På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Industridesigner
Spela filmen

Industridesigner

11 Lediga jobb

Senior Industridesigner

Arbetsgivare / Ort: Nordic Nest AB / Kalmar
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Det är svårt, om inte omöjligt, att beskriva en kultur i en text. Men eftersom vi är helt säkra på att kulturen kommer vara avgörande för om vi är rätt arbetsplats för dig så ska vi göra vårt bästa med att försöka! På Nordic Nest springer vi snabbt. Vi vet vart vi ska och vi är säkra på att vi kommer att komma dit, och det händer en massa roliga och intressanta saker på vägen! Vi vill bygga världens mest engagerade team, och de gemensamma nämnarna för alla hos oss är att vi är engagerade och drivs av utveckling. Vi visar hjärta i allt vi gör, från hur vi bygger relationer med våra kunder till hur vi löser problem och hur vi hjälper varandra. Detta utgör grunden som gör att vi ligger steget före. Vi tror att vi når nya höjder genom att lita på varandras specialistkunskaper och samtidigt våga utmana varandra, vara konstruktiva, och våga testa nya idéer och ny teknik. Vår entreprenörsanda, kreativitet och vårt mod lyser igenom i att vi älskar att göra bra affärer, och har en kultur där vi sporras av att nå (och krossa) våra högt uppsatta mål. Hos oss är det en självklarhet att vi jobbar tillsammans. Vi är övertygade om att det är vårt teamwork som tagit oss dit vi är idag, och vi planerar att fortsätta arbeta mot gemensamma mål genom att ha en öppen och ärlig kommunikation, förståelse och respekt för varandra. Vi ställer höga krav på oss själva och på varandra, och ser att det ger resultat i vårt fokus på att skapa världens bästa kundupplevelse. Om du får ont i magen av att saker inte alltid går exakt som man tänkt sig, så är vi troligtvis inte rätt arbetsplats för dig. Vi älskar vårt arbetssätt som innebär snabba förändringar och korta beslutsvägar, och strävar efter en bra mix på fart och kontroll. Det innebär att allting inte alltid kommer vara perfekt eller 100% rätt, men det kommer ge oss en dynamisk, tempofylld miljö där vi överträffar våra mål och utvecklas tillsammans för att driva Sveriges lönsammaste retailer.

Om rollen:

I takt med att vi växer väljer vi att satsa ännu mer på att utveckla våra egna varumärken. Som ett led i detta söker vi nu en Senior Industridesigner som ska ingå i ett interdisciplinärt team för Own Brands. Rollen innebär att du kommer ha ett utpräglat samarbete med såväl interna kollegor som externa leverantörer och ingenjörer. Tillsammans kommer ni att arbeta mot målsättningen att skapa prisbelönta produkter i världsklass inom heminredning och det dukade bordet.

Du ansvarar för designutveckling och driver designprocessen från idé till färdig produkt - från koncept- och skissarbete, till formgivning / produktutveckling och framtagande av produktionsunderlag och prototyper. Du kommer huvudsakligen att arbeta med;

 • Driva produktutvecklingen från inledande research till färdig produkt.
 • Driva, kommunicera och leda produktutvecklingsprocesser gentemot både interna och externa samarbetspartners
 • Säkerställa en uppdaterad kunskap kring konkurrens, industristandarder och relevanta trender.
 • Utföra detaljerat designarbete och även leda projekt med flera designers i ditt team.
 • Självständigt driva ditt arbete och leverera mot uppsatta mål
 • Ta fram underlag för både presentation och produktion genom verktyg som Autocad, Solid Works, Rhino, Key-shot, 3DS, Adobe PS / AI.

Om dig:

Rollen ställer höga krav på din förståelse för att bygga varumärken genom design och förmåga att bidra till en integrerad produktportfölj. Du bidrar till teamet med din höga kompetens inom produktdesign, material och tillverkningsprocesser, och du har en stark förståelse för globala trender, design, inredning och mode. Du har fingertoppskänsla och en utmärkt känsla för form, proportioner och CMF.

Troligtvis har du en MFA inom industridesign eller jämförbar utbildning och har därigenom med dig en helhetsförståelse för produktutvecklingsprocessen - likväl som att praktiskt kunna utarbeta skisser, 3D-modeller och enkla prototyper för kommunikation, funktionell verifiering och presentation av form. Genom din tidigare arbetslivserfarenhet har du dokumenterade meriter som visar på framgångsrika leveranser till prestigefyllda, internationella varumärken inom produkt- och inredningsdesign. Som person är du en praktisk innovatör och du navigerar ledigt mellan skiss, konceptarbete, prototypframtagning och detaljerat designarbete. Du har en passion för ditt arbete och gillar utmaningar och att utvecklas. Du är resultatinriktad och tummar aldrig på kvalitéten, samtidigt som du har förmågan att arbeta i ett högt tempo och mot tydliga resultat. Då du kommer ha mycket kontakt med internationella samarbetspartners behöver du ha mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Vidare trivs du i en kommunikativ roll som innebär att nära samarbete med andra, samtidigt som du älskar att skapa och att arbeta praktiskt med dina projekt.

Välkommen hem!

Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Kalmar. Du kommer att rapportera till Creative Director. Är detta rätt tjänst för dig? Skicka in din ansökan till oss innehållande ditt portfolio. Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen. Sök senast den 14 februari! Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten välkomnas dessa via mail till [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsgivare
Nordic Nest AB
Stämpelvägen 3
39470 Kalmar
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonsdesigner

Arbetsgivare / Ort: Fiction Design AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Industridesigner

Om jobbet

Fiction Design AB is a Swedish consultant company that is specialized in automotive design. We are working with clients all over the world to provide the best competens in the automotive field. Ideal candidate will possess: A bachelor's degree in Transportation or Industrial design; exceptional creativity to develop innovative design solutions which can be visually represented via skilled sketching ability; automotive design studio experience designing car interiors as a professional. Our work environment is well suited for individuals who are self-motivated, organized, detail-oriented, with a focus on team work and collaboration.

English is required. We are currently seeking talented Interior Automotive Designers. You will work togheter in international teams at our OEM clients. You will create, develop and present your design from early sketch to final product.

Arbetsgivare
Fiction Design AB
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Industrial Designer

Arbetsgivare / Ort: Aurenav Sweden Filial av Aurenav Llc USA / FARSTA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Industridesigner

Om jobbet

We are now looking for an Industrial Designer, for work with clients within the automotive industry.


Requirements

 • Bachelor Degree in Product Design, or similar.
 • Minimum 2 years of relevant profession experience as industrial designer
 • Experience of work in the automotive industry
Arbetsgivare
Aurenav Sweden Filial av Aurenav Llc USA
FORSBACKAGATAN 24
12343 FARSTA
Ansökan
Ansök senast 8 March (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

PACKAGING COORDINATOR TO GLOBAL CLIENT IN STOCKHOLM – START ASAP

Arbetsgivare / Ort: Jobbusters AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Industridesigner

Om jobbet
Kvalifikationer - You have project management experience, if possible, with exposure to packaging creation. - You have a University / Business School degree or equivalent. - You will have more than 3 years' experience. - You have Agile Project management and process optimization experience. Company Description JobBusters is an authorized staff hire and recruitment company. We are focused on officials and put great value in finding the right person for the right position. By being flexible, accessible, and present in relation to the client, consultant, and candidate, we aim to find our clients 'dream candidate and our candidates' dream job. Job Description As Packaging Coordinator your role is to support the CXA packaging team in creating, implementing, and maintaining improvements in ways of working, tools that are used and tasks related to resource planning. You will be part of the Consumer Experience Area Wellbeing - Packaging Team, reporting directly to the Packaging Manager. A dynamic, creative, and multicultural team responsible to create the communication of that delights their consumers, from the way they communicate their products that build their brands. In close collaboration with the different Business Areas, Content Team, Packaging Team, and external suppliers, you will coordinate and oversee the creation of packaging and POS. You will ensure the timely delivery of milestones in the product development process. Key Responsibilities: • Own the planning of packaging creation in alignment with marketing initiatives & product commercial launch timings. • Set-up and maintain a full overview of workload for the packaging team, including project and resource planning and deadline visualization. • Manage incoming requests, ensure the agreed processes and standards are followed and propose project plans. • Drive collaboration with content team, Business Areas, and packaging team. Personal qualities We are looking for a person who is team oriented and a relationship builder. You have a structured approach to managing workload (self and teams) and you are solution-oriented and have a capacity to prioritize. You have an aptitude for planning and project management. Admission and Application Full time position. The position will start as soon as possible, and the assignment is expected to run until 2021-12-31, with possible extension. For this assignment you will be employed by JobBusters as a consultant at our client. Submit your application in English as soon as interviews are ongoing.
Arbetsgivare
Jobbusters AB
Hemsida: http://jobbusters.se/
Ansökan
Ansök senast 9 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

UX Strategist - 018

Arbetsgivare / Ort: National Electric Vehicle Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Industridesigner

Om jobbet
Shape mobility for a sustainable future! Join NEVS in our vision to be part of driving the change needed in the world!    We are now looking for a UX Strategist to our Mobility Solution team   Description In this role you will be working highly cross-functional and act as a hub between Mobility Solutions department, the engineering teams and our future customers and users within the field of PONS Autonomous Mobility Ecosystem*. Your responsibility will be to support and improve our user centric development process and create a seamless omni channel User experience (UX) of the PONS service by aligning all the touchpoints our service will have with the user throughout the Customer Journey. A central aspect of this responsibility will be to lead and coordinate user tests, both the overall service as well as specific sub-systems, to optimize the user experience of our development and feed the improved understanding of our future customers into our products.       *Pons Autonomous Mobility Ecosystem = A self-driving vehicle fleet operating within a city, being smart and proactive with the aim to offer excellent, on-demand, sustainable mobility services to its citizens.   The role involves: - Being the voice of the user in product development. - Responsible for user tests throughout product development. - Contribute to the team responsible for defining HMI and UI prerequisites and requirements. That includes defining HMI and UI on both vehicle, app and fleet management. - Responsible for keeping the direction and overall purpose and scope of the generic content of the PONS Mobility Ecosystem, as it transforms into implementation and customized versions.       We are looking for someone who has: - Several years’ experience in a similar or equivalent role within an international technology/innovation intensive environment - Several years’ experience from designing consumer products and/or services - Several years’ experience from planning and executing user testing - A masters’ degree in industrial design, UX design or equivalent      To be successful in this role, you need to: - Engaged in market intelligence and disruptive thinking and a talent in catching and communicating business opportunities as they arise - Focused and inspirational, an excellent communicator within all levels of organizations and show credibility with senior executives - A force for innovation and change, to improve society - Result and solution driven - Fluent verbal and written communication in English, Swedish language skills are a plus       Great consideration will be given to your personal aptitude for the position!    Location: The role can be stationed anywhere but most of the user tests will be performed in Trollhättan and/or Stockholm   About us NEVS vision – Shape mobility for a sustainable future – is our north star, guiding everything we do. We are creating a strong foundation of skills for new technologies and innovations. By challenging conventions, we design premium electric vehicles and mobility experiences that are simple, engaging and distinctive. Our business is aimed at individuals looking for smarter, greener transport choices and cities developing more efficient infrastructures. NEVS is part of Evergrande New Energy Vehicle Group and together with our partners and people like you, we strive to be a technology front-runner within our field.   We have a lean, agile organization that gives you the opportunity to influence both the product and your daily work. NEVS put a great importance to our employees' development, and in that perspective, your main area will evolve together with you.   Selection work and interviews will be ongoing continuously during the application period, so please send your application as soon as possible!   Prior to our recruitment process NEVS has taken a position on recruitment and marketing channels. We therefore decidedly decline any contact from media sales, recruitment sites or similar companies.       Keywords: Sustainable Future, Innovation, Electric Vehicles, Mobility, Agile, SCRUM, Automotive, Autonomous, Autonomous Drive, Self-driving, Driverless Vehicles, Vehicle Motion, Vehicle Control, Connectivity, Connected Car, Connected Vehicle, AI Artificial Intelligence, Inspiration, Creative
Arbetsgivare
National Electric Vehicle Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 15 March (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Firmware Design Engineer -TCOO-SEVSdd02249905

Arbetsgivare / Ort: Bombardier Transportation Sweden AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 March (19 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Industridesigner

Språk
Krav
 • Engelska
 • Svenska

Om jobbet

Firmware Design Engineer -TCOO-SEVSdd02249905


Description

We create smart innovations to meet the mobility challenges of today and tomorrow. We design and manufacture a complete range of transportation systems, from high-speed trains to electric buses and diver less trains, as well as infrastructure, signalling and digital mobility solutions. Joining us means joining a truly global community of more than 75 000 people dedicated to solving real-world mobility challenges and achieving international projects with sustainable local impact.

The Control & Communication Platform organization is the Bombardier Transportation internal supplier of control system products for railway vehicle control. The organization is global with sites in Sweden, Germany, Switzerland, and India. The team in Västerås is responsible for computers, input and output products, and human machine interface products. We are now investing in new products with increased performance, cyber security protection and increased functionality.

We are currently looking to recruit a Firmware Design Engineer for our Control & Communication Platform development team located in Västerås, Sweden.

About the role:

The FW Design Engineer within the Control & Communication Platform typically works in projects developing new electronic products. These projects are normally led by a project manager, supported by a HW Lead Engineer coordinating the hardware and the FW related activities. The FW Design Engineer is engaged in all phases of the project such as requirements management, architecture documentation, implementation of VHDL code as well as verification and testing of the design.

Main technical aspects of the job include analogue and digital electronic design in addition to VHDL programming.

Responsibilities:

•Develop new and maintain existing HW/FW implementations

•Develop and work with HW/FW architecture solutions

•Take part in developing and improving on processes (methods and instructions) and tools used within FW development

•Interaction with support functions and stakeholders of the Control & Communication Platform


Qualifications

•Relevant academic background, e.g. Master’s Degree in Electronics

•At least 5 years of experience with VHDL and electronic design

•Knowledge and experience of railway and safety standards, e.g. EN50155,

EN50121-3-2 and 50657/50129

•Experience of working with industrial electronics and FW for embedded systems

•Knowledge about electronics (PCBA) manufacturing and its processes

•Knowledge about testing, both in production and during development

•Good documentation and presentation skills using MS Office tools

•Fluent in English and Swedish

We thank all applicants for their interest, however, only those under consideration will be contacted.

An agile, inclusive and responsible culture is the foundation of our company where diverse people are offered excellent opportunities to grow, learn and advance in their careers. We are committed to encouraging our employees to reach their full potential, while valuing and respecting them as individuals.

Alstom is committed to creating a diverse environment and is proud to be an equal opportunity employer. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, gender, gender identity or expression, sexual orientation, national origin, genetics, age, disability status, veteran status, or any other characteristic protected by Federal, National, or Local Laws.


Arbetsgivare
Bombardier Transportation Sweden AB
Årstaängsvägen 29
11743 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 24 March (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Senior Automotive Designer

Arbetsgivare / Ort: Incluso AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 April (28 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Industridesigner

Språk
Krav
 • Engelska

Om jobbet

We are looking for a Senior Automotive Designer to the Huawei R&D office in Stockholm.


BTS Engineering Lab in Stockholm is a highly creative, multidisciplinary, and international think-tank, dedicated to envisioning strategic product designs and turning them into innovative, working solutions.


Stockholm Industrial Design Team focuses on the design of next generation of ICT equipment, such as telecom units, indoor and outdoor small cells, smart home appliances, intelligent automotive solutions and more.


Now for the first time the Stockholm office is heading into the field of intelligent automotive solutions. This is a mile stone and means that the design team will need great knowledge and experience within the automotive industry in terms of trends, business and design.


Future projects can reach from complete vehicle design to automotive related components and to new conceptual products and services related to latest trends of transportation.


Design at Huawei:

Successful designs answer to both needs of human desirability, business viability and technical feasibility.

You will be challenged to identify meaningful insights from user observation, design trends, changes in society and shifting business models and translate them into appealing design proposals, excellent user experiences and innovative features with superior perceived quality.

 • You have an excellent sensitivity for shape, color and finishes and can rationalize designs semiotics, though you are not a stylist, but a true innovator with users at the heart and passion for detail.
 • You understand about branding trough design and will contribute to the generation of an integrated product portfolio.
 • You can quickly elaborate ideas, by sketching, 3d modeling, prototyping or 3d printing, for team communication, functional verification and/or aesthetic presentations.
 • You have experience and knowledge from transportation design and you can lead and drive this kind of project from research to complete concept.
 • You are confident in your design process and can create and communicate a project plan based on a project brief.

Key Responsibilities:

 • We are looking for our first automotive designer in Sweden.
 • You will be part of a creative design team consisting of industrial designers.
 • As the first senior automotive designer in Sweden, you will play an important role in ensuring the execution of the design from the sketch phase to the final concept.
 • You will have the opportunity to create new concepts for both interior and exterior design and be responsible for taking the design process from early research and concepts to prototypes.
 • We are looking for a senior designer who is used to work from the user's perspective.
 • You need to stay up to date with the latest trends in vehicle exterior and interior design as well. as consumer electronics, product, fashion, architectural and related design.
 • You need to be able to collaborate with our engineers, designers, and key stakeholders to create. a unified vision for the future car experience.
 • You are confident in project planning and can create and communicate your vision of the design process based on a project brief.
 • You will communicate your design and process in an inspiring and persuasive way.
 • Our ideal candidate is inspired by the future of car design and technology and is passionate about creating groundbreaking, futuristic car designs.

Requirements:

 • University degree in transport design.
 • Worked for at least 5 years with car interiors (OEM preferred).
 • You have a proven track record with close interaction and successful deliveries toward well-known and prestigious clients.
 • A passion and interest for both transportation design and the field of smart tech consumer devices is a big plus as these worlds are merging.
 • The deliveries have given you an experience and convenience to understand, discuss with and present to senior management.
 • During these years you have lead projects with several designers but also continuously done hands-on design.
 • You prove excellent feeling for form, proportions, and CMF.
 • You have a strong understanding of global trends, technology, and fashion.
 • You are proficient using tools like CREO, Rhino, Keyshot and Adobe CC.
 • You are self-driven and know how to organize work and lead design.
 • All this above has given you national and international recognition.

This is a full-time consultancy position in Stockholm.

Arbetsgivare
Incluso AB
Ansökan
Ansök senast 2 April (28 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

UX & UI designer | Digital Designer

Arbetsgivare / Ort: Snajd AB / Hudiksvall
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 April (1 månad 11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
 • 2D-grafik-Adobe Photoshop
 • 2D-grafik-Adobe Illustrator
 • Digital bildbearbetning
Meriterande
 • Arkitekt-SketchUp 3D
 • Produktionsledning
 • reklam
 • Digital marknadsföring/Onlinemarknadsföring

Om jobbet

Är du vass på UX & UI-design? Då har du möjlighet att bli en Snajdare!

Snajd behöver nu en passionerad, innovativ och entreprenöriell förmåga som är vass på UX och UI-design till sitt team! Tveka inte att söka - det kanske är du som blir den som förgyller vårt team!

Hos Snajd byggs appar, molntjänster, IoT-prylar och Bluetooth-enheter. Vi designar UX/UI samt hjälper våra kunder att skala upp och digitalisera sin verksamhet i en ständig affärsutvecklande anda. Utöver det driftar vi kommunikation och digital annonsering i alla möjliga kanaler. Förutom digital byråverksamhet med startups, scaleups och teknikfokuserade kunder är Snajd investerade i flera bolag inom e-handel, mode, FinTech, HealthTech, EdTech och MedTech.

För denna rekrytering söker vi en person som har erfarenheter av:

 • UX / UI-Design
 • Design av mobila appar
 • Webbdesign
 • Originalarbete
 • Produktionsledning
 • Tryck
 • Copy
 • Verktyget Figma

Snajd tillhandahåller digitala skräddarsydda lösningar för sina kunder. Hos Snajd får du arbeta brett inom designområdet och arbetet kommer anpassas efter dina tidigare kunskaper. Här får du chans att växa i din roll. Hos Snajd får du möjligheten till ett nytänkande arbete där du får använda dina IT-kunskaper på ett kreativt sätt!

I tjänsten kommer du ha möjlighet att arbeta remote när du väl känner dig mer trygg i arbetet. Men vi ser gärna att du är på plats i Hudiksvall någon gång i veckan för exempelvis möten.

Som person är du:

 • Självgående och har positiv energi
 • Problemlösande och ser möjligheter
 • Samarbetsvillig och skapar relationer
 • Van att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo
 • Kan arbeta remote och på plats utan hinder

Övrig information:

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid / halvtid
 • Placering: Hudiksvall
Arbetsgivare
Snajd AB
82414 Hudiksvall
Hemsida: https://snajd.se/
Ansökan
Ansök senast 16 April (1 månad 11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

BIM/3D Model Coordinator

Arbetsgivare / Ort: Northvolt AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 August (5 månader 3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Industridesigner

Om jobbet
Northvolt has an exciting job offer for a BIM/3D Model Coordinator to join our passionate team in Skellefteå. Do you want to be part of Northvolt's mission to enable the future of energy? In joining us you will play an important part from the very start in building one of the first large scale European battery factories. Northvolt will play an important role in the transformation to a carbon free society. The BIM/3D Model Coordinator will be responsible for coordinating the overall factory design, collaborating on civil engineering layout and areas of process, mechanical, piping, electrical and instrumentation. In general you have at least a few years of experience in the field and have been a part large, innovative and challenging Design projects with high demands on technical understanding. Key responsibilities include but are not limited to: - Aligning design input from equipment vendors and building infrastructure - Coordinate interfaces between multiple vendors - Conduct quality checks of models and metadata - Identifying and documenting clashes using clash detection software - Evolve the BIM collaboration procedures, deploying project-templates and ensuring team adherence to them. - Coordinating the data modelling and management process - Review, audit and present 3D Models from consultants and contractors - Lead BIM coordination meetings: spatial coordination of disciplines, gathering all disciplines BIM models and preforming coordination tasks - Establishing robust quality control procedures to ensure that all models and datasets are accurate and that the level of information is fit for purpose The person we are looking for is both creative and detail oriented, curious and eager to learn. You will get the chance to have a real impact on our success story in Sweden (to start with) and see the results of your work. Our organisation requires and values great self-dependency and grit, and a natural talent to make things happen. The BIM/3D Model Coordinator is a vital member of the construction team. Apply with CV and cover letter or your complete LinkedIn profile. Full time employment, fixed salary. Planned starting date is asap. Education/Experience - Relevant University Degree - 3+ years working experience in BIM/3D model coordination - Industrial project background - 2D/3D drafting experience - Experience with setting up and maintaining 4D model (linking 3D model to schedule) - Experience with BIM projects and the use of different CAD tools - Experience in the use of REVIT and Navisworks - Must have worked in multi-cultural environment - Experience and interest in manufacturing industry is a plus Specific Skills/Abilities - Excellent English written and oral skills, Swedish is a plus - Ability to work independently & productively with minimal supervision - Ability to support multiple projects & meet multiple deadlines - Curious, technically educated and with a strong business background - Proactive and goes beyond expectations - Ability to work under high pressure and tight deadlines, excellent time management - Ability to work well with others in a team environment, as well as independently - Passionate & purpose driven Northvolt makes green batteries for a blue planet. Affordable cells and high-quality battery systems. All manufactured with a record-low carbon footprint. Purposely built to provide Europe with the opportunity to switch to renewable energy – efficiently and entirely. To accomplish this, we do things differently. We design, manufacture, and recycle everything under one roof. We even build our own factories. All this is incredibly challenging and requires us to think in unconventional ways. We’re constantly experimenting, learning and adapting to make batteries so great – they will one day make oil history. Northvolt is growing fast. We’re staffing our international office in Stockholm, our R&D facility, Northvolt Labs, in Västerås, as well as our Gdansk facility for production of battery systems. We're also hiring for our two gigafactories: Northvolt Ett in Skellefteå, Sweden, and Northvolt Zwei in Salzgitter, Germany. We want to work with smart individuals from all disciplines. Strong individuals that truly want to make a positive impact on the future. Those of us already on board share a passion for our mission. We’re prepared to work hard in pursuit of excellence. We enjoy the ride and our main drive is to make a difference for real. As a team, we’re dedicated to thinking new, working hard and having fun.
Arbetsgivare
Northvolt AB
Hemsida: http://northvolt.com/
Ansökan
Ansök senast 8 August (5 månader 3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

UX/Service designer Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Knightec AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 August (5 månader 13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Industridesigner

Om jobbet
Why should you want this job? You want this job because you want to be a Service-designer in the real sense of the word. You want to develop future customer experiences and create a better tomorrow together with us. Through collaboration and teamwork, you will strive towards a single goal, making user-centered products and services. You will be a go-to person when it comes to Service design and UX in cross-functional teams. You are curious and driven in getting to know the customer's needs & expectations and carry out quantitative and qualitative insight work through, for example, in-depth interviews and observations. The clients are diverse, and the projects will include different business areas. You will work with both physical and digital products. To answer the question, you want this job to create vastly different products and services to make them user-centered. Build a career that you can be proud of At Knightec, your development is our development. What we offer you is not a laid-out road for you to walk down. We do things a bit differently. You are in complete control of your development, no matter which path you want to take. If it's to reach a new role in the future or a specific technology, we will be there to help you move forward. These are the skills you need to bring - You have a degree in engineering and have experience working in UX/service design with physical and digital products and services. - You create insights that are presented in different visual contexts, such as customer journeys. - You facilitate creative workshops and have a large toolbox to help you. - You have good knowledge and experience of customer involvement and methods for achieving qualified customer insight. - Have no problem working with tools such as Sketch, InVision, Zeplin, and Adobe Suite. - You need to be fluent in both Swedish and English. One Knightec Knightec is a new breed in the art of engineering with over 750 colleagues in ten locations around Sweden. We are consultants with our soul in digitalization who strive forward together.
Arbetsgivare
Knightec AB
Hemsida: https://knightec.se/
Ansökan
Ansök senast 18 August (5 månader 13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.