På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Allergikonsulent
Spela filmen

Allergikonsulent

3873 Lediga jobb

Klara söker kirurgisjuksköterska till uppdrag i Karlskrona

Arbetsgivare / Ort: Klara D AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Sjuksköterska
  • grundutbildad

Om jobbet
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke. Vården behöver vår kompetens – på flera sätt. Klara söker kirurgisjuksköterska till kirurgin i Karlskrona från 2022-06-13 till 2022-09-04. I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla. Ort Blekinge, Karlskrona Arbetsuppgifter Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom kirurgin. Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.
Arbetsgivare
Klara D AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sjuksköterska för vaccinationsarbete

Arbetsgivare / Ort: Ofelia Vård AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Sjuksköterska
  • grundutbildad

Om jobbet
Om oss Bemanning med omsorg. Ofelia vård månar om den svenska sjukvården, våra medborgare och om våra sjuksköterskor. Vi är Sveriges tryggaste bemanningsföretag för dig som är sjuksköterska. Vi har uppdragen som du söker och villkoren som du förtjänar. Ofelia vård är ett auktoriserat bemanningsföretag med medlemskap i Kompetensföretagen. Detta är en garanti att vi följer arbetsmarknadens lagar och regler. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet och Unionen. Detta är en självklarhet för oss! Med en VD med lång erfarenhet som narkossjuksköterska och erfarna konsultchefer med vårderfarenhet så vet vi vad som är viktigt för dig som konsult ute på uppdrag. Vi är upphandlade i hela Sverige och finns tillgängliga för dig dygnet runt. Ofelia vård finns här för dig som sjuksköterska som vill arbeta för de villkor som du förtjänar, den arbetsmiljö som du vill ha och den flexibilitet som livet ibland kräver. Vi har utöver detta en mängd förmånlig rabatter för alla våra anställda Dina arbetsuppgifter Vaccinationsarbete covid -19. I uppdraget ingår att vara samordnare vaccinationsenheten Beställa vaccin, planering och logistik samt vaccinering. Din profil Vi söker dig som är sjuksköterska med relevant erfarenhet, specialistutbildning till distriktssjuksköterska är meriterande
Arbetsgivare
Ofelia Vård AB
Hemsida: http://www.ofelia.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Joursköterska dag/kväll/helg

Arbetsgivare / Ort: Proxi Vård AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Sjuksköterska
  • grundutbildad

Om jobbet

Proxi Vård AB är ett mindre bemanningsföretag som i mer än 20 års tid bemannat vården med kompetenta sjuksköterskor som hittat arbetsglädjen i att vara just bemanningssköterska.

Vi söker nu fler sjuksköterskor med tidigare erfarenhet av kommunal verksamhet/hemsjukvård för arbetsuppdrag i Hälsingland, främst Hudiksvall och Ljusdal.

Vi behöver dels sjuksköterska till pooltjänst dag/kväll (enligt schema) i Ljusdals kommun och dels behöver vi utöka med 1-2 sjuksköterskor i Hudiksvalls kommun och som vill arbeta enstaka kvällspass. Vi söker även sjuksköterska som vill arbeta mer komprimerat 3-7 dagar (en eller ett par perioder per månad) under minst 5 månaders tid.

För oss är det viktigt att bemanna med "rätt sjuksköterska på rätt plats". Det innebär att vi värnar om vårt rykte som en bra arbetsgivare som erbjuder kompetenta sjuksköterskor och som hittat arbetsglädje i utmaningen som bemanningssköterska. Vi jobbar hårt för att tillmötesgå dina önskemål, t ex ledighet under pågående uppdrag eller uppdrag med arbete färre dagar/vecka.

Självklart ordnar vi med boende i de fall då dagpendling inte är möjligt och lika självklart är att vi för din trygghet innehar erforderliga försäkringar, har kollektivavtal och betalar in till din pension i Alecta.

Är detta något som känns intressant för dig? Vi tar tacksamt emot din CV. Du kan också maila eller ringa för mer information!

Arbetsgivare
Proxi Vård AB
Hemsida: https://proxivard.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Sjuksköterska till Södersjukhuset

Arbetsgivare / Ort: Svea Work AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Sjuksköterska
  • grundutbildad

Om jobbet
Svea Work söker legitimerad sjuksköterska till avdelningar inom Internmedicin på Södersjukhuset, SÖS. 

På uppdrag för kunds räkning blir du anställd som konsult av Svea Work.

Internmedicin på Södersjukhuset är Sveriges största enhet för vård av medicinska sjukdomar. På Internmedicin vårdas, utreds och behandlas många patienter som har någon av våra vanligaste medicinska folksjukdomar. Verksamhetsområdet på Internmedicin är indelat i fyra sektioner: Covidvård; akut internmedicin och neurologi; endokrinologi, hematologi, allergologi samt gastroenterologi och lungmedicin.  

Tidsperiod: 2022-01-01 till 2022-04-30 med chans till förlängning.
Omfattning: Heltid med rotationsschema.

Du är huvudsakligt stationerad på en av nedan avdelningar men förväntas kunna arbeta på samtliga internmedicinska vårdavdelningar:
avd, Covid/Influensa
avd, NAVE
avd, AVA
avd, Slutenvård
avd, Covid/Influensa 
avd, Gastroenterologi

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom ramen för den internmedicinska avdelning du verkar inom. Det här uppdraget passar perfekt för dig som är flexibel samt trygg i din yrkesroll där ditt arbete uppskattas. 

Svea Work erbjuder dig
Generös och konkurrenskraftig lön
Kollektivavtal
Semesterersättning
Tjänstepension enligt ITP-planen
Engagerad och erfaren konsultchef från vården

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Du ska ha minst två (2) års erfarenhet av akutsjukvård samt vana att arbeta i journalsystemet Take Care,

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater och yrkeskategorier. Personlig mognad att möta patienter och anhöriga i svåra situationer. Du har vana att arbeta med specifika uppdrag med varierande arbetsuppgifter. Ett gediget intresse av att utveckla sin egna kompetens inom vården. Du ska dessutom vara trygg i arbetsuppgifterna och förväntas kunna vara självständig i ditt arbete. 

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande. Söker du efter en ny arbetsgivare med kompetensmöjligheter kan detta vara något för dig. Varmt välkommen in med din ansökan!

Företags information: 
Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och är ett rekryterings-och bemanningsföretag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn.
 
Arbetsgivare
Svea Work AB
Hemsida: www.sveawork.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Sjuksköterska med kvalitetsansvar

Arbetsgivare / Ort: Vaccina AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Sjuksköterska
  • grundutbildad

Om jobbet
Digitalt vårdbolag söker en sjuksköterska med kvalitetsansvar. Är du redo för nya utmaningar och vill få chansen att arbeta i ett snabbt växande vårdbolag med goda möjligheter att utvecklas? Just nu söker vi förstärkning av en sjuksköterska med kvalitetsansvar till vårt huvudkontor i Stockholm. Om företaget Docty, med varumärkena Vaccina och Dermly, etablerar framtidens digifysiska vård. Vi har under det senaste året haft en kraftig tillväxt och är idag ett bolag med ca 60 internt anställda på huvudkontoret i Stockholm, ca 15 personer på vårt kontor i Umeå och mer än 1000 anställda vårdutförare (sjuksköterskor, undersköterskor samt receptionister) runt om i landet. Stort strategiskt fokus ligger just nu på våra hälsotjänster kopplade till Covid-19, i form av vaccinering, antikroppstester och utfärdande av reseintyg i samarbete med resebranschen. I linje med detta tar vi också nästa kliv i vår resa genom att bredda tjänsteutbudet till andra digifysiska primärvårdstjänster. Arbetsuppgifter Du kommer i ditt dagliga arbete att: - Agera spindeln i nätet och stötta dina kollegor i det operativa arbetet med våra olika vårdtjänster. - Hantera avvikelserapporter som uppkommer i vårt kvalitetsledningssystem och tillsammans med den medicinska ledningen planera och följa upp åtgärdsplaner. - Ha löpande dialog med våra olika samarbetspartners och säkerställa att vår leverans ligger i linje med förväntningar. - Agera projektledare och ta vissa specifika projekt (vårdtjänster) under dina vingar där du tar ansvar för projektets löpande arbete. Du kommer i ditt strategiska arbete att: - Löpande utveckla vårt kvalitetsledningssystem tillsammans med den medicinska ledningen. - Tillsammans med företagets ledningsgrupp utvärdera nya hälsotjänster som vi planerar att lansera och komma med klok input ur ett operativt perspektiv för att planera framgångsrika lanseringar. - Arbeta nära bolagets ledning med att sätta bolagets strategi. Tillsammans planerar vi att förändra sättet patienter kan söka vård på, i gränslandet mellan det fysiska och digitala. Vi kommer att investera i dig och din utveckling. Vem söker vi? Vi ser att du är snabblärd, strukturerad, flexibel, noggrann, självgående och samarbetsvillig. Du trivs med att hantera flera arbetsuppgifter, kan prioritera mellan dem och är samtidigt orädd att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är också ambitiös och ansvarsfull med en stark vilja att lära dig nya saker. Vidare är du prestigelös och tar dig an uppgifter både högt och lågt. Kvalifikationer: - Är legitimerad sjuksköterska med minst 5 års erfarenhet. - Har erfarenhet av att utbilda personal. - Har ett sinne för kvalitetsarbete och ser det som motiverande att hjälpa oss ta nästa kliv i det strukturerade kvalitetsarbetet. - Har ett intresse av att vara med på en resa i att starta upp nya vårdtjänster och inte bävar inför utmaningarna som kommer med det. - Kan arbeta självständigt med att driva projekt och hjälpa till att utveckla bolaget kvalitetsrutiner tillsammans med vår medicinska ledning. Meriterande: - Du har erfarenhet av arbete i ett kvalitetsledningssystem. - Du har arbetat inom digital vård. Övrig information: - Omfattning: Heltid. Tillsvidare med 6 månaders provanställning. - Arbetstid: Kontorstider. - Arbetsplats: På vårt centrala kontor i Stockholm samt hemifrån enligt löpande överenskommelse. - Start: Omgående. - Ansvariga rekryterare: Emelina Sjösten, Rekryterare samt Sofia Karpegård, Kvalitetschef och projektansvarig sjuksköterska. - Vid frågor kontakta oss på: [email protected] Låter detta intressant? Vi anställer löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Kolla gärna in på vår hemsida om du vill veta mer om Vaccina: www.vaccina.se (http://www.vaccina.se/).
Arbetsgivare
Vaccina AB
Hemsida: http://www.vaccina.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.