På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

2 Lediga jobb

Länsombudsman

Arbetsgivare / Ort: Liberalerna Jönköpings län / Jönköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 25 september (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-31
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Ombudsman

Om jobbet

Vi i Liberalernas förbund i Jönköpings län söker just nu en länsombudsman till vår länsexpedition. Har du erfarenhet av administration, marknadskoordinering och kanske även politiskt arbete? Vill du vara med och fördjupa vår politik är du den vi söker.

Tjänsten omfattar de traditionella områden som en länsombudsman jobbar med som konferens/utbildningsplanering, länets kansliarbete, medlemsservice, marknadsföring och nätverkande, men kan också beröra press- och kommunikation samt omvärldsbevakning. Tjänsten är tänkt som heltid och sträcker sig i första hand fram till efter valet 2022 med chans till förlängning.

Du har en relevant utbildning och erfarenhet samt är väl insatt i svensk politik. Vi ser mycket gärna att du har erfarenhet av arbete i en medlemsstyrd organisation. Du är en god strateg, noggrann och har lätt för att knyta kontakter. Du är självständig och har ett gott omdöme. Du tycker om att samarbeta men även ta egna initiativ. Du är van vid att formulera dig i text. Tjänsten kommer successivt mot 2022 ha ett allt större fokus på valplanering och valrörelse

Du delar självklart Liberalernas värderingar. Länets kansliarbete sker i nära samverkan med Liberalernas riksorganisation. Tjänsten är placerad i Jönköping men resor runt i länet kommer att förekomma. Därför är körkort ett krav.

Arbetsgivare
Liberalerna Jönköpings län
Barnarpsgatan 19
55316 Jönköping
Ansökan
Ansök senast 25 september (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

ABF Skaraborg söker ombudsman/chef

Arbetsgivare / Ort: B & P by C AB / LIDKÖPING
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 september (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Ombudsman

Om jobbet

Arbetarnas Bildningsförbund, ABF, är Sveriges största studieförbund och erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar samt kulturarrangemang i alla landets kommuner. Vi är partipolitiskt obundna, men våra värderingar sammanfaller med arbetarrörelsens. ABF Skaraborg omfattar kommunerna Essunga, Falköping, Grästorp, Gullspång, Götene, Hjo, Karlsborg, Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde, Tibro, Tidaholm, Töreboda och Vara. Här genomförs ca 37 000 studietimmar och närmare 2200 kulturarrangemang/år. Vi har 166 medlemsorganisationer och samverkansavtal lokalt och har därutöver samarbete med alla de ingående kommunerna. ABF Skaraborg har 11 medarbetare som arbetar på lokala kontor i våra kommuner.

Vad erbjuder vi

Vill du vara med och skapa möjligheter, utveckla människor och göra skillnad? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Som Ombudsman/chef har du det övergripande ansvaret för verksamheten, personal och ekonomi. Du planerar verksamhet och ekonomi gemensamt med styrelsen.

I tjänsten ingår att vara delaktig i verksamheten tillsammans med din personal för att se helheten, viktigt för att ta rätt beslut i olika frågor, planera, organisera och prioritera ditt arbete effektivt är en självklarhet liksom att hugga i där och när det behövs. Uppföljning mot budget.

Vem är du?

Vi söker dig som delar folkbildningens idéer och vill vara med och utveckla lärande/kultur för jämlikhet, hållbar utveckling, allas lika värde, levande folkrörelser samt en mer deltagande och inkluderande demokrati. Du är intresserad och har antagligen en god kunskap om arbetarrörelsens värderingar.

Arbetet sker tillsammans med styrelse, VU – verkställande utskott och representantskap.

Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från en ideell organisation. Har du arbetat som ledare är det en merit.

Det är viktigt att du har god administrativ förmåga och god kunskap i ekonomi, kan uttrycka dig väl i tal och skrift och god datavana.

Som person är du kommunikativ, ansvarsfull, social förmåga och lösningsorienterad inte konflikträdd. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och med att ha många olika ”bollar i luften”. Tycker om att arbeta med människor, serviceinriktad.

För tjänsten krävs körkort och tillgång till bil. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Skaraborg.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Yvonne Karlsson, 070-5421307.

För frågor kring kollektivavtal kontakta Handels, Sofia Larm, 010-4508232.

Vi gör löpande urval så ansök så fort som möjligt dock senast 26/9.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
B & P by C AB
Fabriksgatan 4
53130 LIDKÖPING
Hemsida: https://www.abf.se/distrikt--avdelningar/abf-vastra-gotaland/abf-skaraborg/
Ansökan
Ansök senast 26 september (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.