På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

55 Lediga jobb

Vi söker en Teamledande Ekonomikonsult

Arbetsgivare / Ort: One Economy AB / Linköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ekonomikonsult

Om jobbet

UCS One Economy är ett engagerat och nytänkande bolag som verkar efter orden förtroende, engagemang och samarbete. Vi är ett företag med stor bredd vilket gör att det finns goda möjligheter till utveckling och specialisering inom och mellan olika affärsområden. Företaget genomsyras av glada medarbetare och en god sammanhållning – en arbetsplats där vi hjälper varandra.


Om tjänsten

Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och utveckla dina ledaregenskaper. Rollen innebär att leda och stötta ditt team med 4-5 konsulter i det dagliga arbetet med kunduppdrag. Du deltar aktivt i ledningsgrupp och i arbetet att utveckla vårt affärsområde som arbetar mot större bolag. Fokus ligger på att utveckla effektiva arbetssätt för större kundnytta. Arbete med marknadsföring och sälj kan också förekomma.

Som teamleader är du även ekonomikonsult vilket innebär att du utöver teamledaruppdraget arbetar med löpande bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar och rådgivning, med fokus mot de seniora frågorna. Du arbetar mot olika branscher och hanterar såväl nya som befintliga kunder. Tack vare ditt starka kundfokus och målmedvetna intresse att lösa problem utvecklar du givande kundsamarbeten.

Vi kan utlova varierande och spännande uppdrag med kunder som sträcker sig över hela spannet från ägarledda företaget till större börsnoterade bolag. Vårt erbjudande till företag är att outsourca hela eller delar av sin ekonomifunktion till oss, alternativt använda oss som interimslösning för olika ekonomitjänster, allt ifrån ekonomichefsroller till assistentroller.

Önskade kvalifikationer

Vi ser att du som söker är utbildad ekonom och har minst tre års erfarenhet av arbete som ekonom/konsult. Du arbetar idag självständigt med redovisningsarbete och besitter den kunskap som krävs för att färdigställa period- och årsbokslut. Du har goda systemkunskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet från flera ERP-system. Tidigare ledarerfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen är du en strukturerad, noggrann och driven person som får saker gjorda. Du är målinriktad samtidigt som du har god samarbetsförmåga och uppskattar relationer, både med kunder och medarbetare. Som ledare är du kommunikativ och lyhörd och du motiveras av att tillsammans med ditt engagerade och servicemedvetna team hitta effektiva arbetssätt och digitala lösningar. Lagarbetet är viktigt.

Om oss

One Economy är ett företag i framkant när det gäller digitalisering och affärsmodeller. Vi har stor bredd i vår kompetens och erbjuder förutom traditionella tjänster även tjänster inom affärssystem och utbildning. Vårt mål är att bli regionens främsta helhetsleverantör inom ekonomi, lön och HR.

På UCS One Economy värnar vi om den anställdes välmående och erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme och friskvårdbidrag.


Arbetsgivare
One Economy AB
Teknikringen 4A
58330 Linköping
Hemsida: https://ucsone.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker fler rådgivare till vårt kundserviceteam

Arbetsgivare / Ort: Sileo Kapital AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 19 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-08-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om rollen Vill du vara med att utveckla kundservice och vara företagets ansikte utåt? På Kundservice är vi experter på kommunikation och ska vara tillgängliga i kanaler som passar kunden. Vår ambition är att bli det mest uppskattade kredithanteringsbolaget som hjälper människor till en bättre privatekonomi och bidrar till hållbar utveckling för både individ och samhälle. I rollen som rådgivare inom kundservice arbetar du med telefon och mail som främsta verktyg och är den första kontaktytan för våra kunder. Arbetet innebär att svara på frågor och ge råd som hjälper kunderna att hitta lösningar på deras ekonomiska situation. Arbetet innebär även att följa upp och handlägga ärenden. Som rådgivare får du också möjlighet till att utveckla avdelningen genom att bidra i projekt som syftar till att ta tillvara på kundinsikt och skapa kundvärde avseende bland annat våra kommunikationskanaler och vår hemsida. Våra öppettider är 08.00-20.00 måndag till torsdag och 08.00-17.00 på fredagar, vilket innebär visst kvällsarbete, men vi försöker lösa så att schemat passar dig som individ. Vem vi söker Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig både muntligen och i skrift, på svenska såväl som på engelska. Behärskar du ytterligare språk är det meriterande. Vi söker dig som får energi av att prata med människor och är intresserad av att skapa ett värde för kunden samtidigt som att du ser roliga utmaningar snarare än problem. För oss är det lika viktigt med bra stämning och samarbete inom gruppen som det är att kommunicera med kunden. Då arbetet till stor del handlar om att lyssna in situationen för att sen kommunicera och presentera/argumentera för olika lösningar är det bra om du har tidigare erfarenhet från kundservice. Om oss Sileo Kapital är ett kredithanteringsbolag som ingår i den norska börsnoterade koncernen B2Holding ASA. Vi startade 2012 och består idag av drygt sextio engagerade medarbetare som tillsammans arbetar för att hjälpa skuldsatta individer tillbaka till en bättre ekonomisk tillvaro. Vår kultur präglas av omtänksamhet, prestigelöshet och en experimentlusta där vi hela tiden söker efter nya sätt att arbeta och utveckla verksamheten. Frågor om tjänsten Om du vill veta mer om tjänsten eller Sileo som bolag är du varmt välkommen att kontakta Teamchef Mohammad Isam - [email protected] Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail. Vi söker flera rådgivare och tillsättningar sker löpande.
Arbetsgivare
Sileo Kapital AB
Hemsida: http://www.sileokapital.com
Ansökan
Ansök senast 19 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Administratör till försäkringsbranschen, Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 19 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av administration och kundservice? Är du analytisk och har arbetat med att ta emot frågeställningar och ärenden från kund för att utreda det vidare? Dig vill vi komma i kontakt med!

Vår kund inom brandsäkerhet och försäkringsbranschen söker nu en medarbetare till  avdelningen för  administration och kundservice med start omgående tom årsskiftet.

Ansvarsområden

I rollen ingår att arbeta med kvalificerad kund- och leverantörsadministration samt med kundrelationer. Arbetet sker i nära samverkan med kunder och leverantörer, i en samhällsnyttig organisation där man bidrar till ett säkrare Sverige.  Som administratör hanterar du frågeställningar från kunder via mail och telefon och andra intressenter som är komplexa och kräver fördjupad analys. Du genomför även mindre juridiska bedömningar vid granskning av rapporter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Handlägga och utreda ärenden via mail och telefon
 • Genomföra mindre juridiska bedömningar vid granskning av rapporter
 • Bidra med att ta fram nya rutinbeskrivningar, styr- och stöddokument för verksamheten,
  samt bidra för att befintliga dokument är uppdaterade och aktuella 
 • Ge support till externa användare i våra IT-system 
 • Granska och utreda komplexa rapporter och leverantörsfakturor 
 • Hantering av kundfordringar

Arbetstider

Arbetsgivare: Randstad AB
Plats: Stockholm. På kontoret/hemifrån med en introduktion på plats på kontoret
Omfattning: Heltid, mån-fre, kontorstider
Start: Omgående tom årsskiftet, med eventuell chans till förlängning

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: 
 • Avslutad gymnasial utbildning  
 • Flerårig arbetslivserfarenhet i liknande roll 
 • Erfarenhet från tjänsteproducerande företag- /verksamhet eller service 
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift  
 • Erfarenhet av arbete med olika IT-verktyg  och system

Meriterande:  
 • Eftergymnasial utbildning såsom yrkeshögskola eller högskola
 • Erfarenhet av att genomföra mindre juridiska bedömningar och granskning av rapporter
 • Dokumenterad kunskap i NetSuite 
 • Erfarenhet av analytiskt kvalitetsförbättrande arbete 
 • Erfarenhet av försäkringsbranschen

Som person är du analytisk, har förmåga att utreda ärenden och frågor, ibland komplexa, från kunder gällande deras försäkring. Du är noggrann, nyfiken och har tålamod samt har förmågan att slutföra dina uppgifter. Vidare är du positivt inställd till att ge kunden bästa service. 

Ansökan

Sista ansökningsdag 2021-09-19. Ansökningar och urval ses igenom löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför så snart som möjligt.

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 19 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Ekonom

Arbetsgivare / Ort: Mölndals kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 19 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ekonomikonsult

Om jobbet
I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag! Kultur och fritidsförvaltningen bedriver verksamheter i lokaler och anläggningar så som; bibliotek, stadsmuseum, fritidsgårdar, mötesplatser, Fritidsbank, idrottsanläggningar samt simhallar. Du kommer att vara placerad på den administrativa avdelningen som är en stödfunktion inom förvaltningen och som består av nio medarbetare varav två andra ekonomer som du främst kommer att samarbeta med. Din arbetsplats kommer att vara på stadshuset i Mölndal, vilken ligger nära Mölndals resecentrum. Tjänsten är tidsbegränsad t.om. 230831 och på deltid, 50%. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett roligt och spännande arbete i en organisation som är utvecklings- och förändringsbenägen. Vårt största projekt just nu är att vi bygger ett nytt badhus i Åby där du kommer att ha en viktig roll som ekonom. Som ekonom ansvarar du för att arbeta fram och kvalitetssäkra budgeten för det nya badhuset tillsammans med enhetschefen, inför budgetbeslut i kultur- och fritidsnämnden i juni 2022. Nya Åbybadet beräknas öppna andra kvartalet 2023. Parallellt med budgetarbetet för det nya badet kommer du arbeta med löpande budget, uppföljning och prognos för det tillfälliga badet, Lilla Åbybadet. Du kommer även att arbeta tillsammans med förvaltningschef, avdelningschefer och ekonomer för att få förvaltningens investeringsprocess för fastigheter på plats. Du rapporterar till avdelningschef för administrativa avdelningen och kommer att arbeta nära med såväl förvaltningens två ekonomer, förvaltningschef samt fyra avdelningschefer. KVALIFIKATIONER - Vi söker dig med högskoleexamen och/eller lång erfarenhet från en liknande roll som ekonom/controller. - Du behöver ha mycket goda datakunskaper och vara en van användare av olika IT-baserade system t.ex. Office-paketet. - Vi ser gärna att du tidigare har gjort ekonomiska analyser och bedömningar. Med fördel har du arbetat inom eller på uppdrag av en kommun med investeringsprocesser för fastigheter och har erfarenhet av strategiskt arbete och förändringsledning. - B-körkort är meriterande. Som medarbetare gillar du att tänka långsiktigt och ha ett brett perspektiv på frågor. Du som person är duktig på att ta eget ansvar och samarbeta med andra i projekt. I tjänsten ingår att kunna samverka med olika intressenter och kan föra en tydlig dialog och skapa engagemang för dina frågor. Du är duktig på att prioritera och mån om att nå resultat samt ha en ekonomisk medvetenhet i frågor. Då det är en deltidstjänst kan vi erbjuda stora möjligheter att förlägga sin arbetstid under ordinarie kontorstid. Mölndals stad erbjuder också alla medarbetare ett generöst friskvårdsbidrag. Välkommen med din ansökan redan idag! ÖVRIGT Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693. Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
Mölndals kommun
Ansökan
Ansök senast 19 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Ekonom till statlig myndighet i Göteborg!

Arbetsgivare / Ort: Poolia Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 20 september (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ekonomikonsult

Om jobbet
Har du erfarenhet ifrån den offentliga sektorn, budgetarbete och controlling? Då har ska du läsa vidare! För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren ekonom till statlig myndighet i Göteborg! Tjänsten är ett konsultuppdrag så fort som möjligt med start omgående och sträcker sig till årsskiftet! Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande! Om tjänsten Ekonomi är en viktig pusselbit i verksamhetsplaneringen. Som ekonom är du den som tolkar och förmedlar ekonomiska siffror så att de blir ett bra verktyg i det strategiska och operativa arbetet. Du arbetar främst med budget, prognoser och verksamhetsuppföljning i nära samarbete med andra chefer. I anställningen ingår även att vara ett aktivt stöd i ekonomiska frågor till chefer och ansvariga i projekt, samt att ta fram och analysera ekonomisk information och beslutsunderlag till ledningen och verksamhetsansvariga. För att kunna vara ett bra stöd till ledningen måste du vara intresserad av och aktivt sätta dig in i hur verksamheten fungerar. I arbetet ingår också kalkylarbete och andra kostnadsberäkningar. Tillsammans med övriga ekonomifunktionen och administrativ chef arbetar du med att driva utvecklingsarbete för att förändra och förbättra rutiner och arbetssätt för att höja kvaliteten i ekonomiarbetet. Vem är du? Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom ekonomiområdet eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du har arbetat med kvalificerat ekonomiarbete inom statlig sektor. Vidare har du kunskap och erfarenhet av komplexa ekonomisystem. Verksamheten använder Agresso och det är fördelaktigt om du har erfarenhet av det systemet sedan tidigare. Som person är du analytisk och har god pedagogisk och kommunikativ förmåga som gör att du kan lyfta fram de avgörande frågeställningarna i t ex budgetarbete och ekonomiska uppföljningar. Du kan föra ekonomiska diskussioner med kollegor som inte är ekonomer. Arbetet kräver också god samarbetsförmåga, servicekänsla och god förmåga att arbeta självständigt. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet, särskilt i Excel, samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Om verksamheten Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Arbetsgivare
Poolia Sverige AB
Hemsida: http://www.poolia.se
Ansökan
Ansök senast 20 september (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.