! Information om tjänsten: Smart Parkering Sverige AB växer och söker en person till våra uppdrag i Karlskrona med start så snart som möjligt. Kontoret ligger i Helsingborg men du utgår från bevakningsområdet i Karlskrona och kommunicerar med affärsområdeschefen i Helsingborg. Att arbeta som parkeringsvakt hos Smart Parkering innebär att du bevakar våra kunders anläggningar både utomhus och i parkeringshus med syfte att främja trafiksäkerheten, öka framkomligheten och förbättra trivseln i boendemiljöer. Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. Vidare ser vi att du har lätt för att upprätthålla god ordning och reda, själv kan planera och organisera ditt arbete och har en känsla för kvalitet. Smart Parkering Sverige AB är ett ungt bolag vilket innebär att du kommer jobba väldigt nära ledningen. Vi ser att du är självständig och lojal. Arbetet är vid behov och arbetet tros uppgå till ca 15 h/vecka, varierande dagar och tider. Beroende på hur behovet utvecklar sig är det möjligt att på sikt få en deltidsanställning. Då bevakningsområdet i dagsläget är av mindre karaktär bevakas det till fots, beroende på hur avtalen i området utvecklar sig är det möjligt att bevakningen sker via bil på sikt. Vid anställning erhåller du en utbildning kring rollen och området du ska bevaka. Lön utgår enligt kollektivavtal. Kvalifikationer: • Innehaft B-körkort i minst 2 år då arbetet kan komma att innebära bevakning med bil längre fram • Goda kunskaper i svenska och engelska • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som parkeringsvakt eller ett liknande yrke För att trivas tror vi att du är: • Serviceinriktad • Ansvarstagande • Lugn och saklig i ditt bemötande • Flexibel, arbetet innebär varierande arbetsdagar och mycket utomhusarbete I övrigt tror vi att du drivs av att göra ett gott arbete och vara en god representant för Smart Parkering Sverige AB. Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor? Kontakta Sanna Almgren, Affärsområdeschef Syd, [email protected] Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Smart Parkering Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Parkeringsvakt - Norra Stockholm (heltid)

Arbetsgivare / Ort: Smart Parkering Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag. Vi tillhandahåller smarta skräddarsydda digitala och miljövänliga lösningar samt marknadens kundvänligaste plattform. Vi är verksamma på flera orter runt om i landet med ett huvudkontor i Stockholm. Med miljö och teknik i fokus skapar vi framtidens parkering! Information om tjänsten: Smart Parkering Sverige AB söker 2-3 personer till våra uppdrag i Norra Stockholm med start enligt överenskommelse. Att arbeta som parkeringsvakt hos Smart Parkering innebär att du bevakar våra kunders anläggningar både utomhus och i parkeringshus med syfte att främja trafiksäkerheten, öka framkomligheten och förbättra trivseln i boendemiljöer. Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. Vidare ser vi att du har lätt för att upprätthålla god ordning och reda, själv kan planera och organisera ditt arbete och har en känsla för kvalitet. Smart Parkering Sverige AB är ett ungt bolag vilket innebär att du kommer jobba väldigt nära ledningen. Vi ser att du är självständig och lojal. Arbetet är på heltid där fyra dagars arbete varvas med fyra dagars ledighet. Schemat är antingen kl. 10-22 eller kl. 14-02 och man blir schemalagd på ett av dessa alternativ. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader. Arbetet utgår från vårt kontor i Kallhäll och vid anställningens start erhåller du en intern utbildning på ca två veckor. Lön utgår enligt kollektivavtal. Kvalifikationer: • Innehaft B-körkort i minst 2 år • Goda kunskaper i svenska och engelska • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som parkeringsvakt eller ett liknande yrke För att trivas tror vi att du är: • Serviceinriktad • Ansvarstagande • Lugn och saklig i ditt bemötande • Flexibel • Är van vid, eller kan tänka dig, mycket utomhusarbete I övrigt tror vi att du drivs av att göra ett gott arbete och vara en god representant för Smart Parkering Sverige AB. Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor? Kontakta Furkan Sener, driftsansvarig, på [email protected] Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Smart Parkering Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Parkeringsvakt - Södra Stockholm (heltid)

Arbetsgivare / Ort: Smart Parkering Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Parkeringsvakt

Om jobbet
Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag. Vi tillhandahåller smarta skräddarsydda digitala och miljövänliga lösningar samt marknadens kundvänligaste plattform. Vi är verksamma på flera orter runt om i landet med ett huvudkontor i Stockholm. Med miljö och teknik i fokus skapar vi framtidens parkering! Information om tjänsten: Smart Parkering Sverige AB söker 2-3 personer till våra uppdrag i Södra Stockholm med start enligt överenskommelse. Att arbeta som parkeringsvakt hos Smart Parkering innebär att du bevakar våra kunders anläggningar både utomhus och i parkeringshus med syfte att främja trafiksäkerheten, öka framkomligheten och förbättra trivseln i boendemiljöer. Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. Vidare ser vi att du har lätt för att upprätthålla god ordning och reda, själv kan planera och organisera ditt arbete och har en känsla för kvalitet. Smart Parkering Sverige AB är ett ungt bolag vilket innebär att du kommer jobba väldigt nära ledningen. Vi ser att du är självständig och lojal. Arbetet är på heltid där fyra dagars arbete varvas med fyra dagars ledighet. Schemat är antingen kl. 10-22 eller kl. 14-02 och man blir schemalagd på ett av dessa alternativ. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader. Arbetet utgår från vårt kontor i Farsta och vid anställningens start erhåller du en intern utbildning på ca två veckor. Lön utgår enligt kollektivavtal. Kvalifikationer: • Innehaft B-körkort i minst 2 år • Goda kunskaper i svenska och engelska • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som parkeringsvakt eller ett liknande yrke För att trivas tror vi att du är: • Serviceinriktad • Ansvarstagande • Lugn och saklig i ditt bemötande • Flexibel • Är van vid, eller kan tänka dig, mycket utomhusarbete I övrigt tror vi att du drivs av att göra ett gott arbete och vara en god representant för Smart Parkering Sverige AB. Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor? Kontakta Furkan Sener, driftsansvarig, på [email protected] Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Smart Parkering Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Ordningsvakt Göteborg Behov samt vikariat sommaren 2021

Arbetsgivare / Ort: Cubsec AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ordningsvakt

Om jobbet
Cubsec AB söker dig som vill arbeta på ett företag i stark medvind. Vi erbjuder en välmående och platt organisation där samtliga medarbetare är med och påverkar - allt för att inspirera till ett roligt arbete med stark gemenskap. Som vår medarbetare får du möjlighet att utvecklas i ett nytänkande företag, där vi skapar förtroende, trygghet och värde för våra kunder. Vi söker medarbetare för ordningsvaktsuppdrag med början som behovsanställd, därefter deltid/heltid som semestervikarie samt i förlängningen ges möjlighet att arbeta deltid/heltid med oss. Som person är du engagerad, öppen och innovativ. Vi ser även att du har ett empatiskt förhållningssätt till andra människor samt en personlig mognad, vilket är en förutsättning då du arbetar med människor. Det underlättar om du är trygg i din person och har ett metodiskt tillvägagångssätt för att hantera de situationer som uppstår i arbetet. Vi värdesätter att du är ambitiös, har ett högt kvalitets-och säkerhetstänk samt en positiv och öppen inställning. Grundläggande krav: - Utbildad Ordningsvakt med förordnande - Mycket goda kunskaper i svenska samt göra dig förstådd i engelska språket - Körkort Klass B Meritererande: - Erfarenhet av att arbeta som Ordningsvakt - Erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
Cubsec AB
Ansökan
Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Trafikinformatör i Göteborg med start nästa vecka

Arbetsgivare / Ort: Miljonbemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi söker nu ett flertal personer som vill arbeta som trafikinformatör i Göteborg. Att arbeta som trafikinformatör innebär att du ger service åt resenärer i kollektivtrafiken i Göteborg. Arbetet sker på dygnets alla tider, årets alla dagar och vi söker dig som vill arbeta deltid. De grundläggande kraven vi har på dig som söker är att du: - har fyllt 18 år och har gymnasiekompetens - behärskar det svenska samt engelska språket väl i tal och skrift - har ett högt servicetänk och sätter alltid kunden främst! - God lokalkännedom och ett intresse för kollektivtrafik - Är flexibel och stresstålig som person Utöver detta så ser vi gärna även att du: - har ett trevligt bemötande samt stor social kompetens - har erfarenhet från serviceyrke För arbetet som trafikinformatör är dina personliga egenskaper mycket viktiga och vi söker dig som bl.a. har en hög serviceförmåga, är självgående och kan ta egna initiativ i de fall det behövs. Du ska vara tålmodig, lugn och stabil. I övrigt ser vi det som en självklarhet att du är punktlig och har en hög arbetsmoral med en vilja att alltid göra ditt bästa. Bland dina arbetsuppgifter ingår att, - Informera resenärerna om, taxor, färdvägar, förändringar i kollektivtrafiken, evenemangsinformation m.m. - Ge ett professionellt positivt intryck genom att ge alla kunder god service och ett respektfullt bemötande, vara lyhörd för kundens behov och önskemål och försöka förbättra sin service efter det. - Samarbeta med andra och ta till sig deras kunskap och erfarenheter samt dela med sig av sina. - Bidra aktivt till att utveckla verksamhetens rutiner och arbetssätt samt kommer med förbättringsförslag. - Söka information till våra kunder. - Uppdatera sig om läget i trafiken. - Ha en aktiv kommunikation med samordnaren och rapportera händelser och avvikelser. Tillträde: Omgående Lön: Enligt kollektivavtal Omfattning: Deltid För mer information är du välkommen att kontakta: Rekryteringsavdelningen [email protected] eller 08-400 22 750 Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan!
Arbetsgivare
Miljonbemanning AB
Hemsida: http://www.miljonbemanning.se/
Ansökan
Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Parkeringsvakt med Servicekänsla!

Arbetsgivare / Ort: Apcoa Parking Sverige AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Om jobbet

APCOA Parking Sverige AB är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice. Huvudverksamheten är inriktad på etablering och drift av parkeringsanläggningar. Vi är ca 500 medarbetare och närmare 1 400 parkerings- och övervakningsuppdrag i ett 10-tal städer i Sverige. APCOA Parking Sverige AB tillhör APCOA Parking Holdings GmbH, Europas största parkeringskoncern med 4 500 anställda. du kan läsa mer om oss på www.apcoa.se


Vi söker dig som vill hjälpa till med att se till att våra kunders parkeringar har hög kvalitet och blir en väl fungerande resurs. APCOA är idag ett av Sveriges ledande parkeringsföretag med många uppdrag och erkänt framgångsrika i att vara en del i branschens utveckling. Vi expanderar och söker parkeringsvakter till Region Stockholm. Arbetet utgår från kontoret i Liljeholmen eller Kista. Du får en grundlig utbildning som är både teoretisk och praktisk.


Du är trygg, har en positiv grundattityd, är en noggrann person och du har en social förmåga som gör att du är duktig på att kommunicera med och lyssna på människor du möter i olika situationer. Du har en god förmåga att planera.

Vi ser att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi ser även att du haft körkort i minst två (2) år då det förekommer en del bilkörning inom arbetet.


Utbildning sker internt.

För frågor kontakta Bülent Demirörs

Skicka din ansökan till [email protected]#jobbjustnu

Arbetsgivare
Apcoa Parking Sverige AB
Årstaängsvägen 21 B
10074 Stockholm
Hemsida: https://www.apcoa.se/
Ansökan
Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Avarn Security söker ordningsvakter till Malmö

Arbetsgivare / Ort: Avarn Security AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 March (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ordningsvakt

Om jobbet
Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören för större företag, organisationer och offentlig sektor. Med äkta engagemang, kompetens och innovation stärker vi våra kunders trygghet och konkurrenskraft. Ordningsvakt – ett spännande och omväxlande yrke i publika miljöer. Ordningsvaktsyrket för oss på Avarn Security innebär ett högt säkerhetstänkande och en hög servicenivå gentemot kund och allmänhet samt att vi hela tiden arbetar utefter vår vision, Säkerhet och ansvarstagande i världsklass Vi söker dig som är utbildad ordningsvakt och innehar ett giltigt förordnande. Du brinner för service och har ett utpräglat säkerhetstänkande. Genom att vara synlig, lyhörd och aktiv kommer du att skapa trygghet hos vår kund. Våra uppdrag ställer krav på att du ska vara stresstålig och har god förmåga att lösa uppkomna problem, har god social förmåga samt kunna jobba i såväl grupp som individuellt. Vidare har du en god fysisk förmåga, då du står och rör dig mycket under ett arbetspass. Arbetstider: Varierande Tjänsteställe: Malmö/Lund Varaktighet: Behov, tillsvidare Tillträde: Enligt överenskommelse Meriterande är om du har väktarutbildning. Avarn Security erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.  Tjänstespecifika frågor och rekryteringsfrågor besvaras utav Driftchef Jonas Bengtsson [email protected] och driftchef Markus Wikander [email protected]  Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt - dock senast 2020-03-09, sök tjänsten via vår hemsida- ej via mejl. Tester kommer att tillämpas i rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Avarn Security AB
Hemsida: https://www.avarnsecurity.se
Ansökan
Ansök senast 9 March (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad parkeringsvakt med ett stort leende!

Arbetsgivare / Ort: Parkeringstjänst Väst AB / ÄNGELHOLM
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Älskar du frihet under ansvar, samt uppskattar ett flexibelt arbete? Kika hit!

Vi på P-tjänst Väst söker nu en ny parkeringsvakt till våra bevakningsområden i Ängelholm. Vi ser att du är en självgående person med mycket driv som föredrar att arbeta självständigt. Du är initiativrik och kommer gärna med förslag för att driva verksamheten framåt. Att lyckas hålla ett högt servicetänk i samband med din effektivitet är vad som gör dig till en fantastisk medarbetare!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av parkeringsövervakning på tomtmark. Men det kan även inkludera arbetsuppgifter som till exempel service av p-automater, montering av vägmärken och skyltar, turistinformation och kontakt med våra uppdragsgivare.


Vem är du?

Vi söker dig som har:

 • B-körkort
 • God förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
 • Gymnasiekompetens
 • Inga anmärkningar i belastningsregistret
 • En ordnad ekonomi

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet som parkeringsvakt
 • Tidigare erfarenhet från bevakningsbranschen
 • God teknisk förståelse
 • Behärskar ytterligare ett eller flera språk

Som person bör du vara noggrann, kommunikativ, serviceinriktad och flexibel. Vi ser gärna att du som söker har god kännedom om området. Arbetstiderna är varierande och kan vara förlagda på veckans alla dagar.


Vad kan vi erbjuda dig?

En gemenskap hos ett familjeföretag i stark medvind. Vi värdesätter den öppna dialogen och är därav måna om att alltid ha låga trösklar och högt i tak. Vi anser att ett bra lagarbete bygger på ömsesidig respekt och insikten om varje medarbetares betydelse för en framgångsrik framtid.


Bra att veta

Arbetstidsmåttet är vid behov med eventuell möjlighet för deltid.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därav komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Arbetsgivare
Parkeringstjänst Väst AB
26252 ÄNGELHOLM
Hemsida: www.parkeringstjanst.se
Ansökan
Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Parkeringsvakt, vikariat på ca 15 månader till bevakningsgruppen i Åre

Arbetsgivare / Ort: Aimo Park Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Parkeringsvakt

Om jobbet
Om Aimo park We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us? Gillar du att arbeta självständigt och tycker om att möta människor? Vi söker nu en Parkeringsvakt, vikariat på ca 15 månader till bevakningsgruppen i Åre. Att vara en del av Aimo Park-teamet handlar om att växa tillsammans. Våra medarbetares insikter och expertis kommer att vara en nyckelkomponent för framtiden. Det är därför vi värdesätter samarbete över hela organisationen - en framåtriktad rörelse som drivs av kollektiv kunskap. Tjänsten innebär att du arbetar på rullande schema alla veckans sju dagar tiderna varierar under dygnets alla timmar. Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. I tjänsten som Parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning och du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Vi ser gärna att du är proaktiv att hjälpa till när våra kunder som kan ha frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster. Du har ett fritt arbete under ansvar men det ställer också krav på en ödmjukhet inför uppdraget För att trivas hos oss tror vi att du är: • Serviceinriktad • Kunna förklara och lyssna • Vara noggrann • Van att möta människor i olika situationer • Vara bestämd och saklig • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift • Vara en god representant för Aimo Park Vi söker dig som har erfarenhet tidigare arbetslivserfarenhet av serviceyrke. Krav är att du har körkort B. Innan anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister Om tjänsten Det är ett föräldravikariat på 15 månader med start den 1 Maj. Detaljerna tar vi under intervjuerna. Tjänsten innebär att du arbetar på rullande schema alla veckans sju dagar tiderna varierar under dygnets alla timmar. Vill du bli en av oss? Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? Vi ser fram emot att få din ansökan senast 2021-03-14 och vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För ansökan och mer information hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se Har du eventuella frågor om tjänsten kontakta Affärsområdeschef Anders Lööf [email protected] Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Aimo Park Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Parkeringsvakt till Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Securitas Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Parkeringsvakt

Om jobbet
Vi i Securitaskoncernen finns i 57 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Om Securitas Securitas är en pålitlig arbetsgivare i en föränderlig värld som finns i 57 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt. Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som ser till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även möjligheterna, du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter och duktiga medarbetare har goda chanser att växa inom företaget. Din roll Syftet med parkeringsövervakning är att främja trafiksäkerheten på vägarna, öka framkomligheten i trafiken och förbättra trivseln i boendemiljöer. Tjänsten utförs av våra uniformerade och auktoriserade parkeringsvakter. Som Parkeringsvakt i Securitas utför du parkeringsövervakning på tomtmark och kommunal mark där du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Vem är du? Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera  periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Du är självständig, men jobbar också bra i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga. Vilka krav ställer tjänsten? Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Tjänsten kräver B-körkort. För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vi erbjuder dig Att få göra konkret skillnad för människor och samhället Ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter Engagerade och stöttande ledare och kollegor Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokus Övrigt Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se . Vid utvärdering av sökande till tjänsten som parkeringsvakt  kommer urvalstester att användas Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.
Arbetsgivare
Securitas Sverige AB
Hemsida: http://www.securitas.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Parkeringsvakt

Arbetsgivare / Ort: Borås Kommuns Parkerings AB / BORÅS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Borås kommuns Parkerings AB är ett kommunägt bolag med uppgift att verka för goda parkeringslösningar i kommunen. Vi arbetar med service i kundtjänst, etablering, drift och övervakning av parkeringsanläggningar. Vi sköter också drift och övervakning för all gatuparkering i Borås Stad.

Vi söker nu en Parkeringsvakt/Värd

Tjänsten som parkeringsvakt/värd innebär att med god serviceanda främja trafiksäkerhet, framkomlighet och tillgänglighet genom övervakning av parkering i Borås Stad.

Vi vill att du har minst två års arbetslivserfarenhet från serviceyrken samt tycker om människor. Vi lägger stor vikt på din personlighet, då Du kommer vara ansiktet utåt och Välkomna både besökare och boende i ditt dagliga arbete.

Körkort B är ett krav, samt att du är noggrann och behärskar svenska språket både i tal och skrift.

Vi är 17 anställda som söker en glad och positiv kollega.

Tjänsten är på 100 % med en provanställning på 6 månader, med start omgående.

Mer information om tjänsten kan du få genom att maila vår avdelningschef,

P-övervakning: [email protected]

Sista ansökningsdag 2021-03-14

Ansökan mailas till: [email protected]

Märk din ansökan med ”Ansökan P-vakt”.


Arbetsgivare
Borås Kommuns Parkerings AB
STORA KYRKOGATAN 12
50331 BORÅS
Hemsida: www.parkeringboras.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Ordningsvakt med förordnande

Arbetsgivare / Ort: Sveriges Domstolar
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ordningsvakt

Om jobbet
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led. Så fungerar domstolarna    Förvaltningsrätten i Göteborg är en av Sveriges största domstolar med cirka 300 medarbetare. Vår främsta uppgift är att lösa tvister mellan enskilda och myndigheter. Förvaltningsrätten är också en av landets fyra migrationsdomstolar. Nu söker vi dig som vill arbeta i en av vårt samhällets viktigaste verksamheter tillsammans med kunniga och drivna kollegor. Vi erbjuder ett intressant, ansvarsfullt och utvecklande arbete. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och som arbetsgivare är vi måna om att våra medarbetare trivs och utvecklas. Vi arbetar kontinuerligt med arbetsmiljö och jämställdhet och anser att balans mellan arbete och fritid är en viktig förutsättning för att trivas och må bra. Vi arbetar även kontinuerligt med kvalitets- och utvecklingsarbete. Vi finns i trevliga och moderna lokaler i centrala Göteborg. Domstolen har sex dömande avdelningar som var och en har en huvudinriktning mot något av de stora rättsområdena – migrationsrätt, skatterätt eller socialförsäkringsrätt. Domstolen har också en administrativ avdelning som är uppdelad i tre enheter – enheten för administrativa kansliet, enheten för IT, säkerhet och service samt enheten för registratur och arkiv. Inledning ” Det är ett varierande, fritt och allmänbildande arbete. Vi har många trevliga och engagerade kollegor samt samarbetsytor över hela domstolen. Det är bra förmåner med friskvård och träning på arbetstid. Dagarna är aldrig sig lika och det kan hända nya saker hela tiden. En väldigt intressant och rolig arbetsplats”. Så här beskriver en ordningsvakt sitt arbete på Förvaltningsrätten i Göteborg och varför hen trivs så bra i sin roll. Vi söker nu en expeditionsvakt/ordningsvakter med stort intresse för service som vill bli en del av vårt team.  Arbetsuppgifter Som expeditions/ordningsvakt arbetar du inom servicefunktionen som är en del av domstolens administrativa avdelning. Din viktigaste uppgift är att tillsammans med dina kollegor ge mycket god service såväl externt som internt. Som expeditions/ordningsvakt ska du hjälpa besökare tillrätta och svara på frågor. Du sköter den löpande interna servicen som innefattar allt från posthantering och lokaltillsyn till inköp av material och kontakter med fastighetsägare. Du ser tillsammans med dina kollegor till att det råder ordning och säkerhet i domstolens lokaler, bemannar säkerhetskontrollen och ansvarar bl.a. för tekniken i förhandlingssalarna, larmsystem och in- och utpasseringssystem. Kvalifikationer Vi söker dig som har utbildning motsvarande gymnasium och har för tjänsten relevant erfarenhet från liknande arbete. Du har ett giltigt ordningsvaktförordande. Det är meriterande om du har genomgått utbildning för att tjänstgöra vid säkerhetskontroll i domstol enligt Lagen om ordningsvakter 2 a §. Du trivs med att vara domstolens ansikte utåt och du inser vikten av en god service samtidigt som du värderar säkerheten. Du är van vid att ge mycket gott bemötande och kan ge information på ett tydligt, korrekt och enkelt sätt. Arbetet innebär till stor del vardagligt rutinarbete men det kan också innebära intensiva arbetspass där du kan ställas inför utmanande situationer vilket ställer krav på stresstålighet. Vi värdesätter att du är prestigelös, noggrann och har ett mycket gott omdöme. Du tycker om och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer, samtidigt trivs du med att arbeta självständigt emellanåt. Du är engagerad, drivande och har stor förmåga att ta egna initiativ. För tjänsten krävs även en mycket hög IT-och teknikmognad. Innehav av B-körkort är meriterande. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Har du ytterligare språkkunskaper som är relevanta för tjänsten kan det vara meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett intressant, ansvarsfullt och utvecklande arbete i en av Sveriges största domstolar. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och som arbetsgivare är vi måna om att våra medarbetare mår bra, trivs och finner meningsfullhet i sitt arbete för att på så sätt kunna bidra till domstolens utveckling. Balans mellan arbete och fritid är en viktig förutsättning för att trivas och må bra. Varmt välkommen att söka tjänsten! Intervjuer kommer hållas löpande. Tillsvidareanställning. Provanställning på 6 månader kommer att tillämpas. För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
Sveriges Domstolar
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.