På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Distributionsförare
Spela filmen

Distributionsförare

370 Lediga jobb

Sommarvik. Chaufför C, Sundsvall

Arbetsgivare / Ort: PostNord Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Sundsvall, Skråvägen. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetet är förlagt på dagtid, mån-fre, inom spannet 07.00-19.00. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna ärsommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 2021-06-28 och pågår till 2021-08-20. Du har vad som krävs  Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt C-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf Vi levererar Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal.  Ansök Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:[email protected] eller 072-144 62 71. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga Vi ser fram emot din ansökan!
Arbetsgivare
PostNord Group AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

CE-chaufför sökes

Arbetsgivare / Ort: Phil Transport & Bemanning
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
 • Yrkeskompetensbevis YKB
 • tung lastbil

Språk
Meriterande
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Söker CE chaufför som utgår från Stockholm, får hjälp med lastning/lossning och kör en tur per pass.

Nattjobb just nu men kan komma att ändras.Arbetsgivare
Phil Transport & Bemanning
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sommarvik. Chaufför CE, Sundsvall

Arbetsgivare / Ort: PostNord Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Sundsvall, Skråvägen. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är förlagda dygnet runt. Du är viktig för oss eftersom du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsterna är sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 2021-06-28 och pågår till 2021-08-20. Du har vad som krävs  Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande, giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt CE-körkort. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf Vi levererar Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker enligt kollektivavtal.  Ansök Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen, därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev i ansökningsportalen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterares mail mailto:[email protected] eller 072-144 62 71. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Rekrytering sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/fackliga Vi ser fram emot din ansökan!
Arbetsgivare
PostNord Group AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker B-chaufförer på heltid till välkänt företag i Borås

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Distributionsförare

Om jobbet
Jobbeskrivning Vi söker nu B-chaufförer till en av våra kunder i centrala Borås. Som chaufför jobbar du med distribution av paket och brev till företag och privatpersoner i Borås med omnejd. Du blir anställd av oss på Uniflex och uthyrd till kund. För att vara aktuell för tjänsten behöver du inneha B-körkort (manuell växellåda) och fyllt 18 år. Vi vill att du som söker har haft körkort i minst 6månader för att vara aktuell för tjänsten. Arbetstider: måndag-fredag, dagtid. Personliga egenskaper I tjänsten som chaufför ställs krav på att hinna leverera och utföra dina arbetsuppgifter under en viss tid. Du kommer att jobba i ett högt tempo, vilket innebär att detta är ett jobb för dig som tycker om att arbeta fysiskt, är stresstålig och håller hög service. Du tycker om att ge kunden en bra upplevelse och vill alltid utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Vidare ser vi gärna att du är en pigg, kommunikativ och driven person. Tjänsten startar omgående och är långsiktigt. För rätt person finns möjlighet att bli anställd av vår kund. Urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan idag! Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

CE- chaufför för dagtid eller nattuppdrag sökes för sommarvikariat!

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Distributionsförare

Om jobbet
Jobbeskrivning Vi på Uniflex söker nu CE- chaufförer för konsultuppdrag till vår kund. Uppdraget är ett sommarvikariat med för rätt person kan det bli långsiktigt. Du kommer bli anställd av oss på Uniflex och uthyrd till kund. Dina arbetsuppgifter kommer att vara distribution av paket och styckegods. Uppdraget är en heltidstjänst och startar under våren eller efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på vår kunds natt-skift eller dagtid. I övrigt kräver tjänsten: CE-kort Digitalt förarkort YKB Personliga egenskaper För att trivas med arbetsuppgifterna tror vi att du som söker har god lokalkännedom i Borås samt tidigare erfarenheter av liknande arbeten. Du tycker om att jobba med lastbilen som redskap och vidare tror vi att du är en social och flexibel person som gillar att visa på god service till företaget och deras kunder. Arbetet kan stundtals vara tungt och stressigt så vi ser gärna att du som söker har god fysik och är stresstålig. Verkar detta intressant? Ansök redan idag. Urval och tillsättning sker löpande. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

B-bilschaufförer med erfarenhet av budbilskörning i Stockholm sökes

Arbetsgivare / Ort: Jobzone Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Till vår kund belägen i Jordbro söker vi ett antal B-bilschaufförer för extra jobb med leveranser av matkassar. OBS! Du behöver ha en annan sysselsättning till minst 50% (studerar/jobbar osv) för att vara behörig att söka detta jobb! Om tjänsten Tjänsten innebär att du levererar färdigpackade matkassar hem till privatpersoner. Arbetet är till stor del självständigt där du utgår ifrån vår kunds lager i Jordbro, där du hämtar ”din” bil som du packar med dina orders för att sedan köra ut till respektive kund. Med hjälp av lätt lastbil och färddator är det du som säkerställer att kunden får sin beställning på utsatt tid. Leveranserna sker till både flerfamiljshus med/utan hiss och villaområden i hela stor Stockholm. Då kassarna kan vara tunga, innebär det också att jobbet är fysiskt krävande. Vid leverans ser du självklart till att kunden blir väl bemött och får en positiv upplevelse. Du kommer till att börja med få en 3 dagars utbildning, där du 3:e dagen är ute och kör tillsammans med en ”fadder”.Vem söker vi till denna tjänst Som person är du noggrann och kan arbeta i ett högt tempo, vilket krävs då du är den som ansvarar för att leverera till rätt kund i rätt tid. Du är ordningsam, har ett högt säkerhetstänk och är serviceminded för att ge den bästa kundupplevelsen. Du vill jobba minst 3-4 dagar i veckan, framförallt vardagar. Vissa helger kan tillkomma.Krav - B-körkort för manuell växel - Bra lokalkännedom - Körvana - Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% ex studerar el jobbar - Du behöver behärska svenska språket. - Du har möjlighet att arbeta 3-4 pass i veckan Meriterande Tidigare erfarenhet av budbilsjobbTillsättning Introduktionsutbildningar beräknas påbörjas omgående. Då vi ofta får väldigt många sökande, kan det dröja innan du får något svar. Utbildningarna sker dessutom i olika omgångar, vilket också gör att vi kontaktar kandidater i omgångar.        Om Jobzone:   Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer. Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Arbetsgivare
Jobzone Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 9 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lasbilschaufför

Arbetsgivare / Ort: Butängens Bud & Lots AB / Norrköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Distributionsförare

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Butängens Bud & Lots AB är ett åkeri som distribuerar varor inom Östergötland och Sörmland.


Vi söker ett antal chaufförer för tillfället.

Meriterande med erfarenhet, trevlig, social, positiv, serviceinriktad och samarbetsvillig.

Lön: Enligt kolektivavtal

Behörighets krav: C, (CE), YKB

Skicka gärna med referenser.

Arbetsgivare
Butängens Bud & Lots AB
Hanholmsvägen 50
60238 Norrköping
Ansökan
Ansök senast 10 March (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

chaufför / lagerarbetare

Arbetsgivare / Ort: Kransens Gummi AB / Trosa
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Distributionsförare

Färdigheter
Meriterande
 • Yrkeskompetensbevis YKB
 • tung lastbil

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Nu börjar det dra ihop till vårsäsong!


Och trots att personalgruppen vi har här är riktiga superhjältar så kan de inte klona sig, även om vi skulle önska det!

Alltså innebär detta att vi behöver i stort sett fördubbla arbetsstyrkan under ett par veckor.


Därför börjar vi redan nu leta efter dig som gillar att arbeta under periodvis högt tempo, har god fysik, är en hejjare på att köra truck, uppskattar när ingen dag är den andra lik och vill göra ditt yttersta för att bidra till ett gott socialt arbetsklimat!

C-kort är en fördel.Vad erbjuder vi?

En säsongsanställning i ett privatägt företag, tjänsten innebär att vi alla ibland får hjälpas åt med diverse arbetsuppgifter, även utanför vår avdelning för att hålla skeppet flytande, stundtals jobbar vi under stor press då vi arbetar mot vissa tidsramar som måste hållas för att verksamheten skall fungera och framförallt för att vi strävar mot att kunna erbjuda den i särklasss bästa servicen inom det här området!


Arbetsuppgifterna innebär framförallt en hel del körning ute på vägarna, men även att bemanna vår monteringsline som dagligen producerar kompletta hjul. Inne på lagret förekommer alla uppgifter som tänkas kan inom en sån här verksamhet, plocka, lasta, förbereda, iordningställa, ta emot gods, städa, dricka kaffe osv..


Vi söker även personal till vårt däckhotell, där innefattar arbetsuppgifterna att flertalet gånger per dag lasta på och lasta av våra lastbilar som går mot våra förvaringskunder, tvätta hjul, ställa upp i hylla och självklart plocka ner, vi har naturligtvis maskiner och truckar till hjälp men en god fysik är ett måste då det är ett fysiskt krävande arbete.


Arbetstiderna kan variera beroendes på vilka arbetsuppgifter som skall göras men vi förlägger schemat inom tiderna 07-18 och tillämpar 40h arbetsvecka.


och när startar säsongen är då frågan?

ja när kommer våren? den nöten är svår att knäcka men vi siktar på att vi kommer ha högtryck mellan mitten på mars till slutet av april.

detta diskuteras mer ingående vid ett ev personligt möte.


Då vi har flera annonser ute just nu så ber vi dig att märka din ansökan med "säsong" för att den ska hamna hos rätt person.


Vi har tyvärr bara möjlighet att svara de sökanden som är relevanta för tjänsten.


Eventuella frågor ställs till: [email protected]
Välkommen med din ansökan!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Kransens Gummi AB
BRÅTAGATAN 10
61933 Trosa
Hemsida: www.kransensgummi.se
Ansökan
Ansök senast 10 March (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

CE-chaufförer - Stockholm

Arbetsgivare / Ort: 365 Bemanning AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Distributionsförare

Om jobbet

Yrkeschaufförer sökes för distribution.


CE-kort, giltig YKB och förarkort krävs.


Tjänsten innebär även körningar på OB-tider, så vi ser gärna att du är flexibel .

Då tjänsten innehåller kundkontakt är det ett krav att du talar svenska eller engelska.


Arbetsuppgifter:

Du kommer att köra lastbil med släp.


Ditt team:

Du kommer att jobba med erfarna kollegor som har många år i branschen.

Här får du rätt arbetskläder, relevant information, tillräcklig vila och bra utbildningar.


Arbetspassen påbörjas och avslutas i Stockholm.

Arbetsgivare
365 Bemanning AB
Upplagsvägen 32
11743 Stockholm
Hemsida: https://365bemanning.se
Ansökan
Ansök senast 10 March (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker CE-chaufförer!

Arbetsgivare / Ort: OnePartnerGroup Borås AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Distributionsförare

Om jobbet
Har du tidigare erfarenhet av att köra lastbil och söker ett långsiktigt heltidsarbete? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker just nu lastbilschaufförer för kunds räkning med utgångspunkt i Borås men du ligger ute måndag till torsdag. Arbetet är lastning och distribution till kund. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är på- och avlastning av lastbil och leverans till kunder runt om i Sverige och du ligger ute under veckodagarna. Det är viktigt med effektivitet och säkerhet för att arbetet ska utföras på bästa sätt. Vi söker dig som trivs med chaufförsyrket och gärna vill ha ett stabilt arbete på lång sikt där du kan utvecklas och trivas över längre tid! Kunden erbjuder ett långsiktigt arbete på en trygg arbetsplats! 

Krav:
CE- kort
YKB
Krankort
God svenska i tal och skrift

Villkor:
Ort: Borås
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Tider: Varierande, du ligger ute under veckodagarna. 


Din profil: 
Vi söker dig som arbetar effektivt och passar tider, samtidigt som du arbetar med stor säkerhetsmarginal. Vi ser gärna att du som söker besitter egenskaper som noggrann, flexibel och ansvarstagande. För att trivas i arbetet har du god fysik och tränar regelbundet, då tunga lyft kan förekomma. Vi ser gärna att du som söker tycker det är viktigt med ett gott kundbemötande och arbetar med kunden i fokus. Varierande arbetstider och att ligga ute i arbete är något du trivs med och passar din livsstil. Vi söker en person för ett längre uppdrag och kan erbjuda en trygg arbetsplats på längre sikt! 

Ansök redan idag med ditt CV! Vi tar endast emot ansökningar via annonsen! 

 
Arbetsgivare
OnePartnerGroup Borås AB
Hemsida: https://www.onepartnergroup.se/
Ansökan
Ansök senast 10 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.