På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

2 Lediga jobb

VVS -Montör

Arbetsgivare / Ort: Bergvärmetjänst i Norr AB / UMEÅ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast 10 oktober (21 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Konsthantverkare

Om jobbet

Bergvärmetjänst i Norr är ett företag inom VVS-branschen, som säljer kompletta energilösningar till företag och privatpersoner. Bergvärmetjänst i Norr är ett företag med stor framtidsvision.

Vi jobbar med all form av värmelösningar och sätter kundens behov i fokus.


Just nu söker vi en lösningsorienterad och noggrann rörmokare för ett omväxlande arbete där det finns stor möjlighet att utvecklas och växa med företaget.

Genom att vi jobbar på Hela Norrland, från Örnsköldsvik i söder till Kiruna i norr, så förekommer det en del resande & övernattningar i tjänsten.

I denna tjänst igår det en servicebil som den anställde är ansvarig över.

Tidigare erfarenhet från VVS-arbeten är ett krav. Alla ansökningar kommer att beaktas.

Vi vill kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar för minskad miljöpåverkan och bättre ekonomi.

I jobbet kommer du att utföra nyinstallationer, serva och underhålla befintliga värmesystem ute hos företagare och privatpersoner m.m..

Du kommer att vara vårt ansikte utåt och ha mycket kundkontakt, det är därför viktigt att du är social - har lätt för att få kontakt med nya människor, samt har en god organisationsförmåga. Det är också en fördel om du kan flera språk, god svenska är dock ett krav.

Välkommen med din ansökan.

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsgivaren

Bergvärmetjänst i Norr AB

Se företagsprofi


Arbetsgivare
Bergvärmetjänst i Norr AB
Hjoggmark 11
90595 UMEÅ
Ansökan
Ansök senast 10 oktober (21 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Snickare till Dekorateljén

Arbetsgivare / Ort: Kungliga Operan AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 17 oktober (28 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Modellsnickare

Om jobbet
ARBETSBESKRIVNING  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att: • Nytillverka och underhålla dekor, samt bistå med övrig tillverkning för Kungliga Operans verksamhet • Medverka till avdelningens utveckling och att vår produktion uppfyller tekniska och konstnärliga krav • Tillse att maskiner, material, utrustning och lokaler är i bästa skick så att planerad produktion kan genomföras Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp. KRAV- OCH KOMPETENSPROFIL I aktuell befattning krävs verkstadsnickarutbildning eller motsvarande med gedigen maskinutbildning inom snickeribranschen. Erfarenhet och kunskap inom metallarbete och andra hantverksyrken är meriterande. ANSTÄLLNINGEN Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid (40 timmar/vecka) som inleds med 6 månaders provanställning, tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Normalt sett utförs arbetet under kontorstid.  Operan strävar efter att vara en öppen arbetsplats och vi arbetar aktivt för en variation bland våra medarbetare.  KONTAKTPERSON Upplysningar gällande tjänsten lämnas av Robert Johansson, Verkstadsmästare Snickeri, mail: [email protected]  Facklig kontaktperson är Carin Ringmar, fackförbundet Scen & Film, mail: [email protected]  Välkommen med din ansökan senast den 17 oktober 2021. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt relevanta betyg och intyg. ” Till bemannings-, rekryteringsföretag och säljare: vänligen respektera att vi inför denna rekrytering noga tagit ställning till och valt kanal för att hitta vår nya kollega, varför er hjälp undanbes i den här rekryteringen.” OM KUNGLIGA OPERAN Som Sveriges nationalscen för opera och balett ska Kungliga Operan vara tillgänglig för alla och beröra med starka känslor. Våra värderingar är: Hög kvalitet, Välkomnande, Orädd och Tidlös. Kungliga Operan är ett av staten helägt aktiebolag med en årsomsättning på cirka 600 MKR och omkring 700 anställda som kommer från fler än 20 olika länder och representerar över 120 yrkeskategorier. Med över 200 opera- och balettföreställningar, hundratals konserter och flera hundra aktiviteter för barn och unga bjuder varje säsong på ett brett spektrum av upplevelser – både i och utanför Operahuset samt via den digitala kanalen Operan Play. Repertoaren spänner över flera sekler och innehåller både klassiska och nyskrivna verk.
Arbetsgivare
Kungliga Operan AB
Hemsida: www.operan.se
Ansökan
Ansök senast 17 oktober (28 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.