På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Teknisk designer
Spela filmen

Teknisk designer

2 Lediga jobb

PRODUKTION & SUPPORT

Arbetsgivare / Ort: Husfoto i Sverige AB / LINKÖPING
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Meriterande
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Har du intresse för arkitektur, fotografering och 3D-teknik? På Husfoto jobbar vi dagligen med allt från klassiska stillbilder och planritningar till avancerade PropTech-lösningar i 3D & VR.


Vi är ett branschledande företag som nu söker nästa kollega till vårt huvudkontor mitt i centrala Linköping. Trots att bolaget funnits i nästan 15 år är vi precis lika nyfikna och fortsätter att driva den digitala utvecklingen i Sveriges fastighetsbransch.


Vilka är vi?

Husfoto är Sveriges ledande företag inom fastighetsfotografering, med ca 150 professionella fotografer anslutna landet över. Vi är en komplett leverantör av visuellt innehåll till fastighetsbranschen. Koncernen omsätter ca 75 miljoner kronor och har kontor i Stockholm, Linköping och Oslo.


Vem är du?

Du är strukturerad, service minded och lösningsorienterad. Du kommunicerar tydligt i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. Datorn är ditt främsta arbetsverktyg och du har vana av att arbeta i avancerade affärssystem. Vi ser gärna att du även har kunskap och intresse för arkitektur, foto/film, 3D-modellering och/eller grafisk produktion.


Vad är din roll?

Hos oss blir du en oerhört viktig pusselbit i ett litet och sammansvetsat team, där du har ett tydligt ansvar men samtidigt frihet att strukturera ditt eget arbete. Inga förkunskaper krävs, vi utbildar dig i bolagets verksamhetsanpassade affärssystem.


Produktion

Du är huvudsakligen ansvarig för att utföra, överse och optimera bolagets interna produktion av tjänsterna 3D-visning och Planritning. Du har dagligen kontakt med Husfotos partnerföretag i Sverige och utlandet.


First Line Support

Som en del i vårt backoffice-team är du delvis ansvarig för att besvara och/eller delegera inkommande supportärenden via mail och telefon.


Administration

Rollen innefattar även administrativa uppgifter som t. ex. orderhantering och bokningskoordinering. Du samarbetar nära med dina kollegor i Linköping och Stockholm samt våra kunder över hela Sverige.


Krav

 • Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift.
 • Gymnasial utbildning.
 • Erfarenhet av produktion, support eller administration i tidigare yrkesroll.
 • God dator- och telefonvana.
 • God vana av att arbeta i affärssystem


Meriterande

 • Övriga nordiska språkkunskaper
 • B-körkort
 • Erfarenhet / intresse av arkitektur
 • Erfarenhet / intresse av 3D-modellering
 • Erfarenhet / intresse av foto och/eller film
 • Erfarenhet / intresse av grafisk produktion


Ansökan:

[email protected] Urval sker löpande.


Anställningsform:

Tillsvidareanställning.


Arbetstider:

Helgfria vardagar kl. 08:00-17:00


#jobbjustnu


Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Husfoto i Sverige AB
MOLIJNS VÄG 8
58941 LINKÖPING
Hemsida: www.husfoto.se
Ansökan
Ansök senast 3 March (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grafisk producent till tryckeri

Arbetsgivare / Ort: FPP Flexibel Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grafisk operatör
 • digital produktion

Om jobbet
Om oss: Vi bemannar och ombesörjer personalrekryteringar åt företag i Östergötland med omnejd sedan 2007. Vi jobbar mot både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi är precis vad vi heter. Våra uppdragsgivare ska uppleva oss som smidiga och flexibla och det är inte någon slump, att vi än idag samarbetar med samma kunder som när vi en gång startade. Detta samtidigt som kundstocken fylls på ytterligare. Låt oss bygga vidare tillsammans.  Kundföretaget: För vår kunds räkning söker vi nu en grafisk producent inom tryckeri i Åtvidaberg. Vår kund är ett väletablerat företag i Åtvidaberg som även har kontor och produktion på flera andra orter i Sverige. Företaget har några av Sveriges största och mest kända företag som kunder och nu behöver personalstyrkan kompletteras.       Arbetsbeskrivning: Tjänsten är på heltid på vår kunds kontor i Åtvidaberg. Arbetsuppgifterna består av att ta fram och producera kundernas grafiska idéer och önskemål. Det kan bland annat handla om att ta fram grafiska profiler och grafiskt material, se till att tryckeriarbetet går som planerat samt arbeta med efterbehandling av det grafiska materialet.   Din profil:  För att passa för den här tjänsten så har tidigare erfarenhet och kanske utbildning inom grafisk produktion. Har du dessutom tidigare arbetat med liknande uppgifter i tryckerimiljö är det starkt meriterande. Du är också en person som brinner för att förverkliga dina kunders idéer och har ett intresse för att arbeta med hela processen, från en idé till färdigt tryck.    Vårt kundföretag är trots sin stora storlek ett familjärt företag där alla jobbar nära varandra i täta samarbeten. Det är därför viktigt att du är en stark lagspelare som är van att arbeta i grupp. Tjänsten startar efter överenskommelse. Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!     Krav: - Erfarenhet av grafisk produktion  - Utbildning inom grafisk produktion är meriterande    - Erfarenhet av grafisk produktion i tryckerimiljö är starkt meriterande - Svenska språkkunskaper i tal och skrift   Välkommen med din ansökan! .
Arbetsgivare
FPP Flexibel Personalpartner AB
Hemsida: http://www.flexibelpp.com
Ansökan
Ansök senast 6 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.