På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Församlingspedagog

Församlingspedagog

4 Lediga jobb

Medarbetare (vikariat 50 %)

Arbetsgivare / Ort: Efs i Västerbotten / Umeå
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 januari (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Tycker du om att möta människor? I Carlskyrkan får du chansen att göra just det!

Till Carlskyrkan kommer människor från olika sammanhang och i olika åldrar. Vi är en kyrka som rymmer många olika aktiviteter som vänder sig till både barn och vuxna, allt från scouter, seniorer och integrationsfrämjande arbete till vardagsmiddagar. Nu har en i vårt arbetslag ansökt om tjänstledighet och vi söker därför en ersättare.

Vi letar efter dig som tycker om att möta människor och vara en del i att skapa en god gemenskap. Vi tror att du har en personlig kristen tro och tycker det är viktigt att uppmuntra andra till ideellt engagemang. I tjänsten kan ingå olika arbetsuppgifter beroende på vem du är, det kan handla om husmorsuppgifter, administration, arbete med barn och ungdom, andra arbetsuppgifter i våra olika verksamheter kan också bli aktuella, till exempel arbete med integration och seniorer, beroende på vilka kompetenser och gåvor du har.

I din tjänst kommer du ingå i ett dynamiskt arbetslag bestående av 6 personer som, tillsammans med ideella, formar vårt sätt att vara kyrka.

Carlskyrkan är en plats där människor hittar en gemenskap, kommer till tro på Jesus och formas av honom och hans sätt att vara. Carlskyrkan är en samarbetskyrka mellan EFS och Svenska kyrkan och därtill en distriktskyrka inom Ålidhems församling.

Du bör vara medlem i Svenska kyrkan och meriterande om du har god kännedom om EFS och Salt.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan nu då intervjuer sker löpande. Ange löneanspråk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ansökan skickas till [email protected]

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Mats Bohman, präst och arbetsledare, 072-539 11 49

Anders Sjöström, ordförande EFS i Carlskyrkan, 070-666 46 88

Marie Granholm, personalstrateg EFS Västerbotten, [email protected], 090–125817.

Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat från 1 februari 2022 till 30 juni 2023 med möjlighet till förlängning. För anställningen gäller avtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Vision Ekumeniska, med EFS Västerbotten som arbetsgivare. Facklig representant är Stefan Nordström, [email protected], 0735-41 77 82, 0720-50 43 32.

Mer information om Carlskyrkan och om arbetsgivaren EFS Västerbotten hittar du på: www.carlskyrkan.nu och EFS Västerbotten: www.efsvasterbotten.se

EFS är en självständig organisation inom Svenska kyrkan med betoning på den personliga tron på Jesus Kristus, mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom. EFS Västerbotten är en distriktsorganisation för samordning och stöd för EFS missionsföreningar i Västerbotten. Distriktskansliet ligger placerat centralt i Umeå men arbetet gäller i hela Västerbotten.

Arbetsgivare
Efs i Västerbotten
Kvartsvägen 1
90741 Umeå
Hemsida: https://www.carlskyrkan.nu
Ansökan
Ansök senast 28 januari (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Församlingspedagog

Arbetsgivare / Ort: Själevad, Mo och Björna Pastorat / DOMSJÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 januari (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Församlingspedagog

Om jobbet

Vi söker en församlingspedagog (100 procent) till Domsjö distrikt.

Vi söker dig som tycker om pedagogiskt utvecklingsarbete. Du är utbildad församlingspedagog eller har annan adekvat pedagogisk utbildning. Din erfarenhet omfattar pedagogiskt arbete i såväl genomförande som planering. Du har en kyrklig förankring och god kännedom om Svenska kyrkans verksamhet.

Som person är du öppen, trygg, lyhörd, kreativ och ser samarbete som en självklarhet i ditt dagliga arbete. Vi önskar att du är full av idéer och kan initiera och inspirera såväl medarbetare som deltagare i våra verksamheter. Det är viktigt att du är intresserad av att jobba med barn och konfirmander, samt att du har god pedagogisk ledarförmåga.

Tjänsten förutsätter att du har grundläggande datorvana.

Som församlingspedagog arbetar du bl.a. att samordna det pedagogiska arbetet bland barn och unga i distriktet, det innebär kontakt med närliggande skolor. Du är även med och utveckla konfirmandarbetet.

Tillträde 2022-05-01 eller enligt överenskommelse.

Kort om oss I norra delarna av världsarvet Höga kusten finns Örnsköldsviks södra pastorat. Det bildas 1 januari 2022 och består av tre nuvarande pastorat, bla Själevad, Mo och Björna pastorat.

Vi blir då ett av de största pastoraten i Härnösands stift och verkar inom Örnsköldsviks kommun. Pastoratet har drygt 30 000 innevånare varav cirka 70 procent är kyrkotillhöriga.

Domsjö distrikt ingår i Själevads församling och ligger strax söder om centrala Örnsköldsvik. Distriktet har omkring 9000 innevånare. Vårt arbetslag består av tolv personer som arbetar i ett nära samarbete med varandra. Vi värnar om människors vardagsverklighet, mitt i livet. Vi vill att vår kyrka ska vara en naturlig samlingspunkt för människor i alla åldrar och att gudstjänsten, i dess olika former, ska vara det nav som binder ihop våra olika vardagsverksamheter.

Arbetsgivare
Själevad, Mo och Björna Pastorat
BAGGES VÄG 10
89422 DOMSJÖ
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/sjalevad
Ansökan
Ansök senast 31 januari (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Församlingspedagog

Arbetsgivare / Ort: Falkenbergs Pastorat
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 6 februari (11 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Församlingspedagog

Om jobbet
Gillar du att strukturera, planera och tänka strategiskt och framåtsyftande i ett arbetslag? Har du samtidigt en vilja att möta barn främst i åldrarna 0-18 och deras familjer och arbeta med det viktiga budskapet att få varje individ att känna sig sedd, älskad och värdefull. Då kan du vara den vi söker till tjänsten som församlingspedagog i Vinberg-Ljungby församling.  I tjänsten arbetar du med dopuppföljning, växande och lärande i tro och liv. Du blir ansvarig för barnverksamheten vad gäller pedagogisk planering, struktur och genomförande i våra grupper, från de yngsta barnen i öppen förskola upp till ungdomar. Vinberg-Ljungby församling har ett organisatoriskt nära samarbete med församlingarna i Stafsinge och Morup och dina kollegor finns i tre församlingar. I pedagogteamet arbetar ni över församlingsgränserna med att erbjuda olika aktiviteter och grupper med utgångspunkt i växande i tro och liv. I tjänsten ingår också familjegudstjänster och helgtjänstgöring med barngrupperna vid några tillfällen per termin. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad församlingspedagog, alternativt förskollärare eller lärare för yngre åldrar, och har erfarenhet av arbete med barn och unga i Svenska kyrkan. Vi ser gärna att du kan sjunga eller spelar något instrument. Du har en god förmåga till struktur och har erfarenhet av verksamhetsplanering. Som person är du lugn och trygg, öppen för nya idéer och ser möjligheter. Din förmåga att se, bemöta och möta varje barn och ungdom är mycket god. Du är medlem i Svenska kyrkan och delar vår tro. Då arbetet kan vara förlagt till olika platser i vår församling men också i grannförsamlingarna Morup och Stafsinge, kräver tjänsten att du har körkort B och tillgång till egen bil. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.  
Arbetsgivare
Falkenbergs Pastorat
Ansökan
Ansök senast 6 februari (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Östra Ryds församling söker pedagog!

Arbetsgivare / Ort: Östra Ryds församling / Norrköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 1 juni (4 månader 6 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Östra Ryds församling i Linköpings stift söker pedagog (heltid eller deltid) med inriktning barn, ungdom och familj.

I Östra Ryd välkomnas du till ett litet och engagerat arbetslag i lantligt lugn och trygg miljö. Med Jesus i centrum arbetar vi med att skapa goda och nära relationer i församlingen.

Vi söker dig som är utbildad församlingspedagog eller har motsvarande kompetens.

Du behöver ha tillgång till egen bil och körkort.

För mer information om tjänsten kontakta:

Kyrkoherde Erik Gruvebäck 070-6313502/ [email protected]

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker fortlöpande.

E-post: [email protected]

Postadress: Östra Ryds församling, Västra Husby församlingshem, 60596 Norrköping

Vi längtar efter dig!

Arbetsgivare
Östra Ryds församling
Västra Husby Församlingshem
60596 Norrköping
Hemsida: svenskakyrkan.se/ostraryd
Ansökan
Ansök senast 1 juni (4 månader 6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.