På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Ansiktsprotetiker
Spela filmen

Ansiktsprotetiker

24 Lediga jobb

Hjälpmedelstekniker/lagerarbetare

Arbetsgivare / Ort: REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hjälpmedelstekniker

Om jobbet
Hjälpmedelscentralen Hjälpmedelstekniker/Lagerarbetare Hjälpmedelscentralen Vi söker Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med teknisk inriktning och gärna några års erfarenhet från arbete inom lagerarbete eller tekniskt område. Du har goda allmänna datorkunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbeta på lager med in- och utleveranser. Arbetet kräver även viss teknisk kompetens då det ingår montering och inställningar av hjälpmedel. Det är avgörande att du har ett stort tekniskt intresse och förståelse för hur saker hänger samman och fungerar. Körkort B är önskvärt. Truckkort nivå B3 är ett krav. Vi erbjuder dig Vi erbjuder trevliga arbetskamrater och ett omväxlande i en spännande verksamhet som ständigt utvecklas. Du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap och där vi ständigt lär oss av varandra. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid under 6 månader med möjlighet till förlängning/tillsvidareanställning. Tillträde sker snarast men enligt överenskommelse. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten. Vi arbetar måndag till fredag och våra arbetstider är kl. 07:30-16:00. Region Jönköpings län erbjuder även en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ För att du ska trivas hos oss För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta tillsammans med andra mot uppställda mål och att du vill vara med och bidra till att utveckla vår verksamhet. Du behöver ha en hög känsla för service samt vara ansvarstagande och ha lätt för att samarbeta med andra. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och du ser möjligheter i förändringar. Det här får du arbeta med Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är godsmottagning och utleveranser av hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter. Då dessa är klassade som medicintekniska produkter ställer det stora krav på noggrannhet och god kvalitet. Arbetet utförs på hjälpmedelscentralen som ligger centralt på Ryhovs området med goda allmänna förbindelser. Så här gör du om du är intresserad För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Göran Dalslätt, 010-242 87 07. Sista ansökningsdag är den 30 September 2021. Vänligen ange löneanspråk i din ansökan. Vi strävar efter en snabb och effektiv rekryteringsprocess och därmed kommer urval och intervjuer ske löpande. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Hjälpmedelscentralen är en länsövergripande specialistenhet. Våra målgrupper är personer med motoriska, kommunikativa, kognitiva och medicinska funktionsnedsättningar. Vi ansvarar för rådgivning, utprovning, logistik och service kring hjälpmedel samt utbildning av förskrivare. Vår verksamhet omfattar Region Jönköpings län samt länets alla kommuner.
Arbetsgivare
REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Ansökan
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Tekniker – rekond

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som tekniker möjlighet att bidra med god service som gör skillnad i människors vardag. Arbetsbeskrivning Ditt arbete som tekniker inom leverans handlar om patientsäkerhet och bra service. Du bidrar med din samarbetsförmåga och tekniska kompetens till att förse våra kunder med hjälpmedel. I din roll arbetar du både självständigt och i team med: - återställning av hjälpmedel (för återanvändning) - lagerhantering av begagnade hjälpmedel - lageradministration - leveranser av hjälpmedel  För att ge god service i rollen som tekniker behöver du: - ha ett gott bemötande och vara serviceinriktad - arbeta bra med andra människor - kommunicera väl på svenska i tal och skrift - vara ansvarstagande och ha ordningssinne så att kvalitet och hög säkerhet säkerställs Du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer vara likvärdig. Du har gott tekniskt handlag och god datorvana. Du har den fysik som krävs för att arbeta fysiskt under större delen av dagen. Arbetet kan innebära tunga lyft. Meriterande är truckkort, körkort för personbil och tidigare erfarenhet från arbete med hjälpmedel. Vi ser fram emot din ansökan! Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Ortopedtekniker till TeamOlmed i Norrköping

Arbetsgivare / Ort: Össur Nordic AB / Norrköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Ortopedtekniker

Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

Vi söker nu en Ortopedtekniker till TeamOlmed i Norrköping som i dagsläget består av 14 medarbetare. Vi bedriver både klinik- och butiksverksamhet med försäljning av bland annat skor, inlägg och ortoser.

Dina arbetsuppgifter

Som Ortopedtekniker kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara patientmottagning med inriktning inlägg och eventuellt skor. Du kommer även att vara delaktig i lokal tillverkning, reparation och justering av ortopedtekniska hjälpmedel så som skor, ortoser och proteser. Du kommer att arbeta varierat med olika typer av material så som plast, metall, läder, filt och silikon. Som Ortopedtekniker arbetar du självständigt och i samarbete med Ortopedingenjörer/OTP. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer vara delaktig i.

Vem vi söker

Vi söker dig som har avklarad eftergymnasial utbildning, exempelvis ortopedtekniker/sadelmakare, fysioterapeut/sjukgymnast eller dylikt. Du har kunskap inom och intresse för fysiologi, anatomi och sjukdomslära. Du är dessutom intresserad av hantverksyrket och tycker det är roligt att arbeta med händerna. Du trivs med högt tempo samt att ta eget ansvar för att möta deadlines. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är meriterande ifall du har arbetserfarenhet som ortopedtekniker och har haft patientkontakt.

Som person ser vi gärna att du är noggrann, lösningsorienterad och kommunikativ. Du trivs att arbeta både självständigt såväl som i team. Du är mån om att ge bästa möjliga service samt att tillverka hjälpmedel med hög kvalité. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, variation, flexibilitet och att du gillar att arbeta i en miljö/organisation som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder

Som Ortopedtekniker kommer du att arbeta i en värderingstyrd verksamhet som kännetecknas av starkt fokus och högt engagemang för att hjälpa människor med funktionshinder till ett rörligare liv. Vi som klinik är stolta över att vara flexibla, kreativa och ansvarstagande. TeamOlmed ligger långt fram i den digitala processen och har infört alltmer effektiva arbetssätt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett tight gäng kunniga och engagerade kollegor som gillar att ha kul på jobbet. Du erbjuds dessutom en gedigen introduktion i rollen samt kontinuerlig vidareutbildning inom yrkesområdet.

Anställningen

Heltid, tillsvidare. Start omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Avdelnings- och Butikschef Johan Ahlström [email protected]

Ansökan

Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/OssurCareersGlobal/job/Norrkping-SE-TeamOlmed/Ortopedtekniker-TeamOlmed-Norrkping_REQ-1629

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen ”Karriär”.

Sista ansökningsdatum är 2021-09-30. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Arbetsgivare
Össur Nordic AB
Koppargatan 3
60223 Norrköping
Ansökan
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hjälpmedelstekniker/Lagerarbetare

Arbetsgivare / Ort: REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hjälpmedelstekniker

Om jobbet
Hjälpmedelscentralen Hjälpmedelstekniker/Lagerarbetare Hjälpmedelscentralen Vi söker Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med teknisk inriktning och gärna några års erfarenhet från arbete inom lagerarbete eller tekniskt område. Du har goda allmänna datorkunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbeta på lager med in- och utleveranser. Arbetet kräver även viss teknisk kompetens då det ingår montering och inställningar av hjälpmedel. Det är avgörande att du har ett stort tekniskt intresse och förståelse för hur saker hänger samman och fungerar. Körkort B är önskvärt. Truckkort nivå B3 är ett krav. Vi erbjuder dig Vi erbjuder trevliga arbetskamrater och ett omväxlande i en spännande verksamhet som ständigt utvecklas. Du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap och där vi ständigt lär oss av varandra. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker snarast, dock enligt överenskommelse. Provanställning kan eventuellt bli aktuellt. Vi arbetar måndag till fredag och våra arbetstider är kl. 07:30-16:00. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten. Region Jönköpings län erbjuder även en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ För att du ska trivas hos oss För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta tillsammans med andra mot uppställda mål och att du vill vara med och bidra till att utveckla vår verksamhet. Du behöver ha en hög känsla för service samt vara ansvarstagande och ha lätt för att samarbeta med andra. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och du ser möjligheter i förändringar. Det här får du arbeta med Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är godsmottagning och utleveranser av hjälpmedel samt läkemedelsnära produkter. Då dessa är klassade som medicintekniska produkter ställer det stora krav på noggrannhet och god kvalitet. Arbetet utförs på hjälpmedelscentralen som ligger centralt på Ryhovs området med goda allmänna förbindelser. Så här gör du om du är intresserad För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Göran Dalslätt, 010-242 87 07. Sista ansökningsdag är den 30 September 2021. Vänligen ange löneanspråk i din ansökan. Vi strävar efter en snabb och effektiv rekryteringsprocess och därmed kommer urval och intervjuer ske löpande. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Hjälpmedelscentralen är en länsövergripande specialistenhet. Våra målgrupper är personer med motoriska, kommunikativa, kognitiva och medicinska funktionsnedsättningar. Vi ansvarar för rådgivning, utprovning, logistik och service kring hjälpmedel samt utbildning av förskrivare. Vår verksamhet omfattar Region Jönköpings län samt länets alla kommuner.
Arbetsgivare
REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Ansökan
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Tandtekniker / Porslinstekniker

Arbetsgivare / Ort: Tulo Tandteknik AB / Täby
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 2 oktober (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Tandtekniker

Färdigheter
Meriterande
  • Tandteknikerexamen

Om jobbet

Tulo Tandteknik AB är ett företag som i nära samarbete med sina kunder erbjuder en personlig och flexibel totalservice inom tandprotetik.

Företaget bedriver sin verksamhet i Täby och har idag 8 anställda med olika specialkompetenser inom Tandteknik.

Just nu är vi en expansionsfas och behöver därför förstärka med en medarbetare till vår porslinsavdelning. Det är mycket meriterande om du behärska flera arbetsområden inom tandteknikeryrket så som protes, Cad Cam och tillverkning av bettskenor mm.

För att söka behöver du ha en dokumenterad tandteknikerutbildning och minst några års erfarenhet inom yrket. Du bör behärska svenska flyttande i tal och skrift då du dagligen behöver läsa arbetsordrar samt ha kontakt med våra kunder och leverantörer.

Det är också meriterande att du är självgående eller tidigare haft arbetsuppgifter med ansvar för en grupp eller avdelning.

Vi ser också att den som söker är öppen för utveckling och villig att lära sig nya arbetsuppgifter då våra mål i företaget är att ständigt utvecklas och höja alla medarbetares kompetens.

Berätta gärna också för oss i din ansökan om när du har möjlighet att påbörja din anställning.

Vi ser jätte mycket fram emot att höra mer om dig per mail då vi under dag tid har fullt upp med att hjälpa våra Kunder.

Mvh

TULO TANDTEKNIK ABArbetsgivare
Tulo Tandteknik AB
18321 Täby
Ansökan
Ansök senast 2 oktober (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.