På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Mopedtaxiförare

Mopedtaxiförare

345 Lediga jobb

Budbilsförare för utkörning av matkassar i Jordbro- Heltid

Arbetsgivare / Ort: Jobzone Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Budbilsförare

Om jobbet
Till vår kund belägen i Jordbro söker vi ett antal B-bilschaufförer för leveranser av matkassar. Om tjänsten Tjänsten innebär att du levererar färdigpackade matkassar hem till privatpersoner. Arbetet är till stor del självständigt där du utgår ifrån vår kunds lager i Jordbro, där du hämtar ”din” bil som du packar med dina orders för att sedan köra ut till respektive kund. Med hjälp av lätt lastbil och färddator är det du som säkerställer att kunden får sin beställning på utsatt tid. Leveranserna sker till både flerfamiljshus med/utan hiss och villaområden i hela stor Stockholm. Då kassarna kan vara tunga, innebär det också att jobbet är fysiskt krävande. Vid leverans ser du självklart till att kunden blir väl bemött och får en positiv upplevelse. Du kommer till att börja med få en 3 dagars utbildning, där du 3:e dagen är ute och kör tillsammans med en ”fadder”.  Vem söker vi till denna tjänst Som person är du noggrann och kan arbeta i ett högt tempo, vilket krävs då du är den som ansvarar för att leverera till rätt kund i rätt tid. Du är ordningsam, har ett högt säkerhetstänk och är serviceminded för att ge den bästa kundupplevelsen. Du kan arbeta både dagtid, kvällstid och helger.Krav - B-körkort för manuell växel - Bra lokalkännedom - Körvana - Du behöver behärska svenska språket. - Du kan arbeta varierande arbetstider, dvs båda dag kväll och helger Meriterande Tidigare erfarenhet av budbilsjobbTillsättning Introduktionsutbildningar beräknas påbörjas i början av oktober. Då vi ofta får väldigt många sökande, kan det dröja innan du får något svar. Utbildningarna sker dessutom i olika omgångar, vilket också gör att vi kontaktar kandidater i omgångar. Om Jobzone:   Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer. Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Arbetsgivare
Jobzone Sverige AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Budbilsförare för utleverans av matkassar i Jordbro- Deltid

Arbetsgivare / Ort: Jobzone Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Budbilsförare

Om jobbet
Till vår kund belägen i Jordbro söker vi ett antal B-bilschaufförer för leveranser av matkassar. För att vara behörig att jobba deltid behöver du ha en annan sysselsättning till minst 50%! Om tjänsten Tjänsten innebär att du levererar färdigpackade matkassar hem till privatpersoner. Arbetet är till stor del självständigt där du utgår ifrån vår kunds lager i Jordbro, där du hämtar ”din” bil som du packar med dina orders för att sedan köra ut till respektive kund. Med hjälp av lätt lastbil och färddator är det du som säkerställer att kunden får sin beställning på utsatt tid. Leveranserna sker till både flerfamiljshus med/utan hiss och villaområden i hela stor Stockholm. Då kassarna kan vara tunga, innebär det också att jobbet är fysiskt krävande. Vid leverans ser du självklart till att kunden blir väl bemött och får en positiv upplevelse. Du kommer till att börja med få en 3 dagars utbildning, där du 3:e dagen är ute och kör tillsammans med en ”fadder”.  Vem söker vi till denna tjänst Som person är du noggrann och kan arbeta i ett högt tempo, vilket krävs då du är den som ansvarar för att leverera till rätt kund i rätt tid. Du är ordningsam, har ett högt säkerhetstänk och är serviceminded för att ge den bästa kundupplevelsen. Du kan arbeta både dagtid, kvällstid och helger.Krav - B-körkort för manuell växel - Bra lokalkännedom - Körvana - Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% ex studerar el jobbar  - Du behöver behärska svenska språket. - Du kan arbeta varierande arbetstider och minst 3 pass i veckan Meriterande Tidigare erfarenhet av budbilsjobbTillsättning Introduktionsutbildningar beräknas påbörjas i början av oktober. Då vi ofta får väldigt många sökande, kan det dröja innan du får något svar. Utbildningarna sker dessutom i olika omgångar, vilket också gör att vi kontaktar kandidater i omgångar. Om Jobzone:   Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer. Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Arbetsgivare
Jobzone Sverige AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Taxichaufför

Arbetsgivare / Ort: H Stockholm gruppen AB / Huddinge
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker taxichaufför som har bra lokal kännedom i Stockholm och har Taxiförarlegitimation samt kan bra svenska. Vi söker en glad människa, hjälpsam och kan jobba igenom Stockholm.

Vi letar efter dig som

Vi välkomnar både nya och erfarna chaufförer att söka. Ni söker taxichaufförer för arbete på heltid, deltid och vid behov. Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till att bli tillsvidareanställd. bilen i Flemingsberg.

Vi använder oss appar, dessa är: UBER, Bolt och Taxijakt. om man vill finns möjlighet till skolskjuts i Huddinge kommun

Är det här något för dig är du varmt välkommen.


Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
H Stockholm gruppen AB
Sågstuvägen 31 Lgh 1103
14149 Huddinge
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Chaufför

Arbetsgivare / Ort: Leili handel & trading AB / Uppsala
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Budbilsförare

Om jobbet

Lili’s burger & Pizza söker pizzabud

Din arbetsuppgift kommer att bestå utav att köra ut pizza.


Vi vill att du som söker tjänsten behärskar det svenska språket i tal på grund av många kundkontakter.


Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av att köra ut pizza,


Du behöver ha bra lokalkännedom.

018-251010

Arbetsgivare
Leili handel & trading AB
Kansliskrivargatan 10
75237 Uppsala
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Servicechaufför - Malmö

Arbetsgivare / Ort: Simplex Bemanning AB / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.

Som servicechaufför har man en nyckelroll i logistiken. Det är du som är företagets ansikte utåt och som med ett glatt humör utför serviceuppdrag runt om i hela Malmö.

Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske tidigare aldrig har jobbat som budbilschaufför eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.

Du kommer att arbeta för ett företag som är ett av de största i Sverige i sin bransch.

Om tjänsten:

Arbetet som servicechaufför innebär att du med bil tar dig runt till olika adresser i Malmö och utför lättare installationsarbeten. Man arbetar framförallt ensam vilket kräver att du är självgående och ansvarstagande. Du får varje dag träffa olika kunder och ge den bästa möjliga servicen.

Till hjälp får du en ruttlista som du följer med en GPS. Arbetet kräver punktlighet och problemlösningsförmåga.

- Arbetet är förlagt under vecka 39-40, måndag till fredag, dagtid

- Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidater hittas

- Arbetsplatsen ligger i Malmö

Tjänsten passar dig som:

  • Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
  • Ger 100% och alltid vill utvecklas
  • Är tekniskt kunnig
  • Har körkort B och gärna erfarenhet bakom ratten

Fördelaktiga kompetenser (inget krav):

  • Erfarenhet av budbilsyrket

Om oss:

Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, logistik och transport.

Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.

Unga människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Vi ser fram emot just din ansökan!

Arbetsgivare
Simplex Bemanning AB
21120 MALMÖ
Hemsida: https://simplexbemanning.se/
Ansökan
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.