På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Byggnadsingenjör
Spela filmen

Byggnadsingenjör

38 Lediga jobb

Projekt-/entreprenadingenjör för arbete inom bostadsproduktion

Arbetsgivare / Ort: WORKNORDIC GROUP AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-01-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Byggnadsingenjör

Om jobbet

Vår kund är verksam inom modulbyggnation och befinner sig nu i en expansiv fas med många nya, spännande projekt. De har sitt säte i Stockholm men har verksamhet över hela landet, vilket innebär att det förekommer en del resande i tjänsten. De arbetar ständigt med att förbättra sina arbetssätt för att bygga hem på bästa möjliga sätt.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund.


Kvalifikationer:
*
Minst två års erfarenhet från en roll som projektingenjör/entreprenadingenjör
*Erfarenhet från arbete med nyproduktion av bostäder är meriterande
*Erfarenhet av att driva lönsamma projekt som följer tidplan
*Vana av att koordinera arbetsgrupper, från projektering till montage och förvaltning
*Erfarenhet av att arbeta med projekthandlingar som överlämnas från projektering
*Kunskap inom projektadministration och projektekonomi
*Vana av att arbeta med och förbättra processer, förmågan att arbeta strukturerat
*Erfarenhet av att leda byggmöten
*B-körkort

Vi intervjuar fortlöpande för denna tjänst, så om du är intresserad av att veta mer, tveka inte att skicka in din ansökan!


Arbetsort:
Stockholm, 1-2 dagars resande/vecka ute i landet förekommer

Omfattning:
Heltid, tillsvidare

Uppstart:
Enligt ö.k.

Antal tjänster:
1

Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt!


Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
WORKNORDIC GROUP AB
Hemsida: http://www.worknorway.se
Ansökan
Ansök senast 5 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Byggkonstruktör AFRY Borås

Arbetsgivare / Ort: ÅF Pöyry AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Byggnadsingenjör

Om jobbet
Om jobbet Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och vi söker nu en byggkonstruktör som vill vara med i vår fortsatta utveckling. Våra byggkonstruktörer har bred och gedigen erfarenhet och arbetar med uppdrag inom bland annat sjukhus, industri, bostäder, infrastruktur samt kommersiella och offentliga byggnader. Våra uppdrag finns i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering, utredningar och besiktning. I Borås har vi ett starkt fokus på att arbeta på den lokala marknaden med lokala kunder men vi driver även projekt i regionen. Tillsammans har vi på AFRY byggkonstruktion en stor bredd och spetskompetens. Vi är väldigt duktiga på att samarbeta och uppmuntra varandra vilket gör att vi har det väldigt trevligt tillsammans! Vem är du? Du är högskoleingenjör eller civilingenjör och du har några års erfarenhet som konstruktör inom byggkonstruktion. Vi ser gärna att du är mångsidig men en tydlig profil mot beräkning är meriterande. Du är en teknikintresserad och engagerad byggkonstruktör. Du har en positiv inställning och du är en hängiven lagspelare. Du drivs av att arbeta i projekt. Du är tydlig och förstår vikten av att kommunicera och du är modig nog att säga vad du tänker och våga dig på nya utmaningar. Vi erbjuder Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som kännetecknas av frihet under ansvar, stor flexibilitet och där besluten tas nära medarbetaren. Vi är måna om att anpassa arbetsuppgifterna till medarbetarens livssituation för att skapa balans mellan privatliv och arbete. Vi kan erbjuda dig tekniskt intressanta projekt som är anpassade efter dina mål, intressen och potential. AFRYs bredd, tillväxt och strategi är något som gynnar utveckling för varje medarbetare och det ger möjligheter utöver dom vanliga att hitta en roll som passar just dig. Vi kan erbjuda dig en modern och social arbetsplats med god stämning och utmanande arbetsuppgifter där du kan känna engagemang och arbetsglädje. AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och det vill vi att du skall vara med och bidra till.  Om företaget AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Making Future.
Arbetsgivare
ÅF Pöyry AB
Hemsida: www.afry.com
Ansökan
Ansök senast 7 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Byggnadsingenjör berg, bygg och betong

Arbetsgivare / Ort: Vattenfall AB / Oskarshamn
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vill du arbeta med ett av vår tids viktigaste miljöskyddsprojekt?

SKB:s uppdrag är att ta hand om Sveriges radioaktiva avfall. Det är ett av vår tids viktigaste miljöskyddsprojekt. Vi bidrar till trygghet för människor och miljö under mycket, mycket lång tid framåt.

Din uppgift är att tillsammans med dina kollegor sköta driften av vår kärntekniska anläggning i Oskarshamn. Arbetet ställer mycket höga krav på samarbetsförmåga, säkerhetstänkande och ansvarstagande.

Är du redo för ett stort och viktigt uppdrag? Nu söker vi en engagerad och noggrann byggnadsingenjör för att arbeta med underhållsfrågor inom berg, bygg och betong.

Vad du kommer att göra

• Planera, bereda, och optimera underhåll inom fackområde berg, bygg och betong

• Initiera förändringar samt utgöra teknisk resurs eller montageledare i projekt

• Driva mindre ändringsarbeten

• Ta fram och granska instruktioner och anläggningsdokumentation

• Vara teknisk handläggare vid inköp av varor och tjänster

• Utföra besiktningar inom fackområdet

Vem är du?

Vi söker dig som har en bygg- eller bergsingenjörsutbildning i någon form. Du har några års erfarenhet av arbete med exempelvis hantering och utredning av fel och skador på byggnader eller berg, besiktningar, byggprojekt eller liknande.

För att lyckas i rollen tar du stort ägarskap för dina arbetsuppgifter och säkerställer att de blir utförda i tid med rätt kvalitet. När det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan att behålla lugnet och fortsätta arbeta strukturerat. I rollen kommer du även att säkerställa att processer och rutiner efterföljs och är uppdaterade. Du kommer att arbeta i team där kommunikation och gott samarbete med kollegor är en självklarhet.


Här kommer du att arbeta

Arbetet bedrivs inom enheten för drift och underhåll som ansvarar för underhåll på Mellanlagret för använt kärnbränsle, Clab, inom områdena mekanik och bygg. Gruppen består av tolv medarbetare. Exempel på dina arbetsuppgifter är underhåll av befintliga byggnader, besiktningar, hantering och utredning av fel och skador på byggnader eller berg.

Varför ska du arbeta hos oss?

Du kommer att arbeta med ett av Sveriges viktigaste miljöskyddsprojekt. SKB:s uppdrag är ett pionjärarbete och en stor och viktig investering för framtiden. Tillsammans ska vi bygga ett av världens första slutförvarssystem för använt kärnbränsle och vi har många komplexa utmaningar framför oss.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en spännande organisation med många nationella och internationella sakkunniga experter som gärna delar med sig av kunskaper och erfarenheter.

Eftersom SKB ingår i Vattenfallkoncernen finns goda karriärmöjligheter inom en stor dynamisk organisation.

Våra medarbetare är avgörande för vår framgång. Det är viktigt att hela livet fungerar. Därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. SKB erbjuder till exempel friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning samt föräldraledighetstillägg.

Det här är vi, dina framtida arbetskamrater

På SKB träffar du människor med olika utbildning, olika förmågor och olika bakgrunder. Alla är olika, och det tycker vi är bra. Vi på SKB är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer öppet och framgångsrikt företag. Och genom att var och en har möjlighet att utveckla sig själv, utvecklas även vår verksamhet.

Men på ett väsentligt sätt är vi alla lika. Det som enar oss, är att vi siktar mot ett tydligt mål: det att skapa trygghet för kommande generationer.

På vår webbplats, finns mer information om SKB och hur det är att arbeta hos oss. Vi ser fram emot att lära känna dig.

Ytterligare information

Rekryterande chef: Ronny Sigurdsson, 0491-76 33 32

Rekryterare: Carolina Bölander, 073-431 12 60

Fackliga företrädare är för Saco-SKB är Marika Westman, 070-638 34 36, för Unionen Carina Gottfridsson, 0491-76 32 30 och för Ledarna Bo Johansson, 073-807 23 23.

Placeringsort: Oskarshamn

Tjänsten kräver en mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Körkort B är ett krav.

SKB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV senast den 7 mars 2021. Urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Tiden är inne. Nu tar vi hand om framtiden.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Vattenfall AB
Oskarshamn
57255 Oskarshamn
Ansökan
Ansök senast 7 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Junior nyexaminerad Teknisk säljare

Arbetsgivare / Ort: Moelven Wood AB / Karlstad
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Byggnadsingenjör

Om jobbet

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 34 produktionsbolag fördelat på 42 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 400 anställda och en årsomsättning på 11,7 miljarder NOK.

Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood Sverige. Moelven Wood divisionen är producent och distributör av bygg – och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,6 mdr SEK varav ca 1,3 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg – och inredningsmaterial.

Moelven Wood AB söker nu en nyexaminerad Junior teknisk säljare, Moelven Wood AB

Vill du vara en del av ett framgångsrikt spännande team med stark tillväxt och samtidigt skapa en hållbar framtid i trä?

Moelven Woods projektavdelning (MWP) behöver nu förstärka avdelningen med en ny kollega under våren 2021. Avdelning är under stark tillväxt och det kan även komma att öppnas upp möjligheter för sommarjobb efter denna period. Goda möjligheter finns, men det är inget vi i dagsläget kan lova.

MWP är en ledande leverantör av synliga träprodukter till projektmarknaden i svensk byggindustri. Projekten kan vara allt från mindre privata projekt som säljs via bygghandeln till mycket omfattande projekt där vi i samarbete med arkitekt tar fram rätt produkter för projektet. Träprodukterna används för att ge funktion och uttryck åt fasader, utemiljö och interiöra miljöer. Tex används brandskydd för träfasad på upp till 16 våningar. Du finner bilder, information och referenser från genomförda projekt på vår hemsida:

https://www.moelven.com/se/om-moelven/Division-wood/moelven-wood-projekt/

Som Teknisk (inne)säljare kommer du, baserat på dina förutsättningar, att följa byggprojekten från det att byggentreprenör och/eller bygghandel behöver service, produkt- och prisinformation. I projekten är du för vår del ofta ansvarig projektledare och samarbetar med övriga kollegor i teamet och produktionen för att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet och lönsamhet.

I tjänsten som Teknisk säljare är det även vanligt att du hjälper kollegor i de större eller mer komplicerade projekten med säljrelaterade administrativa uppgifter såsom att tex skapa offert och dokumentationsunderlag.

Din bakgrund. Du har en färdig examen som byggingenjör, eller inom någon träteknisk utbildning. Du kanske avslutar dina studier till sommaren 2021 och har under våren möjlighet att arbeta vid sidan av dina studier hos oss.

Du får gärna ha erfarenhet från försäljning, ha god struktur i ditt sätt att arbeta. Vana av administration är också önskvärt. Erfarenhet av att arbeta i affärssystem är meriterande men inte ett krav. Meriterande är även något av följande: försäljning av projektanpassat byggmaterial, träkunskap, byggteknisk utbildning samt erfarenhet från byggprojekt och/eller bygghandeln.

Som person är du en lyhörd, kommunikativ och kvalitetsmedveten lagspelare. Med ditt tekniska sinne och dina goda förmåga att finna lösningar och ge service skapar du värde för kunden. Du motiveras av att göra lönsamma affärer och trivs i en resultatdriven och målinriktad miljö med försäljning och kundkontakter. Du har en god koordineringsförmåga med en känsla för struktur och systematik och du har lätt för grundläggande matematik och siffror. Samtidigt trivs du med att arbeta i ett högt tempo och du inspireras av möjligheten att utvecklas tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål, där vi sätter laget före jaget.

Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet, och för rätt person väntar en spännande och utvecklande roll hos oss i ett engagerat och glatt team.

För rätt person kan vi anpassa tjänsten utifrån dina möjligheter att arbeta, men minst 3 gånger i veckan under våren, eller heltid om det finns möjligheter till det. Vi ser gärna en start så snart som möjligt, men självklart i dialog med dig och när du skulle kunna ha möjlighet att börja.

Moelven Wood ser positivt på mångfald och erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett av Skandinaviens största trämekaniska bolag. Det är du, tillsammans med dina kollegor som får allt att fungera och som tar oss vidare mot en fortsatt spännande framgångsresa.

Placeringorten är på Moelven Woods huvudkontor i Skåre i Karlstad. Körkort är ett krav då det kan bli någon resa i tjänsten.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta Avdelningschef Projekt, Krister Harnesk på 010- 122 50 43, eller HR-ansvarig Daniel Seger på 010-122 50 61.

Låter detta intressant, klicka in på moelven.se och ”lediga tjänster” så finner du annonsen. Registrera din CV och personliga brev i vårt rekryteringsverktyg senast 2021-03-07. Motivera gärna varför du skulle passa bra till denna tjänst och varför den lockar just dig. Vi kommer att genomföra löpande intervjuer, så registrera din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan vara tillsatt innan annonseringstidens slut.

Vi är nöjda med de rekryteringskanaler vi använder i dag och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Arbetsgivare
Moelven Wood AB
Skårevägen 60
65008 Karlstad
Hemsida: moelven.se
Ansökan
Ansök senast 7 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Byggkonstruktör AFRY Alingsås

Arbetsgivare / Ort: ÅF Pöyry AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Byggnadsingenjör

Om jobbet
Om jobbet Vår verksamhet växer och vi söker en handläggande byggkonstruktör som vill vara med i vår fortsatta utveckling. Våra byggkonstruktörer har bred och gedigen erfarenhet och arbetar med uppdrag inom bland annat sjukhus, industri, bostäder, infrastruktur samt kommersiella och offentliga byggnader. Våra uppdrag finns i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering och utredningar. I Alingsås har vi ett starkt fokus på att arbeta på den lokala marknaden med lokala kunder men vi driver även projekt i regionen och nationellt. Tillsammans har vi på AFRY byggkonstruktion en stor bredd och spetskompetens. Vi är väldigt duktiga på att samarbeta och uppmuntra varandra vilket gör att vi har det väldigt trevligt tillsammans! Vem är du? Du är högskoleingenjör eller civilingenjör och du har några års erfarenhet som konstruktör inom byggkonstruktion. Vi ser gärna att du är mångsidig men en tydlig profil mot beräkning är meriterande. Du är en teknikintresserad och engagerad byggkonstruktör. Du har en positiv inställning och du är en hängiven lagspelare. Du drivs av att arbeta i projekt. Du är tydlig och förstår vikten av att kommunicera och du är modig nog att säga vad du tänker och våga dig på nya utmaningar. Vi erbjuder Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som kännetecknas av frihet under ansvar, stor flexibilitet och där besluten tas nära medarbetaren. Vi är måna om att anpassa arbetsuppgifterna till medarbetarens livssituation för att skapa balans mellan privatliv och arbete. Vi kan erbjuda dig tekniskt intressanta projekt som är anpassade efter dina mål, intressen och potential. AFRYs bredd, tillväxt och strategi är något som gynnar utveckling för varje medarbetare och det ger möjligheter utöver dom vanliga att hitta en roll som passar just dig. Vi kan erbjuda dig en modern och social arbetsplats med god stämning och utmanande arbetsuppgifter där du kan känna engagemang och arbetsglädje. AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och det vill vi att du skall vara med och bidra till.  Om företaget AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Making Future.
Arbetsgivare
ÅF Pöyry AB
Hemsida: www.afry.com
Ansökan
Ansök senast 7 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

KMA-ansvarig inom nyproduktion av bostäder sökes

Arbetsgivare / Ort: WORKNORDIC GROUP AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Byggnadsingenjör

Om jobbet
Vår kund är verksam inom modulbyggnation och befinner sig nu i en expansiv fas med många nya, spännande projekt. De har sitt säte i Stockholm men har verksamhet över hela landet, vilket innebär att det förekommer en del resande i tjänsten. De arbetar ständigt med att förbättra sina arbetssätt för att bygga hem på bästa möjliga sätt.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund.


Kvalifikationer:
*Minst 5 års arbetslivserfarenhet från byggbranschen
*Relevanta utbildningar/kurser för rollen som KMA-ansvarig
*Vana av ledningsgruppsarbete är meriterande
*Vana av att jobba med avvikelsehantering
*Kunskap inom aktuella lagar och föreskrifter
*Erfarenhet av att arbeta med KMA-revisioner
*Vana av att hålla i utbildningar inom KMA
*Vana av att jobba på olika orter samt arbete 4 dagar/vecka (40 h) är meriterande
*B-körkort
*Svensktalande

Vi intervjuar fortlöpande för denna tjänst, så om du är intresserad av att veta mer, tveka inte att skicka in din ansökan!


Arbetsort:
Du arbetar vanligtvis 4-dagarsveckor, måndag-torsdag ute på projekt i landet, ett par dagar per månad är du på huvudkontoret i centrala Stockholm

Omfattning:
Heltid, tillsvidare

Uppstart:
Enligt ö.k.

Antal tjänster:
1

Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt!


Varmt välkommen med din ansökan!
 
Arbetsgivare
WORKNORDIC GROUP AB
Hemsida: http://www.worknorway.se
Ansökan
Ansök senast 8 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Packaging Specialist for Petainer

Arbetsgivare / Ort: Sigma Recruit AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Byggnadsingenjör

Om jobbet
Are you educated in product development, chemistry, polymer science, chemical engineering and want to make your mark in addressing the sustainability of consumer products. Do you want to work in an international environment at a local level in a company with a flat organization, short decision paths and with core values ​​such as Ownership, Power of Action and Transparency? We are now looking for a curious and driven Packaging Specialist who wants to be part of our continued journey within development of sustainable plastic products. Your weekday As a Packaging Specialist within the New Product Development team (NPD), you will collaborate with other members of both NPD, production, quality and sales. Your main responsibility is to, together with your experienced colleagues, lead technical development projects for our products and support customers in technical issues and questions regarding existing products. The role will need you to: - coordinate and carry out tests and quality analyzes of packaging in collaboration with production - analyze test results and develop technical reports and presentations - keep your colleagues up to date on developments and communicate and discuss plans, problems and solutions in the various projects - create new product specifications and technical information related to the product program - have continuous customer contact to understand and learn about the customer's needs but also to update customers on developments The position is located in Lidköping, Sweden and you report to the Product Development Director who is based in London, England. You are part of a team with 12 colleagues who are spread across three locations globally, two of these colleagues are located in Lidköping, Sweden. Who are we looking for? You have a technical university education and some years of experience of plastic processing in a technical environment, for example in product development or operations. If you also have knowledge of preform and bottle development as well as knowledge of the market and the supply chain for PET and rPET, it is a big plus. You speak and write English fluently and handle Swedish at conversational level. As a person, you are self-driven but unpretentious. You have a great technical interest, thrive in challenging situations and are a critical problem solver with an eye for detail. You have the ability to easily explain complex technical issues. You are curious and driven by improvements, you are committed and have a learning approach to your surroundings, both to learn and to teach. You are confident in yourself and dare to make decisions even when you do not have all the information available. Do you want to know more? In this recruitment, we collaborate with Sigma Recruit. If you want to know more, contact recruitment consultant Petra Sivefäldt by e-mail, [email protected] or phone 0046 730 428 382. Welcome with your application at www.sigmarecruit.se/jobb. As selection and interviews take place on an ongoing basis, we ask you to send in your application as soon as possible, but no later than 10th of March. We do not accept any application by e-mail. The position may be filled before last application date.
Arbetsgivare
Sigma Recruit AB
Hemsida: sigmarecruit.se
Ansökan
Ansök senast 10 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Underhållsplanerare

Arbetsgivare / Ort: Malmö kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Byggnadsingenjör

Om jobbet
Ref: 20210319 Arbetsuppgifter Som underhållsplanerare på stadsfastigheter ansvarar du för att ta fram underhållsplaner på förvaltningens byggnader. Det ligger också i befattningen att stötta fastighetsförvaltarna i deras underhållsplanering och att arbeta med fastighetssystemet. Stadsfastigheter ser förnärvarande över sina fastighetssystem och där kommer du vara delaktig i processen. Som underhållsplanerare kommer du - att stödja och medverka i förvaltningens arbete med underhållsplanering. - att medverka i budgetarbetet för planerat underhåll. - att driva arbetet med upprättande av nya underhållsplaner. - att medverka och vara en del av arbetet med underhållsplanering, felanmälan och myndighetsbesiktningar genom att arbeta i fastighetssystemet och stötta fastighetsförvaltarna inom dessa områden. - att var med och utveckla rutiner och processer.  Kvalifikationer Vi ser att du har en adekvat högskoleutbildning med inriktning mot bygg/fastighet eller annan utbildning jämte erfarenhet som kan prövas likvärdigt. Meriterande är om du har arbetat inom fastighetsbranschen med underhållsplanering eller byggtekniskt arbete, arbetat med fastighetssystem som exempelvis Incit Xpand och erfarenhet inom arbete i offentlig verksamhet och processarbete. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska i tal och i skrift. Vi ser gärna att du har goda dator- och systemkunskaper. Vi ser också gärna att du har god administrativ förmåga. Arbetet innebär att du kommer åka ut till olika fastigheter därför ser vi det som meriterande om du innehar B-körkort. Som person har du lätt för att skapa goda relationer och nätverk, du är strukturerad i ditt arbetssätt och trivs med att arbeta mot uppsatta mål.   Om arbetsplatsen Stadsfastigheter är en avdelning inom Serviceförvaltningen i Malmö stad. I dagsläget förvaltar vi cirka 1,8 miljoner kvadratmeter byggnad och 4,9 miljoner kvadratmeter markyta. Vårt ansvar omfattar byggnation och förvaltning av stadens fastigheter för skola, barn-, äldre- och socialomsorg, kultur och fritid samt den operativa samordningen av Malmö stads lokalförsörjning genom vår enhet Lokalprocessenheten. Stadsfastigheter ansvarar också för Malmö stads omställning till förnybar energianvändning genom förvärv, byggproduktion och förvaltning av anläggningar för produktion av förnybar energi. Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.                                    I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Information om tjänsten Anställningsform:Tillsvidare Omfattning: Heltid Antal tjänster: 2 Tillträde: Enligt överenskommelse Övrigt Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Provanställning kan tillämpas  
Arbetsgivare
Malmö kommun
Hemsida: https://malmo.se/
Ansökan
Ansök senast 10 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Söderköpings kommun rekryterar Byggprojektledare

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Byggnadsingenjör

Om jobbet
I Söderköpings kommun vill vi skapa Livsglädje. Alla dagar. Det är vår vision och något vi strävar efter. Här finns möjligheter och utmaningar i en attraktiv kommun, strategiskt belägen med närhet till universitetsstäderna Norrköping och Linköping. Delaktighet och närheten till beslut ger stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Genom medskapande formar vi en attraktiv arbetsplats, där vi bidrar till ett fortsatt växande Söderköping. Vår värdegrund: helhetssyn, nytänkande, engagemang och tydlighet berättar om hur vi som organisation vill vara och uppfattas. Välkommen att skapa framtiden tillsammans med oss! Arbetsuppgifter: Som projektledare på Söderköpings kommun kommer du att ha totalansvar för tilldelade projekt inom nybyggnation, ombyggnation och renoveringar. Det kan beröra skolor, särskilda boenden , förskolor mm. I ansvarsområdet ingår det att säkerställa att projekten genomförs inom angivna ramar, du upprättar förfrågningsunderlag och entreprenadhandlingar samt du handlar upp projektörer och byggentreprenader. Projektledaren har ansvar för projekt- och byggledning men också för att projekten genomförs och följs upp i enlighet med ställda förväntningar. Du leder arbetet genom planering, projektering, upphandling av byggentreprenörer och projektörer, produktion och garantitid. Du uppskattar och ansvarar för budget och prognos för projekten. Projektledaren har ett nära samarbete med konsulter och entreprenörer men även med interna specialister och kollegor. I rollen som projektledare på Söderköpings kommun arbetar du under frihet och ansvar. Du får möjlighet att arbeta i en modern kommun som driver framtiden. Här kan du få vara med och utvecklas, påverka och sätta avtryck! Placeringsort: Söderköping Vem är du? Vi ser att du har en relevant civilingenjörsutbildning (ex byggnation, samhällsbyggnad, el/energi) eller motsvarande kompetens. Du kan även ha förskaffat sig erfarenhet på annat vis. Vi önskar att du har ett par års erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen. Du har erfarenhet av projekt där man har haft ansvar för helhet, från start till mål och du har goda kunskaper och erfarenhet av projektledning, upphandling, ekonomiuppföljning etc. För att lyckas i rollen ska du ha god kännedom kring LOU. Du har vidare god förmåga att arbeta självständigt och du har ett stort engagemang. Du ska kunna se och möta kommunens behov på ett affärsmässigt sätt. Du har en hög social kompetens och du är duktig på att hitta ett bra samarbete med olika parter. Du ser helheten och arbetar mot uppsatta mål. Du har även en god förmåga att kommunicera tydligt i både tal och skrift. Vi ser att du har ett gott ledarskap då detta är viktigt för att få ett fungerande och trivsamt team. Du har en innovativ ådra och trivs med att påverka. Hos oss i Söderköping får du möjligheten! Kontakt Skicka din ansökan via ansökningslänken här bredvid. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Fyhr på telefon 011-19 18 98 eller via mail [email protected] Ta ett nytt steg i din karriär, varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast 11 March (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Building Engineer Supervisor

Arbetsgivare / Ort: U.S Embassy, Amerikanska Ambassaden / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
TASKS: Under the supervision of the Facility Manager, the Building Engineer Supervisor leads a team of skilled tradespersons responsible for the operations and maintenance of the US Embassy Compound and owned and leased residences. Included among these are the Mechanical and Electrical Systems, Air Handling Units, Plumbing Systems, Fuel Storage and Distribution Systems, and the Fire Alarm and Fire Suppression Systems; Electrical Power Generation and Distribution Systems, etc. The drafting of Scopes of Work (SOWs), cost estimations, budgeting, vendor management, and project management are critical aspects of the position. Additional responsibilities include supervision of the grounds and carpentry maintenance staff, and overseeing an aggressive recycling and energy conservation program. EDUCATION: The completion of a 4-year Bachelor of Science degree, or equivalent, in Mechanical/Electrical/General/Civil Engineering from an accredited university program is required. To be acceptable, the curriculum must: (1) be in a school of engineering with at least one curriculum accredited or equivalent by the Accreditation Board for Engineering and Technology (ABET) (or a host-country engineering board equivalent) as a professional engineering curriculum. EXPERIENCE: A minimum of five (5) years' experience working as a project manager/supervisor/foreman at a manufacturing plant, major resort, hospital, office complex, or a large university/school system managing a preventative maintenance program that incorporates or utilizes a CMMS to track scheduled and unscheduled maintenance requests and their related expenses. The incumbents work experience must demonstrate a progression of increased responsibility throughout their career, including developing scopes of work, construction documents (plans and specifications) and cost estimates for new construction projects, building repairs, equipment overhauls, and equipment replacement schedules. In addition, the candidate should have a minimum of one year of experience in management and supervisory duties. LANGUAGE: Fluent Reading/Writing/Speaking English is required. Fluent Reading/Writing/Speaking Swedish is required. Applications are only accepted via ERA on https://se.usembassy.gov/embassy/jobs/
Arbetsgivare
U.S Embassy, Amerikanska Ambassaden
Dag Hammarskjölds väg 31
11589 STOCKHOLM
Tel: 08-7835544
Ansökan
Ansök senast 12 March (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.