På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Din nästa arbetsgivare? Spela filmen

Din nästa arbetsgivare?

BillerudKorsnäs erbjuder förpackningsmarknaden hållbara material och nya lösningar som ökar kundernas lönsamhet samtidigt som miljöpåverkan minskar.

Vill du ha en trygg anställning och möjlighet att vara en del av ett ledande internationellt företag? Då kanske BillerudKornäs är ett företag för dig. BillerudKorsnäs har en stark lokal förankring som ständigt vill driva utvecklingen framåt.
Bolaget har ledande globala och regionala positioner inom växande produktsegment. Våra 2 000 kunder är förpackningstillverkare, varumärkesägare och stora detaljhandelsoch dagligvarukedjor som finns i över 100 länder.


Arbeta på BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs brinner inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för sina medarbetare.

På BillerudKorsnäs är medarbetarna företagets främsta styrka. BillerudKorsnäs arbetar därför aktivt med att hitta sätt som gör att alla medarbetare ges en möjlighet att finna en balans i tillvaron, oavsett vilka arbetsuppgifter eller arbetstider de har. Som anställd på företaget får du ta del av förmåner, bland annat utfyllnad vid föräldraledighet, friskvårdsbidrag, egna träningsanläggningar och flexibel arbetstid.
Förutom redan nämnda förmåner har anställda på BillerudKorsnäs tillgång till Personalkortet. Ett kort som öppnar upp en värld av rabatterade erbjudanden bland flera olika butiker och företag.

Är du nyfiken på hur det är att jobba på BillerudKorsnäs?
Möt Tim Paradis som arbetar som HR Business Partner på vårt huvudkontor i Solna - klicka på filmen i toppbilden.

Här kan du möta fler medarbetare på BillerudKorsnäs >>