På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

89 Lediga jobb

Barnmorska, MVC, Vårdcentral Hedemora

Arbetsgivare / Ort: REGION DALARNA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Barnmorska

Om jobbet
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vi söker en ny medarbetare till Hedemora Vårdcentral, som är belägen i Hedemora kommun. Hedemora, som grundades 1446, är Dalarnas äldsta stad, den enda medeltida i landskapet och en välkänd ort för motorsport. Här hittar du välbevarade trähusmiljöer, service, handel och en landsbygd - bergsmansbygd - där det förflutna nästan är lika närvarande som nuet. I omgivningarna finns stora sjörika områden med orörd och spännande vildmark. Vi är en arbetsplats med god stämning och laganda. Vi värnar om kvalitet, kontinuitet, ett gott bemötande och god tillgänglighet. Vi har en samordnande barnmorska som planerar den dagliga verksamheten tillsammans med avdelningschef. Som barnmorska hos oss kommer du att arbeta med telefonrådgivning, mödrahälsovård/amningsrådgivning, föräldrautbildning, preventivmedelsrådgivning och förskrivning, gynekologiska hälsokontroller samt STI-provtagning och smittspårning. En dag i vecka har vi en distrikts-/gynläkare på mottagningen som tar hand om gravida samt patienter med gynekologiska besvär. Du kommer också att delta i Familjecentralens verksamhet. Samverkan mellan Socialtjänsten Barn- och unga, Elevhälsan och primärvården gällande Familjecentralen fungerar utmärkt. Utbildningar erbjuds internt och ibland även externt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt, ett krav är erfarenhet från primärvårdsarbete och vana med att arbeta självständigt samt intresse av att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av ditt arbete. Vi ser gärna att du har MI- samt EPDS utbildning. Som person är du initiativrik och har god samarbetsförmåga. Vi ser att du är en ansvarstagande och flexibel person som trivs med att arbeta självständigt och i team. Du har även tydligt patientfokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Arbetsgivare
REGION DALARNA
Hemsida: www.regiondalarna.se
Ansökan
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Barnmorska välkomnas till Reproduktionsmedicinsk avdelning!

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Om oss Inom Reproduktionsmedicin utreds och behandlas patienter med infertilitet, hormonrubbningar, missbildningar och kromosomavvikelser. Vår in vitro fertiliseringsverksamhet (IVF) är en av landets största och vi utför cirka 2000 behandlingar varje år. På mottagningen handläggs donatorer och mottagare av ägg och spermier. Vi utför fertilitetsbefrämjande kirurgi samt fertilitetsbevarande åtgärder för patienter med malign sjukdom eller könsdysfori. Arbetsuppgifter Arbetet som barnmorska på Reproduktionsmedicin innebär koordinering och information till patienter vid utredning och behandling samt assistans och omvårdnad i samband med olika ingrepp och undersökningar på mottagningen. Rådgivning till patienter ges via telefon, 1177 samt digitala möten. Om dig Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete, främst inom gynekologi. Särskild beaktan tas till personliga egenskaper där samarbetsförmåga, noggrannhet och engagemang för utveckling värderas högt. Tjänsten avser ett vikariat till och med 2022-08-31.  Varmt välkommen med din ansökan!  Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Barnmorskor förlossning och BB till Lyksele

Arbetsgivare / Ort: Sens Care / MixMedicare AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Barnmorska

Om jobbet
Om uppdraget Nu söker vi flera barnmorskor för uppdrag inom förlossning och BB-vård Tidsperiod: omgående och fram till vecka 1 2022 Arbetstid: 3-skift, beredskap kan förekomma Dina arbetsuppgifter Förlossning och BB-vård främst för graviditeter från v37 samt postoperativ vård efter gynekologiska operationer. System NCS Cross, Obstetrix, ROS, Orbit Din profil Erfaren förlossningsbarnmorska med vana av postoperativ gynekologisk/obstetrisk vård. Om oss Sens Care AB är ett bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har lång erfarenhet och har funnits sedan 2002.Hos oss kan du känna dig trygg då vi är ett auktoriserat företag med kollektivavtal och tjänstepension. Konsultcheferna hos oss har alla en bakgrund från sjukvården. Vi bemannar med omtanke!
Arbetsgivare
Sens Care / MixMedicare AB
Hemsida: https://senscare.se/
Ansökan
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Barnmorska till medicinsk eftervårdsavdelning, Danderyds sjukhus

Arbetsgivare / Ort: Danderyds Sjukhus AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-08-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Barnmorska

Om jobbet
Vårt anställningserbjudande BB-avdelning 17 är en medicinsk eftervårdsavdelning där vi vårdar kvinnor och barn efter komplicerade graviditeter och födslar. Som barnmorska ansvarar du för cirka fem familjer tillsammans med en undersköterska. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att stödja den nyblivna familjen, att vårda kvinnor och barn utifrån deras medicinska behov samt att ge kvinnan självförtroende och förutsättningar till en god amningsupplevelse. En annan stor och viktig del av BB-avdelning 17 är den planerade snittverksamheten. Som barnmorska hos oss deltar du i hela processen från inskrivning, under operation, till eftervård. Detta ger en fin möjlighet att se hela vårdkedjan.   Såhär beskriver barnmorskorna Catarina och Roxana sitt arbete på BB-avdelning 17: ”Vi har en genuin sammanhållning i gruppen där vi ser och stöttar varandra.” ”Vi arbetar mot samma mål.” ”Här har vi ynnesten att både vara med vid födsel och att sedan få delta i eftervården.” ”Vi känner att våra chefer kämpar för vår skull.”   Det finns möjlighet till rotation inom verksamhetsområdet om du är intresserad av det. Du ingår i arbetstidsmodellen ATK (arbetstidskompensation) vilket innebär arbete dag, kväll och helg. Heltidsmått 38,25 timmar/vecka. Enligt överenskommelse med oss kan du välja att ha en tjänst mellan 50–100 % utifrån dina behov.   Kvalifikationer Legitimerad barnmorska med minst två års erfarenhet inom förlossning, antenatal- eller eftervård. Erfarenhet inom gynekologisk vård är också meriterande.   Personliga egenskaper För att trivas hos oss behöver du ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt samt att ha ett serviceinriktat bemötande. Teamarbetet kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet att ställa om till nya förutsättningar under arbetsdagen. Du både ger och ber om hjälp. Då vi möter patienter med olika bakgrund och individuella behov krävs lyhördhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Om arbetsgivaren Danderyds sjukhus erbjuder hälsosamma och flexibla scheman. Sjukhuset har egna träningslokaler, ett välutrustat gym och olika gruppaktiviteter. Flera restauranger och annan service finns inom området. Sjukhuset ligger fint beläget med närhet till härliga grönområden och promenadstråk längst med Edsviken. Det finns goda kommunikationer och vi har nyrenoverade personalbostäder i anslutning till sjukhuset.   Ansökan Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Om Danderyds sjukhus Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/ Om verksamheten Kvinnosjukvård och förlossning är sjukhusets största verksamhetsområde med cirka 580 medarbetare. Vi bedriver akut och specialiserad vård inom både öppen- och slutenvård. Verksamhetsområdet är indelat i sektionerna: gynekologi och obstetrik. Den gynekologiska sektionen består av en gynekologisk öppenvårdsmottagning, en gynekologisk akutmottagning och en vårdavdelning. Vi har en profilinriktning på benign gynekologisk kirurgi. På vår operationsavdelning utför vi både planerade och akuta ingrepp. Den obstetriska sektionen omfattar antenatalvård, specialistmödravård, auroramottagning, förlossning, medicinsk eftervård och Hotell BB med återbesöksmottagning. Med drygt 6500 födslar per år är vi en av Sveriges största förlossningsenheter. Förutom stor klinisk verksamhet har vi ett betydande FoUu uppdrag med utbildning och klinisk forskningsverksamhet. Verksamhetens gemensamma vision är att vi tillsammans ska skapa Region Stockholms mest attraktiva klinik för kvinnosjukvård och förlossning.   Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion. http://www.sll.se/
Arbetsgivare
Danderyds Sjukhus AB
Ansökan
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Klara söker barnmorska till förlossningen Halmstad, v39-02

Arbetsgivare / Ort: Klara D AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Barnmorska

Om jobbet
Klara söker förlösande barnmorska till konsultuppdrag i Halmstad, 2021-09-30 t o m 2022-01-09 Ort Halmstad Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som förlösande barnmorska på en förlossningsavdelning Arbetstid: Dag/kväll eller natt inkl varannan helg Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med VUB barnmorska med minst två års relevant yrkeserfarenhet och goda referenser CTG certifiering samt Bäckenbotten certifiering Tidigare erfarenhet av arbete inom slutenvården Region Halland är meriterande Journalsystem: VAS och Obstretrix Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift Hög tillgänglighet och kontinuitet prioriteras Personliga egenskaper Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande. Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt Om arbetsgivaren Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag inom Ambea koncernen. Det innebär bland annat att vi följer gällande kollektivavtal med riktig tjänstepension, sjuklön och att vi har ansvarsförsäkring, Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus Klara är en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss Besök gärna vår hemsida www.klarakompetens.se och följ oss på Facebook och Instagram Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan Tillsättning Löpande
Arbetsgivare
Klara D AB
Hemsida: https://www.klarakompetens.se/
Ansökan
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.