På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Lageransvarig
Spela filmen

Lageransvarig

3 Lediga jobb

Lageransvarig

Arbetsgivare / Ort: Slåttergubbens Ekologiska Fågelmat AB / VRETA KLOSTER
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 30 November (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Hej!


Slåttergubben är ett litet företag som idag består av tre deltider, jag (som gör lite av det mesta), en på kontoret, och en som i huvudsak jobbar fysiskt på lagret/butiken (den som nu blir vakant). Vi är ett värdedrivet företag med biologisk mångfald och hållbarhet i fokus. Företaget växer och frodas!


På vintern är det mest fågelmat vi säljer och på sommaren mycket lieutrustning.


Det här jobbet kan göras lite som passar oss, det är någon form av deltid - hur mycket beror på hur pass många olika arbetsuppgifter du klarar av att axla och vill ta hand om i företaget. Upp till 75% är möjligt.


Den allra minsta formen av anställning blir i det här fallet att du kommer två-tre gånger i veckan och bara packar intensivt till ackordslön i några timmar.


I första hand gäller det jobb på vårt lager, det är i huvudsak ganska ensamt, lagret är heller inte uppvärmt varvid det är bra att inte vara så frusen av sig. Det kommer kunder o folk till butiken då och då och det är en självklarhet att bemöta dem med hjälpsamhet så de får en positiv bild av vårt företag.


Okt-mars har vi bemannade öppettider i butiken som är bra att kunna dela på. Lörd 10-14 och månd + torsd 14-18. I övrigt är arbetstiderna ganska flexibla. DHL kommer och hämtar ordrarna kl 14 och då ska de vara klara.


Lagret är också gårdsbutik och där vi gör alla blandningar av fågelfrön. En stor del av det löpande jobbet är att packa internetordrar och packa fågelfröblandningar och packa om frön från större till mindre förpackningar - just dessa packmoment är föremål för ackordslön där man drar upp mot en timlön på 260kr om man är uthållig, stark, flink och finurlig. Det är ett väldigt fysiskt jobb varför det krävs att du har god kondition och är stark. Mycket 25kgs säckar som ska lyftas på olika sätt. Du betraktar det här som en allsidig och bra träning som bygger upp och underhåller en stark och funktionell kropp.


Jag tror starkt på att arbeta och bygga upp arbetsplatsen så det blir flinkt och så effektivt utifrån de förutsättningar som finns. Tror och vill att vi ska klara av många moment utan att använda maskiner. Hela tiden sträva efter att jobba smart - undvika att repetera onödiga moment. Därför har jag många små utvecklade system du måste vara lyhörd för att lära dig och prova - innan du kommer med egna förslag till förbättringar. Jag är väldigt lyhörd och lycklig då det inte bara är jag som tänker ut smarta lösningar o metoder. En öppen och prestigelös kommunikation kring detta är lite av en förutsättning. Vi måste tillsammans se ett nöje i att sträva efter effektivitet i jobbet!


Det krävs också en viss struktur och noggrannhet så det inte blir fel vid packningen av internetordrar.


Ju mer ansvar du kan ta för arbetsuppgifter som planering av lagret, städning, se till att butiken är så piffig den kan bli desto mer jobb finns. Kan du dessutom bygga olika saker som underlättar vårt arbete eller snyggar till arbetsplatsen är det ytterligare + . Som tidigare skrivet så är företaget litet varför tjänsten alltid kan justeras efter dina önskemål och kompetenser.


Ofta finns mer jobb om du har frågan. Vad kan jag göra nu?


Hos oss får man 100kr extra per arbetstillfälle om man åker buss eller cyklar till o från jobbet. Du måste inte ha körkort.


Extra plus om du besitter några av följande egenskaper:

+ kunskap och intresse om fåglar

+genuint brinner för en ekologisk hållbar värld

+är en jävel på sociala medier, göra o klippa film

+har ett intresse för liar och slåtter

+också kan tänka dig att rycka in i hjälpa till med vårt arbeta att sköta slåtterängar. Slå med lie, räfsa o röja sly.


Den första kontakten vi har är att du ringer mig på 0738322559 och vi har ett samtal. Det är då en självklarhet att du visar att du läst och förstått ovanstående samt att du kikat in på vår hemsida www.slattergubben.se och fått ett hum om vad vi pysslar med. Du lämnar då också en referens som jag kan kontakta.


Skickade CVn på mail slängs direkt om det är den första kontakten du gör.


Eventuell intervju tar vi springandes på en 10-14km stigrunda i skogen. Vi kollar då också in arbetsplatsen som ligger vid Härna Björkegård 1, just vid avfarten mot Rökinge längs bergsvägen mellan Linköping och Berg.


Ingångslönen sätter vi till 130kr/h + semesterersättning. Visar du snabbt framfötterna och vi trivs kan den höjas några snäpp.


Tillträde helst i mitten/slutet av november 2020.


Med vänlig hälsning

/Jan Wester

Arbetsgivare
Slåttergubbens Ekologiska Fågelmat AB
Härna Björkegård 1
58576 VRETA KLOSTER
Hemsida: www.slattergubben.se
VISA MINDRE

Lageransvarig

Arbetsgivare / Ort: Vame Gruppen AB / Spånga
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Leveransbevakare

Om jobbet

Vi söker leveransbevakare för hantering av transporter som kan gälla flytt av byggnads material i skador och lösegendom försäkringsskador samt förenligt i verksamheten i Stockholm och Uppsala


Arbete även på annan ort som Göteborg och Malmö

Arbetstider normalt under dagtid.

Jourutryckning samt helgarbeten förekommer


Körkort är ett krav

Flerspråkig är ett önskemål


Vid intresse kontakta oss enbart via mail


Vänligen

Jan Vikström

Arbetsgivare
Vame Gruppen AB
Garpenbergsgatan 2
16353 Spånga
Hemsida: www.vamegruppen.se
Ansökan
Ansök senast 6 December (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Lageransvarig

Arbetsgivare / Ort: Nyckelrekrytering AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 December (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

SICK AB och SICK AS ingår i koncernen SICK som grundades 1946. Med ca 10 000 anställda och en global verksamhet är vi idag en världsledande tillverkare av sensorer, säkerhetssystem och produkter för automatisk identifiering. Vårt primära marknadsfokus ligger i Europa. Vi är idag 75 anställda med en omsättning på 520 miljoner SEK. Vår verksamhet är idag indelad i följande affärsområden Factory Automation, Logistics Automation och Process Automation. SICK har ett stort produktutbud med egen utveckling och klassas som marknadsledande på sensorer.

Se vår film på YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=DazejUdV2Pc


Lageransvarig

I rollen som lageransvarig kommer du att ha ansvar för att planera, organisera, koordinera och säkerställa den dagliga driften på lagret. Du ska se till att företagets servicetekniker är försedda med de produkter de behöver för att utföra sitt arbete. Du kommer även att ansvara för hanteringen av reklamationsärenden för kunderna i framförallt i Sverige och Norge. Rollen innebär många kontaktytor, både internt och externt. Du rapporterar till Team Leader Customer Care Center. Placering för tjänsten är Sätra där företagets huvudkontor samt lager finns.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Ansvara för den dagliga driften på lagret
 • Beställa reservdelar till företagets servicetekniker inför deras serviceuppdrag och se till att koordineringen av detta sker på ett effektivt sätt
 • Säkerställa att reservdelarna beställs samt är redo för leverans hos kunder i rätt tid
 • Hantera dagliga in- och utleveranser
 • Hantera kundärendesystemet för garantiärenden och returer
 • Underhålla och utveckla systemet
 • Ha nära samarbete med huvudkontoret i Tyskland
 • Analysera och göra prognoser av lagerhållning
 • Underhålla lagret och hålla en god ordning
 • Se till att inventeringar genomförs


Kravprofil

För att lyckas i rollen ser vi att du är van vid att arbeta operativt och har tidigare erfarenhet av att arbeta på lager, gärna i en liknande roll. Har du erfarenhet av automationsbranschen samt SAP är detta starkt meriterande. Vidare har du körkort samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lösningsorienterad, strukturerad, bra på att prioritera ditt arbete samt har en förmåga att organisera och agera snabbt vid behov. Vidare är du förändringsbenägen, flexibel och positiv och stimuleras av att ge service och ta ansvar. Du är ödmjuk och kommunikativ gentemot dina kollegor och externa kontakter.


Välkommen med din ansökan!

SICK samarbetar med Nyckelrekrytering i denna rekrytering. Du ansöker till tjänsten genom att skicka in ditt CV samt personliga brev i länken nedan. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsult på Nyckelrekrytering, Ella Pourmand, 072-3399011. Urval och intervjuer sker löpande, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan snarast.https://pnty-apply.ponty-system.se/nyckelrekrytering?id=61
Arbetsgivare
Nyckelrekrytering AB
Kungsgatan 60
11122 Stockholm
Hemsida: www.sick.se
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.