På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Veckans yrke v.16

Veckans yrke v.16

KULTURKOMMUNIKATÖR

Den 14 April firas det Cultural Unity Day, även känd som International Unity Day, innebär att det världen över uppstår sammankomster kulturer emellan. Man får den dagen på många håll uppleva dans, sång och musik, maträtter och diverse inslag från olika kulturer. Vi valde därför Yrket Kulturkommunikatör till Veckans Yrke vecka nr.16 (den 13 - 19 april 2020).

Hjälp oss att välja Veckans yrke!
Du kan komma med förslag (och gärna med förklaring på varför just det yrket) - på vilka yrken du vill "nominera" till veckans yrke för varje av årets alla veckor. Det kan du t.ex göra genom formuläret, till vilken du kommer på den gröna pilen som finns i varje yrkespresentation; eller så kan du skicka ditt förslag som en "fråga" på fragasyv.se/fragor - man skapar snabbt & Gratis inloggning på fragasyv.se/skapa-konto och kan sedan ställa frågor och skriva kommentarer i det öppna forumet Fråga SYV (svar på frågor är det behöriga Studie- och yrkesvägledare som ger).

Kika gärna på många olika yrken - kanske börja med Drönarpilot eller Psykologilärare eller något annat yrke av de tusentals yrken som presenteras på Framtid.se? :)

Se gärna även information om andra veckors "veckans yrke".

Visa mer
Visa mindre

MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.