På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Parkeringsvakt
Spela filmen

Parkeringsvakt

13 Lediga jobb

Parkeringsvakt med hög servicekänsla sökes för heltid / deltid

Arbetsgivare / Ort: Innovativ Parkering i Göteborg AB / Hisings Backa
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Vi söker heltid eller deltidsanställda ( minst 50%) .

Arbetstiderna varierar helger, dagtid, kvällstid samt storhelger. Att arbeta som parkeringsvakt innebär, att du arbetar med att kontrollera parkerade bilar för att upprätthålla ordning och reda och säkerställa framkomlighet på våra områden . I ditt arbete möter du många människor, och service en viktig del av det dagliga arbete.

Vi söker dig som är flexibel har ett utpräglat servicetänk. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av service, kundbemötande och lösningsorienterade yrken.

Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du tar egna initiativ och har ett äkta engagemang samt är ansvarstagande. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer eftersom du i arbetet ofta möter våra kunder. Du har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och ansvarsfullt sätt.

Vi söker dig som har:

 • B-körkort ( minst 3 år )
 • Gymnasiekompetens
 • Ej förekommande i belastningsregistret
 • God förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
 • En ordnad ekonomi
 • Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet som parkeringsvakt
 • Tidigare erfarenhet från bevakningsbranschen
 • God datakunskap/teknisk förståelse

Om oss


Vi är ett ungt företag med mer än 20 års erfarenhet i branschen. Vår arbetsplats bygger på gemenskap, respekt och högt i tak där vi gärna ser att varje medarbetare kommer med idéer om hur vi tillsammans hittar nya vägar.


Ansökan mottas via mail på

Info @innovativparkering.se ( märk ansökan med

" Jobb"

Arbetsgivare
Innovativ Parkering i Göteborg AB
Stigs Center 2 a
42246 Hisings Backa
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]

Parkeringsvakt Umeå - behovsanställning

Arbetsgivare / Ort: Aimo Park Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Gillar du att arbeta självständigt och tycker om att möta människor? Just nu letar vi efter förstärkning till bevakningsgruppen i Umeå. Aimo Park Sweden AB är marknadsledande i Sverige och har cirka 300 000 parkeringsplatser över hela landet. Vi är 500 anställda i Sverige och strävar efter att bli det mest innovativa parkeringsbolaget. Att vara en del av Aimo Park-teamet handlar om att växa tillsammans. Våra medarbetares insikter och expertis är en nyckelkomponent för framtiden. Det är därför vi värdesätter samarbete över hela organisationen - en framåtriktad rörelse som drivs av kollektiv kunskap. Detta är en behovsanställning vilket innebär att det inte är ett fast arbetstidsmått. Arbetstiderna är med varierande alla veckans dagar. Vi tror att denna tjänst passar bäst om du studerar eller har ett annat deltidsarbete. I tjänsten som parkeringsvakt bevakar du angivet område i vilket du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Du hjälper våra kunder när de har frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster. Ditt arbete innebär att du bemöter våra kunder med ödmjukhet och service. Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med människor. För att trivas tror vi att du är: • Serviceinriktad • Kan förklara och lyssna • Noggrann • Van att möta människor i olika situationer • Bestämd och saklig Du innehar goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Du är en god representant för Aimo Park. Du har körkort B samt tidigare arbetslivserfarenhet av serviceyrke. Vi begär alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Vi ser fram mot din ansökan. Urvalsarbetet kommer att starta omgående vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdatumet. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Aimo Park Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)

Ansök här

QSG Bevakning AB expanderar och söker nya medarbetare i Karlskrona.

Arbetsgivare / Ort: Today Consulting AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Dina arbetsuppgifter Vi söker behovsanställda som har möjlighet att jobba helger, dagtid, kvällstid och nattid. Att arbeta som trafikövervakare innebär, att du arbetar med trafiksäkerhet och framkomlighet genom att övervaka parkerade bilar. I ditt arbete möter du många människor, och därav är service en viktig del av det dagliga arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av service, kundbemötande, lösningsorienterade yrken. Din profil Vi ser att du är mycket flexibel och har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du är innovativ och har ett äkta engagemang, är ansvarstagande samt har förmåga att ta egna beslut. Dagar som är tuffa och motiga behåller du fokus och ett gott humör. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kund som med kollegor. Du har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och ansvarsfullt sätt. Du har en utpräglad servicekänsla är stresstålig och har en god simultanförmåga. För anställning på QSG Bevakning AB kräver vi följande: - Bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag - Bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna - Körkort - Ostraffad - God svenska i tal och skrift Offentligrättslig parkeringsvaktsutbildning är meriterande men inget krav. Om företaget QSG Bevakning AB är ett helägt dotterbolag till Sandarna Holding Väst AB. Bolaget erbjuder ett flertal tjänster till såväl privata som publika bolag. Vi vill inte profilera oss som ett traditionellt bevakningsbolag, vi vill behålla det personliga engagemanget. Kunden skall alltid vara i fokus och kvalitet skall genomsyra hela verksamheten. Verksamheten skall utmärkas av Säkerhet, Service och Trivsel såväl mot kunden, tredje man och vår egen personal. Vårt motto: ”Ingen kund är för liten, inget uppdrag är för stort!
Arbetsgivare
Today Consulting AB
Hemsida: http://www.todayconsulting.se/
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Vi söker en parkerngsvakt för tomtmark

Arbetsgivare / Ort: Securitas Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Parkeringsvakt

Om jobbet
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Om Securitas Securitas är en pålitlig arbetsgivare i en föränderlig värld som finns i 58 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt. Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som se till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även möjligheterna, du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter och duktiga medarbetare har goda chanser att växa inom företaget. Din roll Syftet med parkeringsövervakning är att främja trafiksäkerheten på vägarna, öka framkomligheten i trafiken och förbättra trivseln i boendemiljöer. Tjänsten utförs av våra uniformerade och auktoriserade parkeringsvakter. Som Parkeringsvakt i Securitas utför han/hon parkeringsövervakning på tomtmark och kommunal mark där hon/han ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Vem är du? Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Du är självständig, men jobbar också bra i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga. Vilka krav ställer tjänsten? Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Tjänsten kräver B-körkort. För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vi erbjuder dig Att få göra konkret skillnad för människor och samhället Ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter Engagerade och stöttande ledare och kollegor Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokus Övrigt Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se . Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.      
Arbetsgivare
Securitas Sverige AB
Hemsida: http://www.securitas.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Parkeringsvakt till Botkyrka

Arbetsgivare / Ort: Today Consulting AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-01
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Parkeringsvakt

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter QSG Bevakning AB växer och söker nya medarbetare till Botkyrka. Att arbeta som trafikövervakare innebär, att du arbetar med trafiksäkerhet och framkomlighet genom att övervaka parkerade bilar. I ditt arbete möter du många människor, och information till dem är en viktig del av ditt dagliga arbete. Det är därför viktigt, att du har en hög grad av servicekänsla. Arbetstiderna är varierande, även kvällar och helger ingår i tjänsten. Din profil Vi ser att du är mycket flexibel och har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du är innovativ och har ett äkta engagemang, är ansvarstagande samt har förmåga att ta egna beslut. Dagar som är tuffa och motiga behåller du fokus och ett gott humör. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kund som med kollegor. Du har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och ansvarsfullt sätt. Du har en utpräglad servicekänsla är stresstålig och har en god simultanförmåga. För anställning på QSG Bevakning AB kräver vi följande: - bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag - bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna - körkort, är meriterande - Ostraffad - God svenska i tal och skrift - Offentligrättslig parkeringsvaktsutbildning är ett krav - Minst 6 månaders erfarenhet av parkeringsövervakning Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Om företaget QSG Bevakning AB är ett helägt dotterbolag till Sandarna holding Väst AB. Bolaget erbjuder ett flertal tjänster till såväl privata som publika bolag, läs mera under länken ”tjänster”. Vi vill inte profilera oss som ett traditionellt bevakningsbolag, vi vill behålla det personliga engagemanget. Kunden skall alltid vara i fokus och kvalitet skall genomsyra hela verksamheten. Verksamheten skall utmärkas av Säkerhet, Service och Trivsel såväl mot kunden, tredje man och vår egen personal. Vårt motto: ”Ingen kund är för liten, inget uppdrag är för stort!”
Arbetsgivare
Today Consulting AB
Hemsida: http://www.todayconsulting.se/
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Gruppledare till Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Today Consulting AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Parkeringsvakt

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter QSG Bevakning AB söker nu Gruppledare till vårt kontor i Stockholm med engagemang och passion för ledning och coachning av sitt team. Gruppledare ska inge respekt och förtroende med sitt ledarskap. Som gruppledare skall du själv delta i det praktiska arbetet i verksamheten samt leda och fördela arbetsuppgifter med tilldelade resurser och därigenom få gruppen att leverera kvalitets- och produktivitetsresultat enligt affärsplan, KPI och budget. I ansvaret ingår att sätta tydliga mål för medarbetarna som sedan regelbundet skall följas upp i utvecklingssamtal och feedbacksamtal. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet. Eftersom QSG Bevakning AB är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Din profil Som gruppledare är du beredd att axla ett stort ansvar, vara flexibel och lyhörd emot kunden. Du ska också kunna skriva instruktioner för övervakning och ha en god dialog med såväl kund som medarbetare. Vi söker dig som har en personlig mognad och som känner sig trygg i din yrkesroll. Personliga egenskaper är det som avgör den bäst lämpade. Du bör besitta ett högt säkerhetstänkande och social kompetens. Verksamheten drivs av tydligt ledarskap med motiverade och engagerade medarbetare där fastställda processer och bolagets värderingar är viktiga ingredienser. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som drivkraft, initiativförmåga och att du kan strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dina personliga ledaregenskaper är också mycket viktiga, då du förväntas vara förtroendeingivande, tydlig och kommunikativ. Du förväntas aktivt utföra kundmöten och skall ha förmåga och vilja att prata inför grupp vid personalmöten och vid rekryteringsdagar där vi introducerar och utbildar nya medarbetare till företaget. Du behöver ha mycket god datavana och det är meriterande om du har kunskaper och erfarenhet av att upprätta skriftliga instruktioner och rutiner. Krav för tjänsten är giltig parkeringsvaktsutbildning och B-körkort. Arbetet är förlagt under kvällar, nätter och helger. För att vara aktuell för tjänsten som gruppledare ska du: arbetat i branschen i minst 1 år relevant ledarskapsutbildning ostraffad god svenska i tal och skrift god hälsa och fysik ordnad ekonomi Om företaget QSG Bevakning AB I Säkerhet är ett helägt dotterbolag till Sandarna Holding Väst. Bolaget erbjuder ett flertal tjänster till såväl privata som publika bolag, läs mera under länken "tjänster". Vi vill inte profilera oss som ett traditionellt bevakningsbolag, vi vill behålla det personliga engagemanget. Kunden skall alltid vara i fokus och kvalitet skall genomsyra hela verksamheten. Verksamheten skall utmärkas av Säkerhet, Service och Trivsel såväl mot kunden, tredje man och vår egen personal.
Arbetsgivare
Today Consulting AB
Hemsida: http://www.todayconsulting.se/
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Parkeringsvakt till Vemdalen

Arbetsgivare / Ort: Aimo Park Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Gillar du att arbeta självständigt och tycker om att möta människor? Just nu letar vi efter förstärkning till bevakningsgruppen i Vemdalen. Aimo Park Sweden AB är marknadsledande i Sverige och har cirka 300 000 parkeringsplatser över hela landet. Vi är 500 anställda i Sverige och strävar efter att bli det mest innovativa parkeringsbolaget. Att vara en del av Aimo Park-teamet handlar om att växa tillsammans. Våra medarbetares insikter och expertis är en nyckelkomponent för framtiden. Det är därför vi värdesätter samarbete över hela organisationen - en framåtriktad rörelse som drivs av kollektiv kunskap. Detta är en visstidsanställning under perioden 2020-12-01 till 2021-04-30 på 100% med varierande arbetstider onsdag till söndag. I tjänsten som parkeringsvakt bevakar du angivet område i vilket du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Du hjälper våra kunder när de har frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster. Ditt arbete innebär att du bemöter våra kunder med ödmjukhet och service. Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med människor. För att trivas tror vi att du är: • Serviceinriktad • Kan förklara och lyssna • Noggrann • Van att möta människor i olika situationer • Bestämd och saklig Du innehar goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Du är en god representant för Aimo Park. Du har körkort B samt tidigare arbetslivserfarenhet av serviceyrke. Vi begär alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Vi ser fram mot din ansökan. Urvalsarbetet kommer att starta omgående vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdatumet. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Aimo Park Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök här

Parkeringsvakt Extra / Behov

Arbetsgivare / Ort: Smart Parkering Sverige AB / KARLSKRONA
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 October (18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag.


Att arbeta som parkeringsvakt hos Smart Parkering innebär att du bevakar våra kunders anläggningar både utomhus och i parkeringshus med syfte att främja trafiksäkerheten, öka framkomligheten och förbättra trivseln i boendemiljöer.


Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. Vidare ser vi att du har lätt för att upprätthålla god ordning och reda, själv kan planera och organisera ditt arbete och har en känsla för kvalitet. Smart Parkering Sverige AB är ett ungt bolag vilket innebär att du kommer jobba väldigt nära ledningen. Vi ser att du är självständig och lojal.


Körkort med behörighet B är ett krav liksom att du kan tala och skriva flytande svenska och Engelska. Då tjänsten innebär varierande arbetstider och mycket utomhusarbete lägger vi även stor vikt i att du är flexibel.


Arbetstiderna är schemalagda dag/kväll/natt samt helger. Vid start tillämpas en intern utbildning på ca 1 vecka. Tjänsten kan med fördel kombineras med studier eller annat arbete. Dock krav på att man kan jobba även dagtid.


Anställning sker löpande.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Smart Parkering Sverige AB
Kolonivägen
37154 KARLSKRONA
Hemsida: www.smartp.se
Ansökan
Ansök senast 11 October (18 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Tekniker Heltid Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Smart Parkering Sverige AB / Sollentuna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 October (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Parkeringsvakt

Färdigheter
Meriterande
 • Certifikat
 • elektriker - elteknik
 • Parkeringsbevakning

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi på Smart Parkering Sverige AB söker en tekniker för montering och demontering utav skyltar samt skötsel av alla våra parkeringar i Stockholms län.


Vi söker dig som har jobbat minst 1 år inom yrket "parkering & bevakning" eller som har genomgått grundutbildning för offentligrättslig parkering.


B körkort är ett krav (Manuell)

Arbetsgivare
Smart Parkering Sverige AB
Bäckvägen 17
19254 Sollentuna
Hemsida: www.smartp.se
Ansökan
Ansök senast 15 October (22 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Parkeringsvakt Behov/Extra Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Smart Parkering Sverige AB / Sollentuna
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 October (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Parkeringsvakt

Om jobbet

Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag.


Att arbeta som parkeringsvakt hos Smart Parkering innebär att du bevakar våra kunders anläggningar både utomhus och i parkeringshus med syfte att främja trafiksäkerheten, öka framkomligheten och förbättra trivseln i boendemiljöer.


Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. Vidare ser vi att du har lätt för att upprätthålla god ordning och reda, själv kan planera och organisera ditt arbete och har en känsla för kvalitet. Smart Parkering Sverige AB är ett ungt bolag vilket innebär att du kommer jobba väldigt nära ledningen. Vi ser att du är självständig och lojal.


Körkort med behörighet B är ett krav liksom att du kan tala och skriva flytande svenska och Engelska. Då tjänsten innebär varierande arbetstider och mycket utomhusarbete lägger vi även stor vikt i att du är flexibel.


Arbetstiderna är schemalagda dag/kväll/natt samt helger. Vid start tillämpas en intern utbildning på ca 1 vecka. Tjänsten kan med fördel kombineras med studier eller annat arbete. Dock krav på att man kan jobba även dagtid.


Anställning sker löpande.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Smart Parkering Sverige AB
Bäckvägen 17
19254 Sollentuna
Hemsida: www.smartp.se
Ansökan
Ansök senast 15 October (22 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Parkeringsvakt Behov/Extra Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Smart Parkering Sverige AB / Kungsbacka
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 October (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Parkeringsvakt

Om jobbet

Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag.


Att arbeta som parkeringsvakt hos Smart Parkering innebär att du bevakar våra kunders anläggningar både utomhus och i parkeringshus med syfte att främja trafiksäkerheten, öka framkomligheten och förbättra trivseln i boendemiljöer.


Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. Vidare ser vi att du har lätt för att upprätthålla god ordning och reda, själv kan planera och organisera ditt arbete och har en känsla för kvalitet. Smart Parkering Sverige AB är ett ungt bolag vilket innebär att du kommer jobba väldigt nära ledningen. Vi ser att du är självständig och lojal.


Körkort med behörighet B är ett krav liksom att du kan tala och skriva flytande svenska och Engelska. Då tjänsten innebär varierande arbetstider och mycket utomhusarbete lägger vi även stor vikt i att du är flexibel.


Arbetstiderna är schemalagda dag/kväll/natt samt helger. Vid start tillämpas en intern utbildning på ca 1 vecka. Tjänsten kan med fördel kombineras med studier eller annat arbete. Dock krav på att man kan jobba även dagtid.


Anställning sker löpande.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Smart Parkering Sverige AB
Valands promenad 3
43431 Kungsbacka
Ansökan
Ansök senast 15 October (22 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Parkeringsvakt Jönköping - deltid

Arbetsgivare / Ort: Aimo Park Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 October (1 månad 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Gillar du att arbeta självständigt och tycker om att möta människor? Just nu letar vi efter förstärkning till bevakningsgruppen i Jönköping. Aimo Park Sweden AB är marknadsledande i Sverige och har cirka 300 000 parkeringsplatser över hela landet. Vi är 500 anställda i Sverige och strävar efter att bli det mest innovativa parkeringsbolaget. Att vara en del av Aimo Park-teamet handlar om att växa tillsammans. Våra medarbetares insikter och expertis är en nyckelkomponent för framtiden. Det är därför vi värdesätter samarbete över hela organisationen - en framåtriktad rörelse som drivs av kollektiv kunskap. Vi söker dig som utefter behov vill arbeta som parkeringsvakt. Denna anställning passar bäst för dig som studerar eller har ett annat deltidsjobb. I tjänsten som parkeringsvakt bevakar du angivet område i vilket du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Du hjälper våra kunder när de har frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster. Ditt arbete innebär att du bemöter våra kunder med ödmjukhet och service. Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med människor. För att trivas tror vi att du är: • Serviceinriktad • Kan förklara och lyssna • Noggrann • Van att möta människor i olika situationer • Bestämd och saklig Du innehar goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Du är en god representant för Aimo Park. Du har körkort B samt tidigare arbetslivserfarenhet av serviceyrke. Vi begär alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Vi ser fram mot din ansökan som behöver vara oss till handa senast den 31 augusti 2020. Urvalsarbetet kommer att starta omgående vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdatumet. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Aimo Park Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 25 October (1 månad 2 dagar kvar)

Ansök här

Parkeringsvakt (för dig som bor i Botkyrka med nystartsjobb)

Arbetsgivare / Ort: Tillväxt Botkyrka AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 November (2 månader 6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-12
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Vill du bli parkeringsvakt och informatör? Detta jobberbjudande gäller dig som bor i Botkyrka kommun och är inskriven i etableringsprogrammet eller jobb & utvecklingsgarantin på arbetsförmedlingen. Krav: - Det är ett fysiskt och socialt jobb, så det är viktigt att du har god fysik och är service-inriktad. - Du behöver ha goda kunskaper i Svenska, både tal-, språk- och läsförmåga. - Ett krav är att du inte är åtalad för brott (du behöver visa utdrag från belastningsregistret) - Körkort är meriterande, men ej krav Såhär går processen till: - Sök via länken så kontaktar vi dig för en telefonintervju - Om du går vidare blir du inbjuden till en rekryteringsträff och intervju under v 26 - En månads betald utbildning med start 10 augusti - Provanställning som parkeringsvakt - Efter 6 månader övergår provanställningen till en tills-vidareanställning Rekryteringen sker i samarbete med en av våra partners. Hör av dig till Saide, ‭072-061 81 30‬ eller [email protected] om du har några frågor.
Arbetsgivare
Tillväxt Botkyrka AB
Hemsida: http://www.tillvaxtbotkyrka.se
Ansökan
Ansök senast 29 November (2 månader 6 dagar kvar)

Ansök här
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.