På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Ortopedtekniker
Spela filmen

Ortopedtekniker

3 Lediga jobb

Ortopedtekniker till TeamOlmed i Norrköping

Arbetsgivare / Ort: Össur Nordic AB / Norrköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Ortopedtekniker

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

Vi söker nu en Ortopedtekniker till TeamOlmed i Norrköping som i dagsläget består av 14 medarbetare. Vi bedriver både klinik- och butiksverksamhet med försäljning av bland annat skor, inlägg och ortoser.

Dina arbetsuppgifter

Som Ortopedtekniker kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara patientmottagning med inriktning inlägg och eventuellt skor. Du kommer även att vara delaktig i lokal tillverkning, reparation och justering av ortopedtekniska hjälpmedel så som skor, ortoser och proteser. Du kommer att arbeta varierat med olika typer av material så som plast, metall, läder, filt och silikon. Som Ortopedtekniker arbetar du självständigt och i samarbete med Ortopedingenjörer/OTP. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer vara delaktig i.

Vem vi söker

Vi söker dig som har avklarad eftergymnasial utbildning, exempelvis ortopedtekniker/sadelmakare, fysioterapeut/sjukgymnast eller dylikt. Du har kunskap inom och intresse för fysiologi, anatomi och sjukdomslära. Du är dessutom intresserad av hantverksyrket och tycker det är roligt att arbeta med händerna. Du trivs med högt tempo samt att ta eget ansvar för att möta deadlines. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är meriterande ifall du har arbetserfarenhet som ortopedtekniker och har haft patientkontakt.

Som person ser vi gärna att du är noggrann, lösningsorienterad och kommunikativ. Du trivs att arbeta både självständigt såväl som i team. Du är mån om att ge bästa möjliga service samt att tillverka hjälpmedel med hög kvalité. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, variation, flexibilitet och att du gillar att arbeta i en miljö/organisation som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder

Som Ortopedtekniker kommer du att arbeta i en värderingstyrd verksamhet som kännetecknas av starkt fokus och högt engagemang för att hjälpa människor med funktionshinder till ett rörligare liv. Vi som klinik är stolta över att vara flexibla, kreativa och ansvarstagande. TeamOlmed ligger långt fram i den digitala processen och har infört alltmer effektiva arbetssätt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett tight gäng kunniga och engagerade kollegor som gillar att ha kul på jobbet. Du erbjuds dessutom en gedigen introduktion i rollen samt kontinuerlig vidareutbildning inom yrkesområdet.

Anställningen

Heltid, tillsvidare. Start omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Avdelnings- och Butikschef Johan Ahlström [email protected]

Ansökan

Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/OssurCareersGlobal/job/Norrkping-SE-TeamOlmed/Ortopedtekniker-TeamOlmed-Norrkping_REQ-1629

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen ”Karriär”.

Sista ansökningsdatum är 2021-09-30. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Arbetsgivare
Össur Nordic AB
Koppargatan 3
60223 Norrköping
Ansökan
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Ortopedingenjör/Ortopedtekniker/Fysioterapeut

Arbetsgivare / Ort: Customized innovations i Sverige AB / HÄGERSTEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 2 oktober (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ortopedtekniker

Färdigheter
Meriterande
 • Ortopediska inlägg
 • tillverkning
 • Ortopediska skor
 • utformning
 • Ortopedskor
 • tillverkning
 • 3D-modellering
 • Ortopedingenjörsexamen
 • Fysioterapeutexamen
 • Naprapatexamen

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Customized är ett ungt företag men med lång erfarenhet och specialkompetens inom ortopedteknik och produktutveckling. Med ny teknik, innovativa lösningar och digitalisering så ökar Customized tillgängligheten för 3D-mätning, skannade inlägg och andra typer av ortopediska sulor som gör skillnad. Customized jobbar för ett effektivare gång- och löpsteg, högre prestation, och en mer aktiv vardag.

Våra produkter och tjänster finns över hela Sverige och du hittar dem hos lokala ortopedkliniker samt professionella yrkesbutiker. Inom de närmsta åren har vi stora ambitioner för att växa och expandera till flera länder.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer vara en viktig del i vårt team då du kommer få stort ansvar i den dagliga driften av produktionen. Du kommer arbeta med produktion av flertalet olika typer av skoinlägg och läster, CAD/CAM, drift och underhåll av 3D-fräsmaskiner samt ha digital kundkontakt.

Du kommer även få vara med i produktutvecklingen och vara en stor del av företagets expandering på marknaden.

Din bakgrund/dina egenskaper

Du kommer att komma till ett växande företag som har en spännande resa framför sig. Utveckling av verksamheten sker ständigt så om du har en kreativ sida är det plus i kanten. Du ska vilja vara med och utveckla verksamheten och inte vara rädd för att ta för sig och komma med nya idéer. Du bör vara händig, noggrann och kunna arbeta i ett högt tempo med varierande uppgifter.

Som person önskar vi att du bidrar med ansvarstagande, noggrannhet och initiativtagande. För att trivas i tjänsten så gäller det att känna sig trygg med att jobba självständigt, men också kunna samarbeta i team.

Du ska vara öppen för att lära dig nya uppgifter och ha förmågan att lösa problem på egen hand. Det är viktigt att du är strukturerad då ditt arbete innefattar flertalet olika arbetsuppgifter som har olika prioritet. Din samarbetsförmåga och positivitet är till stor fördel för att bidra till god energi på arbetsplatsen.

Vi vill ha din ansökan snarast då intervjuer och anställningar sker löpande.

Arbetsgivare
Customized innovations i Sverige AB
Tellusborgsvägen 67 A
12629 HÄGERSTEN
Ansökan
Ansök senast 2 oktober (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Tekniker till TeamOlmeds Centralproduktion i Jönköping

Arbetsgivare / Ort: Össur Nordic AB / Jönköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (1 månad 6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ortopedtekniker

Om jobbet

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 400 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

Vi söker nu en Tekniker till Centralproduktionen som är belägen i nya moderna lokaler på Hedenstorp i Jönköping. Vi är i dagsläget cirka 40 medarbetare varav ett 20-tal tekniker/ortopedtekniker.

Dina arbetsuppgifter

Som tekniker i denna tjänst kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att tillverka ortopedtekniska hjälpmedel i kolfiber. Vi använder förimpregnerad kolfiber s.k pre-preg. I övriga produktionen hanterar vi många olika material så som termoplast, kompositer, metall, läder, filt, silikon m.m. så rotation kan eventuellt förekomma. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer att vara delaktig i. Det förekommer fysiskt krävande moment i det dagliga arbetet som tekniker.

Vem vi söker

Vi söker Dig som är praktiskt lagd och har några års erfarenhet från ett arbete som kan anses vara likvärdigt. Du kan ha arbetat inom industrin eller annat praktiskt yrke som hantverkare eller snickare med goda referenser. Det är meriterande om Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kolfiber alternativt är utbildad komposittekniker eller Ortopedtekniker, men detta är inget krav. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Du bör tycka om att arbeta i team då konstruktion av hjälpmedel förutsätter gott och nära samarbete mellan kollegor för att optimera funktion och patientsäkra hjälpmedel.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad, engagerad, kreativ och noggrann. Du är mån om att tillverka och leverera hjälpmedel med hög kvalitet. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, variation, flexibilitet och att du gillar att arbeta i en miljö/organisation som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder

Som tekniker hos TeamOlmed kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Centralproduktionen är en ny och modern arbetsplats som är unik i sitt slag där TeamOlmed har infört mer digitaliserade och effektiva arbetssätt. Du kommer att arbeta tillsammans med kunniga och engagerade kollegor som gillar att ha kul på jobbet. Du erbjuds dessutom kontinuerlig vidareutbildning inom ditt yrkesområde. Du kommer att ha ett meningsfullt och viktigt arbete som tekniker - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen

Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta:

Produktionschef Robin Thalin 073-0839174 [email protected]

Facklig kontaktperson Linda Ström 076-1387363 [email protected]

Ansökan

Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida. Vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/OssurCareersGlobal/job/Hedenstorp-SE-TeamOlmed/Tekniker-Centralproduktion-TeamOlmed_REQ-1788

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen ”Karriär”.

Sista ansökningsdag är 2021-10-31. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Arbetsgivare
Össur Nordic AB
Hedenstorpsvägen 14
55593 Jönköping
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (1 månad 6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.